Ceuppens-Van Hoeymissen

Particuliere bedrijvenSteenkoolmijnen • Ceuppens-Van Hoeymissen
Private companiesCoal Mining • Ceuppens-Van Hoeymissen

Contactgegevens Ceuppens-Van Hoeymissen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ceuppens-Van Hoeymissen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ceuppens-Van Hoeymissen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelstraat 88; 1851; Grimbergen (Humbeek), België

Telefoon (phone): 015 61 10 85 (+32-015 61 10 85) 015 61 10 85 (+32-015 61 10 85)

Fax (fax): +32 (64) 329-25-36 +32 (64) 329-25-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ceuppens-Van Hoeymissen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ceuppens-Van Hoeymissen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ceuppens-Van Hoeymissen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ceuppens-Van Hoeymissen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ceuppens-Van Hoeymissen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ceuppens-Van Hoeymissen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ceuppens-Van Hoeymissen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ceuppens-Van Hoeymissen
Products information Ceuppens-Van Hoeymissen

BTW identificatienummer (tax): BE09158172607
Ondernemingsnummer: 7347351074
Hoofdstad (capital): 470,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 560,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in Ceuppens-Van Hoeymissen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Fruit and vegetables - Growers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ceuppens-Van Hoeymissen
(Get full report from official database of BE for Ceuppens-Van Hoeymissen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ceuppens-Van Hoeymissen
Addition kinds of activities for Ceuppens-Van Hoeymissen

799905. Fiets- en motorfietsverhuur | Bicycle and motorcycle rental services
29990100. Cokes | Coke
34659902. Fenders, auto: gestempeld of geperst metaal | Fenders, automobile: stamped or pressed metal
39420100. Poppen en popkleding | Dolls and doll clothing
51220201. Scheermesjes | Razor blades

Werken bij Ceuppens-Van Hoeymissen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ceuppens-Van Hoeymissen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ceuppens-Van Hoeymissen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ceuppens-Van Hoeymissen. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop teammember OKAY Puurs (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de Okay in Puurs zijn we op zoek naar een gemotiveerd medewerker. Je zal samen met je collega's instaan voor allround winkelwerk. Dit wil zeggen dat je zal aanvullen, prijskaartjes plaatsen, kassawerk, afbakken van broodjes, onderhoud van de winkel, helpen van de klanten, opvolgen van de stock en de leveringen, ... Kortom een heel gevarieerde job!

  • Host(ess) (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant te Tessenderlo zoeken wij voor Open Bedrijvendag op zondag 7 oktober een 5-tal hosts/hostessen (m/v): STUDENTEN  Je verwelkomt de mensen, schenkt hen een drankje in en geeft hen een kort woordje uitleg over het bedrijf. Nadat ze een rondleiding hebben gekregen en wensen te vertrekken, neem je afscheid en biedt je de mensen een kleine attentie aan.   

  • Huishoudhulp Damme M/V (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • HUISHOUDHULP VOOR NEVELE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Nevele.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beringen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Niel (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Bijlesgever Spaans (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen en/of taalcursussen voor Spaans aan volwassenen. Je kiest zelf welk niveau, welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • technieker machines met benzinemotoren (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: BEECKMAN & CO MACHINES

    Type: Vaste Job

    Al meer dan 80 jaar zijn wij gespecialiseerd in de verkoop en dienst naverkoop van machines voor tuin en park zoals Grasmaaiers, kettingzagen, zitmaaiers, bosmaaiers, haagscharen, traktoren enz. Momenteel zijn we op zoek naar een enthousiast technieker voor onderhoud en herstelling van deze machines. Jouw voornaamste taken : Onderhoud en herstellingen van machines met accu, electrische, 2takt, 4takt en dieselmotoren.

  • Junior Planning Coordinator (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Square City

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf actief in petrochemie zijn we op zoek naar een Junior Planning Coordinator. In deze verantwoordelijke functie fungeer je als centrale contactpersoon voor derde partijen. De missie: Je registreert klantenopdrachten en volgt ze nauwgezet op. Hierbij hou je rekening met eventuele klachten. Je verzorgt de facturatie. Je bent alert voor commerciële leads. Je verleent ondersteuning bij controle en audits op de juistheid van de facturatie. Je zorgt bij afwijkingen voor de juiste oplossing voor de klant.

