NSG EUROPE NV

Contactgegevens NSG EUROPE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NSG EUROPE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

NSG EUROPE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Krijgsbaan 247 9140 Temse, België

Telefoon (phone): 32.37 11 12 07 32.37 11 12 07

Fax (fax): 32.37 11 15 34 32.37 11 15 34

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NSG EUROPE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NSG EUROPE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NSG EUROPE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NSG EUROPE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NSG EUROPE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NSG EUROPE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NSG EUROPE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NSG EUROPE NV
Products information NSG EUROPE NV

BTW identificatienummer (tax): BE09723693847
Ondernemingsnummer: 3222808837
Hoofdstad (capital): 488,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 546,000,000 EUR
Werknemers (employees): 18568
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Windscreens and windshields

Product categorie (product category): Glass; Glass and Building Materials

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NSG EUROPE NV
(Get full report from official database of BE for NSG EUROPE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor NSG EUROPE NV
Addition kinds of activities for NSG EUROPE NV

23690201. Badpakken en badpakken: meisjes-, kinder- en zuigelingen ' | Bathing suits and swimwear: girls', children's, and infants'
23899901. Kleding voor gehandicapten | Apparel for handicapped
30890205. Kledinghangers, kunststoffen | Clothes hangers, plastics
35890204. Vaatwasmachines, commercieel | Dishwashing machines, commercial
38210400. Laboratorium meetapparatuur | Laboratory measuring apparatus
39490406. toboggans | Toboggans
91110200. Uitvoerende kantoren, staat en lokaal | Executive offices, state and local

Werken bij NSG EUROPE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NSG EUROPE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NSG EUROPE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NSG EUROPE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Aanvuller vaste avondploeg MAKRO Eke (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als aanvuller sta je in voor het aanvullen van de rekken, plaatsen van prijzen, datum- en kwaliteitscontrole, onderhoud van de rayons, hulp aan klanten, ...

  • Inpakker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een afwisselend takenpakket: * Inpakken van pralines en truffels * Kwaliteitscontroles * Schoonmaken van de verschillende lijnen * Afwassen * Strooien van chocolade en nootjes

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp regio Liedekerke, Affligem, Ternat (AFFLIGEM)

    Regio: AFFLIGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds in Torhout (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 3 gastgezinnen wonende in Torhout. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: poetsen, wassen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en te combineren met andere aanvragen tot een fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren. Iemand die als het ware het huishouden van het gezin overneemt en runt zoals u bij u thuis doet. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Groot-Gelmen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GROOT-GELMEN)

    Regio: GROOT-GELMEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • HUISHOUDHULP (M/V) JABBEKE (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ....). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • JOBSTUDENT VERKOPER KINDERSCHOENEN (GEETBETS)

    Regio: GEETBETS

    Bedrijf: DE GELAARSDE KAT

    Type: Studentenjob

    Je verwelkomt de klanten en luistert naar wensen. Je laat ze schoenen passen, haalt schoenen bij en ruimt ze weer op. Je helpt ook bij het proper houden van de winkel.

  • Technical Support – Planner M/V (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: TIM SECURITY Bvba

    Type: Vaste Job

    Kijk je uit naar een interne functie op kantoor? En niet zomaar een functie, maar een functie als spilfiguur in een jong, ambitieus en toekomstgericht beveiligingsbedrijf? Zie je het zitten om telefonisch uiteenlopende problemen van klanten op te lossen? En daarnaast het werk van je collega’s in te plannen? Werk je stressbestendig en gestructureerd? Alle vragen positief beantwoord? In dat geval bieden we je een interessante functie aan. Tim Security is dringend op zoek naar een voltijdse Technical Support – Planner Tim Security uit Kontich heeft al meer dan 25 jaar ervaring op het vlak van elektronische beveiligingssystemen. We specialiseren ons in het plaatsen en onderhouden van alarm- en brandsystemen, camerabewaking, inbraakbeveiliging, toegangscontrole en videofonie. We richten ons zowel naar de particuliere eindgebruiker als de professionele markt. Word jij onze nieuwe collega? Wat doet een Technical Support – Planner? In het kort komt het hierop neer: je bent het middelpunt, de spilfiguur en het doorgeefluik van de firma. Je coördineert de projecten van de verkopers, spreekt een uitvoerdatum af met de klant en plant alles gestructureerd in. Je bereidt het werk van de techniekers technisch voor op basis van de feedback van de accountmanagers. Verder geef je technische ondersteuning aan klanten die bellen met een probleem of vraag. Dat kan van alles zijn: “Hoe moet ik een code aanmaken? Hoe installeer ik een app op mijn smartphone? De contactpersoon in de meldkamer verandert, hoe regel ik dat?” Voor hen ben je de eerste contactpersoon, je probeert hun probleem snel en klantvriendelijk op te lossen. Wat is het ideale profiel van onze toekomstige Technical support – Planner? • Je hebt een technische achtergrond met het liefst 2 à 3 jaar ervaring in de sector • Je luistert goed en gaat technisch-analytisch te werk • Je bent een stressbestendige multitasker en blijft kalm en rustig in alle omstandigheden • Je bent sociaalvaardig en gebeten om mensen verder te helpen als ze een probleem hebben • Je werkt zeer gestructureerd en volgt alle taken op die gekoppeld zijn aan de verschillende projecten • Je bent contactvaardig, drukt je uitstekend uit in het Nederlands, vlot Engels, noties Frans • Je woont in de omgeving van Groot-Antwerpen

