JULIEN VANLAETHEM

Contactgegevens JULIEN VANLAETHEM: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JULIEN VANLAETHEM: address, phone, fax, email, website, opening hours

JULIEN VANLAETHEM

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AV. DES QUATRE SAISONS 27; 1410; WATERLOO, België

Telefoon (phone): 23544625 (+32-23544625) 23544625 (+32-23544625)

Fax (fax): +32 (4) 484-80-35 +32 (4) 484-80-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JULIEN VANLAETHEM: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JULIEN VANLAETHEM"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JULIEN VANLAETHEM"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JULIEN VANLAETHEM, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JULIEN VANLAETHEM. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JULIEN VANLAETHEM, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JULIEN VANLAETHEM. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JULIEN VANLAETHEM
Products information JULIEN VANLAETHEM

BTW identificatienummer (tax): BE09063140869
Ondernemingsnummer: 4639770507
Hoofdstad (capital): 227,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 179,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in JULIEN VANLAETHEM zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): ACCOUNTANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JULIEN VANLAETHEM
(Get full report from official database of BE for JULIEN VANLAETHEM)

Aanvulling soorten activiteiten voor JULIEN VANLAETHEM
Addition kinds of activities for JULIEN VANLAETHEM

018299. Voedselgewassen die onder dekking worden gekweekt, nec | Food crops grown under cover, nec
161199. Snelweg- en straatbouw, nec | Highway and street construction, nec
306913. Rubberrollen en rolbekledingen | Rubber rolls and roll coverings
20139915. Gerookte vlees, van gekocht vlees | Smoked meats, from purchased meat
24529903. Jachthavens, geprefabriceerd, hout | Marinas, prefabricated, wood
34960104. Fourdrinier draaddoek | Fourdrinier wire cloth
50210106. Kantoormeubilair, niet inbegrepen | Office furniture, nec
51919903. Kweekhuis apparatuur en benodigdheden | Greenhouse equipment and supplies
57190602. Afbeeldingen, muur | Pictures, wall
64110305. Vastgoed- en ongevallenverzekeringsagent | Property and casualty insurance agent

Werken bij JULIEN VANLAETHEM: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JULIEN VANLAETHEM: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JULIEN VANLAETHEM. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JULIEN VANLAETHEM. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: PUUUR NEERPELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dichtbij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. ( Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dichtbij huis, Dankbaarste job ,Gezinshulp ,Gezinszorg ,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren ,Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin ,Vast contract ,Vaste uren ,Goed verdiend ,Geen diploma ,Strijken ,Schoonmaken ,Poetstips ,Wastips ,Strijktips ,Schoonmaaktips ,Schoonmaakadvies Huishoudtips ,Poetsman ,Poetsdienst ,Werken dichtbij huis, Limburg, Sodexo ,Goed uurloon ,Eindejaarspremie Vakantiegeld ,Koken ,Vacature ,Papieren dienstencheques ,elektronische dienstencheques ,Arbeidsvoorwaarden ,Goede verloning ,Kilometervergoeding ,Schoonmaakwerk ,Duurzame job)

  • Productiearbeider student | Zaterdag (MEER)

    Regio: MEER

    Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant gelegen te Meer zijn wij opzoek naar een student die +/- 2 zaterdagen in de maand wil werken als productiearbeider in een metaalverwerkend bedrijf. Je zal metaalprofielen inpakken Machines bijvullen ...

