Comptoir Agricole De Wallonie

Particuliere bedrijvenAdministratie van economische programma's • Comptoir Agricole De Wallonie
Private companiesAdministration of Economic Programs • Comptoir Agricole De Wallonie

Contactgegevens Comptoir Agricole De Wallonie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Comptoir Agricole De Wallonie: address, phone, fax, email, website, opening hours

Comptoir Agricole De Wallonie

Regio (region): Brabant, België

Adres (address): Rue du Messager d'Anvers 70, 1400 Nivelles, Walloon Brabant, België

Telefoon (phone): +32 (10) 725-62-36 +32 (10) 725-62-36

Fax (fax): +32 (55) 715-48-57 +32 (55) 715-48-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Comptoir Agricole De Wallonie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Comptoir Agricole De Wallonie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Comptoir Agricole De Wallonie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Comptoir Agricole De Wallonie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Comptoir Agricole De Wallonie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Comptoir Agricole De Wallonie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Comptoir Agricole De Wallonie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Comptoir Agricole De Wallonie
Products information Comptoir Agricole De Wallonie

BTW identificatienummer (tax): BE08319091796
Ondernemingsnummer: 5498626708
Hoofdstad (capital): 357,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 786,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Comptoir Agricole De Wallonie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Comptoir Agricole De Wallonie
(Get full report from official database of BE for Comptoir Agricole De Wallonie)

Aanvulling soorten activiteiten voor Comptoir Agricole De Wallonie
Addition kinds of activities for Comptoir Agricole De Wallonie

5064. Elektrische apparaten, televisie en radio | Electrical appliances, television and radio
35720102. Drum drives, computer | Drum drives, computer
36219903. Generatoren en sets, elektrisch | Generators and sets, electric
36410105. Gloeilampen | Glow lamp bulbs
38210400. Laboratorium meetapparatuur | Laboratory measuring apparatus
38610203. Drijvers, fotografisch | Driers, photographic
51910200. Diervoeders | Animal feeds
72419900. Kapper winkels, nec | Barber shops, nec

Werken bij Comptoir Agricole De Wallonie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Comptoir Agricole De Wallonie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Comptoir Agricole De Wallonie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Comptoir Agricole De Wallonie. Looking for open vacancies in other companies

  • SHIFT SUPERVISOR - 2 PLOEGEN - SNELLE OPSTART - GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Gent zijn wij op zoek naar een Shift Supervisor. Jouw hoofdtaak is het aansturen van een aantal medewerkers (5-40 per ploeg). Daarnaast sta je ook in voor het opmaken van de planningen, kwaliteitscontrole uitvoeren, planning/taken opvolgen, onthaal & opleiding geven, administratief werk, rapportages, ...

  • Productiemedewerker voeding - 2 ploegen - Ardooie (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in Ardooie zijn wij op zoek naar productiemedewerkers die kunnen werken in 2 ploegen. De voormiddagploeg is van 5 tot 13 uur, de namiddagploeg van 13 tot 21 uur. Als productiemedewerker sta je de operatoren bij waar nodig. Je houdt je aan de voorschriften van hygiëne, kwaliteit, veiligheid en milieu.

  • Meerdere Monteurs Bouw gezocht (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als monteur staat u zeer dicht in direct contact met de klant. Jouw takenpakket als monteur: - Technisch ondersteuning aan de klanten (particulier en industrie) - Vakkundige montage van schoorsteenmaterialen , schoorsteensystemen en verluchtingskanalen. De functie van monteur is een belangrijke functie binnen de onderneming. De functie vindt zijn directe weerslag op de klantentevredenheid. Door stipte aanvang van de werken, het uitvoeren van de werken binnen de opgegeven timing , het nauwkeurig en correct afwerken van de opdrachten zijn voor de klant één groot meetpunt als het gaat om service en kwaliteit. Door de correcte en directe communicatie met ons magazijn en de afdelingsverantwoordelijke, is een correcte en degelijke werfopvolging zeer noodzakelijk om verloren werkuren tot een minimum te beperken. Je vertrekt 's ochtends vanuit het bedrijf naar de verschillende klanten. Ben je flexibel wat uren betreft, leer je snel bij en werk je graag buiten en op hoogte, dan nemen we jouw kandidatuur graag in overweging!

  • chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je gaat op baan om de containers waar mensen hun tweedehands kledij in deponeren te ledigen. Dit gebeurt met de hand dus je moet zich voorstellen dat je manueel alle zakken in jouw vrachtwagen gooit. > als je wagen vol is of je hebt alle containers leeg gemaakt die op de planning staan brengt u deze naar de sorteercentra. De karren met zakken die u vulde gedurende de dag zal je hier van de vrachtwagen rijden en lege karren mee nemen.

  • Pistoolschilder Natlak (m/v) (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het spuiten van metalen onderdelen. Daarnaast meng je de verfproducten.  en zorg je voor het onderhoud van de spuitcabines, het afstellen van de spuitpistolen en kwaliteitscontrole.

  • Bachelor/ Master studenten (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: Recrewtment

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf gelegen aan de Leuvensesteenweg in Boortmeerbeek binnen de automobielsector zijn wij op zoek naar studenten, 18+, met minstens een Bacheloropleiding die zich minimaal één dag per week kunnen vrijmaken voor administratieve taken. Wat ga je precies doen? Je bent verantwoordelijke voor de administratieve ondersteuning van verschillende diensten. Je volt dossiers aan van A tot Z en controleert deze. Je beheert het klassement. Je neemt binnenkomende telefoons op en schakelt door. Je zorgt voor data input en opvolging

  • Studentenjob horeca @ Brussels Airport (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Ben je een student met veel vrije tijd ? Staat enkel je thesis of bachelorproef nog in de weg van je diploma? Verdien je ondertussen graag een aardig centje bij en leer je de nodige skills voor op de werkvloer? Dan hebben wij de ideale job voor jou! Autogrill, in België de absolute nummer één in food&beverage voor reizigers, zoekt gemotiveerde en dynamische studenten om te werken in de verschillende horeca-uitbatingen op de luchthaven. Taken: -Bediening van klanten -Tafelbediening, toog, afruim/afwas, helpen in de keuken, ¿ -Kassa-beheer

  • Student chocoladewinkel (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: LA BELGIQUE GOURMANDE

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten voor de weekends ( zaterdag en/of zondag) , voor de herfstvakantie en de kerstvakantie om onze teams in de chocoladewinkels te versterken. Ben je dynamische, sociaal, en spreek je enkele talen ? Je wilt in het weekend en tijdens de schoolvakanties werken ? Aarzel dan niet en neem contact met ons op!

  • Verkoopster - Verkoper (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Chocolatier DUMON

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de verkoop van alle soorten chocolade en pralines en andere soorten chocolade in onze zaak te Brugge . Wij hebben ook eveneens talrijke buitenlandse klanten waarvoor bestellingen moeten klaargemaakt worden en bvb. pralines moeten ingepakt worden.

  • junior developers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Brain²

    Type: Vaste Job

    Als ontwikkelaar bij Brain² kan je deel uitmaken van ons intern product development team of ingeschakeld worden bij één van de vele uitdagende projecten bij één van onze internationale klanten. Je hebt interesse in bedrijfsprocessen en integratie en automatisatie van productieketens. Je vertegenwoordigt onze expertise en deskundigheid met je praktijkgerichte mentaliteit Met oog voor detail en een uitmuntende technische knowhow zie je ieder probleem als een nieuwe uitdaging. Je beschikt over een uitgesproken analytische geest. Je durft out-of the box te denken en je kan zelfstandig werken aan nieuwe uitbreidingen. Je kan eigen analyses maken en op termijn zelfstandig projecten beheren. Je bent een bachelor of master informatica of gelijkwaardig door ervaring. Je bent een ontwikkelaar met zin om zich verder te verdiepen in Java of .Net ontwikkeling. Je kan zelfstandig werken aan projecten in overleg en samenwerking met de Lead Developers om de ontwikkeling helemaal af te stemmen op de behoeften.

