De Pauw Lucas

Contactgegevens De Pauw Lucas: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Pauw Lucas: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Pauw Lucas

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lombardenvest 22; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 231 71 32 (+32-03 231 71 32) 03 231 71 32 (+32-03 231 71 32)

Fax (fax): 03 231 22 47 (+32-03 231 22 47) 03 231 22 47 (+32-03 231 22 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Pauw Lucas: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Pauw Lucas"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Pauw Lucas"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Pauw Lucas, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Pauw Lucas. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Pauw Lucas, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Pauw Lucas. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Pauw Lucas
Products information De Pauw Lucas

BTW identificatienummer (tax): BE04916625976
Ondernemingsnummer: 7505828857
Hoofdstad (capital): 977,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 269,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in De Pauw Lucas zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Pauw Lucas
(Get full report from official database of BE for De Pauw Lucas)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Pauw Lucas
Addition kinds of activities for De Pauw Lucas

284499. Toiletbenodigdheden, niet inbegrepen | Toilet preparations, nec
762202. Radio reparatie en installatie | Radio repair and installation
23929900. Huishoudelijke meubels, nec, nec | Household furnishings, nec, nec
42129913. Vrachtwagen verhuur met chauffeurs | Truck rental with drivers
50870403. Tailors 'benodigdheden | Tailors' supplies

Werken bij De Pauw Lucas: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Pauw Lucas: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Pauw Lucas. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Pauw Lucas. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE - dringend - Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zwijndrecht zijn wij op zoek naar een chauffer CE. Je takenpakket bestaat uit transport met zeecontainers, verticaal containertransport, en/of kippers en/of haakwagen. Je hebt reeds de nodige ervaring opgedaan en bent klantvriendelijk. Flexibiliteit is belangrijk. Je krijgt een voltijdse, uitdagende functie binnen een stabiel familiebedrijf met een marktconform loonpakket. Je komt terecht in een aangename sfeer met gemotiveerde collega's.

  • LOGISTIEK VERANTWOORDELIJKE (M/V) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gespecialiseerd in bio gebaseerde producten en processen, zijn wij op zoek naar een gedreven en ervaren logistieke medewerker. Takenpakket: - Je bent verantwoordelijk voor de organisatie en opvolging van; bestellingen, leveringen en koeriers - Je staat in voor het stockbeheer van de opslagplaatsen - Je bent het aanspreekpunt van de chauffeurs - Je zorgt voor de administratieve verwerking van binnenkomende en buitengaande orders - Je houdt de procedures en werkinstructies bij - Je communiceert met de andere departementen en rapporteert problemen aan de juiste persoon Ben je gemotiveerd en leergierig? Kan je snel opstarten en ben je de komende 6-maand beschikbaar? Dan is deze job zeker iets voor jou!

  • Documentenbeheer/administratief bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal verantwoordelijk gesteld worden voor volgende taken: - Voorbereiding van de inkomende post voor scanning - Behandeling van eenvoudige inkomende post - Behandeling van meerdere mailboxen - Behandeling van retouromslagen

  • Onderhoudstechnieker (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Ekeren zijn we op zoek naar een ERVAREN ONDERHOUDSTECHNIEKER/MONTEUR (m/v). Je zal voornamelijk centrale verwarming installeren/onderhouden maar tevens sanitair installeren. Je zal werken aan ketels, radiatoren, zonneboilers, warmtepompen en ventilatie. Je zal ook in de depannagedienst ingeschakeld worden. 

  • Huishoudhulp regio Moorslede (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij Easy Life en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Industriële reinigers (ASSENEDE)

    Regio: ASSENEDE

    Bedrijf: Staffing

    Type: Dienstenchequebaan

    Schrikt zwaar werk je niet af en ben je bereid zowel afbraakwerken als industriële reiniging uit te voeren? Dan is dit de ideale job voor jou! Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op de woningbouw, projectontwikkeling, totaalrenovatie, aannemingen, schade na brand, schade na water schade na vocht, binnenschrijnwerk en buitenschrijnwerk. Omschrijving Elke dag ga je samen met enkele vaste medewerkers naar de verschillende particuliere werven in Oost- en West-Vlaanderen. Je zal instaan voor de afbraak en opruiming in gebouwen die brandschade of watersschade hebben geleden. Schilderwerken en industriele schoonmaak behoren eveneens tot je gevarieerde takenpaket.

