BAKKERIJ VAN EECKHAUT

Contactgegevens BAKKERIJ VAN EECKHAUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ VAN EECKHAUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ VAN EECKHAUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Tervuursesteenweg 233, ZEMST, BRABANT B-1981, België

Telefoon (phone): 3215620693 3215620693

Fax (fax): 3215614774 3215614774

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ VAN EECKHAUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ VAN EECKHAUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ VAN EECKHAUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ VAN EECKHAUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ VAN EECKHAUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ VAN EECKHAUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ VAN EECKHAUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ VAN EECKHAUT
Products information BAKKERIJ VAN EECKHAUT

BTW identificatienummer (tax): BE09880249023
Ondernemingsnummer: 5394256591
Hoofdstad (capital): 205,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 420,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in BAKKERIJ VAN EECKHAUT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ VAN EECKHAUT
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ VAN EECKHAUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ VAN EECKHAUT
Addition kinds of activities for BAKKERIJ VAN EECKHAUT

0272. Paarden en andere paarden | Horses and other equines
308101. Kunststoffolie en vel | Plastics film and sheet
326904. Huishoudelijke artikelen van aardewerk, met uitzondering van keukenartikelen | Pottery household articles, except kitchen articles
633102. Brand-, zee- en ongevallenverzekering en vervoerders | Fire, marine and casualty insurance and carriers
28350000. Diagnostische stoffen | Diagnostic substances
35349902. Roltrappen, passagiers en vrachtwagens | Escalators, passenger and freight
36479905. Locomotief- en spoorweglichten | Locomotive and railroad car lights
37159904. Opleggers voor vrachtwagen trekkers | Semitrailers for truck tractors
38510105. Lenzen, oogheelkundig | Lenses, ophthalmic

Werken bij BAKKERIJ VAN EECKHAUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ VAN EECKHAUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ VAN EECKHAUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ VAN EECKHAUT. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR met RIJBEWIJS B PERSONENVERVOER M/V (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een havenbedrijf te Zeebrugge zijn we op zoek naar flexibele busdrivers (M/V) die instaan voor het vervoer van de havenarbeiders van en naar het schip of de trein. Door het unieke karakter van de haven, bieden wij u werk op basis van dagcontracten in flexibele werkroosters. Je zit zelf mee aan het stuur van je eigen planning. Je geeft zelf aan hoeveel dagen je kan werken. Ideaal dus voor zowel een voltijdse baan, maar ook voor de bijverdieners!

  • Medewerker personeelsdienst - Gemeente Knesselare (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: Start People Poolstok

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, gemeente Knesselare zijn wij opzoek naar een administratief medewerker met ervaring in de personeeldienst. Je werkt onder de afdeling Algemene Zaken en Personeel en rapporteert rechtstreeks aan de administratief hoofdmedewerker personeel. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de gemeentelijke personeelsadministratie, onder leiding van de administratief hoofdmedewerker personeel en secretaris. Je specifieke taken zijn: opmaken en beheren personeelsdossiers : individuele weddevaststellingen, arbeidscontracten, loopbaanmogelijkheden, bijhouden evaluatiedossiers, kwartaalafrekeningen voorbereiden aanwervings- en bevorderingsexamens : opmaak dossiers, verspreiden vacatures, verzamelen kandidaturen, briefwisseling aan jury en kandidaten, voorbereiden proces-verbaal voorbereiden en controleren loon- en weddeberekeningen, RSZ, premieafrekeningen, allerlei personeelslijsten uitvoeren van diverse aanverwante taken : vakbondspremies, kinderbijslagfonds, kraamgeld, sociale dienst, fiscale fiches, invullen en afleveren van diverse attesten, bijhouden verschillende lijsten ivm gesco’s en Ethias, kwartaalafrekeningen opmaken pensioendossiers statutairen bijhouden registratie aan- en afwezigheden personeel, ziektedagen statutairen administratie maaltijdcheques, fietsvergoeding, hospitalisatieverzekering en arbeidsongevallenverzekering

  • PLOEGCHEF METAALSECTOR (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, actief in de metaalsector, is voor hun atelier op zoek naar een ploegchef. Jouw taken als ploegchef: De mensen in productie nauwgezet opvolgen Bijsturen waar nodig Je leidt nieuwe mensen op Uitleg verschaffen over nieuwe procedures/machines Zelf meewerken in het atelier

  • monteur (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Oudenaarde zijn wij op zoek naar een monteur.

