Dergent J

Contactgegevens Dergent J: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Dergent J: address, phone, fax, email, website, opening hours

Dergent J

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rubensstraat 101; 2300; Turnhout, België

Telefoon (phone): 014 41 47 26 (+32-014 41 47 26) 014 41 47 26 (+32-014 41 47 26)

Fax (fax): 014 42 00 75 (+32-014 42 00 75) 014 42 00 75 (+32-014 42 00 75)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Dergent J: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Dergent J"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Dergent J"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Dergent J, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Dergent J. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Dergent J, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Dergent J. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Dergent J
Products information Dergent J

BTW identificatienummer (tax): BE04017120361
Ondernemingsnummer: 9397949218
Hoofdstad (capital): 722,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 179,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Tax-Consultants

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Dergent J
(Get full report from official database of BE for Dergent J)

Aanvulling soorten activiteiten voor Dergent J
Addition kinds of activities for Dergent J

205102. Taarten, taarten en gebakjes | Cakes, pies, and pastries
07529900. Dierspecialiteiten, niet inbegrepen | Animal specialty services, nec
24260102. Stoelen stoelen, hardhout | Chair seats, hardwood
34239912. Hammers (handgereedschap) | Hammers (hand tools)
35239905. Aanhangwagens en wagons, boerderij | Trailers and wagons, farm
50130105. Automotive motoren en motoronderdelen | Automotive engines and engine parts

Werken bij Dergent J: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Dergent J: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Dergent J. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Dergent J. Looking for open vacancies in other companies

  • Facturatiemedeweker Accounting Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCOEXPERTS KEMPEN LIMBURG

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Lommel zoeken wij een enthousiaste, tijdelijke Facturatiemedewerker Accounting te Lommel. Het betreft een tijdelijke opdracht van zes maanden, die naar alle waarschijnlijkheid omgezet kan worden in optie vast of contract onbepaalde duur, doch dat kan nu nog niet beloofd of verzekerd. Dit is afhankelijk van de groeicijfers. Je rapporteert aan de Teamleader billing, onderhoudt intern contact met collega's van Finance, Operations en Sales en medewerkers en extern in voorkomende gevallen contact met klanten, leveranciers en verwerkers. Verantwoordelijkheden: Je verricht werkzaamheden ten behoeve van een optimale, correcte en tijdige financiële administratie. Je ondersteunt je collega's en levert een bijdrage op alle deelgebieden bij pieken in de werkdruk. Je controleert, valideert of corrigeert ingevoerde gegevens van orderafwikkeling en controleert daaruit volgende facturen. Je signaleert afwijkingen tussen factuur en verplichting en verifieert juistheid van de factuur bij tariefsverantwoordelijke, corrigeert facturatie waar nodig. Je stelt op basis van informatie uit het operationele systeem (aanvullende) facturen op en voegt eventuele bijlagen toe. Je draait facturen uit, verzendt facturen en ziet toe op archivering. Je verwerkt op basis van informatie van Sales of uit het CRM de correctienota's. Je controleert en matcht (afletteren) facturen met opgebouwde verplichtingen in het operationele systeem. Je vraagt creditnota's aan bij leveranciers en verwerkers. Je controleert en schoont openstaande verplichtingen en niet verwerkte inkoopfacturen op. Je verwerkt de financiële mutaties in de administratie. Je controleert de ingevoerde gegevens van orderafwikkeling op juistheid en volledigheid,

  • productiemedewerker voeding - zwaar werk (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken,arbeider die graag zwaar werk wenst te doen. Je werkt in een koude omgeving in een voedingsbedrijf in Brugge. Wij zijn op zoek naar een productiemedewerker om in een kaasfabriek in Brugge te werken. Taken: Dit is fysiek zeer belastend werk, vnl. voor de schouders. Deze vacature is in het afspuitlokaal, zeer belastend werk voor de schouders. Je staat in voor het afspuiten van tafels met een hoge drukspuit. Ook reinigen van plafonds, muren en vloeren maakt hier deel van uit.