  • student dierenwinkel (M/V (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Studentenjob

    Voor onze zaak te Ekeren zijn wij DRINGEND op zoek naar 18+ studenten voor het ganse jaar. - Je geeft de dieren te eten en poetst de koten (vissen, knaagdieren, ...) - Je vangt de dieren voor de klanten (je bent hier niet bang voor!) - Je helpt de klanten verder aan de kassa - Je vult de producten aan in de winkel - Je zorgt ervoor dat de winkel ten allen tijden proper is

  • JOBSTUDENT (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS SINT-AMANDSBERG

    Type: Studentenjob

    Onze klant, marktleider van koelvers bereide maaltijden, is op zoek naar een gemotiveerde jobstudenten: Je doet de opstart van de lijn (o.a. de correcte parameters instellen van de etiketteerlijn) Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van de lijn waar de eindverpakking van onze producten gebeurt Je meld bestellingen af in het ERP-systeem LISA en volgt nauwkeurig de voorraad op Je streeft naar perfect afgewerkte producten, volgens de vooropgestelde kwaliteitsnormen Je bent medeverantwoordelijk voor de orde, netheid en een vlotte samenwerking van de volledige afdeling

  • Natuursteenzager te Riemst (RIEMST)

    Regio: RIEMST

    Bedrijf: JACKERS ROBERT

    Type: Vaste Job

    Voor ons atelier te Riemst, zijn we op zoek naar een nieuwe collega. Heb je affiniteit met natuursteen ? Ben je milieubewust en kan je efficiënt met materialen omgaan ? Dan ben je zeker de geschikte kandidaat ! Jouw taak bestaat uit : - het bedienen van de zaagmachine, kleine slijpschijf - marmer polieren en afwerken GEEN VERPLAATSINGEN, ENKEL ATELIERWERK.

  • HR Manager (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: INDEPENDENT HOSPITALITY

    Type: Vaste Job

    HR Manager gezocht voor een Belgisch vakantiepark! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van alle 150 medewerkers van het park! Daarnaast ben je zijdelings betrokken bij een tweede park en treed jij als overkoepelende manager. Als HR Manager heb je zowel een leidinggevende, uitvoerende als adviserende rol. Zo voorzie jij de verschillende managers van advies over het te voeren personeelsbeleid voor hun eigen teams, creëer je draagvlak op elk niveau binnen de organisatie en lever je een actieve bijdrage aan operationele werkzaamheden zoals recruitment. Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR manager? Beheers je naast Engels en Nederlands in perfecte mate ook redelijk de Franse taal? Ben je ondernemend en ga je resultaatgericht te werk? Dan ontvang ik graag je CV

  • Meewerkend ploegchef matraslijn nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf actief in de chemische nijverheid zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegchef voor de matraslijn. Als ploegchef op de matraslijn stuur je 2 arbeiders op 2 verschillende machines aan. Je vervangt ook de ontvormer en je moet bereid zijn om aan de productielijn mee te werken. Je doet voorstellen om de machines technisch te verbeteren.

  • Healthcoach (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: HEALTH & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een grote interesse in welzijn (voeding, gezondheid en actieve levensstijl) Je werkt graag met mensen Je bent leergierig Je bent ondenemend Je wil graag je eigen agenda bepalen en/of werken van thuis uit

Zoek naar antwoorden van De Pauw Lucas in sociale netwerken
Look for responds of De Pauw Lucas in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Pauw Lucas. Laat een reactie achter voor De Pauw Lucas. De Pauw Lucas bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Pauw Lucas. Leave a respond for De Pauw Lucas. De Pauw Lucas on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Pauw Lucas op de google maps. Adres en contacten De Pauw Lucas
Location of De Pauw Lucas on the google maps. Address and contacts of De Pauw Lucas

Andere gerelateerde bedrijven als come De Pauw Lucas De Pauw Lucas: ATELJEE | De Ridder Dirk | VRIJE BASISSCHOOL | GARAGE VANTHOURNOUT N | Coll猫ge (Le)

Other related companies as De Pauw Lucas: ATELJEE | De Ridder Dirk | VRIJE BASISSCHOOL | GARAGE VANTHOURNOUT N | Coll猫ge (Le)

De Pauw Lucas is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Pauw Lucas, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04916625976. Het bedrijf De Pauw Lucas bevindt zich op het adres: Lombardenvest 22; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 977,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 269,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in De Pauw Lucas zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Pauw Lucas is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Pauw Lucas is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Pauw Lucas, openstaande posities, locatie van De Pauw Lucas op de kaart.

De Pauw Lucas is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Pauw Lucas, company assigned to the tax number BE04916625976. The company De Pauw Lucas is located at the address: Lombardenvest 22; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 977,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 269,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Lawyers. Products created in De Pauw Lucas were not found.
The main activity of De Pauw Lucas is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of De Pauw Lucas is not available. You also can look at reviews of De Pauw Lucas, open positions, location of De Pauw Lucas on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Pauw Lucas, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Pauw Lucas, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Pauw Lucas, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Pauw Lucas, employees, financial statistics.