Crédit Lyonnais Belgium SA/NV

Contactgegevens Crédit Lyonnais Belgium SA/NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Crédit Lyonnais Belgium SA/NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Crédit Lyonnais Belgium SA/NV

Regio (region): Liège, België

Adres (address): Rue Urbanistes 2; Liège; 4000, België

Telefoon (phone): 32.41-213293^^41:213293 32.41-213293^^41:213293

Fax (fax): +32 (69) 179-37-89 +32 (69) 179-37-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Crédit Lyonnais Belgium SA/NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Crédit Lyonnais Belgium SA/NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Crédit Lyonnais Belgium SA/NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Crédit Lyonnais Belgium SA/NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Crédit Lyonnais Belgium SA/NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Crédit Lyonnais Belgium SA/NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Crédit Lyonnais Belgium SA/NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Crédit Lyonnais Belgium SA/NV
Products information Crédit Lyonnais Belgium SA/NV

BTW identificatienummer (tax): BE04111877441
Ondernemingsnummer: 4554351806
Hoofdstad (capital): 456,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 566,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Bank Services

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Crédit Lyonnais Belgium SA/NV
(Get full report from official database of BE for Crédit Lyonnais Belgium SA/NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Crédit Lyonnais Belgium SA/NV
Addition kinds of activities for Crédit Lyonnais Belgium SA/NV

701104. Inns | Inns
26790202. Gerechten, geperste en gegoten pulp: uit aangekocht materiaal | Dishes, pressed and molded pulp: from purchased material
45810203. Airconditioning van stoffering | Aircraft upholstery repair
54619905. donuts | Doughnuts
56519900. Familie kleding winkels, nec | Family clothing stores, nec

Werken bij Crédit Lyonnais Belgium SA/NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Crédit Lyonnais Belgium SA/NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Crédit Lyonnais Belgium SA/NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Crédit Lyonnais Belgium SA/NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Operations Manager Tuinbouw (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ADECCO LIER

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Adecco zoekt een Operations Manager! Onze klant is een innovatief tuinbouwbedrijf in te Duffel, gespecialiseerd in de kweek van groenten en sierplanten. Zij zijn op zoek naar een verantwoordelijke die instaat voor de plantkwaliteit en de complete organisatie van een productie-unit van +/- 8 ha met een 20-tal medewerkers. Concreet betekent dit het volgende: Je stuurt een team aan van een 20-tal medewerkers en organiseert de werkzaamheden van de verschillende productieprocessen; Hierbij ben je eindverantwoordelijke voor de opkweek van de planten; Verder heb je contact met klanten en leveranciers; Je legt rechtstreeks verantwoording af aan de directie.

  • Projectverantwoordelijke (m/v) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant actief in de bouwsector en gevestigd in Opglabbeek, zijn we op zoek naar een projectverantwoordelijke. Samen met je collega's projectverantwoordelijken sta je in voor meerdere werven van A tot Z, inclusief de coördinatie intern en extern. Je voert calculaties en nacalculaties uit, maakt bestelbonnen en voert alle gegevens in een ERP-systeem. Je bent verantwoordelijk voor het opstarten, opvolgen en opleveren van de werven. Je stuurt de uitvoeringsploegen aan en neemt deel aan werfmeetings. Je voert prijsonderhandelingen met leveranciers en hebt regelmatig contact met klanten. Je rapporteert rechtstreeks aan de CEO.

  • Ploegbaas in de Wegenbouw (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Opglabbeek zijn we op zoek naar een Ploegbaas in de wegenbouw Je takenpakket bestaat uit: - Als ploegbaas neem je de leiding over een ploeg van arbeiders en machinisten die wegenwerken en rioleringswerken uitvoeren. - Daarnaast roep je materialen af en controleer je de prestaties van onderaannemers. - Je rapporteert dagelijks de voortgang van de werken aan de werfleider.

