Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL

Particuliere bedrijvenJustitie, Openbare Orde en Veiligheid • Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL
Private companiesJustice, Public Order and Safety • Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL

Contactgegevens Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boulevard du Parc 22; 7800; Ath, België

Telefoon (phone): 068 28 12 66 (+32-068 28 12 66) 068 28 12 66 (+32-068 28 12 66)

Fax (fax): +32 (51) 102-18-67 +32 (51) 102-18-67

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL
Products information Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE05798278808
Ondernemingsnummer: 9787139892
Hoofdstad (capital): 618,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 740,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL
(Get full report from official database of BE for Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL
Addition kinds of activities for Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL

306916. Rubberband | Rubber tape
329205. Buizen en buizen, asbest en asbestcement | Tubing and piping, asbestos and asbestos cement
508204. Mining machines en uitrusting, behalve aardolie | Mining machinery and equipment, except petroleum
26219900. Papierfabrieken, nec | Paper mills, nec
92220402. Juridische raad en vervolging, staatsregering | Legal counsel and prosecution, state government

Werken bij Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer service medewerker regio Sint Truiden (NIEUWERKERKEN)

    Regio: NIEUWERKERKEN

    Bedrijf: ASAP OFFICE HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    De Inside Customer Service Medewerker is het visitekaartje van de onderneming. Je bouwt een nauwe relatie op met de klanten. Je bent verantwoordelijk voor het verlenen van technisch advies en zorgt voor oplossingen op maat van de klant. Samen met een hecht team rapporteer je aan de customer service verantwoordelijke. • Je focus ligt op het uitbouwen en onderhouden van nauwe relaties met bestaande en potentiële klanten (dealers, distributeurs) in een internationale omgeving. • Je volgt het verkoopproces van A tot Z op (van offerte tot levering). • Je assisteert de klant bij opleidingen. • Je volgt de trends en ontwikkelingen in de markt op en je tracht hierop in te spelen. • Stap voor stap begeleid je de potentiële klant, samen met de specialisten, om voor de juiste oplossing te kiezen. • Je rapporteert aan de Customer Service Verantwoordelijke en werkt nauw samen met de aankoop -, productie - en R&D-afdeling. • Je hebt dagelijks telefonisch en schriftelijk (email etc. ) contact met klanten. • Samen met de organisatie sta je in voor een goede klachtenafhandeling

  • Inside Sales Medewerker (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS ANTWERPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten, wereldleider op vlak van ontwikkeling van diesel en gasmotoren, is Adecco Experts op zoek naar een Inside Sales Medewerker. Als Inside Sales Medewerker ben je de ruggengraat voor de BENELUX account managers. Jouw dagelijkse taken zijn: Je stelt prijsoffertes op en geeft ze door aan de klant. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van Claims en je behandelt leveringsproblemen. Je maakt Credit Notes op en volgt deze administratief op. Je communiceert met alle interne departementen (finance, Customer Care,...) en je onderhoudt deze contacten.

  • Polyvalente Magazijnier m/v (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten gelegen te Tessenderlo, zijn wij op zoek naar een polyvalente magazijnier. - Je zal instaan voor het lossen van binnenkomende goederen en de bijbehorende kwaliteitscontrole (THT, meting temperatuur, check op geleverde hoeveelheid, ...). Daarna zal je alle goederen inboeken in het systeem en voorzien van de juiste palletsticker om vervolgens op correcte locatie te scannen. - Je zal ook instaan voor het correct afwerken van klantenorders, bv. verzendklaar maken, leverbonnen verzorgen en verzendnota en CMR's voorzien. - Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het bevoorraden van verschillende bufferzones aan de hand van lijsten.

  • BIJVERDIENSTE REGIO TIELT (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) in Knokke-Heist 20u/week in 1 of 2 gezinnen (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 1 gastgezin wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulpen in Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Tempo-Team dienstencheques

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij van de handen uit de mouwen steken en heeft huishoudelijk werk voor jou geen geheimen? Zijn tevreden klanten jouw motivatie en kies je voor een afwisselende job met werkzekerheid bij jou in de buurt? Dan ben jij dé huishoudhulp die we zoeken! Reken op Tempo-Team Dienstencheques voor een snelle en vlotte start en kom snel bij ons langs voor de opmaak van jouw uurrooster. Wij bieden een deeltijdse of voltijdse job aan en talrijke voordelen. Benieuwd? Contacteer ons vrijblijvend.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Pittem (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Lijkt dit iets voor u?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een gezin , waar continuiteit heel belangrijk is. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Borgerhout – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BORGERHOUT)

    Regio: BORGERHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student schoonmaak burelen (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: SERVICE PLUS LAVAZZA IMPORTER & DISTRIBUTOR

    Type: Studentenjob

    Voor onze onderneming in Kontich zijn wij op zoek naar een student/e voor de schoonmaak van onze kantoren.

  • Technisch geschoolde project opvolger binnendienst (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: PSPM

    Type: Vaste Job

    Wij zij op zoek naar een technisch geschoolde project opvolger binnendienst. Je zorgt ervoor dat een interventie aanvraag van een klant ASAP, zoals vast gelegd binnen de contractuele bepalingen, de nodige opvolging krijgt. Je stuurt een arbeider of team van arbeiders aan om de opdracht aan te vatten en geeft daarna de nodige ondersteuning aan diezelfde arbeiders die bezig zijn met de uitvoering. Na de uitvoering lever je de nodige feedback aan de klant.

  • Monteur sanitair en centrale verwarming (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als monteur zal je HVAC installaties en sanitaire installaties plaatsen. Concreet gaat dit oververwarming, sanitair, leidingen en airco’s in appartementsgebouwen en particuliere woningen. Dit gebeurt aan de hand van een plan.

  • Verpleegkundige oncologie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als verpleegkundige interim zal je samen met de verpleegkundigen en zorgkundigen van de afdeling oncologie instaan voor de dagdagelijkse taken. 

Zoek naar antwoorden van Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL. Laat een reactie achter voor Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL. Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL. Leave a respond for Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL. Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL op de google maps. Adres en contacten Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL
Location of Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL on the google maps. Address and contacts of Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL: DANIEL DAVID | NSG EUROPE NV | PRIMO INTERIM | KOOLEN | Hubert A

Other related companies as Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL: DANIEL DAVID | NSG EUROPE NV | PRIMO INTERIM | KOOLEN | Hubert A

Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05798278808. Het bedrijf Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL bevindt zich op het adres: Boulevard du Parc 22; 7800; Ath. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 618,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 740,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL, openstaande posities, locatie van Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL op de kaart.

Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL, company assigned to the tax number BE05798278808. The company Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL is located at the address: Boulevard du Parc 22; 7800; Ath. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 618,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 740,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Accountants. Products created in Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL were not found.
The main activity of Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL is Justice, Public Order and Safety, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL is not available. You also can look at reviews of Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL, open positions, location of Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Bufico Bureau Fiscal et Comptable SPRL, employees, financial statistics.