PآTISSERIE PLOUVIEZ

Contactgegevens PآTISSERIE PLOUVIEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PآTISSERIE PLOUVIEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

PآTISSERIE PLOUVIEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE CONDة 2; 7900; LEUZE-EN-HAINAUT, België

Telefoon (phone): 69662093 (+32-69662093) 69662093 (+32-69662093)

Fax (fax): +32 (87) 918-94-83 +32 (87) 918-94-83

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PآTISSERIE PLOUVIEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PآTISSERIE PLOUVIEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PآTISSERIE PLOUVIEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PآTISSERIE PLOUVIEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PآTISSERIE PLOUVIEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PآTISSERIE PLOUVIEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PآTISSERIE PLOUVIEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PآTISSERIE PLOUVIEZ
Products information PآTISSERIE PLOUVIEZ

BTW identificatienummer (tax): BE05212982177
Ondernemingsnummer: 1226867675
Hoofdstad (capital): 929,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 373,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in PآTISSERIE PLOUVIEZ zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PآTISSERIE PLOUVIEZ
(Get full report from official database of BE for PآTISSERIE PLOUVIEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor PآTISSERIE PLOUVIEZ
Addition kinds of activities for PآTISSERIE PLOUVIEZ

417399. Bus terminal en service faciliteiten, nec | Bus terminal and service facilities, nec
16290401. Grond nivellering | Land leveling
32910507. Schuur van siliciumcarbide | Silicon carbide abrasive
33510000. Koper rollen en tekenen | Copper rolling and drawing
35799902. Controleer, onderschrijven of ondertekenen machines | Check writing, endorsing, or signing machines
36340400. Huishoudelijke artikelen, exclusief kookgerei en keukengerei | Housewares, excluding cooking appliances and utensils

Werken bij PآTISSERIE PLOUVIEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PآTISSERIE PLOUVIEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PآTISSERIE PLOUVIEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PآTISSERIE PLOUVIEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Dispatcher (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Diegem Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Na een grondige opleiding zorg je voor een optimale coördinatie van interventies voor pechverhelping en mobile check. Je werkt samen met de medewerkers van onze "Centrale Binnenland", de wegendienst (wegenwachters en fields coördinatoren) en de externe partners o.a. garages, takel-, en sleepdiensten. Je zet de wegenwachters zo efficiënt mogelijk in teneinde de wachttijden voor de klanten te beperken. Je controleert steeds de contractvoorwaarden en de klantengegevens voor elke interventie. Je contacteert de klanten en verschaft hen de nodige inlichtingen. Je verzorgt de administratieve afwerking van iedere interventie. Je staat in voor de correcte opvolging van de dossiers zodat de klantentevredenheid gegarandeerd wordt.

  • Uitzendconsulent Konvert Interim Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor ons kantoor te Tielt zoeken we een (bij voorkeur) ervaren Uitzendconsulent (m/v). Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

  • Productiearbeider - Orderpicker - Logistiek - Colruyt Group (LOT)

    Regio: LOT

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider word je ingezet in het productieproces van basis- tot afgewerkt product. Aanbrengen van goederen, potjes op de machine zetten, het klaar maken van de goeden op de machine, snijden, vriezen, maken traiteurbereidingen (spaghettisaus, stoofvlees, vol au vent,…), maken van salades (krabsla, vleessla,…), verpakken, etiketteren,… maken hier allemaal deel van uit. Als magazijnier in onze distributie centra ben je verantwoordelijk voor het klaarzetten van de goederen die onze winkels bevoorraden. Met oog voor veiligheid en kwaliteit draag je samen met je collega’s bij tot een vlot verloop van de logistieke ketting. Vanuit deze functie kan je doorgroeien naar een job met meer verantwoordelijkheid, zoals heftruckchauffeur, lader en losser van opleggers, verantwoordelijke expeditieplein en verantwoordelijke kaai.

  • Brandertechnieker (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio Waregem zijn we op zoek naar een brandertechnieker.

  • Installateur sanitair verwarming & ventilatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de montage en de installatie van sanitair centrale verwarming & ventilatie. Je doet vooral nieuwbouwprojecten: appartementsgebouwen en woningbouw. Je legt bv. vloerverwarming plaatst verwarmingstoestellen. Je legt buizen en leidingen en maakt de aansluitingen. Dagelijks vertrek je vanuit het magazijn de werven bevinden zich voornamelijk in West-Vlaanderen.

  • Enthousiaste Thuishulpen (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Waasmunster – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Mecanicien - Technisch Raadgever (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: VANHOECKE - PEUGEOT, CITROËN & DS

    Type: Vaste Job

    Je doet herstellingen op gebied van elektriciteit en elektronica; Je doet ook mechanische herstellingen; Diagnosestelling is een belangrijk aspect van je job

  • Tuinaanlegmedewerker met passie voor het vak (m/v) (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: TECJOBZ

    Type: Vaste Job

    Voor een familiaal bedrijf regio Roeselare, kijken we uit naar een tuinaanlegmedewerker. Zo zal je projecten samen met de gedreven zaakvoerder in handen nemen. Je zal instaan voor aanleg van tuinen. Dit vaak op de particuliere markt bij nieuwbouwwoningen. De zaakvoerder tekent zelf de ontwerpen en zoekt dus iemand met drive die zelfstandig zaken in handen durft nemen. Qua taken binnen de tuinaanleg zelf: -een nieuw gazon aanleggen, bomen en struiken planten, een tuinomheining plaatsen, bomen vellen, een vijver aanleggen,… Qua aanvullende taken: -opritten aanleggen dus funderingen plaatsen, straatlaag, evt tegels/klinkers plaatsen