  • Supervisor Garage (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor deze functie zoeken we een medewerker met sterke administratieve skills en een groot technisch inzicht. Daarnaast is het belangrijk dat je een goede kennis van de transportwetgeving hebt en je een team kan managen. Je zorgt voor het dagelijkse beheer van het wagenpark. Je coordineert de dagelijkse onderhoudswerkzaamheden en zorgt voor de administratieve opvolgingen inzake de technische aspecten. Daarbij respecteer je de interne procedures. Je houdt behoudt het overzicht en kan prioriteiten stellen. Rekening houdend met de specialisaties van je team verdeel je het werk, ook werk je probleemoplossend bij een complicatie.

  • Customer Service medewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Sint-Niklaas is ITZU jobs op zoek naar een medewerk(st)er Order Entry/ Customer Care. Je staat in voor de correcte ingave van bestellingen. Je beheert het klantencontact omtrent leveringen. Je zorgt voor een correcte orderverwerking en de facturatie ervan.

  • Huishoudhulp Wuustwezel (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: Comforthome

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en mensen helpen? En zoek je werk in de omgeving van Wuustwezel ? Aarzel dan niet om bij ons te solliciteren!

  • LESGEVER KLEUTEROMNISPORTKAMP (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een omnisportkamp aan kleuters van 29- 31 oktober 2018 (8:30-12:00/12:45-17:00) in Oostende zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

  • Sales Support Maritieme Sector (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    De Missie: Je bereidt offertes voor en maakt nieuwe offertes op met behulp van ons interne besturingssysteem Naast de commerciële ondersteuning zal je worden betrokken bij de rapportage en bij de follow-up van verschillende dossiers. Je beoordeelt de actuele versus de geplande resultaten. Je belt potentiële leads en volgt deze goed op. Je onderhoudt het contact met overzeese kantoren over verschillende offertes en trends. Je werkt nauw samen met de verschillende departementen.

  • Retail Sales Officer voor ziekteverzekeringen in 1000 Brussel (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Customer Care

    Type: Vaste Job

    Als retail sales officer adviseer je klanten en prospecten over allerlei types van ziekteverzekeringen. Jouw doel is dan ook deze producten en diensten te verkopen. Je adviseert de klant goed over het product waar zij geïnteresseerd in zijn. Je beantwoordt de telefonische oproepen van potentiële nieuwe klanten en voert verkoopsgesprekken aan de telefoon. Je bent verantwoordelijk voor de offertes (opmaak, verzending, opvolging en archivering) van de aanvragen die binnenkomen via DKV contactformulier. Je beheert de offertemailbox en zorgt ervoor dat de klanten snel een correct en klantvriendelijk antwoord ontvangen. Je volgt klanten/prospecten actief op nadat ze een offerte hebben aangevraagd of via de online portals hun interesse in onze producten hebben getoond.

  • Technisch Ontwerper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1672952-inline.html?cid=Partner_VDAB Ben je op zoek naar een gevarieerde functie als ontwerper? Bekijk dan zeker deze vacature! Onze klant is een engineering bureau gespecialiseerd in alle facetten van engineering en project management. Zowel haalbaarheidsstudie, budgettering als aansturing en opvolging van projecten worden op een hoog professioneel niveau verzorgd. Ze staan eveneens garant voor het juiste ontwerp van alle installaties, en dit zowel in een 2D maar meer nog in een 3D CAD omgeving. Dit start vanaf inplantingsvoorstellen tot aan volledige ontwerpen van industriële installaties tot het gewenste gedetailleerde niveau. Ze verzorgen projecten voor diverse industrieën vooral in Oost- en West-Vlaanderen. Zowel proceschemie als petrochemie, metallurgie en grondstoffenbehandeling, cement en betonindustrie, maar ook bulkgoederentransport en specifieke installaties uit de voedingsnijverheid kennen voor hen geen geheimen. Ter uitbreiding van hun team zijn ze op zoek naar een gedreven Technisch Ontwerper. Als Ontwerper voer je als lid van het projectteam het tekenwerk en eventueel rekenwerk uit voor nieuwe installaties, productie-eenheden, enz. Hierbij heb je oa volgende taken en verantwoordelijkheden: het maken van layout modellen in 3D van compleet nieuwe installaties (Greenfield) of van bestaande installaties die worden omgebouwd het uitdetailleren van specifieke installaties in 3D het maken van isometrische tekeningen van de procesleidingen en/of utiliteitsleidingen het maken van de staalplannen en het uitdetailleren van mechanische componenten je krijgt ondersteuning van de projectingenieurs en werkt hun berekeningen en ideeën uit tot bruikbare ontwerpen je speelt vlot in op veranderingen in projecten en planning je neemt initiatief ter verbetering van bestaande werkwijzen Op langere termijn is er ook de mogelijkheid om verder door te groeien naar de functie Project Engineer.

