Excellart & Special Painting

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • Excellart & Special Painting
Private companiesAgricultural Services • Excellart & Special Painting

Contactgegevens Excellart & Special Painting: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Excellart & Special Painting: address, phone, fax, email, website, opening hours

Excellart & Special Painting

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Blokkersdijkstraat 26; 2070; Zwijndrecht, België

Telefoon (phone): 03 252 47 41 (+32-03 252 47 41) 03 252 47 41 (+32-03 252 47 41)

Fax (fax): 03 254 11 92 (+32-03 254 11 92) 03 254 11 92 (+32-03 254 11 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Excellart & Special Painting: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Excellart & Special Painting"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Excellart & Special Painting"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Excellart & Special Painting, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Excellart & Special Painting. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Excellart & Special Painting, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Excellart & Special Painting. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Excellart & Special Painting
Products information Excellart & Special Painting

BTW identificatienummer (tax): BE08283935546
Ondernemingsnummer: 1947845458
Hoofdstad (capital): 143,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 733,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Excellart & Special Painting zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Advertising painters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Excellart & Special Painting
(Get full report from official database of BE for Excellart & Special Painting)

Aanvulling soorten activiteiten voor Excellart & Special Painting
Addition kinds of activities for Excellart & Special Painting

147500. Fosfaat steen | Phosphate rock
382500. Instrumenten om elektriciteit te meten | Instruments to measure electricity
384200. Chirurgische apparaten en benodigdheden | Surgical appliances and supplies
10990000. Metalen ertsen, nec | Metal ores, nec
33540102. Spoelen, staaf, geëxtrudeerd, aluminium | Coils, rod, extruded, aluminum
38210302. Drogers, laboratorium | Dryers, laboratory
38230203. Drukmeters, draaiknop en digitaal | Pressure gauges, dial and digital
79999914. Verhuur van sportartikelen, niet inbegrepen | Sporting goods rental, nec
91210402. Wetgevende instanties, staatsregering | Legislative bodies, state government

Werken bij Excellart & Special Painting: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Excellart & Special Painting: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Excellart & Special Painting. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Excellart & Special Painting. Looking for open vacancies in other companies

  • Handige productiemedewerker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heverlee zijn we op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker.   Jouw takenpakket als productiemedewerker ziet er als volgt uit:  het reinigen en ontbramen van aluminium componenten en profielen het reinigen en onderhouden van de freesmachines en de werkvloer Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • CHAUFFEUR CE DENDERMONDE M/V (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: LINK 4 JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportfirma in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek naar chauffeurs CE voor nationale distributie. Je doet 2-3 ritten per dag en je staat mee in voor het laden en lossen met een elektrisch transpallet.

  • administratief/commercieel bediende (BEVEREN-LEIE)

    Regio: BEVEREN-LEIE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In nauwe samenwerking met de directie zal u instaan voor de klantenontvangst en -begeleiding alsook voor de administratieve follow-up van de verkochte projecten. Als klantencontactpersoon ontvangt u particuliere klanten in onze burelen u verstrekt informatie over de woningen u begeleidt hen bij het bezoek aan een modelwoning en maakt de nodige afspraken i.v.m. specifieke bouwwensen. U staat ons in de verkoop ook op administratief vlak bij.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Roeselare 13 u 1 gezin , combineren mogelijk (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Je komt terecht bij een gezin die in het stad woont ,de uren zijn telkens van 16:30-19:00 & de vrijdag van 15:00-19:00 woensdag ben je vrij. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint- Martens-Latem 12u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan overeen gekomen worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Bijlesgever wiskunde (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Zaterdaghulp Zara Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ZARA

    Type: Studentenjob

    Als zaterdaghulp vervul je de taken van een sales assistant waarbij je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder helpt, graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • Applicatie Ontwikkeling (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Beveiliging is vitaal om in vertrouwen te leven en werken in onze digitale samenleving. Daarom voorziet het bedrijf waarvoor jij applicaties zal ontwikkelen information security consulting services. Je ondersteunt developers binnen een jong team. Mogelijkheid om van thuis uit / offline te werken. Bepaal zelf je dagen in overeenstemming met je lessenrooster.

