ETS MENART SPRL

Contactgegevens ETS MENART SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS MENART SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS MENART SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 29a Chaussée de la Libération 7911 Frasnes - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-69-86-82-00 32-69-86-82-00

Fax (fax): 32-69-86-82-03 32-69-86-82-03

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS MENART SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS MENART SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS MENART SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS MENART SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS MENART SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS MENART SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS MENART SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS MENART SPRL
Products information ETS MENART SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07001556396
Ondernemingsnummer: 7497863769
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 777,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in ETS MENART SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Environmental clean-up - machines and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS MENART SPRL
(Get full report from official database of BE for ETS MENART SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS MENART SPRL
Addition kinds of activities for ETS MENART SPRL

2082. Malt dranken | Malt beverages
221103. Handdoeken, vaatdoeken en wasdoeken: katoen | Towels, dishcloths and washcloths: cotton
20330109. Tomatenpasta: verpakt in blikjes, potten, enz. | Tomato paste: packaged in cans, jars, etc.
22960300. Koord en stof voor het versterken van brandstofcellen | Cord and fabric for reinforcing fuel cells
23920000. Huishoudelijke meubels | Household furnishings, nec
25210101. Banken, kantoor: hout | Benches, office: wood
28759902. Potgrond, gemengd | Potting soil, mixed
33121000. Coated of geplateerde producten | Coated or plated products
37320000. Bootbouw en reparatie | Boatbuilding and repairing

Werken bij ETS MENART SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS MENART SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS MENART SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS MENART SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Onderhoudstechnicus - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: NMBS

  Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

  Leef jij je graag uit met het onderhouden en herstellen van een enorme diversiteit aan machines en installaties zoals spuitcabines, rolbruggen, korrelstraalcabines, industriële reinigingsmachines, hefvijzels, CNC-gestuurde frees- en kottermachines , lasinstallaties, …? Zoek je daarenboven een job waarbij je elke dag kan bijleren en heel zelfstandig in een klein team mag werken? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar gemotiveerde mensen voor het uitvoeren van zowel eenvoudige onderhoudstaken als voor complexe onderhoudswerkzaamheden. Je voert interventies uit aan elektromechanische machines en installaties. Je lost pannes en storingen op, samen met je team. Je realiseert geplande onderhoudswerken zoals het preventief vervangen van onderdelen. Je doet kleine revisies van onderdelen, vijzels, bewerkingsmachines, … .

 • Twijners 2 ploegen (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Verloning in overeenstemming met de functie.

 • Productiemedewerkers/kwaliteitscontroleurs - Alcon (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: SYNERGIE INHOUSE ALCON

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor Alcon (gelegen in Puurs) kijken wij regelmatig uit naar extra productiemedewerkers voor de verpakking en de kwaliteitscontrole van de oogproducten. Momenteel zoeken wij extra medewerkers voor de kwaliteitscontrole van de oogdruppels. Dit alles gebeurt in een gecontroleerde productiezone.

 • Medewerker Vleesafdeling - Deeltijds - Metro Antwerpen Zuid (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als gespecialiseerd medewerker op de vleesafdeling bij Metro Antwerpen Zuid heb jij een sterke feeling met kwalitatieve verse voeding! Je zorgt voor een correcte, snelle en hygienische behandeling van de vleesproducten. Je bent een rasechte verkoper, en kan door jouw uitgebreide kennis sterk advies geven aan klanten. Je raadt nieuwe producten enthousiast aan. Je houdt je werkplek steeds netjes. Je werkt op een positieve manier samen met collega's.

