CASU BRUNO & FILS SA

Contactgegevens CASU BRUNO & FILS SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CASU BRUNO & FILS SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

CASU BRUNO & FILS SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Bomer茅e 11; 6032; Charleroi (Mont-sur-Marchienne), België

Telefoon (phone): 071 36 69 38 (+32-071 36 69 38) 071 36 69 38 (+32-071 36 69 38)

Fax (fax): 071 36 80 73 (+32-071 36 80 73) 071 36 80 73 (+32-071 36 80 73)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CASU BRUNO & FILS SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CASU BRUNO & FILS SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CASU BRUNO & FILS SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CASU BRUNO & FILS SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CASU BRUNO & FILS SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CASU BRUNO & FILS SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CASU BRUNO & FILS SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CASU BRUNO & FILS SA
Products information CASU BRUNO & FILS SA

BTW identificatienummer (tax): BE03189300537
Ondernemingsnummer: 2147521972
Hoofdstad (capital): 734,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 165,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in CASU BRUNO & FILS SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Motorbikes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CASU BRUNO & FILS SA
(Get full report from official database of BE for CASU BRUNO & FILS SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor CASU BRUNO & FILS SA
Addition kinds of activities for CASU BRUNO & FILS SA

202699. Vloeimelk, nec | Fluid milk, nec
346599. Automotive stampings, nec | Automotive stampings, nec
874499. Facilitaire ondersteuningsdiensten, nv | Facilities support services, nec
32910504. Slijpballen, keramiek | Grinding balls, ceramic
34420402. Garage deuren, overhead: metaal | Garage doors, overhead: metal
39991401. Handtas en pocketbook frames | Handbag and pocketbook frames
51990405. Industriële garens | Industrial yarns
78220102. Filmuitwisseling, film | Film exchange, motion picture
80499903. Biofeedback therapeut | Biofeedback therapist

Werken bij CASU BRUNO & FILS SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CASU BRUNO & FILS SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CASU BRUNO & FILS SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CASU BRUNO & FILS SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker poederlakkerij (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een uitgebreide opleiding zal je worden ingeschakeld in de poederlakkerij. Op deze afdeling sta je mee in voor het ophangen en afhaken van profielen. Het lakken van profielen en inpakken hiervan behoort eveneens tot je taken. Kwaliteitscontrole is een zeer belangrijk onderdeel in deze functie.

  • HVAC Technieker - op de baan - Service (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als technieker HVAC, dien je volledig zelfstandig alle taken uit te kunnen voeren. Je ontvangt het 's morgens de planning voor de dag en rijdt in jouw eigen firmacamionette naar de verschillende klanten in de omgeving. Ter plaatse voer je dan alle noodzakelijke uit aan de gas- en mazoutketels: programmatie, herstelling, volledige afstelling van de toestellen. Voor deze functie is het absoluut noodzakelijk dat je beschikt over de volgende attesten: G1, G2 en Cedicol voor het Vlaams gewest. Indien je beschikt over het attest G3 dan is dit een groot pluspunt. Bovendien beschik je over een geldig rijbewijs-B om naar de verschillende werven te kunnen rijden. Deze functie biedt veel vrijheid en verantwoordelijkheid over de eigen uitgevoerde werven.

  • Elektricien (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT ROESELARE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant uit Roeselare zoeken we een elektricien. De firma is gespecialiseerd in volledige techniekenpakketten. De techniekenpakketten: Industriële elektriciteit Residentiële elektriciteit in woningen & appartementen Je werkt over gans West- en Oost-Vlaanderen.

