Gamma Construct SCRL

Contactgegevens Gamma Construct SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Gamma Construct SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Gamma Construct SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue du Chêne 283; 4100; Seraing, België

Telefoon (phone): 04 337 40 29 (+32-04 337 40 29) 04 337 40 29 (+32-04 337 40 29)

Fax (fax): 04 337 92 36 (+32-04 337 92 36) 04 337 92 36 (+32-04 337 92 36)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Gamma Construct SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Gamma Construct SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Gamma Construct SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Gamma Construct SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Gamma Construct SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Gamma Construct SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Gamma Construct SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Gamma Construct SCRL
Products information Gamma Construct SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE06003997802
Ondernemingsnummer: 4619445800
Hoofdstad (capital): 354,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 369,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Contractors - Alterations; Contractors - House building; Contractors - Roofing; Ceilings; Floors (Raised); Floor layers & mosaicists; Partitions

Product categorie (product category): Store fixtures

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Gamma Construct SCRL
(Get full report from official database of BE for Gamma Construct SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Gamma Construct SCRL
Addition kinds of activities for Gamma Construct SCRL

6082. Buitenlandse handel en internationale banken | Foreign trade and international banks
354101. Boor- en saaimachines | Drilling and boring machines
737304. Computerondersteunde systeemdiensten | Computer-aided system services
10810102. Mijnbouw, metaal | Mine development, metal
14299910. Riprap steengroeven | Riprap quarrying
28190902. Calciumchloride en hypochloriet | Calcium chloride and hypochlorite
35940101. Pompen, hydraulische krachtoverdracht | Pumps, hydraulic power transfer
47249901. Toeristenbureau voor vervoer, logies en autoverhuur | Tourist agency arranging transport, lodging and car rental
50729907. Beveiligingsapparatuur, sloten | Security devices, locks
79970102. Hockey club, behalve professioneel en semi-professioneel | Hockey club, except professional and semi-professional

Werken bij Gamma Construct SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Gamma Construct SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Gamma Construct SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Gamma Construct SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur (m/v) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Monteren van de producten en toebehoren. Je werkt in een team met de hoofdmonteur en vertrekt vanuit zijn woonplaats naar de werven toe. De werven zijn verspreid over gans België en Noord-Frankrijk.

  • Onderhoudsmedewerker (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: T-INTERIM IEPER

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als poetshulp sta je in voor een kwalitetieve schoonmaak binnen het trransportbedrijf. Je onderhoudt de bedrijfsgebouden. Jouw taken zijn de volgende: afstoffen van kasten en bureaus, poetsen van de verschillende ruimtes, planten water geven, vuilzakken leegmaken, koffie maken, afwassen,...

  • Boekhouder (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Berchem, regio Antwerpen, kijken wij uit naar een ervaren boekhouder. Als boekhouder heb je volgend takenpakket:   Je draagt de verantwoordelijkheid over een aantal cliëntendossiers binnen het eigen vakgebied en beheert deze op een autonome manier van A tot Z. Waar je bepaalde deeltaken in grotere dossiers voor eigen rekening neemt, weet je naargelang jouw ervaring de meer eenvoudige taken efficiënt te delegeren en nauwgezet op te volgen. Tevens bereid je de jaarrekening van jouw cliënten voor en werk je deze, inclusief alle fiscale implicaties, af. Afhankelijk van het type dossier sta je zelf in voor de bespreking van de jaarrekening of vergezel je hierbij de relatiebeheerder. Door mee te denken, te anticiperen en een ruime interesse te tonen voor de cliënt achter de dossiers, weet je een vertrouwensrelatie op te bouwen met je cliënteel. Daarnaast weet je naargelang jouw ervaring nieuwe medewerkers in het team succesvol te coachen en te integreren.

  • Kwaliteitscontroleur (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Konvert Interim Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in de regio van Aalst zijn wij opzoek naar een kwaliteitscontroleur. Als kwaliteitscontroleur werk je onder de directe leiding van de Quality Manager. Tijdens het productieproces speel je een belangrijke rol in het controleren van de afgewerkte producten. Deze moeten namelijk voldoen aan de specifieke eisen en toleranties van de technische tekeningen. Je bent verantwoordelijk voor het vrijgeven van producten voor verzending.

  • HUISHOUDHULP GERAARDSBERGEN (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: DOMOCURA

    Type: Dienstenchequebaan

    DOMOCURA is op zoek naar gemotiveerde medewerkers om deel uit te maken van de grootste medewerker van de streek. We zorgen voor een "job op maat van de medewerker" waarin medewerkers graag werken. Werk je graag in het huishouden? Bepaal je liefst zelf je dagen en werkuren? Dan vind je bij Domocura de geknipte job als huishoudhulp. Je voert je taken uit bij onze klanten thuis: opruimen, afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen lappen en eventueel wassen en strijken. Je krijgt een uurrooster op maat van minstens 13 uur tot maximum 38 uur per week. Je bepaalt zelf hoeveel en wanneer je wilt werken. Jouw persoonlijke dossierverantwoordelijke ondersteunt jou in je job en in de administratie zoals bijvoorbeeld in de opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al je vragen.