 • Meewerkend assistent werfleider (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een bouwkundige opleiding als landmeter of andere; Heb je affiniteit met wegenbouw en werk je zelf graag mee, zodat je een goed overzicht kan bewaren over de door jouw aangestuurde werven, dan zoeken we jou! Je bereidt de activiteiten van één of meerdere bouwwerven voor. In samenwerking met de projectleider sta je in voor de dagelijkse opvolging en coördinatie van de werken. Je stuurt dagelijkse werkzaamheden aan op basis van de werkplanning. Je kan inspelen op wijzigingen of problemen op de werf. Je volgt de voortgang van de werf op en controleert deze volgens het uitvoeringsplan. Je rapporteert dagelijks aan de projectleider. Je beschikt over nauwkeurige topografische capaciteiten. Je staat ploegbazen technisch bij. Je werkt volgens de veiligheidsregels en controleert eveneens de naleving ervan op de werf. Daarnaast sta je ook in voor : - de communicatie met omwonenden - de administratie van vorderingen, werkuren en materiaalverbruik - de controle over de leveringen van materiaal op de werf - de afstemming van materieel en personeelsbezetting volgens de noden op de werf

 • Projectleider (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je garandeert een correcte voorbereiding, organisatie en uitvoering van de projecten, conform plannen en lastenboeken; Je kan hiervoor rekenen op de ondersteuning van een projectteam; Meer concreet sta je in voor de planning en organisatie van de werf en verzeker je een goede continuïteit van de werken. Hiertoe stuur je rechtstreeks de ploegbazen en eventuele onderaannemers aan; Je organiseert de werfvergadering en installeert het nodige overleg met de betrokken stakeholders. Budgetcontrole en bewaking van timing behoren tevens tot jouw verantwoordelijkheden. Op die manier garandeer je een kwaliteitsvolle en tijdige oplevering van jouw projecten; Je rapporteert aan de directeur uitvoering.

 • Procurement Assistant (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Unique Waregem kijkt als rekruterings- en selectiepartner uit naar een Procurement Assistant voor een internationaal bedrijf met vestiging te Deerlijk. Je maakt hierbij deel uit van het Procurement-team. Na je opleiding word je verantwoordelijk voor de inkoop-orderverwerking van een pakket chemicaliën. In overleg met de verantwoordelijke Product Managers bewaak je de voorraden, plaats je de inkooporders, organiseer je het nodige transport en volg je het hele proces tot de facturatie nauwgezet op in ons SAP-systeem. Je bent de schakel tussen de Customer Serviceafdeling waar de bestellingen van onze klanten binnen komen, de voorraadverantwoordelijken die de grondstoffen- en productbehoeften doorgeven en onze leveranciers en transporteurs, die zorgen dat de bestellingen geleverd kunnen worden in het magazijn of rechtstreeks bij de klant. Je rapporteert aan het Hoofd Product Management.

 • Huishoudhulp Wuustwezel (KAPELLEN)

  Regio: KAPELLEN

  Bedrijf: PUUUR KAPELLEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.500 gemotiveerde personeelsleden en 13.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Werkuren worden in overleg bepaald. Deeltijds of voltijds uurrooster is mogelijk. Je houdt van poetsen en neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: - Dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, schuren... Je staat in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning - Wassen en strijken - Boodschappen doen en koken: af en toe ga je naar de winkel of bereid je een maaltijd voor je klanten

 • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

 • GEZOCHT: STUDENT ZORGKUNDIGE/schoonmaak REGIO TIELT (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Studentenjob

  Voor een privé residentie gelegen te Tielt, zijn wij op zoek naar een student zorgkundige/schoonmaakster die nog kan werken in augustus en september. Je biedt een kwaliteitsvolle dienstverlening zodat het welzijn en de gezondheid van de residenten maximaal gevrijwaard wordt. Je helpt de residenten te stimuleren bij activiteiten, je observeert en houdt toezicht, je staat in voor de veiligheid van de senioren, je staat ook in voor de orde op de flats, opschik van de bedden, bedeling van de kledij van de bewoners etc.

 • Zelfstandige Kantoorhouders (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: DERBY LADBROKES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Sportliefhebber ? Wordt uw eigen baas bij Ladbrokes ! U staat in voor het beheer en de registratie van de sportweddenschappen voor uw kantoor. ( opleiding voorzien ) In één van onze verkooppunten in meer dan 50 gemeenten van Vlaanderen (Middelkerke, Limburg, Oostende, Knokke, Sint-Truiden, Deinze, Geraarsbergen, Ronse, Oudenaarde, Zottegem...), en in een sympathieke omgeving. U geniet meteen van een bestaand cliënteel, en de volledige ondersteuning van de commerciële en administratieve krachten van Ladbrokes, de nr. 1 in België op gebied van sportweddenschappen. GEEN INVESTERING VEREIST. ATTRACTIEVE COMMISSIES. Welkom in het team !