  • sprankelende huishoudhulpen (Sint-Jozef en Koolkerke) (KOOLKERKE)

    Regio: KOOLKERKE

    Bedrijf: alfaThuis

    Type: Dienstenchequebaan

    alfaThuis is op zoek naar gemotiveerde, warme mensen die onze klanten graag helpen in het huishouden. Heb je ervaring? Dat is mooi meegenomen! Niet echt? Je kan het vak bij ons ook leren. Vooral goeste om te poetsen is voor ons heel belangrijk. Iedereen die graag meehelpt in het huishouden en een passie heeft voor orde, netheid en hygiëne is welkom bij ons! Ook als je jong en dynamisch bent of al ervaren en een jaartje ouder, 45, 50 of 55.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Evergem solliciteer via sms (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • zaalmedewerker (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: AUBERGE DE HERBORIST

    Type: Studentenjob

    Zin om in een jong team te werken? Je staat in voor het onthaal van de mensen.

  • PROJECTINGENIEUR (ENERGIEMANAGEMENT) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    * Investerings- en verbeterprojecten met focus op energiemanagement * Project management, Lean management * Dendermonde Voor onze klant, een internationale productieonderneming met een vestiging in de regio van Dendermonde, zijn wij vanuit Hays Engineering Gent op zoek naar een Projectingenieur. In de job van Projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de initiatie en opvolging van de investerings- en verbeterprojecten die hoofdzakelijk betrekking zullen hebben op energiebesparende maatregelen. Je doet dit voor de volledige vestiging in Dendermonde. Je zal de projecten van A-Z opvolgen: de studie- en engineeringfase, het selecteren van de leveranciers en aannemers, de technische uitwerking van de projecten, de opvolging en coördinatie van de planning, het bepalen van de prioriteiten, de financiële en budgettaire opvolging, de implementatie, installatie en oplevering van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende partijen en je zal nauw samenwerken met de andere interne afdelingen. Je zal ook diverse verbeterprojecten implementeren op basis van Lean Management.

  • Administratief Bediende Aankoopdienst (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TORMANS

    Type: Vaste Job

    Voor één van onze klanten, een bedrijf gelegen in de Gentse-Zeehaven, is men op zoek naar een Administratief Bediende Aankoopdienst. Jouw voornaamste taak is administratieve ondersteuning bieden aan de inkoper. Je zorgt als bediende inkoop voor alle administratie m.b.t. bestellingen, prijsaanvragen en contracten. Je zorgt voor de grondige voorbereiding van de dossiers volgens afspraak met de inkoper. Je zorgt voor de voorbereiding en het administratief verwerken van contracten. Je komt in contact met verschillende partijen (zoals leveranciers, interne klanten,...). Taken (niet limitatief): 1. Bijstand verlenen bij het verwerken van 'Aanvragen tot bestellen' tot bestelling 2. Verwerken van contracten 3. Opstellen en opvolgen van prijsaanvragen 4. Opvolgen van prijsrechtvaardigingen 5. Opvolgen van orderbevestigingen en aanverwante informatie 6. Opvolgen facturen die blokkeren omwille van prijsverschillen 7. Opvolgen van leveringen 8. Afsluiten van besteldossiers

  • Civiele Expert (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Master diploma Bouwkunde? Heb je interesse in werfopvolging in de chemie? Ben je veiligheidsbewust en kan je de nodige maatregelen hiertoe nemen? Je zorgt in hoofdzaak voor de dagelijkse werfopvolging van de bouwkundige werken voornamelijk beton-, staal en wegeniswerken en betonherstellingen,.. Je zorgt ervoor dat tijdens de voorbereiding maar ook tijdens en de uitvoering deze veilig, kwalitatief en efficiënt verlopen. Je stelt en volgt de planning op en stuurt bij om afspraken qua timing te halen. Je werkt oplossingen uit voor bouwkundige vragen van de interne klanten en werkt deze vaktechnisch uit voor zowel projecten als onderhoudsjobs. Je zorgt voor een vlotte communicatie met de interne klanten tijdens de ontwerpfase en met de aannemers tijdens de uitvoeringsfase. Je doet de finale kostencontrole op het uitgevoerde werk en houdt de bouwkundige tekeningen ‘up to date’. Je stelt prijsbegrotingen op voor de bouwkundige projecten en onderhoudsjobs. Je stelt (in mindere mate) lastenboeken op voor kleine civiele werken zoals staalwerken, betonwerken, betonherstellingen, … Je controleert (in mindere mate) de ontwerp- en uitvoeringstekeningen van staalconstructies en betonfunderingen voor de grotere bouwkundige werken die door een externe studiebureau werden opgesteld.

