JEAN VANDERSMISSEN

Contactgegevens JEAN VANDERSMISSEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEAN VANDERSMISSEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEAN VANDERSMISSEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE EMILE MAHAUX 33; 5170; PROFONDEVILLE, België

Telefoon (phone): 81433808 (+32-81433808) 81433808 (+32-81433808)

Fax (fax): +32 (15) 503-67-45 +32 (15) 503-67-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEAN VANDERSMISSEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEAN VANDERSMISSEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEAN VANDERSMISSEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEAN VANDERSMISSEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEAN VANDERSMISSEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEAN VANDERSMISSEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEAN VANDERSMISSEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEAN VANDERSMISSEN
Products information JEAN VANDERSMISSEN

BTW identificatienummer (tax): BE05868591308
Ondernemingsnummer: 7888702392
Hoofdstad (capital): 147,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 846,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in JEAN VANDERSMISSEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Installatie van houten of kunststof schrijnwerk

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEAN VANDERSMISSEN
(Get full report from official database of BE for JEAN VANDERSMISSEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEAN VANDERSMISSEN
Addition kinds of activities for JEAN VANDERSMISSEN

3297. Nonclay vuurvaste materialen | Nonclay refractories
364899. Verlichtingsapparatuur, nec, nec | Lighting equipment, nec, nec
23399900. Dames- en mantelkleding, nec, nec | Women's and misses' outerwear, nec, nec
27310000. Boekuitgeverij | Book publishing
36729902. Bedradingsplaten | Wiring boards
38229908. Gasbrander, automatische bedieningselementen | Gas burner, automatic controls
50850802. Lijmen, tape en pleisters | Adhesives, tape and plasters
59991701. Onderwijsmiddelen, apparaten en benodigdheden | Education aids, devices and supplies
96510101. Bankregulerende agentschap, overheid | Banking regulatory agency, government

Werken bij JEAN VANDERSMISSEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEAN VANDERSMISSEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEAN VANDERSMISSEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEAN VANDERSMISSEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Ervaren Electricien (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Actief Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de regio Kortrijk zijn we dringend op zoek naar een ervaren electricien. In eerste instantie help je vooral met de grove werken, maar geleidelijk aan word je meer ingeschakeld in de afwerking.

  • Halfautomaat lassers/TIG-lassers (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een aantal klanten in de omgeving van Houthalen en Heusden-Zolder zijn wij dringend op zoek naar gemotiveerde halfautomaat/TIG-Lassers. Ben je een ervaren lasser of heb je nog geen werkervaring? Werk je liever in het atelier of op verplaatsing? Kan je samenstellen en planlezen of helemaal niet? Alles is mogelijk! Neem gerust contact op met ons om de mogelijkheden te bespreken.

  • MECANICIEN (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent in het bezit van een technisch A2 diploma of gelijkwaardig door ervaring. Je kan minstens 3 tot 5 jaar relevante praktijkervaring voorleggen. Je hebt een uitstekende algemene kennis op gebied van mechanica. Je hebt ook minstens een basis van conventioneel draaien/frezen. Je kan je behelpen met de elektrode halfautomaat en/of TIG. Je kan montageplannen lezen en bent in staat om zowel zelfstandig als in groep een opdracht tot een goed einde te brengen. Je bent een teamplayer die door constructief overleg met collega's of met de klant oplossingen kan aanpakken. Je hebt een uitgesproken brede interesse in techniek en mechaniek. Je bent in het bezit van een rijbewijs B en je bent bereid je met de firmawagen te verplaatsen in de regio West- en Oostvlaanderen. Je bent flexibel naar ploegen toe dag en twee ploegen vormen voor jou geen probleem.

  • Gemotiveerde thuishelpers via dienstencheques (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS TURNHOUT

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken, maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijke kansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Huishoudelijke hulp Regio BORNEM - WINTAM (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: HET STRIJKHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    We zoeken dringend een halftijdse huishoudelijke hulp voor 1 klant in Wintam. Per week ga je dus dagelijks 4 uren naar dezelfde klant Poetsen en strijken : opleiding krijg je vooraf. Goede kennis van Nederlandse taal is een must.

  • student verkoop (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Je wordt ingeschakeld als winkelmedewerker binnen een kledingszaak in Oudenaarde: In de beginfase omvat dit vooral het plooien van de kledij, het op orde houden van de winkel, mee helpen binnen de stock. Na verloop van tijd krijg je ook een kassa opleiding waardoor je een all-round medewerker wordt binnen het team. Je wordt ingeschakeld op jouw lesvrije dag!

  • SPORTIEVE JOBSTUDENTEN 19-20/10 m/v (Beringen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Studentenjob

    Ben jij sportief aangelegd? Of draag je graag jouw steentje bij aan een sportief evenement? Dan zoek ik jou!!! Voor een super cool even zoeken wij een 20-tal studenten. De KBC Night Run vind plaats op 20 oktober in Beringen. We zoeken 18+ studenten (omwille van de late werkuren) voor de inschrijvingen (ook al op 19/10), wegwijzering, parkingbegeleiders, hostessen, ... Interesse? Call me! 011/800.202 - [email protected]

  • Sales Officer- Transport planner (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de operationele en organisatorische interne sales- en planningsactiviteiten. Je ondersteunt de Sales Manager rekening houdend met het beleid en de doelstellingen, om de vooropgestelde verkoopobjectieven te realiseren. Op transport niveau plan en coördineer je de dagelijkse transporten. Salesrol Je werkt mee aan de verkoop van de afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je beheert verkoopdossiers (uitschrijven offertes, administratieve opvolging,..) Je bent het aanspreekpunt voor klachten in de begeleiding van het order. Je hebt veelvuldige contacten zowel binnen de eigen afdeling als met andere interne afdelingen. Je zorgt mee voor een optimale planning en een optimaal stockbeheer. Transportrol Je bent verantwoordelijk voor het inplannen van de dagelijkse transporten. Je staat in voor het opvolgen van de noodzakelijke transportdocumenten. Je fungeert als externe contactpersoon inzake uitgaande afgewerkte producten en omtrent de status van de levering.

