Nuytten M

Contactgegevens Nuytten M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Nuytten M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Nuytten M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Houtmarktstraat 7; 8900; Ieper, België

Telefoon (phone): 057 20 09 52 (+32-057 20 09 52) 057 20 09 52 (+32-057 20 09 52)

Fax (fax): +32 (53) 734-82-18 +32 (53) 734-82-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Nuytten M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Nuytten M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Nuytten M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Nuytten M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Nuytten M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Nuytten M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Nuytten M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Nuytten M
Products information Nuytten M

BTW identificatienummer (tax): BE06507446289
Ondernemingsnummer: 3928680419
Hoofdstad (capital): 781,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 874,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in Nuytten M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Bakers and confectioners

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Nuytten M
(Get full report from official database of BE for Nuytten M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Nuytten M
Addition kinds of activities for Nuytten M

342199. Bestek, nec | Cutlery, nec
382501. Motor elektrische testapparatuur | Engine electrical test equipment
07830202. Bracing diensten, sierboom | Bracing services, ornamental tree
20139914. Scrapple, van gekocht vlees | Scrapple, from purchased meat
34710100. Elektroplatering en plating | Electroplating and plating
35230202. Ploegen, landbouw: schijf, schimmel, beitel, listers, enz. | Plows, agricultural: disc, moldboard, chisel, listers, etc.
45229901. Luchtvrachtvervoerders, onopgelost | Air cargo carriers, nonscheduled
51319900. Stukartikelen en opvattingen, anders | Piece goods and notions, nec
87349901. Assaying service | Assaying service

Werken bij Nuytten M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Nuytten M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Nuytten M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Nuytten M. Looking for open vacancies in other companies

  • Handlanger Sanitair/CV (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een goede klant in de regio Hasselt zijn wij op zoek naar een handlanger met kennis van Sanitair/CV. Dit gaat over het leggen van buizen tot het verrichten van meer technische herstellingen.

  • Productie Operator (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De voornaamste doelstelling is het opbouwen van kennis van de diverse productiestappen om volgens een vastgelegd kwaliteitssysteem mout te produceren. De productieoperator zorgt er mede voor dat de continuïteit van het moutproces en de bijhorende moutkwaliteit ten alle tijde gewaarborgd is. De productie operator voert productieactiviteiten uit vanaf het inweken tot en met het eesten. De productie operator moet in staat zijn op een zelfstandige, veilige en milieuvriendelijke manier deze productietaken uit te voeren. Zorgt voor een eerstelijnsinterventie door het opsporen en indien mogelijk het opheffen van mechanische problemen in een industriële productieomgeving. De productieoperator krijgt een grondige opleiding en beschikt over de nodige werkdocumenten en –voorschriften, om de uitvoering van het werk tot een goed einde te brengen. De operator dient in een latere fase zelfstandig werkzaam te kunnen zijn.

  • Facility Manager (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je begeleidt een extern team in de uitvoering en controleert de uitgevoerde werkzaamheden en zorgt voor verbetering van de werkorganisatie. - Zowel het curatief als preventief onderhoud aan machines en gebouwen vallen onder je verantwoordelijkheid. - Je bent verantwoordelijk voor de contacten met onderaannemers en de opvolging van hun werkzaamheden. - Je bent verantwoordelijk voor de technische aankoop en de aankoop door het magazijn.

  • Planner (LESSINES)

    Regio: LESSINES

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een succesvol en internationaal bedrijf in de regio van Lessen zijn wij dringend op zoek naar een gedreven planner. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de montage teams Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van de productie (atelier) Je bent verantwoordelijk voor het beheren en plannen van de helpdesk binnen de afgesproken termijn Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van personeel in het atelier en op verplaatsing Je neemt contact op met de klanten zodoende ze steeds op de hoogte zijn van onze komst Je werkt de planning zodanig uit dat iedereen een duidelijk zicht heeft op wat er verwacht wordt van hen