  • tekenaar en calculator (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Mike Interieur

    Type: Vaste Job

    Tekenen en ontwerpen van keukens, meubelen en interieurinrichtingen Productie voorbereiding van de meubelen 3D tekenen en renderen van meubelen Kunnen tekenen met tekenprogramma's zoals: Forthcad, Vectorworks, Sketchup, Autocad, Vray, Artlantis, enz.. Ervaring met meubel configuratie en productieprogramma's zoals: Widooca, Topsolid, Vlecad, Vectorworks, enz... Na het tekenen en ontwerpen van de meubelen ook de calculatie van de nodige materialen doen Plannen van architecten en derden kunnen lezen en aanpassen volgens onze interne normen en productie Van de plannen van derden ook een materiaalcalculatie doen Kennis en ervaring met meubelconstructies en productie is noodzakelijk Luisteren, praten en onderhandelen over meubelprojecten met mogelijke klanten.

  • Elekticien (MELDERT)

    Regio: MELDERT

    Bedrijf: HOEKJE

    Type: Werfreserve

    * Elektrische installaties zowel renovatie als nieuwbouw * Herstellingen * Onderhoud * warmtepompen plaatsen

  • Opleiding verzorgende IG (VALKENSWAARD)

    Regio: VALKENSWAARD

    Bedrijf: Valkenhof

    Type: Leercontract

    Werken en leren Valkenhof heeft verschillende uitdagende leerplaatsen binnen de somatiek, revalidatie, Korsakov, psychogeriatrie en palliatieve zorg. Onze collega's leren je graag alles over het vak en hoe jij het verschil maakt voor onze bewoners! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de doelgroepen van Valkenhof. Op het Summa college volg je één dag per week interessante theorie die je vervolgens bij ons in de praktijk gaat brengen. Zo ontdek jij jouw talent binnen de ouderenzorg! Als je de opleiding na 3,5 jaar succesvol afrondt, ontvang je twee erkende diploma’s: Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg. Valkenhof betaalt deze opleiding voor je. We bieden je daarna graag een vast contract aan binnen Valkenhof! Heb je interesse in de BBL opleiding dan kun je via https://valkenhof.easycruit.com/vacancy/1955005/82923?iso=nl je aanmelden voor een sollicitatiegesprek. Op donderdag 22 & woensdag 28 november (tijd: 18.30-21.00) organiseren wij een open deurdag waarbij we je meer vertellen over de de inhoud van de opleiding, je krijgt een rondleiding binnen een van onze verzorgingstehuizen en je krijgt de ruimte om vragen te stellen aan onze verzorgenden die deze opleiding ook hebben gevolgd. Heb je hier interesse in dan kun je je aanmelden via [email protected].

Zoek naar antwoorden van PآTISSERIE PLOUVIEZ in sociale netwerken
Look for responds of PآTISSERIE PLOUVIEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor PآTISSERIE PLOUVIEZ. Laat een reactie achter voor PآTISSERIE PLOUVIEZ. PآTISSERIE PLOUVIEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PآTISSERIE PLOUVIEZ. Leave a respond for PآTISSERIE PLOUVIEZ. PآTISSERIE PLOUVIEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PآTISSERIE PLOUVIEZ op de google maps. Adres en contacten PآTISSERIE PLOUVIEZ
Location of PآTISSERIE PLOUVIEZ on the google maps. Address and contacts of PآTISSERIE PLOUVIEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come PآTISSERIE PLOUVIEZ PآTISSERIE PLOUVIEZ: PATRICIA WISLEZ | Vanhoudt | VALSCHERMCLUB ZWARTBERG | De Valck NV | MAURITS DE DEYGERE

Other related companies as PآTISSERIE PLOUVIEZ: PATRICIA WISLEZ | Vanhoudt | VALSCHERMCLUB ZWARTBERG | De Valck NV | MAURITS DE DEYGERE

PآTISSERIE PLOUVIEZ is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PآTISSERIE PLOUVIEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05212982177. Het bedrijf PآTISSERIE PLOUVIEZ bevindt zich op het adres: RUE DE CONDة 2; 7900; LEUZE-EN-HAINAUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 929,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 373,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in PآTISSERIE PLOUVIEZ zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PآTISSERIE PLOUVIEZ is Nationale Veiligheid en Internationale Zaken, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PآTISSERIE PLOUVIEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PآTISSERIE PLOUVIEZ, openstaande posities, locatie van PآTISSERIE PLOUVIEZ op de kaart.

PآTISSERIE PLOUVIEZ is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is PآTISSERIE PLOUVIEZ, company assigned to the tax number BE05212982177. The company PآTISSERIE PLOUVIEZ is located at the address: RUE DE CONDة 2; 7900; LEUZE-EN-HAINAUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 929,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 373,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in PآTISSERIE PLOUVIEZ were not found.
The main activity of PآTISSERIE PLOUVIEZ is National Security and International Affairs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of PآTISSERIE PLOUVIEZ is not available. You also can look at reviews of PآTISSERIE PLOUVIEZ, open positions, location of PآTISSERIE PLOUVIEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PآTISSERIE PLOUVIEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PآTISSERIE PLOUVIEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PآTISSERIE PLOUVIEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PآTISSERIE PLOUVIEZ, employees, financial statistics.