  • UX/UI Developer (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FOREACH

    Type: Vaste Job

    Wijs developers en gebruikers de weg als onze nieuwe UX/UI expert. De complexe webapplicaties die we bouwen bij Foreach, hebben een intuïtieve gebruikersinterface nodig. Van belang hierbij is het efficiënt slicen van het design, zodat dit vlot ontwikkeld kan worden. Je maakt graag functionele designs die de gebruikers vlot door onze producten leiden. Maar je bent vooral technisch sterk en ziet vlot de achterliggende structuur van elk design. Dat kan je vervolgens vlot opdelen en doorgeven aan de developers. Je maakt even graag een strakke mock-up als een sprekende illustratie, en kan de behoeften van een klant omzetten naar concrete wireframes en strategieën. De eindgebruiker zit bij elke beslissing in je achterhoofd, en die beslissingen kan je ook goed uitleggen en verantwoorden aan zowel je team als aan de klant.

  • Eurostaff - IT Architect (Regio Huy)

    Regio: Regio Huy

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    My client is an established consultancy and is actively looking for an IT Architect, to support a number of ongoing business & IT projects. Their main office is is Liège. Essential Relevant architecture experience Knowledge of some architecture framework (eg TOGAF, ArchiMate) Familiarity with Service Oriented Architecture concepts Experience in an Agile environment Great communication & collaboration skills Stress resistant & flexible wrt the organization's maturity in governance effectiveness Desirable Insurance industry experience Alfresco Scriptura Guidewire ESB Accounting Thanks for your reply with CV, day rate and availability !

  • Extra’s Nice After Work Party & Chess Nightlife (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

    Type: Flexijob

    Voor onze maandelijkse parties Nice After Work Party (Tiendschuur, Herkenrodeabdij) en Chess Nightlife (PXL) zijn wij steeds op zoek naar extra's. Heb je zin om te werken op één van de leukste parties in Limburg? Wil je als student of flexijob graag een centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken mensen voor verschillende jobs: afruimers, toog, bediening, buffet, parkeerwachters (!),... WE ZOEKEN OOK EXTRA’S DIE GRAAG WILLEN WERKEN OP OUDJAAR. DE TIENDE EDITIEVAN CHESS NEW YEARS EVE GAAT DOOR IN DE TIENDSCHUUR VAN DE HERKENRODEABDIJ.

  • Flexmedewerker/student barman-vrouw (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RONDA

    Type: Flexijob

    klanten ontvangen en tafel toewijzen klanten adviseren bij de keuze van hun gerechten opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen dranken klaarmaken en stock nakijken allerhande dranken klaarmaken (cocktails, warme dranken..)

Zoek naar antwoorden van JEAN VANDERSMISSEN in sociale netwerken
Look for responds of JEAN VANDERSMISSEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEAN VANDERSMISSEN. Laat een reactie achter voor JEAN VANDERSMISSEN. JEAN VANDERSMISSEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEAN VANDERSMISSEN. Leave a respond for JEAN VANDERSMISSEN. JEAN VANDERSMISSEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEAN VANDERSMISSEN op de google maps. Adres en contacten JEAN VANDERSMISSEN
Location of JEAN VANDERSMISSEN on the google maps. Address and contacts of JEAN VANDERSMISSEN

Andere gerelateerde bedrijven als come JEAN VANDERSMISSEN JEAN VANDERSMISSEN: Casa | C.A.R.H.O.P. | BAKKERIJ VAN RIJCKEGHEM | LUC VANHAUWE | GEBROEDERS BOUSU

Other related companies as JEAN VANDERSMISSEN: Casa | C.A.R.H.O.P. | BAKKERIJ VAN RIJCKEGHEM | LUC VANHAUWE | GEBROEDERS BOUSU

JEAN VANDERSMISSEN is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEAN VANDERSMISSEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05868591308. Het bedrijf JEAN VANDERSMISSEN bevindt zich op het adres: RUE EMILE MAHAUX 33; 5170; PROFONDEVILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 147,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 846,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Producten gemaakt in JEAN VANDERSMISSEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEAN VANDERSMISSEN is Administratie van economische programma's, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEAN VANDERSMISSEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEAN VANDERSMISSEN, openstaande posities, locatie van JEAN VANDERSMISSEN op de kaart.

JEAN VANDERSMISSEN is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEAN VANDERSMISSEN, company assigned to the tax number BE05868591308. The company JEAN VANDERSMISSEN is located at the address: RUE EMILE MAHAUX 33; 5170; PROFONDEVILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 147,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 846,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Installatie van houten of kunststof schrijnwerk. Products created in JEAN VANDERSMISSEN were not found.
The main activity of JEAN VANDERSMISSEN is Administration of Economic Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JEAN VANDERSMISSEN is not available. You also can look at reviews of JEAN VANDERSMISSEN, open positions, location of JEAN VANDERSMISSEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEAN VANDERSMISSEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEAN VANDERSMISSEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEAN VANDERSMISSEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEAN VANDERSMISSEN, employees, financial statistics.