  • begeleider eklas voor kleuters (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Onze maatschappij verandert en wordt steeds sneller. Vaardigheden zoals plannen, reflecteren en denkvaardigheden worden hierdoor steeds belangrijker. Dit geldt niet alleen voor volwassenen, maar ook voor kinderen en kleuters. In deze klassen gaan we spelenderwijs aan de slag met computers, tablets, robots en creatieve spelletjes om het kind vertrouwd te maken met de digitale wereld. Daarom bieden we in de naschoolse opvang van een school een eklas aan voor kleuters. De bedoeling is aan de hand van spelletjes, opdrachten, muziek en de kinderen op een leuke manier te leren werken met technologie en het probleemoplossend denken te stimuleren. We voorzien computers, tablets en ander materiaal dat nodig is. Voor deze opdracht zoeken we iemand die les kan geven op dinsdag tussen 16:00 en 17:00 aan kleuters tussen 4 en 6 in Deurne. We voorzien een basis van oefeningen en spelletjes, we werken graag samen met jou om het programma nog meer vorm te geven en je eigen creativiteit in de lessen te kunnen steken. Ideaal gezien heb je ervaring met het werken met kinderen, bv in jeugdvereniging of als monitor of je volgt een opleiding met een pedagogische achtergrond.

  • studenten zorgkundige (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: MOUTERSHOF

    Type: Studentenjob

    je draait mee in de zorg in weekends en schoolvakanties. Je bent student in een zorgrichting en hebt affiniteit met onze doelgroep.

  • BETONNEUR/CENTRALIST/BETONARBEIDER (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: STIJLBETON

    Type: Vaste Job

    Bedrijf Stijlbeton is een dynamische firma die al jaren een belangrijke speler is op de markt van architectonisch beton. Om een beeld te krijgen van ons bedrijf en van architectonisch beton kan u steeds een kijkje nemen op onze site www.stijlbeton.be Functie: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die volgende taken zelfstandig kan uitvoeren : betoncentrale bedienen om beton af te maken beton proper in kisten storten met behulp van rolbrug net gestort beton mooi en gelijkmatig afwerken Indien u bovenstaande taken heel graag zou uitvoeren maar er nog geen ervaring in heeft leren wij u dit graag aan. Wij zoeken hiervoor iemand die : - graag komt werken - zelf werk kan zien - de handen uit de mouwen kan steken - goed Nederlands spreekt, leest en begrijpt - het werktempo kan volgen - zelfstandig kan werken - problemen kan (helpen) oplossen Ben jij deze persoon, of twijfel je nog en heb je hierbij nog een aantal vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden graag uw vragen.

  • Assistant Department Manager Megastore - Fashion - Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

    Type: Vaste Job

    SB Recruitment & Services is een rekrutering- en headhunter kantoor gespecialiseerd in de verschillende functies gelinkt aan mode, textiel, cosmetica, juwelen, decoratie, lederwaren & accessoires. Onze klant is een Belgisch bedrijf dat verschillende textielmerken verdeelt in het hogere gamma. Uw uitdaging: Als assistent van de afdelingsmanager is uw belangrijkste doelstelling: de klanttevredenheid. Daarnaast assisteert u de afdelingsmanager in zijn dagelijkse taken: - Implementatie van het commerciële beleid van de directie - Leiden en coachen van het team om een onberispelijke service te garanderen. - Budgettaire doelstelling - Omkadering en planning werk van het team zodat iedereen de klanten kan onthalen en adviseren zodra de winkel zijn deuren opent - Optimalisatie, verrekening en veiligstellen van de goederenstroom. - Organisatie inventarissen - Naleven veiligheidsregels

  • Service Engineer (m/v) (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: Yes Select

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een service Engineer die instaat voor de aansluitingen van nieuwe machines. In werking stellen van nieuwe machines + uitleg aan klanten. Verder staat u ook in voor alle herstellingen in de werkplaats van onze klanten. Welke technieken: Elektrotechniek / elektronica, koudetechniek, besturings- en regeltechniek, mechanica en software.

