Accountantskantoor Goethals Peter BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Accountantskantoor Goethals Peter BVBA
Private companiesAgricultural Services • Accountantskantoor Goethals Peter BVBA

Contactgegevens Accountantskantoor Goethals Peter BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Accountantskantoor Goethals Peter BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Accountantskantoor Goethals Peter BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Durmakker 23; 9940; Evergem, België

Telefoon (phone): 09 253 61 82 (+32-09 253 61 82) 09 253 61 82 (+32-09 253 61 82)

Fax (fax): +32 (82) 420-11-59 +32 (82) 420-11-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Accountantskantoor Goethals Peter BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Accountantskantoor Goethals Peter BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Accountantskantoor Goethals Peter BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Accountantskantoor Goethals Peter BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Accountantskantoor Goethals Peter BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Accountantskantoor Goethals Peter BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Accountantskantoor Goethals Peter BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Accountantskantoor Goethals Peter BVBA
Products information Accountantskantoor Goethals Peter BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE01981353759
Ondernemingsnummer: 2066772460
Hoofdstad (capital): 678,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 227,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in Accountantskantoor Goethals Peter BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Accountants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Accountantskantoor Goethals Peter BVBA
(Get full report from official database of BE for Accountantskantoor Goethals Peter BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Accountantskantoor Goethals Peter BVBA
Addition kinds of activities for Accountantskantoor Goethals Peter BVBA

5271. Stacaravans | Mobile home dealers
22739900. Tapijten en tapijten, nec | Carpets and rugs, nec
28510302. Houtvullers of sealers | Wood fillers or sealers
34419902. Dam poorten, metalen plaat | Dam gates, metal plate
63619902. Vastgoed titel verzekering | Real estate title insurance

Werken bij Accountantskantoor Goethals Peter BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Accountantskantoor Goethals Peter BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Accountantskantoor Goethals Peter BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Accountantskantoor Goethals Peter BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Reachtruckchauffeur voor bedrijf in Bornem (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bij contract DSV na interimperiode als ook een hospitalisatieverzekering AG Insurance & groepsverzekering via de sector. Aantal uren/week: Aantal dagen/week: 5 Orderpicken Reachtruck

  • Chauffeur C (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groothandel van fruit en groenten regio Evergem, zijn we op zoek naar een ervaren chauffeur. Je staat zelf in voor het laden en lossen, een goede fysieke conditie is een must. Nederlands beheersen om met de tablets te kunnen werken. Uurrooster : van maandag tot en met zaterdag van 00.00 tot +/- 10 à 11.00u. 5dagen stelsel - vrij op zondag en 1 vaste dag in de week

  • horeca personeel (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving

  • bandenmonteur (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant te Hasselt zijn we op zoek naar een bandenmonteur

  • Voltijdse huishoudhulp Anzegem M/V. (ANZEGEM)

    Regio: ANZEGEM

    Bedrijf: COMFORT GROEP

    Type: Dienstenchequebaan

    Comfort Groep is een dienstencheques bedrijf dat zich specialiseert in een excellente service, gecombineerd met een toffe werksfeer en een open geest. Wie bij ons in dienst is als Huishoudelijk Medewerker/huishoudhulp wordt tewerkgesteld met een vast arbeidscontract bij een vast cliënteel. Je verstrekt huishoudhulp in de ruimste zin van het woord. Overwegend gaat dit over poetswerk maar kan aangevuld worden met kleine huishoudelijke taken, zoals strijken, kleine boodschappen doen,… Onze onderneming bestaat uit gemotiveerde en enthousiaste medewerkers. Bij ons krijgt iedereen de kans om door te groeien naar een ervaren huishoudelijk medewerker. Heb jij zin om initiatief te nemen? Te werken in een aangename omgeving? En meehelpen aan de groei van ons bedrijf? Dan is deze job beslist iets voor u! Zowel part of full time vacatures zijn bij ons ter beschikking.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Medewerker mobiel pizzakraam | Weekdagen | Weekend (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: Synergie Beveren Interim

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan ben je hier op het juiste adres! Attorno brengt de overheerlijke Italiaanse keuken naar verschillende (privé)feesten over het hele land. Door hun uitzonderlijke succesformule, geruggensteund door een uiterst hip imago, gaan ze nu op zoek naar enkele medewerkers die zich in het weekend / op weekavonden kunnen vrijmaken. Jouw takenpakket is behoorlijk uiteenlopend; Je helpt met het opstellen van het mobiel pizzakraam bij particulieren; Je belegt en bakt de pizza's op authentieke houtovens; Je zorgt voor de (bij voorkeur vlekkeloze) bediening en staat in voor een professionele service; Na afloop van het feest help je mee met het reinigen van de ovens en de afbraak van het kraam.