  • Schrijnwerk(st)er PVC (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een eerste ervaring als schrijnwerker ? Heb je bovendien ervaring met de productie van ramen en deuren in PVC ? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken ! Onze klant is een bouwbedrijf gespecialiseerd in de productie van ramen en deuren in PVC . Je wordt tewerkgesteld in het atelier . Je werkt in een team . Je doet de voorbereidende werken in het atelier en de plaatsing op de werven . Je komt terecht in een groeiend bouwbedrijf . Na een succesvolle interimperiode treedt je vast in dienst bij onze klant . Mooie verloning volgens barema's van de bouw .

  • Handlanger Wegenbouw (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: SYNERGIE CONSTRUCT GEEL

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Beerse zijn wij opzoek naar iemand die graag fysiek werk uitvoert in de openlucht. Werk jij graag in de buitenlucht en ben je niet bang van fysiek zwaarder werk? Ben je vanuit de ruime regio rondom Turnhout? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Je maakt deel uit van een ploeg die onder leiding staat van een ploegbaas/werfleider. Samen met het team zal je takenpakket bestaan uit: Herstellen en plaatsen van riolering, asfalt,straatstenen en betonverhardingen. Het graven van sleuven Plaatsen van elementen/nutsvoorzieningen, aanvoer van materiaal,...

  • Huishoudhulp regio SCHILDE - onmiddellijke opstart! (SCHILDE)

    Regio: SCHILDE

    Bedrijf: Itzu

    Type: Dienstenchequebaan

    Onmiddellijke opstart : Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.Goede verdienste + maaltijdcheques.

  • Poetshulp met dienstencheques Lier/Koningshooikt (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: LIERS CENTRUM VOOR GEZINSZORG

    Type: Dienstenchequebaan

    Gaan poetsen en /of strijken bij mensen thuis in de regio Lier en Koningshooikt.

  • Student Verkoop Bristol Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

  • Bekister (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief binnen restauratiewerken, zoeken wij een bekister. Je sluit aan bij een bestaande ploeg regio Brussel.

  • Winkelmdewerker bij Panos Gent Zuid (voltijds) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Vaste Job

    -Je werkt als winkelmedewerker in de panos te Gent Zuid en staat in voor het bedienen van klanten , bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. -Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. -Je ziet toe op HACCP je helpt bij de dogelijkse schoonmaak van de winkel, en waaktv over de kwaliteit van alle producten.

  • BIV makelaar (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: PATRIMMONIUM MAKELAARS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Patrimmonium staat altijd open voor nieuwe gezichten die op zoek zijn naar een professionele werkomgeving in de vastgoedsector. Bent u een ervaren vastgoedmakelaar met BIV-nummer, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bij patrimmonium geven we gedreven kandidaten graag de kans om in een inspirerende omgeving te werken waarbij vakmanschap en service centraal staan. Geïnteresseerden kunnen hun open sollicitatie, voorzien van CV en motivatiebrief, mailen naar [email protected] Uiteraard behandelen we elke sollicitatie met uiterste discretie.

  • HR Officer (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: FORENSISCH PSYCHIATRISCH CENTRUM

