Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL
Private companiesReal Estate • Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL

Contactgegevens Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Saint-Eloi 168; 7141; Morlanwelz (Carnières), België

Telefoon (phone): 064 44 22 25 (+32-064 44 22 25) 064 44 22 25 (+32-064 44 22 25)

Fax (fax): 064 44 22 25 (+32-064 44 22 25) 064 44 22 25 (+32-064 44 22 25)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL
Products information Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05604370117
Ondernemingsnummer: 6655487060
Hoofdstad (capital): 223,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 859,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL
(Get full report from official database of BE for Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL
Addition kinds of activities for Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL

824399. Dataverwerking scholen, nec | Data processing schools, nec
24990602. Tuinstokken, hout | Yard sticks, wood
33669904. Gietstukken (behalve sterven), nec, brons | Castings (except die), nec, bronze
34290105. Meubelen hardware | Furniture hardware
35550307. Slakken, printers ' | Slugs, printers'
36740300. Lichtgevoelige apparaten | Light sensitive devices
39999932. Zelfverdediging sprays | Self-defense sprays
50230205. Vellen, textiel | Sheets, textile

Werken bij Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant in Bornem zijn wij op zoek naar een chauffeur C. Je zorgt voor de nationale distributie van snoep, dranken, snacks, koffie, versproducten en verschillende non-foodproducten. Je staat zelf in voor het laden, lossen en leveren van de producten. Je bent dan ook zeer klantgericht en flexibel ingesteld.

  • Planner (m/v) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als planner sta je in voor de planning en dispatching van de logistieke afdeling. Daarnaast zal je als planner de chauffeurs en transporteurs tijdens hun ritten rechtstreeks aansturen. - Opmaken en optimaliseren van de verschillende routes in de planningsomgeving Ortec, dit in samenspraak met de plaatselijke depothoofden en in functie van de KPI's - Dispatching en operationele sturing van eigen chauffeurs en transporteurs door het geven van praktische en concrete informatie - Beantwoorden van vragen van klanten en chauffeurs m.b.t. de planning/dispatching van België/Luxemburg - Terugkoppelen naar depothoofden m.b.t. resources en signaleren van eventuele problemen - Last-minute wijzigingen doorvoeren en communiceren naar klanten en chauffeurs - Ritregistratie en controle dagrapporten a.d.h.v. interne systemen - Administratieve taken zoals het afdrukken en verdelen boorddocumenten eigen vervoer en transporteurs, voorbereiding planken van de chauffeurs met extra info, sleutels, badges,… eigen aan de laadplaatsen - Opmaken prebill voor transporteurs en doorboeken van vrachtkosten - Administratieve correctie van handelsdocumenten: de nodige stappen ondernemen, fouten signaleren en rechtzetten - Verwerking van de ritten vanuit de planningsomgeving

  • Naaier/Naaister (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Jouw werkzaamheden bestaan uit het stikken, met een industrieel naaimachine, van industriële producten (liner producten). Daarnaast zal het ook voorkomen dat wanneer er minder naaiwerkzaamheden zijn, je meedraait in de productie, bij de inspectie en het snijden van stoffen.

  • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Diets-Heur - kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp regio Lier - Duffel - Lint (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Nieuwe uitdaging als huishoudhulp (NIEUWPOORT)

    Regio: NIEUWPOORT

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTDUINKERKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging? Zorg je graag voor andere mensen? Hou je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Gemotiveerde huishoudhulpen in de regio Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij: - Graag bezig met huishoudelijk werk? - Verantwoordelijk? - Klantvriendelijk? - Eerlijk en betrouwbaar? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

  • Betonarbeider Regio Stekene (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: Willemen Infra nv

