De Schrijver F

Contactgegevens De Schrijver F: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Schrijver F: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Schrijver F

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Leo de Béthunelaan 119; 9300; Aalst, België

Telefoon (phone): 053 77 38 46 (+32-053 77 38 46) 053 77 38 46 (+32-053 77 38 46)

Fax (fax): 053 78 73 86 (+32-053 78 73 86) 053 78 73 86 (+32-053 78 73 86)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Schrijver F: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Schrijver F"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Schrijver F"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Schrijver F, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Schrijver F. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Schrijver F, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Schrijver F. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Schrijver F
Products information De Schrijver F

BTW identificatienummer (tax): BE04476898193
Ondernemingsnummer: 5069885253
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 812,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Tax-Consultants

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Schrijver F
(Get full report from official database of BE for De Schrijver F)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Schrijver F
Addition kinds of activities for De Schrijver F

342900. Hardware, nec | Hardware, nec
399500. Begraafbakken | Burial caskets
863100. Arbeidsorganisaties | Labor organizations
14590107. Schalen (gemeenschappelijk) steengroeven | Shale (common) quarrying
20910337. Tonijnvis: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tuna fish: packaged in cans, jars, etc.
28239905. Rayon vezels, stro, stroken en garen | Rayon fibers, straw, strips and yarn
28650401. Zuren, koolteer | Acids, coal tar
28910207. slijm | Mucilage
33660000. Kopergieterijen | Copper foundries
50640204. Tape spelers en recorders | Tape players and recorders

Werken bij De Schrijver F: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Schrijver F: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Schrijver F. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Schrijver F. Looking for open vacancies in other companies

  • Horecamedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bloeiende horecazaak in Kortrijk ben ik op zoek naar een medewerker die op woensdag en donderdag middag kan helpen met de bestellingen. Onze specialiteiten zijn kip aan 't spit, ribbetjes en lekkere runds brochettes. Waarvoor ben jij verantwoordelijk? - Bestellingen opnemen - Kassabeheer - Hier en daar een handje toesteken in de keuken - Afwas nadien

  • isolateur (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    je zal samen met je collega's isolatiemortel gaan plaatsten op verschillende werven

  • Klantenbeheerder Deinze/Aalter (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    Met meer dan 4.500 thuishulpen en meer dan 20.000 klanten vormt Plus Home Services één van de grootste spelers op de markt van de dienstencheques. Op dertien jaar tijd is het bedrijf geëvolueerd naar een betrouwbare en stabiele organisatie die garant staat voor ervaring en kwaliteit. In 56 kantoren over heel Vlaanderen en Brussel zetten dagelijks meer dan 150 enthousiaste kantoormedewerkers hun schouders onder de missie en waarden van Plus Home Services. Zij stellen op een economisch rendabele en sociaal verantwoorde manier thuishulpen te werk bij particulieren voor huishoudelijke activiteiten zoals poetsen, strijken, koken, boodschappen doen, enz… Plus Home Services stelt hierbij kwalitatieve dienstverlening van en aan alle medewerkers centraal en doet er alles aan deze kwaliteit op zo veel mogelijk vlakken te kunnen blijven garanderen. Je bent het gezicht van Plus Home Services voor zowel klanten als thuishulpen. Je communiceert op een vlotte manier face to face, telefonisch en per mail. Je overtuigt mensen om voor Plus Home Services te kiezen. Aan de hand van een intakegesprek selecteer je kandidaat-thuishulpen en krijg je zicht op hun mogelijkheden en beperkingen. Je zorgt voor een snelle en goede match tussen hen en de klant. Klanten kunnen bij jou steeds terecht met vragen en klachten. Je legt de nodige creativiteit aan de dag om snelle oplossingen te vinden. Je bent een administratieve duizendpoot die dossiers up-to-date houdt, uurroosters opmaakten dienstencheques verwerkt . Je zal tevens instaan voor de verwerking van prestaties, de voorbereiding van de loonberekening, debehandeling vansociale documenten, … kortom je houdt het kantoor draaiende samen met je kantoorverantwoordelijke. Je wordt ingeschakeld als klantenbeheerder in onze kantoren van Deinze en Aalter.

  • HUISHOUDHULP (m/v) regio Tessenderlo Beringen Ham (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Tessenderlo en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio's Tessenderlo - Ham.

  • Jobstudent magazijnier in tuincenter - elke ZATERDAG (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een tuincenter regio Nevele zijn wij op zoek naar een jobstudent die op regelmatige basis op zaterdag kan werken. Jouw taken: - Leveringen uitpakken/rekken aanvullen - Magazijn op orde zetten - Monteren van bbq's en andere materialen

  • Student logistiek (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een toffe studentenjob voor de komende zomermaanden? Voor een logistiek bedrijf in Gent Zeehaven zijn we op zoek naar gemotiveerde jongelingen die als orderpicker aan de slag willen. Als student magazijn sta je in voor het correct samenstellen van bestelingen.Te Desteldonk (vervoer vanuit Gent mogelijk met externe dienst). Mogelijkheden vanaf BEGIN JUNi tot EIND SEPTEMBER!!! Laat snel van je horen!