  • Shifttechniekers (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: ALERIS ALUMINUM

    Type: Vaste Job

    In deze functie ben je verantwoordelijk voor het oplossen van technisch urgente storingen om zodoende een maximale machinebeschikbaarheid te bekomen. Verder zal je technische verbeteringen aanbrengen door het uitvoeren van preventieve taken zodanig dat het machinepark optimaal technisch in orde gebracht wordt waardoor productiviteit en kwaliteit gewaarborgd worden. Je staat in voor het opstarten, afzetten en het veilig schakelen van machines om zodoende het machinepark tijdig klaar te zetten voor de opstart van productie, om onnodig energieverbruik bij niet productieve machines te beperken en om te zorgen voor een veilige toestand voor de aanvang van werkzaamheden. Je zal ook eerstelijns onderhoud voor of op IT toepassingen verzorgen om ervoor te zorgen dat MES toepassingen optimaal functioneren.

  • Chauffeur CE - Nacht (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: SCHRAUWEN SANITAIR EN VERWARMING

    Type: Vaste Job

    Schrauwen sanitair en verwarming is de DIFFERENT groothandel in sanitair, verwarming en wellness met 12 filialen verspreid over Vlaanderen. Als chauffeur sta je in voor de belevering van de filialen tijdens de nacht Je bent nauwkeurig Je kan zelfstandig werken Goede kennis Nederlands. Goede fysiek Oog voor veiligheid, uiterst defensieve rijstijl.

Zoek naar antwoorden van Comptoir Agricole De Wallonie in sociale netwerken
Look for responds of Comptoir Agricole De Wallonie in social networks

Lees alle opmerkingen voor Comptoir Agricole De Wallonie. Laat een reactie achter voor Comptoir Agricole De Wallonie. Comptoir Agricole De Wallonie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Comptoir Agricole De Wallonie. Leave a respond for Comptoir Agricole De Wallonie. Comptoir Agricole De Wallonie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Comptoir Agricole De Wallonie op de google maps. Adres en contacten Comptoir Agricole De Wallonie
Location of Comptoir Agricole De Wallonie on the google maps. Address and contacts of Comptoir Agricole De Wallonie

Andere gerelateerde bedrijven als come Comptoir Agricole De Wallonie Comptoir Agricole De Wallonie: R. DE CHANGY | WIM ROELANDT | BUREAU IMAGINE GRAPHY | JEAN VANDERSMISSEN | RESTAURANT AL CARSO

Other related companies as Comptoir Agricole De Wallonie: R. DE CHANGY | WIM ROELANDT | BUREAU IMAGINE GRAPHY | JEAN VANDERSMISSEN | RESTAURANT AL CARSO

Comptoir Agricole De Wallonie is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio Brabant, België. De volledige naam van het bedrijf is Comptoir Agricole De Wallonie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08319091796. Het bedrijf Comptoir Agricole De Wallonie bevindt zich op het adres: Rue du Messager d'Anvers 70, 1400 Nivelles, Walloon Brabant. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 357,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 786,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is banks. Producten gemaakt in Comptoir Agricole De Wallonie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Comptoir Agricole De Wallonie is Administratie van economische programma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Comptoir Agricole De Wallonie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Comptoir Agricole De Wallonie, openstaande posities, locatie van Comptoir Agricole De Wallonie op de kaart.

Comptoir Agricole De Wallonie is a company, that was registered 1990 in Brabant region, Belgium. Full name of company is Comptoir Agricole De Wallonie, company assigned to the tax number BE08319091796. The company Comptoir Agricole De Wallonie is located at the address: Rue du Messager d'Anvers 70, 1400 Nivelles, Walloon Brabant. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 357,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 786,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is banks. Products created in Comptoir Agricole De Wallonie were not found.
The main activity of Comptoir Agricole De Wallonie is Administration of Economic Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Comptoir Agricole De Wallonie is not available. You also can look at reviews of Comptoir Agricole De Wallonie, open positions, location of Comptoir Agricole De Wallonie on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Comptoir Agricole De Wallonie, Brabant: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Comptoir Agricole De Wallonie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Comptoir Agricole De Wallonie, Brabant: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Comptoir Agricole De Wallonie, employees, financial statistics.