  • HEB JIJ EEN UNIVERSITAIR OF BACHELOR DIPLOMA EN NOG STUDENT? DAN IS HET U DAT WE ZOEKEN! M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant actief in de houtsector ben ik op zoek naar een student die 6 weken zou kunnen werken. Wanneer:  9/7 tot 17/8 (kan een beetje afwijken naar gelang het past voor u) Functie: Werken met een weegbrug Documenten ontvangen en verwerken Geen fysiek werk Bediende profiel 2 ploegen (opleiding in dag)

  • Senior Credit Analyst (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ICREDIT

    Type: Vaste Job

    Je contacteert organisaties om recente financiële informatie op te vragen. Je schrijft rapporten met een samenvatting van de verzamelde informatie en heldere conclusies en aanbevelingen. Na een volledige analyse bevestig je de beoordeling of pas je deze aan. Je onderzoekt de beschikbare informatie die je intern of extern ontvangen hebt. Je verdedigt en verklaart beslissingen naar klanten toe. Je houdt risico’s in de gaten en actualiseert beoordelingen. Je bouwt proactief een goede relatie op met collega’s in underwriting. Je verzekert compliance met de interne en externe regelgeving en procedures.

  • Spooler operator 2-ploegen (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een non woven textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een spooler operator nacht. Als spooler sta je aan het eindstation van de hygienelijn: onderdelen van luiers op basis van polyestervezels. Aan het eindstation wikkel je alle textielwaren op in grote rollen die vooraf versneden werden in kleinere reepjes. Daarnaast bedien je ook de verpakkingslijn. Je werkt met verschillende soorten machines: de ene iets meer geautomatiseerd dan de andere.

  • Startend zelfstandig advocaat / kantoorgenoot (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ROKHSCHILD LEGAL SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een startende zelfstandige advocaat? Moet jij nog je cliëntenbestand uitbouwen? Wil jij je aansluiten bij een betaalbaar kantoor? Dan ben jij misschien wel de collega die wij zoeken! Wij zijn opzoek naar een zelfstandige, ondernemende collega advocaat of jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten. Ons kantoor werkt in de cloud en is verder voorzien van alle benodigde infrastructuur, zoals snelle internetverbindingen. Je kunt bij ons als advocaat/jurist meteen ‘plug and play’ op deze werkplek aan de slag. Ons kantoor is collegiaal en informeel. Een advocaat/jurist die zich als kantoorgenoot bij ons wil aansluiten krijgt van ons alle mogelijkheden en ondersteuning om zijn of haar eigen praktijk verder uit te breiden. Wij staan als kantoor voor de volgende waarden: Service; betrouwbaarheid; kwaliteit; betrokkenheid; kostenbeheersing; inhoudelijke samenwerking en verdieping; inspirerende en collegiale werksfeer; ervaren en gedreven kantoorgenoten.

  • Psycholoog / Psychologe (kinderen/volwassenen) (STEENOKKERZEEL)

    Regio: STEENOKKERZEEL

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    In onze lichtrijke praktijk zal je consultaties verzorgen van patiënten waarbij zowel fysieke klachten als psychische klachten zich voordoen. Je geeft ook therapie voor: angststoornissen hoogsensitiviteit depressie ...

Zoek naar antwoorden van Accountantskantoor Goethals Peter BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Accountantskantoor Goethals Peter BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Accountantskantoor Goethals Peter BVBA. Laat een reactie achter voor Accountantskantoor Goethals Peter BVBA. Accountantskantoor Goethals Peter BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Accountantskantoor Goethals Peter BVBA. Leave a respond for Accountantskantoor Goethals Peter BVBA. Accountantskantoor Goethals Peter BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Accountantskantoor Goethals Peter BVBA op de google maps. Adres en contacten Accountantskantoor Goethals Peter BVBA
Location of Accountantskantoor Goethals Peter BVBA on the google maps. Address and contacts of Accountantskantoor Goethals Peter BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Accountantskantoor Goethals Peter BVBA Accountantskantoor Goethals Peter BVBA: Destination Group (The) | Mostaert M | TARHAN BULENT | ULYSSES CONSULTING | Excellart & Special Painting

Other related companies as Accountantskantoor Goethals Peter BVBA: Destination Group (The) | Mostaert M | TARHAN BULENT | ULYSSES CONSULTING | Excellart & Special Painting

Accountantskantoor Goethals Peter BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Accountantskantoor Goethals Peter BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01981353759. Het bedrijf Accountantskantoor Goethals Peter BVBA bevindt zich op het adres: Durmakker 23; 9940; Evergem. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 678,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 227,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Accountants. Producten gemaakt in Accountantskantoor Goethals Peter BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Accountantskantoor Goethals Peter BVBA is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Accountantskantoor Goethals Peter BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Accountantskantoor Goethals Peter BVBA, openstaande posities, locatie van Accountantskantoor Goethals Peter BVBA op de kaart.

Accountantskantoor Goethals Peter BVBA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is Accountantskantoor Goethals Peter BVBA, company assigned to the tax number BE01981353759. The company Accountantskantoor Goethals Peter BVBA is located at the address: Durmakker 23; 9940; Evergem. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 678,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 227,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Accountants. Products created in Accountantskantoor Goethals Peter BVBA were not found.
The main activity of Accountantskantoor Goethals Peter BVBA is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Accountantskantoor Goethals Peter BVBA is not available. You also can look at reviews of Accountantskantoor Goethals Peter BVBA, open positions, location of Accountantskantoor Goethals Peter BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Accountantskantoor Goethals Peter BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Accountantskantoor Goethals Peter BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Accountantskantoor Goethals Peter BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Accountantskantoor Goethals Peter BVBA, employees, financial statistics.