    Type: Leercontract

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Als HR-officer binnen FPC Gent zet je de HR-strategie, bepaald door de directie, om in de praktijk. Je bent een luisterend oor voor de medewerkers van FPC Gent, beheert de rekruteringen, zoekt en biedt opleidingen aan naargelang de noden, beheert het performance management, Kortom een zeer breed takenpakket binnen HR. Jouw belangrijkste taken zijn: o Je beheert de inkomende kandidaturen en ontmoet potentiële kandidaten voor allerhande functies. In samenspraak met de afdelingshoofden rekruteer je de juiste talenten; o Samen met de andere HR-officer ben je verantwoordelijk voor de opmaak van contractvoorstellen en contractopmaak in het algemeen. o Je bent het eerste aanspreekpunt voor medewerkers binnen de organisatie omtrent allerhande HR-topics. o Je waakt erover dat de integratie procedure van nieuwe medewerkers wordt gerespecteerd en verzorgt het onthaal en de rondleidingen van nieuwe medewerkers. o Je volgt eventuele uitstroom van medewerkers op en handelt hierrond alle praktische en administratieve zaken af. o Je verzorgt de organisatie en de opvolging van de jaargesprekken. o Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van contracten bepaalde duur en de verlengingen hiervan. o Je werkt mee aan het op punt stellen van verschillende HR processen en procedures. o Je participeert actief mee bij het in kaart brengen van HR projecten en zet de schouders onder de effectieve uitvoering. o Je volgt de sociale wetgeving op en zet deze om in de organisatie. PROFIEL o Je beschikt minimum over een bachelordiploma in Human Resources en/of je hebt minstens 5 jaar ervaring in een gelijkaardige functie; o Ervaring in de sociale sector of de zorgsector is een pluspunt o Je beschikt over uitstekende communicatieve, diplomatische en relationele vaardigheden; o Je handelt integer, bent discreet en respecteert de vertrouwelijkheid o Jouw zin voor vooruitgang, dienstverlening en teamspirit typeren jou o Je bent goed georganiseerd, nauwkeurig, je kunt autonoom werken en stresssituaties beheren; o Je spreekt en schrijft zeer goed Nederlands; o Je beheerst vlot MS Office (Word, Excel, PowerPoint). WIJ BIEDEN o Je komt terecht in een dynamische en gezonde organisatie, waar teamwork centraal staat; o Je oefent deze boeiende functie voltijds uit in een aangename, moderne werkomgeving; o Je hebt goede opleidingsmogelijkheden; o Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen; o Jouw werkplaats is gevestigd in Gent (Wondelgem).

  • Flexijob McDonald's Afwas (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: McDonald's Kortrijk

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken, zijn wij op zoek naar afwassers. De grote afwas gebeurd elke avond vanaf 22u tot 00u30 (week) of 1u30 (weekend).

Zoek naar antwoorden van Dergent J in sociale netwerken
Look for responds of Dergent J in social networks

Lees alle opmerkingen voor Dergent J. Laat een reactie achter voor Dergent J. Dergent J bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Dergent J. Leave a respond for Dergent J. Dergent J on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Dergent J op de google maps. Adres en contacten Dergent J
Location of Dergent J on the google maps. Address and contacts of Dergent J

Andere gerelateerde bedrijven als come Dergent J Dergent J: Bagro Voeding BVBA | L.H.C. CARS | MARCELLUS SLEGERS | In De Rapte | Ceuppens-Van Hoeymissen

Other related companies as Dergent J: Bagro Voeding BVBA | L.H.C. CARS | MARCELLUS SLEGERS | In De Rapte | Ceuppens-Van Hoeymissen

Dergent J is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Dergent J, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04017120361. Het bedrijf Dergent J bevindt zich op het adres: Rubensstraat 101; 2300; Turnhout. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 722,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 179,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Accountants. Lijst met producten zijn Tax-Consultants.
De hoofdactiviteit van Dergent J is Steenkoolmijnen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Dergent J is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Dergent J, openstaande posities, locatie van Dergent J op de kaart.

Dergent J is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Dergent J, company assigned to the tax number BE04017120361. The company Dergent J is located at the address: Rubensstraat 101; 2300; Turnhout. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 722,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 179,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Accountants. List of products are Tax-Consultants.
The main activity of Dergent J is Coal Mining, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Dergent J is not available. You also can look at reviews of Dergent J, open positions, location of Dergent J on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Dergent J, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Dergent J, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Dergent J, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Dergent J, employees, financial statistics.