  • Tandtechnisch adviseur m/v (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: ELYSEE DENTAL BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je werkt nauw samen met de andere collegae tandtechniek en orderproces. Je begeleidt (complexe) werkstukken en communiceert hierover telefonisch met de tandartsen, alsook schriftelijk met de productie in het Engels. je bent nauwkeurig en flexibel ingesteld.

  • Logopedist(e) (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: BalanSS

    Type: Zelfstandige activiteit

    MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM BalanSS is op zoek naar een extra collega LOGOPEDIST. Dankzij onze kwalitatieve zorg en goede naam zijn wij in volle expansie. Op onze website www.BalanSS.be en onze Facebookpagina kan je ons beter leren kennen. Wij staan tevens open voor symbiose met andere collega's en praktijken om zo de krachten te bundelen en ons team nog meer kleur, dynamiek en kwaliteit te geven. Voel je het kriebelen? Kom eens kennismaken! Spring mee op onze multidisciplinaire groepstrein en think out of the box!

  • Dierenarts m/v (Nederland)

    Regio: Nederland

    Bedrijf: FlexVet B.V.

    Type: Flexijob

    Voor verschillende praktijken door geheel Nederland zijn wij op zoek naar Dierenartsen. Het betreft waarnemingen en vaste banen, fulltime en parttime. Heb je ervaring of wil je graag ervaring opdoen? Bekijk onze vacature op www.flexvet.nl of informeer naar je mogelijkheden via telefoonnummer 0031535725548

Zoek naar antwoorden van CASU BRUNO & FILS SA in sociale netwerken
Look for responds of CASU BRUNO & FILS SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor CASU BRUNO & FILS SA. Laat een reactie achter voor CASU BRUNO & FILS SA. CASU BRUNO & FILS SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CASU BRUNO & FILS SA. Leave a respond for CASU BRUNO & FILS SA. CASU BRUNO & FILS SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CASU BRUNO & FILS SA op de google maps. Adres en contacten CASU BRUNO & FILS SA
Location of CASU BRUNO & FILS SA on the google maps. Address and contacts of CASU BRUNO & FILS SA

Andere gerelateerde bedrijven als come CASU BRUNO & FILS SA CASU BRUNO & FILS SA: AU PAYS DES PETITS PANDAS SPRL | Josse F | Roels Y | WATHELET ASSURANCES | Van den Eynde A

Other related companies as CASU BRUNO & FILS SA: AU PAYS DES PETITS PANDAS SPRL | Josse F | Roels Y | WATHELET ASSURANCES | Van den Eynde A

CASU BRUNO & FILS SA is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CASU BRUNO & FILS SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03189300537. Het bedrijf CASU BRUNO & FILS SA bevindt zich op het adres: Rue de Bomer茅e 11; 6032; Charleroi (Mont-sur-Marchienne). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 734,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 165,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Motorbikes. Producten gemaakt in CASU BRUNO & FILS SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CASU BRUNO & FILS SA is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CASU BRUNO & FILS SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CASU BRUNO & FILS SA, openstaande posities, locatie van CASU BRUNO & FILS SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CASU BRUNO & FILS SA is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is CASU BRUNO & FILS SA, company assigned to the tax number BE03189300537. The company CASU BRUNO & FILS SA is located at the address: Rue de Bomer茅e 11; 6032; Charleroi (Mont-sur-Marchienne). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 734,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 165,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Motorbikes. Products created in CASU BRUNO & FILS SA were not found.
The main activity of CASU BRUNO & FILS SA is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CASU BRUNO & FILS SA is not available. You also can look at reviews of CASU BRUNO & FILS SA, open positions, location of CASU BRUNO & FILS SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CASU BRUNO & FILS SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CASU BRUNO & FILS SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CASU BRUNO & FILS SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CASU BRUNO & FILS SA, employees, financial statistics.