  • POETSVROUW DIENSTENCHEQUES DESTELBERGEN - HEUSDEN (MELLE)

    Regio: MELLE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken UREN EN DAGEN OVEREEN TE KOMEN. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS GAVERE (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Gavere zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in 's Herenelderen - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

    Type: Vaste Job

    Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

  • Assistent Productieverantwoordelijke (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: TALENT ANGELS

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de dagelijkse leiding over een aantal productielijnen De productieplanning coördineren waarbij kwaliteit, productiviteit, veiligheid en klantgerichtheid steeds centraal staan Instaan voor de dagelijkse werkorganisatie van 3 shiften (planning 65 medewerkers) Aansturen, coachen, controleren, leiden en begeleiden van de productieoperatoren De productieoperatoren op de vloer helpen bij omschakelingen en bij storingen Organiseren van de afhaal- en uitleverplanning met eigen vervoer en onderaannemers Nauw samenwerken met het hoofd technische dienst teneinde dat het onderhoud van het machinepark (preventief en curatief) kan plaatsvinden Zorg dragen voor algemene veiligheid en het naleven van het arbeidsreglement Het productieproces analyseren en voorstellen doen om dit te verbeteren (rendement en optimalisaties) Productiecijfers rapporteren (zorgt dat doelstellingen behaald worden)

  • Enthousiaste vertegenwoordigers voor energiecontracten (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Brand Promoters

    Type: Vaste Job

    Brand Promoters is een sales - jong en dynamisch bedrijf met NO LIMITS Waardoor we ook opzoek zijn naar jong en dynamische vertegenwoordigers zonder grenzen. - Zegt het je wel wat, een uurtje later beginnen ? - Zit verkopen in je bloed ? - Deins je er niet voor om koude prospectie te doen ? - Spreekt werken in je eigen omgeving, met de nodige vrijheid je aan ? Brand Promoters is een sales bedrijf die de verkoop van groene en hernieuwbare energieproducten realiseert. Met verscheidene producten in ons gamma kunnen wij de ideale oplossing bieden aan zowel partucilieren als zelfstandigen. Voor een groot energiebedrijf in Belgie zoeken we enkele verkopers (fulltime of parttime mogelijk) die verantwoordelijk zijn voor het bezoeken van B2C en B2B prospecten (deur aan deur), het peilen naar hun behoefte en het genereren van een verkoop.

  • Metaalarbeider in daguren (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de voorbereidende metaalwerken: ponsen, boren, ontvetten .... Je leert alles ter plaatse aan, alle machines zijn conventioneel.

  • Leerjongere administratief medewerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SYNTRA - MIDDEN VLAANDEREN

    Type: Leercontract

    Steek je graag je handen uit de mouwen en wil je een leuk vak leren in de praktijk? Dan is de leertijd echt iets voor jou! Combineer werken en leren met een overeenkomst alternerende opleiding bij SYNTRA. Voor onze campus in Aalst hebben wij een vacature voor een leerjongere. Dat wil zeggen dat je 1 dag per week opleiding volgt; je gaat daarnaast 4 dagen per week in de leer op de werkvloer. Je zal leren om samen met je collega’s van het administratief team in te staan voor: Het accuraat afhandelen van cursistenadministratie (deelnemersgegevens verwerken, aanwezigheden registreren, attesten opmaken, enz.) De ondersteuning van de logistieke organisatie van opleidingen (syllabi afdrukken en kopiëren, enz.) Vlotte en gerichte contacten met docenten, cursisten en bezoekers om het praktisch verloop van de opleidingen in goede banen te leiden De permanentie aan de onthaalbalie (baliewerk, telefoonbehandeling)

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ VAN EECKHAUT in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ VAN EECKHAUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ VAN EECKHAUT. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ VAN EECKHAUT. BAKKERIJ VAN EECKHAUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ VAN EECKHAUT. Leave a respond for BAKKERIJ VAN EECKHAUT. BAKKERIJ VAN EECKHAUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ VAN EECKHAUT op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ VAN EECKHAUT
Location of BAKKERIJ VAN EECKHAUT on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ VAN EECKHAUT

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ VAN EECKHAUT BAKKERIJ VAN EECKHAUT: Laeremans Geert NV | Rejane | PHARMACIES DE GARDE | Johan Wuyckens | Lebrun Jean-Pierre

Other related companies as BAKKERIJ VAN EECKHAUT: Laeremans Geert NV | Rejane | PHARMACIES DE GARDE | Johan Wuyckens | Lebrun Jean-Pierre

BAKKERIJ VAN EECKHAUT is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ VAN EECKHAUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09880249023. Het bedrijf BAKKERIJ VAN EECKHAUT bevindt zich op het adres: Tervuursesteenweg 233, ZEMST, BRABANT B-1981. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 205,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 420,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in BAKKERIJ VAN EECKHAUT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ VAN EECKHAUT is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ VAN EECKHAUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ VAN EECKHAUT, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ VAN EECKHAUT op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BAKKERIJ VAN EECKHAUT is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ VAN EECKHAUT, company assigned to the tax number BE09880249023. The company BAKKERIJ VAN EECKHAUT is located at the address: Tervuursesteenweg 233, ZEMST, BRABANT B-1981. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 205,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 420,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in BAKKERIJ VAN EECKHAUT were not found.
The main activity of BAKKERIJ VAN EECKHAUT is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ VAN EECKHAUT is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ VAN EECKHAUT, open positions, location of BAKKERIJ VAN EECKHAUT on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ VAN EECKHAUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ VAN EECKHAUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ VAN EECKHAUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ VAN EECKHAUT, employees, financial statistics.