  • CNC-frezer (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in regio Hamme zoeken we een CNC-FREZER die het volgende takenpakket voor zijn rekening neemt: je staat in voor het frezen van machine onderdelen: stukwerk in kleine series je rapporteert aan de productieverantwoordelijke je zal werken in een 2 ploegen stelsel (05:00-13:00 en 13:00-21:00)

  • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp in Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • Huishoudhulp regio Diest (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Diest Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Student verkoop (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Studentenjob

    Onze klant biedt je een variabele job waarbij je zowel aan de kassa als in de winkel werkt. Samen met je collega's sta je in voor een mooie en overzichtelijke winkel waarin de klant aangenaam kan winkelen. Wij doen ook een beroep op je verantwoordelijkheidsgevoel. Je krijgt namelijk met geld te maken. Je kan goed met een kassasysteem werken en hebt snel oog op rekken die bijgevuld moeten worden. Verder jou je de winkel netjes en ordelijk.

  • student bakkershulp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote bakkerij in Oostkamp zoeken wij een student bakkershulp. Taken : brood snijden boterkoeken afwerken (suiker, chocolade, confituur aanbrengen) onderhoud van de werkplaats (tafels, afwasmachine)

  • Afdelingsverantwoordelijke HVAC (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke geef je direct leiding aan 2 mensen, indirect aan het magazijn. - Je geeft technisch advies aan klanten en maakt offertes op. Klantencontact is telefonisch, via mail of op het bedrijf. Klanten situeren zich in de B2B markt. - Je bent verantwoordelijk voor hun productgamma, je gaat op zoek naar gepaste leveranciers en doet aankoop. - Je voert alles correct in hun eigen geschreven ERP-pakket en doet aan stockbeheer. - Je maakt beslissingen omtrent de verschillende condities.

  • Logopedist(e) op zelfstandige basis (VLIERMAAL)

    Regio: VLIERMAAL

    Bedrijf: LOGOPEDIE & IT EJ

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor mijn zwangerschapsvervanging ben ik vanaf april 2019 op zoek naar een logopedist (e) die een 15-tal uren kan overnemen. Kandidaten die minder uren kunnen overnemen mogen zich ook melden.Indien interesse is er mogelijkheid tot een blijvende tewerkstelling nadien. De behandelingen gaan door in mijn praktijk te Vliermaal ( Kortessem) na de schooluren. De doelgroep zijn voornamelijk kinderen met taal- en leerproblemen.

Zoek naar antwoorden van Nuytten M in sociale netwerken
Look for responds of Nuytten M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Nuytten M. Laat een reactie achter voor Nuytten M. Nuytten M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Nuytten M. Leave a respond for Nuytten M. Nuytten M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Nuytten M op de google maps. Adres en contacten Nuytten M
Location of Nuytten M on the google maps. Address and contacts of Nuytten M

Andere gerelateerde bedrijven als come Nuytten M Nuytten M: ARCHIE PELL | Sanistock SPRL | MARGUERITE CARTON | Van Parijs NV | Geerts K

Other related companies as Nuytten M: ARCHIE PELL | Sanistock SPRL | MARGUERITE CARTON | Van Parijs NV | Geerts K

Nuytten M is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Nuytten M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06507446289. Het bedrijf Nuytten M bevindt zich op het adres: Oude Houtmarktstraat 7; 8900; Ieper. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 781,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 874,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Bakers and confectioners. Producten gemaakt in Nuytten M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Nuytten M is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Nuytten M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Nuytten M, openstaande posities, locatie van Nuytten M op de kaart.

Nuytten M is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Nuytten M, company assigned to the tax number BE06507446289. The company Nuytten M is located at the address: Oude Houtmarktstraat 7; 8900; Ieper. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 781,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 874,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Bakers and confectioners. Products created in Nuytten M were not found.
The main activity of Nuytten M is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Nuytten M is not available. You also can look at reviews of Nuytten M, open positions, location of Nuytten M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Nuytten M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Nuytten M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Nuytten M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Nuytten M, employees, financial statistics.