  • POLYVALENT ADMINISTRATIEF BEDIENDE M/V (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: INTELECT

    Type: Vaste Job

    Als Polyvalent Bediende met goede talenkennis Nederlands en Frans werk je in een dynamische, jonge en internationale werkomgeving. Met je sterke talenkennis ondersteun je de collega's van Import en Exportmet administratieve taken en telefonische klantopvolging in de 2 talen Je bent o.a. verantwoordelijk voor volgende taken: - het opvolgen van inkomende orders en bestellingen via mail/telefoon/fax - orderverwerking in het systeem + opvolging van stock en leveringen - Speciale transporten regelen - facturatie - klantbeheer en klantenbinding van bestaande klanten met als doel meer opportuniteiten te benutten en de klanttevredenheid te vergroten.

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

    Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • Flexijob zaalmedewerker (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HARTE TROEF

    Type: Flexijob

    Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in een jong en dynamisch team? Dan is een flexijob in onze horecazaak misschien iets voor U! Harte Troef is ontstaan vanuit een droom. Een droom dat alle mensen, eender wie of hoe ze zijn, de kans krijgen om te tonen welke troeven zij in handen hebben. In onze bistro bouwen wij, samen en inclusief, aan deze droom. Het is een bistro waar het gezellig toeven is, een plek om je heerlijk thuis te voelen en zeker naar terug te komen.Om ons zaalteam te versterken zijn wij nog op zoek naar enthousiaste medewerkers.

  • Oppasser bij zieke kinderen (m/v) gans België (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Flexijob

    Als kinderoppas ben je verantwoordelijk voor : - opvang en goede zorg van kindjes vanaf 3 maanden tot 14 jaar. -Je bereidt en geeft de kinderen te eten en voorziet hen van activiteiten volgens leeftijd en gezondheidstoestand. -Je dient hen de nodige medicatie toe volgens de aanwijzingen van de ouders, indien nodig. -Het zieke kind kan volledig op jouw aandacht rekenen. Je doet verder geen huishoudelijke taken -Je bezorgt zieke kinderen toch een leuke dag

Zoek naar antwoorden van NSG EUROPE NV in sociale netwerken
Look for responds of NSG EUROPE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor NSG EUROPE NV. Laat een reactie achter voor NSG EUROPE NV. NSG EUROPE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NSG EUROPE NV. Leave a respond for NSG EUROPE NV. NSG EUROPE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NSG EUROPE NV op de google maps. Adres en contacten NSG EUROPE NV
Location of NSG EUROPE NV on the google maps. Address and contacts of NSG EUROPE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come NSG EUROPE NV NSG EUROPE NV: DE JELIN | OPTIC-CENTER | ETIENNE PELSMAEKERS | SIMON | LE PALAIS D'OR

Other related companies as NSG EUROPE NV: DE JELIN | OPTIC-CENTER | ETIENNE PELSMAEKERS | SIMON | LE PALAIS D'OR

NSG EUROPE NV is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NSG EUROPE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09723693847. Het bedrijf NSG EUROPE NV bevindt zich op het adres: Krijgsbaan 247 9140 Temse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 18568 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 488,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 546,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Glass; Glass and Building Materials. Lijst met producten zijn Windscreens and windshields.
De hoofdactiviteit van NSG EUROPE NV is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NSG EUROPE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NSG EUROPE NV, openstaande posities, locatie van NSG EUROPE NV op de kaart.

NSG EUROPE NV is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is NSG EUROPE NV, company assigned to the tax number BE09723693847. The company NSG EUROPE NV is located at the address: Krijgsbaan 247 9140 Temse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 18568 employees work in this company. Capital - 488,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 546,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Glass; Glass and Building Materials. List of products are Windscreens and windshields.
The main activity of NSG EUROPE NV is Justice, Public Order and Safety, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of NSG EUROPE NV is not available. You also can look at reviews of NSG EUROPE NV, open positions, location of NSG EUROPE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NSG EUROPE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NSG EUROPE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NSG EUROPE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NSG EUROPE NV, employees, financial statistics.