 • Thuisverpleegkundige in eigen regio (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN - BERCHEM

  Type: Werfreserve

  ls thuisverpleegkundige ben je een waardevolle zorgverlener voor jouw patiënt. Je hebt een heel gevarieerd takenpakket: inspuitingen geven, medicatie toedienen, wondverzorging, hygiënische zorgen, geavanceerde verpleegtechnieken toepassen,... De functie van thuisverpleegkundige verschilt met andere jobs als verpleegkundige om diverse redenen: Het persoonlijk contact met je patiënt maakt thuisverpleging tot een heel dankbare job! Het ondersteunen van je patiënt doe je niet alleen. Je komt terecht in een geïntegreerd zorgteam. Samen met jouw collega’s zorgcoördinatoren, verzorgenden, maatschappelijk assistenten, poetshulpen en vrijwilligers geef je jouw patiënt totaalzorg. Via je tablet ben je in staat om het verpleegdossier elektronisch af te handelen en hoef je niet te stressen omwille van het administratieve werk. Je krijgt de vrijheid om je te verplaatsen met een eigen bedrijfswagen. Je doorkruist jouw regio en dat is best wel fijn om te doen. En denk je nu van: “Dit is te mooi om waar te zijn?” Ideaal! Wij overtuigen je graag in een persoonlijk gesprek van de vele voordelen die je als verpleegkundige in de thuiszorg mag ervaren. O ja! Wij hebben ook vacatures als thuisverpleegkundige binnen de mobiele equipe. Je verplaatst je dan in verschillende regio's binnen je arrondissement om acute afwezigheid van collega's op te vangen. Je werkt over een ruimere regio met een zelf vooraf te bepalen uurrooster. Voor thuisverpleging in de mobiele equipe zoeken we iemand die bewust kiest voor nog meer afwisseling.

Zoek naar antwoorden van ETS MENART SPRL in sociale netwerken
Look for responds of ETS MENART SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS MENART SPRL. Laat een reactie achter voor ETS MENART SPRL. ETS MENART SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS MENART SPRL. Leave a respond for ETS MENART SPRL. ETS MENART SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS MENART SPRL op de google maps. Adres en contacten ETS MENART SPRL
Location of ETS MENART SPRL on the google maps. Address and contacts of ETS MENART SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS MENART SPRL ETS MENART SPRL: Van Cauwenberge L | Gamma Construct SCRL | CARRIERES "LES PETONS" | JOHAN BLANCKAERT | Van-Thor M

Other related companies as ETS MENART SPRL: Van Cauwenberge L | Gamma Construct SCRL | CARRIERES "LES PETONS" | JOHAN BLANCKAERT | Van-Thor M

ETS MENART SPRL is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS MENART SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07001556396. Het bedrijf ETS MENART SPRL bevindt zich op het adres: 29a Chaussée de la Libération 7911 Frasnes - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 777,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Environmental clean-up - machines and equipment. Producten gemaakt in ETS MENART SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ETS MENART SPRL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS MENART SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS MENART SPRL, openstaande posities, locatie van ETS MENART SPRL op de kaart.

ETS MENART SPRL is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS MENART SPRL, company assigned to the tax number BE07001556396. The company ETS MENART SPRL is located at the address: 29a Chaussée de la Libération 7911 Frasnes - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 777,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Environmental clean-up - machines and equipment. Products created in ETS MENART SPRL were not found.
The main activity of ETS MENART SPRL is Administration of Human Resource Programs, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS MENART SPRL is not available. You also can look at reviews of ETS MENART SPRL, open positions, location of ETS MENART SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS MENART SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS MENART SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS MENART SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS MENART SPRL, employees, financial statistics.