  • Installateur sanitair Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Centric - Business Analysts for New Generation VOM (Vehicle Order Management) (EVERE)

    Regio: EVERE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Topic / Content Learn & document current VOM application Vehicle Order mgt Asses functional impact/gap on VOM of other linked applications: Pricing, Accessories and Post Prouction options Gather and write user requirements for NG VOM Delivery Application documentation (flows, features, functionalities) Application documentation (flows, features, functionalities) Documented User requirements Frequency weekly deliverable towards line manager Technical Experience in the area of supply and demand, sales and pricing applications; stock (Supply Chain pipeline) management Specific automotive experience of the above is an asset. capability to propose and design future business processes and system support needs (i.e. architecture proposal for these new processes) fundamental IT knowledge & experience to transform the IT solution from concept to construction Experience with a business modelling tool is an asset

  • Enthousiaste vrijwilligers voor bejaarden! (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: HOF TER LINDEN

    Type: Flexijob

    Als vrijwilliger ondersteun je de residentie op verschillende manieren. De activiteiten met onze bewoners in het rusthuis en op de flats worden maandelijks overlopen. Nadien wordt er samen met de werknemers van het animatie, ergo en kine team besproken bij welke activiteit de vrijwilliger graag zal deelnemen. De dagen van aanwezigheid zijn in samenspraak te bepalen en zijn volledig vrijblijvend.

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Cleen Schardauw (Ledegem) (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/kok met zin voor verantwoordelijkheden. Je zal instaan voor een vlotte service en kwalitatieve gerechten. Je zal worden bijgestaan door een team medewerkers onder leiding van de chef. Je werkt actief mee bij de voorbereidingen en het dresseren tijden de dienst. Je hebt ervaring in de keuken. Dankzij jouw ervaring ben je in staat om samen met het keukenteam een goede service te leiden.

  • Flexi Housekeeping (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Flexijob

    Hou jij van orde en netheid en vind je dat Mister Proper nog wel wat van jou kan leren? Dan ben jij onze geschikte kandidaat om onze vakantiehuizen schoon te maken voor de wekelijkse toestroom van gasten.

Zoek naar antwoorden van JULIEN VANLAETHEM in sociale netwerken
Look for responds of JULIEN VANLAETHEM in social networks

Lees alle opmerkingen voor JULIEN VANLAETHEM. Laat een reactie achter voor JULIEN VANLAETHEM. JULIEN VANLAETHEM bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JULIEN VANLAETHEM. Leave a respond for JULIEN VANLAETHEM. JULIEN VANLAETHEM on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JULIEN VANLAETHEM op de google maps. Adres en contacten JULIEN VANLAETHEM
Location of JULIEN VANLAETHEM on the google maps. Address and contacts of JULIEN VANLAETHEM

Andere gerelateerde bedrijven als come JULIEN VANLAETHEM JULIEN VANLAETHEM: PآTISSERIE PLOUVIEZ | COIFFURE BELLISSIMA | COIFFURE PATRICK | M.A.V. | ANDRE BOSMANS

Other related companies as JULIEN VANLAETHEM: PآTISSERIE PLOUVIEZ | COIFFURE BELLISSIMA | COIFFURE PATRICK | M.A.V. | ANDRE BOSMANS

JULIEN VANLAETHEM is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JULIEN VANLAETHEM, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09063140869. Het bedrijf JULIEN VANLAETHEM bevindt zich op het adres: AV. DES QUATRE SAISONS 27; 1410; WATERLOO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 227,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 179,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is ACCOUNTANTS. Producten gemaakt in JULIEN VANLAETHEM zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JULIEN VANLAETHEM is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JULIEN VANLAETHEM is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JULIEN VANLAETHEM, openstaande posities, locatie van JULIEN VANLAETHEM op de kaart.

JULIEN VANLAETHEM is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is JULIEN VANLAETHEM, company assigned to the tax number BE09063140869. The company JULIEN VANLAETHEM is located at the address: AV. DES QUATRE SAISONS 27; 1410; WATERLOO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 227,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 179,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is ACCOUNTANTS. Products created in JULIEN VANLAETHEM were not found.
The main activity of JULIEN VANLAETHEM is National Security and International Affairs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of JULIEN VANLAETHEM is not available. You also can look at reviews of JULIEN VANLAETHEM, open positions, location of JULIEN VANLAETHEM on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JULIEN VANLAETHEM, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JULIEN VANLAETHEM, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JULIEN VANLAETHEM, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JULIEN VANLAETHEM, employees, financial statistics.