  • Punctuele en veelzijdige Accountant (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Progress HR

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor volgende taken: klantbeheer & debiteurenbeheer: maandelijkse schriftelijke & telefonische opvolging van de vervallen facturen en opvolging van de openstaande debiteuren. leveranciersbeheer: opvolging & uitvoering van de betalingen aan levernaciers. Eventuele aanmaningen van leveranciers controleren op juistheid alvorens een betaling te voorzien. Betalingen voorbereiden en uitvoeren het betalingssysteem ISABEL. het onderhouden van een cash flow overzicht, alle in- en uitgaande cashbewegingen voorzien om aldus een inzicht te krijgen in de cashsituatie op korte en middellange termijn. aangiftes doen en opvolgen: BTW aangifte, intracommunautaire aangifte, recuperatie buitenlandse BTW, klantenlisting, statistieken Nationale Bank invullen en opvolgen, ...

  • Fiscaal Jurist (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1674699-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een van onze klanten, een gespecialiseerd financieel advieskantoor met vestigingen in regio Antwerpen, Gent en Brussel, zoeken we een ervaren juridisch profiel voor de advisering naar hun klanten toe. Je klantenportefeuille bestaat uit een gezond evenwicht van internationale mastodonten, Belgische KMO’s van verschillende afmetingen en zelfstandigen   Kortom, we zoeken een jurist met passie voor fiscaliteit in de regio van Antwerpen. Fiscale en juridische begeleiding van overnames: overnamecontracten, due diligence, optie-overeenkomsten. Begeleiding van reorganisaties: fusies en (partiële) splitsingen: rapportering (fusievoorstellen, fusieverslagen, nazicht notariële aktes) en boekhoudkundige en fiscale verwerking van deze transacties; Opstellen van contracten: aandeelhoudersovereenkomsten, optie-overeenkomsten, overname-overeenkomsten, partnerships, managementovereenkomsten, overdracht van schuldvorderingen, etc. Adviesverlening rond onroerend goed transacties: vruchtgebruik, opstal, erfpacht: nazicht van notariële aktes, fiscale en boekhoudkundige verwerking; Algemene fiscale adviesverlening en ondersteuning van dossierbeheerders oa inzake managementfees, bestuurdersvergoedingen, etc. Nazicht van aangiftes vennootschapsbelasting en voorbereiding tax audit; Aanvragen van rulings inzake inbreng en partiële splitsingen; Adviesverlening inzake intragroepstransacties (thin cap regels) Analyse van het voorgaande vanuit een boekhoudkundige optiek.

Zoek naar antwoorden van Ceuppens-Van Hoeymissen in sociale netwerken
Look for responds of Ceuppens-Van Hoeymissen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ceuppens-Van Hoeymissen. Laat een reactie achter voor Ceuppens-Van Hoeymissen. Ceuppens-Van Hoeymissen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ceuppens-Van Hoeymissen. Leave a respond for Ceuppens-Van Hoeymissen. Ceuppens-Van Hoeymissen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ceuppens-Van Hoeymissen op de google maps. Adres en contacten Ceuppens-Van Hoeymissen
Location of Ceuppens-Van Hoeymissen on the google maps. Address and contacts of Ceuppens-Van Hoeymissen

Andere gerelateerde bedrijven als come Ceuppens-Van Hoeymissen Ceuppens-Van Hoeymissen: Smet R | TAMIGNEAU M | Vanheule Dirk | NADIA VAN NIEUWENHUIJSEN | INDEKEU, JACQUES

Other related companies as Ceuppens-Van Hoeymissen: Smet R | TAMIGNEAU M | Vanheule Dirk | NADIA VAN NIEUWENHUIJSEN | INDEKEU, JACQUES

Ceuppens-Van Hoeymissen is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ceuppens-Van Hoeymissen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09158172607. Het bedrijf Ceuppens-Van Hoeymissen bevindt zich op het adres: Mechelstraat 88; 1851; Grimbergen (Humbeek). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 470,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 560,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Fruit and vegetables - Growers. Producten gemaakt in Ceuppens-Van Hoeymissen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ceuppens-Van Hoeymissen is Steenkoolmijnen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ceuppens-Van Hoeymissen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ceuppens-Van Hoeymissen, openstaande posities, locatie van Ceuppens-Van Hoeymissen op de kaart.

Ceuppens-Van Hoeymissen is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ceuppens-Van Hoeymissen, company assigned to the tax number BE09158172607. The company Ceuppens-Van Hoeymissen is located at the address: Mechelstraat 88; 1851; Grimbergen (Humbeek). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 470,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 560,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Fruit and vegetables - Growers. Products created in Ceuppens-Van Hoeymissen were not found.
The main activity of Ceuppens-Van Hoeymissen is Coal Mining, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Ceuppens-Van Hoeymissen is not available. You also can look at reviews of Ceuppens-Van Hoeymissen, open positions, location of Ceuppens-Van Hoeymissen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ceuppens-Van Hoeymissen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ceuppens-Van Hoeymissen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ceuppens-Van Hoeymissen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ceuppens-Van Hoeymissen, employees, financial statistics.