  • Microsoft Web Developer (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Mr

    Type: Vaste Job

    We zoeken iemand om het technische team te versterken voor: Het implementeren van onze custom toolbox voor e-HR technologieën op maat van de klant en je bent in staat hiervoor de nodige analyses en kritische bevraging te doen Het ontwikkelen van uitbreidingen en custom oplossingen die interageren met de toolbox of met bestaande databases, maar steeds met een visie op de toekomst of mogelijke verdere groei van het project of het product Het helpen verder vorm geven aan onze SaaS-toepassing Het meehelpen aan en sturen van analyse, specificaties, ontwikkeling, testing, documentatie en oplevering Het deelnemen aan de Scrum teamvergaderingen ter ondersteuning van het bovenvermelde

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • business coach (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben jij een enthousiaste persoon met een commerciële flair? Heb je een bruisende en dynamische persoonlijkheid? Hou je van sociaal contact? Dan ben jij de business coach waar wij naar op zoek zijn! Als brand ambassador ben je een merkvertegenwoordiger. Je staat in voor het vertegenwoordigen van bekende merken en producten. Daarnaast heb je je eigen team die je coached en begeleidt, volg je mee meetings (binnen en buitenland), stel je mee de planningen op, test je nieuwe producten, start je mee nieuwe campagnes op, Je communiceert op een dagelijkse basis met de manager de routings, placements, visits, new accountsn nieuwe teamleden,... enz.

  • Testleiders (Vlaanderen)

    Regio: Vlaanderen

    Bedrijf: Pearson Benelux

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als testleider verzamel je Vlaamse normen voor de WPPSI-IV-NL (vanaf heden tot april 2019).Je volgt een training waarbij je kennis maakt met de nieuwe test en oefent met het materiaal. Vervolgens zoek je peuters/kleuters in je omgeving (school, sportclub...) en verzorg je, onder begeleiding van de regiocoördinator, de afnames. Als testleider ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afnames. Je zal feedback ontvangen van de regiocoördinator over je afnames, waardoor je groeit in het scoren hiervan.

Zoek naar antwoorden van Excellart & Special Painting in sociale netwerken
Look for responds of Excellart & Special Painting in social networks

Lees alle opmerkingen voor Excellart & Special Painting. Laat een reactie achter voor Excellart & Special Painting. Excellart & Special Painting bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Excellart & Special Painting. Leave a respond for Excellart & Special Painting. Excellart & Special Painting on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Excellart & Special Painting op de google maps. Adres en contacten Excellart & Special Painting
Location of Excellart & Special Painting on the google maps. Address and contacts of Excellart & Special Painting

Andere gerelateerde bedrijven als come Excellart & Special Painting Excellart & Special Painting: MATERMACO | VERSEAU | LIVERPOOL TUNING | FA. TANGHE A. & ZN. | GALAND

Other related companies as Excellart & Special Painting: MATERMACO | VERSEAU | LIVERPOOL TUNING | FA. TANGHE A. & ZN. | GALAND

Excellart & Special Painting is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Excellart & Special Painting, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08283935546. Het bedrijf Excellart & Special Painting bevindt zich op het adres: Blokkersdijkstraat 26; 2070; Zwijndrecht. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 143,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 733,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Advertising painters. Producten gemaakt in Excellart & Special Painting zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Excellart & Special Painting is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Excellart & Special Painting is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Excellart & Special Painting, openstaande posities, locatie van Excellart & Special Painting op de kaart.

Excellart & Special Painting is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Excellart & Special Painting, company assigned to the tax number BE08283935546. The company Excellart & Special Painting is located at the address: Blokkersdijkstraat 26; 2070; Zwijndrecht. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 143,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 733,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Advertising painters. Products created in Excellart & Special Painting were not found.
The main activity of Excellart & Special Painting is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Excellart & Special Painting is not available. You also can look at reviews of Excellart & Special Painting, open positions, location of Excellart & Special Painting on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Excellart & Special Painting, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Excellart & Special Painting, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Excellart & Special Painting, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Excellart & Special Painting, employees, financial statistics.