RUDY VAN PETEGEM

Contactgegevens RUDY VAN PETEGEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RUDY VAN PETEGEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

RUDY VAN PETEGEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-FRANCIESDIJK 14; 9185; WACHTEBEKE, België

Telefoon (phone): 93457059 (+32-93457059) 93457059 (+32-93457059)

Fax (fax): +32 (87) 439-54-52 +32 (87) 439-54-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RUDY VAN PETEGEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RUDY VAN PETEGEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RUDY VAN PETEGEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RUDY VAN PETEGEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RUDY VAN PETEGEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RUDY VAN PETEGEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RUDY VAN PETEGEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RUDY VAN PETEGEM
Products information RUDY VAN PETEGEM

BTW identificatienummer (tax): BE01736083984
Ondernemingsnummer: 8864837646
Hoofdstad (capital): 701,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 639,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in RUDY VAN PETEGEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RUDY VAN PETEGEM
(Get full report from official database of BE for RUDY VAN PETEGEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor RUDY VAN PETEGEM
Addition kinds of activities for RUDY VAN PETEGEM

7373. Computer geïntegreerd systeem ontwerp | Computer integrated systems design
508706. Begraafplaats en begraafplaats directeur apparatuur en benodigdheden | Cemetery and funeral director's equipment and supplies
09199907. Sponzen, het verzamelen van | Sponges, gathering of
20150806. Turkije, geslacht en gekleed | Turkey, slaughtered and dressed
22110810. Organdy, katoen | Organdy, cotton
24990906. Rollpennen, hout | Rolling pins, wood
27410201. Atlassen: uitgeverij en drukwerk | Atlases: publishing and printing
59610200. Computerapparatuur en elektronica, postorder | Computer equipment and electronics, mail order

Werken bij RUDY VAN PETEGEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RUDY VAN PETEGEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RUDY VAN PETEGEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RUDY VAN PETEGEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Productieoperator // OPTIE VAST // voeding // 2-ploegen of vaste nacht ! (HERNE)

    Regio: HERNE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je stelt de machine in volgens de correcte parameters, en stelt deze bij waar nodig. Je controleert de kwaliteit van de afgewerkte producten. Je voert de grondstoffen en verpakkingsmaterialen aan de lijn aan. Machines ombouwen behoort eveneens tot jouw takenpakket, alsook het reinigen en ontsmetten na de productie.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO WAREGEM (Regio Waregem)

    Regio: Regio Waregem

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt maar geen vereiste.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Tremelo – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TREMELO)

    Regio: TREMELO

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Jobstudent verkoop bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als student help jij klanten verder, je rekent af en vult de winkel verder aan. Je wil graag werken in het weekend of woensdagnamiddag.

  • Polyv. Bouwarbeider (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Vaste Job

    Voor een vaste werf in Antwerpen zijn we op zoek naar een POLYVALENT BOUWARBEIDER/BINNENAFWERKER. Je zal hoofdzakelijk binnenschrijnwerkerij uitvoeren, maar je kan tevens ingezet worden voor kleine herstellingen, loodgieterij en afbraakwerken.

  • Automechanieker (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Heb je al enkele jaren ervaring als automechanieker en kan je probleemloos elektrische schema's lezen? Dan kom jij zeker in aanmerking om als hoofdmechanieker aan de slag te gaan bij onze klant, een professionele en mooie autogarage in regio Beringen. Je zult er onderhoud en herstellingen uitvoeren van wagens.

  • Verpleegkundige te Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Dageraad te Antwerpen op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • Podoloog (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, loopbaan- en jongerencoach en logopedisten. Wij zoeken een podoloog die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

  • stagiair (e) (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

    Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

    Bedrijf: MANPOWER NV

    Type: Werfreserve

    Je staat in voor het beantwoorden van inkomende telefoons. Tevens ben je verantwoordelijk voor verschillende administratieve taken.

Zoek naar antwoorden van RUDY VAN PETEGEM in sociale netwerken
Look for responds of RUDY VAN PETEGEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor RUDY VAN PETEGEM. Laat een reactie achter voor RUDY VAN PETEGEM. RUDY VAN PETEGEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RUDY VAN PETEGEM. Leave a respond for RUDY VAN PETEGEM. RUDY VAN PETEGEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RUDY VAN PETEGEM op de google maps. Adres en contacten RUDY VAN PETEGEM
Location of RUDY VAN PETEGEM on the google maps. Address and contacts of RUDY VAN PETEGEM

Andere gerelateerde bedrijven als come RUDY VAN PETEGEM RUDY VAN PETEGEM: De Pauw Lucas | Segers J | G. VERCAEMER | CASU BRUNO & FILS SA | Van De Keere A

Other related companies as RUDY VAN PETEGEM: De Pauw Lucas | Segers J | G. VERCAEMER | CASU BRUNO & FILS SA | Van De Keere A

RUDY VAN PETEGEM is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RUDY VAN PETEGEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01736083984. Het bedrijf RUDY VAN PETEGEM bevindt zich op het adres: SINT-FRANCIESDIJK 14; 9185; WACHTEBEKE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 701,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 639,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is ACCOUNTANTS. Producten gemaakt in RUDY VAN PETEGEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RUDY VAN PETEGEM is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RUDY VAN PETEGEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RUDY VAN PETEGEM, openstaande posities, locatie van RUDY VAN PETEGEM op de kaart.

RUDY VAN PETEGEM is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is RUDY VAN PETEGEM, company assigned to the tax number BE01736083984. The company RUDY VAN PETEGEM is located at the address: SINT-FRANCIESDIJK 14; 9185; WACHTEBEKE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 701,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 639,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is ACCOUNTANTS. Products created in RUDY VAN PETEGEM were not found.
The main activity of RUDY VAN PETEGEM is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of RUDY VAN PETEGEM is not available. You also can look at reviews of RUDY VAN PETEGEM, open positions, location of RUDY VAN PETEGEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RUDY VAN PETEGEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RUDY VAN PETEGEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RUDY VAN PETEGEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RUDY VAN PETEGEM, employees, financial statistics.