  • Teamleider welzijnssector (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: SUNNY LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    U begeleidt mensen naar een beter welzijn; U bouwt een netwerk uit van personen met interesse in een gezonde levensstijl; U coacht een team van welzijnsconsulenten; Voor meer info: www.goherbalife.com/mariovernyns

  • KAMERMEISJE (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: NOVOTEL IEPER CENTRUM

    Type: Flexijob

    Novotel Ieper (valt onder Accor hotels), een modern hotel in het hartje van de stad, met 122 kamers, 10 vergaderzalen, bar en restaurant zoekt een enthousiast kamermeisje voor het reinigen van de hotelkamers en algemene delen van het hotel. Interesse? Solliciteer snel.

Zoek naar antwoorden van Crédit Lyonnais Belgium SA/NV in sociale netwerken
Look for responds of Crédit Lyonnais Belgium SA/NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Crédit Lyonnais Belgium SA/NV. Laat een reactie achter voor Crédit Lyonnais Belgium SA/NV. Crédit Lyonnais Belgium SA/NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Crédit Lyonnais Belgium SA/NV. Leave a respond for Crédit Lyonnais Belgium SA/NV. Crédit Lyonnais Belgium SA/NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Crédit Lyonnais Belgium SA/NV op de google maps. Adres en contacten Crédit Lyonnais Belgium SA/NV
Location of Crédit Lyonnais Belgium SA/NV on the google maps. Address and contacts of Crédit Lyonnais Belgium SA/NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Crédit Lyonnais Belgium SA/NV Crédit Lyonnais Belgium SA/NV: Petanque Club de Waimes | BUREAU YAZOO | PAUL GALLEZ | PIERRE VAN BRABANT | ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS

Other related companies as Crédit Lyonnais Belgium SA/NV: Petanque Club de Waimes | BUREAU YAZOO | PAUL GALLEZ | PIERRE VAN BRABANT | ALFA LAVAL DIVISION SAUNDERS

Crédit Lyonnais Belgium SA/NV is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio Liège, België. De volledige naam van het bedrijf is Crédit Lyonnais Belgium SA/NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04111877441. Het bedrijf Crédit Lyonnais Belgium SA/NV bevindt zich op het adres: Rue Urbanistes 2; Liège; 4000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 456,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 566,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Banks. Lijst met producten zijn Bank Services.
De hoofdactiviteit van Crédit Lyonnais Belgium SA/NV is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Crédit Lyonnais Belgium SA/NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Crédit Lyonnais Belgium SA/NV, openstaande posities, locatie van Crédit Lyonnais Belgium SA/NV op de kaart.

Crédit Lyonnais Belgium SA/NV is a company, that was registered 2010 in Liège region, Belgium. Full name of company is Crédit Lyonnais Belgium SA/NV, company assigned to the tax number BE04111877441. The company Crédit Lyonnais Belgium SA/NV is located at the address: Rue Urbanistes 2; Liège; 4000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 456,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 566,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Banks. List of products are Bank Services.
The main activity of Crédit Lyonnais Belgium SA/NV is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Crédit Lyonnais Belgium SA/NV is not available. You also can look at reviews of Crédit Lyonnais Belgium SA/NV, open positions, location of Crédit Lyonnais Belgium SA/NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Crédit Lyonnais Belgium SA/NV, Liège: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Crédit Lyonnais Belgium SA/NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Crédit Lyonnais Belgium SA/NV, Liège: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Crédit Lyonnais Belgium SA/NV, employees, financial statistics.