    Type: Vaste Job

    Bedrijfsinformatie Willemen Infra - de grootste Belgische wegenbouwer - is op 1 juli 2018 ontstaan uit de fusie tussen Aswebo, Aannemingen Van Wellen en de infra-afdeling van Kumpen. WILLEMEN INFRA beheerst alle aspecten van de wegenbouw. Niet alleen de uitvoerende werken, maar ook alle ondersteunende diensten hebben we in eigen beheer: laboratoria, studiediensten, onderhoudsdiensten, landmeters, signalisatie, … Ook in de haven en de petrochemie zijn we sterk vertegenwoordigd. Met onze vijf asfaltproductieplants, een 50 % participatie in die van Villers-Le-Bouillet en twee mobiele betoncentrales zijn we ook een van de belangrijkste producenten van asfalt en wegenisbeton. Verder beschikken we ook over eigen recyclingsites waardoor we een actieve bijdrage kunnen leveren aan het hergebruiken van beton-, asfalt- en bouwpuin. We dragen duurzaamheid hoog in het vaandel. Dit uit zich enerzijds in het voortdurend nastreven van de hoogst mogelijke kwaliteit en veiligheid tijdens de productie van de materialen en de uitvoering van de werken. Anderzijds in het belang dat we hechten aan de impact van onze activiteiten op het milieu en de maatschappij. Momenteel zoeken wij naar een betonarbeider om ons huidig team te Stekene te versterken. Functie U werkt als betonarbeider op werven over het hele land (aanleg rijwegbeton en lijnvormige elementen zoals o.a. stootbanden). U vertrekt, samen met uw collega's met de camionette vanuit de regio naar de werf en omgekeerd. U hoeft dus niet naar ons kantoor te komen in Drongen, enkel voor het sollicitatiegesprek. U bent flexibel. Af en toe veel overuren op onze werven op autosnelwegen (tot 12u werken per dag + verplaatsing, uiteraard NIET dagelijks), werken tijdens het bouwverlof is sporadisch mogelijk, nachtwerk alsook weekendwerk schrikken u niet af. De overuren worden betaald met een toeslag en worden gerecupereerd tijdens de winterperiode of bij slecht weer. U krijgt een interne opleiding met betrekking tot uw job. Soms fysiek zwaar werk. Ook ijzer leggen behoort tot uw takenpakket. Zie filmpje via deze link: https://www.youtube.com/watch?v=XQKAsmDB-K4 of van een groter werk: https://www.youtube.com/watch?v=xtbEkc-0O8Q . Zie ook https://www.facebook.com/leiedal/videos/1902258446481775/?hc_ref=ARRO2RcR3cN391fsuVVQ7GlChLbicnRQTYbA7Vq1c-5nGxvGDwsfZ4dO3SmxozwNWVs&pnref=story

  • Elektricien - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor het plaatsen van elektriciteit en aanverwanten voor zowel residentieel als industriële projecten.

  • Monteur, de-monteur (GRIMBERGEN)

    Regio: GRIMBERGEN

    Bedrijf: CARROSSERIE ROELANTS JAN

    Type: Vaste Job

    Monteren en demonteren onderdelen personenewagens en lichte vrachtwagens + vernieuwen onderdelen + vernieuwen mekaniek wagen.

  • Mechanisch technieker 2 ploegen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een dynamische familieonderneming actief in de voedingsproductie, rekruteert momenteel een onderhoudstechnieker twee ploegen (vast contract) voor hun productiesite regio Deinze. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van elektrische en mechanische storingen aan de verschillende productie - en inpaklijnen. Je voert op autonome wijze preventief onderhoud uit volgens de geldende veiligheidsnormen en hygiëneregels. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijke en de operatoren wanneer nodig. Je staat mee in voor het uitwerken van verbeterprojecten in de productie. Je werkt in een twee-ploegensysteem (05u-13u en 13u-21u).

Zoek naar antwoorden van Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL. Laat een reactie achter voor Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL. Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL. Leave a respond for Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL. Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL op de google maps. Adres en contacten Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL
Location of Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL on the google maps. Address and contacts of Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL: MAISON SECRETS | Nuytten M | Van Kerckhove | De Winter J | R.M.A.

Other related companies as Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL: MAISON SECRETS | Nuytten M | Van Kerckhove | De Winter J | R.M.A.

Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05604370117. Het bedrijf Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL bevindt zich op het adres: Rue Saint-Eloi 168; 7141; Morlanwelz (Carnières). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 223,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 859,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL is Onroerend goed, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL, openstaande posities, locatie van Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL op de kaart.

Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL, company assigned to the tax number BE05604370117. The company Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL is located at the address: Rue Saint-Eloi 168; 7141; Morlanwelz (Carnières). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 223,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 859,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Accountants. Products created in Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL were not found.
The main activity of Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL is Real Estate, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL is not available. You also can look at reviews of Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL, open positions, location of Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bureau d'Etudes Comp et Fisc Pasinas SPRL, employees, financial statistics.