  • Jobstudent(e) poetshulp kantoorgebouw (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: GLOBIUS

    Type: Studentenjob

    Globius is een groothandel in verpakkingsmateriaal en verpakkingsmachines. Omdat er regelmatig bezoekers over de vloer komen, hebben we graag dat het hier netjes is. Bovendien is een propere werkplek een aangename plek om te werken. Ons team telt 7 mensen, waarvan gemiddeld 4 permanent aanwezig (dus zó vuil wordt het hier nu ook weer niet). Om de 2 weken kom je 3 uur schoonmaken (voorkeur vrijdagnamiddag) Takenpakket = bijvoorbeeld - het schoonmaken van de kantoren, kasten, werkruimtes, magazijnen en toiletten, - het opruimen van zwerfvuil in en rond de bedrijfsgebouwen, - het verzamelen en sorteren van afval, - huishoudtoestellen reinigen (microgolfoven, ijskast, koffiemachine,...), - de vaatwasser vullen en ledigen, - dranken aanvullen, WC-papier en handdoekjes aanvullen, koffiemachine bijvullen, - boodschappenlijstje maken, planten water geven, wasgoed verzamelen, stofzuigerzak vervangen - ramen en voordeur wassen - vuilbakken legen in de container

  • STUDENTEN WEEKDAGEN (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf gespecialiseerd in veiligheidsmateriaal in regio Puurs zijn we op zoek naar studenten die 1 of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken als magazijnier. Je werkt hierbij van 8u tot 16u30.

  • Call Agent met commerciële flair - Tijdelijk met optie vast (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Talentus Waregem

    Type: Vaste Job

    Op basis van de gemaakte offerte die je collega's van Internal Sales gemaakt hebben, neem jij telefonisch contact op met de klant/ prospect. Je bent een luisterend oor voor de klant/ prospect en komt tijdens het gesprek te weten wat hun verdere wensen zijn. Je bent een volharder, je zet er je tanden in en volgt dit verder op van A tot Z. Bedrijfsprofiel: Onze klant biedt een groot assortiment aan isotherme oplossingen op maat, gebaseerd op de kernwaarden van kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie. Met een jaaromzet van meer dan 50 miljoen euro en een nieuwe moderne productievestiging in Beveren-Leie is onze klant één van de belangrijkste leveranciers van bouwsystemen voor geconditioneerde industriële omgevingen.

  • Verpleegkundige (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ROEL DE KONINCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zelfstandig thuisverpleegkundige

  • Enthousiaste SKIN Promotors (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar een enthousiaste & sportieve SKIN Huidverzorging Coach & Verdeler. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in eigen regio. In vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke SKINcoach & /ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

  • frituur medewerker (VELDWEZELT)

    Regio: VELDWEZELT

    Bedrijf: BOULEVARD

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het bereiden van warme en koude maaltijden, belegde broodjes, burgers, frieten Je staat in voor het bakken van de frituurproducten. Je ruimt de tafels af. Je bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van De Schrijver F in sociale netwerken
Look for responds of De Schrijver F in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Schrijver F. Laat een reactie achter voor De Schrijver F. De Schrijver F bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Schrijver F. Leave a respond for De Schrijver F. De Schrijver F on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Schrijver F op de google maps. Adres en contacten De Schrijver F
Location of De Schrijver F on the google maps. Address and contacts of De Schrijver F

Andere gerelateerde bedrijven als come De Schrijver F De Schrijver F: Colpaert E | POLYCLINIQUE DE NOVILLE | VAL?RIE MATERNE | TUINAANLEG LUC HUYGHE | BAKKERIJ VAN EECKHAUT

Other related companies as De Schrijver F: Colpaert E | POLYCLINIQUE DE NOVILLE | VAL?RIE MATERNE | TUINAANLEG LUC HUYGHE | BAKKERIJ VAN EECKHAUT

De Schrijver F is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Schrijver F, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04476898193. Het bedrijf De Schrijver F bevindt zich op het adres: Leo de Béthunelaan 119; 9300; Aalst. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 812,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Accountants. Lijst met producten zijn Tax-Consultants.
De hoofdactiviteit van De Schrijver F is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Schrijver F is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Schrijver F, openstaande posities, locatie van De Schrijver F op de kaart.

De Schrijver F is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Schrijver F, company assigned to the tax number BE04476898193. The company De Schrijver F is located at the address: Leo de Béthunelaan 119; 9300; Aalst. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 812,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Accountants. List of products are Tax-Consultants.
The main activity of De Schrijver F is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of De Schrijver F is not available. You also can look at reviews of De Schrijver F, open positions, location of De Schrijver F on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Schrijver F, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Schrijver F, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Schrijver F, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Schrijver F, employees, financial statistics.