  • HUISHOUDHULP (M/V) - REGIO Wondelgem/Mariakerke! Kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • UITSTEKEND BETAALDE HUISHOUDHULP REGIO HOOGLEDE/GITS/LICHTERVELDE (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken bij het best betalende bedrijf in de dienstenchequesector? Ben jij een gemotiveerde huishoudhulp? Hou jij van poetsen? Ben jij pas tevreden als het huis proper is? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als één van de grootste dienstenchequebedrijven in Vlaanderen zijn wij een werkgever waar je op kan rekenen. Onze werknemers kunnen het bevestigen: onze groei hebben wij te danken aan de respectvolle en correcte behandeling van onze huishoudhulpen. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer, maar onze grootste troef. Onze consulenten staan altijd voor je klaar bij vragen of problemen. Bovendien heb je bij ons een uitstekend uurloon. Het Poetsbureau is een sterk groeiend dienstenchequebedrijf, gespecialiseerd in poetshulp bij gezinnen thuis. Ondertussen tellen wij meer dan 50 kantoren verspreid over heel Vlaanderen met meer dan 3900 tevreden huishoudhulpen. De dienstencheques worden steeds populairder, daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe huishoudhulpen om ons team te versterken. Werk jij momenteel als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Kom gerust eens langs op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek. Onze voorwaarden zijn vaak aantrekkelijker dan dat van onze concurrenten.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS SINT- DENIJS -WESTREM (SINT-DENIJS-WESTREM)

    Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Sint-Denijs-Westrem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • STUDENT WINKELBEDIENDE- FAMILIALE BAKKERIJ (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob? Steeds beschikbaar op zondag? Houd je ervan om de klanten te helpen? Dan hebben wij voor jou de ideale vacature! Voor één van onze klanten, een familiale bakkerij, zijn wij dringend op zoek naar een student winkelbediende voor het filiaal te Zottegem. Als verkoopsmedewerker zal jouw takenpakket onder andere bestaan uit: het vriendelijk ontvangen van de klanten het opnemen van de bestellingen het kassawerk de winkel netjes en hygiënisch houden de winkel openen en afsluiten Je werkt steeds op zondag. Uren zijn afhankelijk van de drukte (start rond 6 à 7u, je stopt rond 11u-12u).

  • Nespresso Coffee Advisor te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Xtra Interim & Select

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar studenten of niet studenten die willen werken als Coffee Advisor. Ben jij een Nespresso-fan? Dan doen termen als ‘Lungo’ en ‘Ristretto’ zeker een belletje rinkelen. Met jouw basis productkennis geef je advies en raadt je doelgericht producten aan. Je deinst niet terug voor een demontratie of een degustatie.

  • Proximus Management Trainee Program (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1676536-inline.html?cid=Partner_VDAB What's in it for you? Bij Proximus krijg je de kans om je eigen toekomst én de digitale toekomst van onze klanten vorm te geven. Je maakt deel uit van een groep ondernemers die de klant centraal stellen en gestimuleerd worden om professionele verantwoordelijkheid en leiding te nemen in een innovatieve omgeving, die constant in verandering is. In deze omgeving leer je continu bij en krijg je de kans om te groeien en je carrière uit te bouwen. Je krijgt de flexibiliteit en autonomie om beter te leven en slimmer te werken. Het Proximus Management Trainee programma biedt kwalitatieve opleidingen en de kans om op korte tijd een sterk netwerk uit te bouwen binnen Proximus. Door in zeer uiteenlopende departementen te werken, leer je het bedrijf kennen, en neemt je carrière een vliegende start. Het programma Het Proximus Management Trainee programma duurt 24 maanden en bestaat uit 3 opdrachten van 8 maanden in verschillende domeinen en departementen. Daarnaast zijn er regelmatige opleidingen en field visits. We verwachten dat je leergierig bent en jezelf investeert in het programma. Met de juiste mindset, voldoende potentieel en een passie voor nieuwe technologieën, kan je het programma succesvol afronden en zo je carrière binnen Proximus lanceren.

  • OPMETER - WERFLEIDER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als opmeter/werfleider ben je verantwoordelijk voor het opmeten van de liftinstallaties en het in productie geven van de goederen ook stuur je de ploeg van monteurs aan tot slot onderhoud je de eerstelijnscontacten met de klant. je krijgt de kans om veel zelfstandig te werken en hebt veel (Franstalig!) klantencontact! Bedrijfsprofiel: Voor onze klant, een metaalverwerkend bedrijf in regio Genk zoeken we een OPMETER/WERFLEIDER.

Zoek naar antwoorden van Gamma Construct SCRL in sociale netwerken
Look for responds of Gamma Construct SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Gamma Construct SCRL. Laat een reactie achter voor Gamma Construct SCRL. Gamma Construct SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Gamma Construct SCRL. Leave a respond for Gamma Construct SCRL. Gamma Construct SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Gamma Construct SCRL op de google maps. Adres en contacten Gamma Construct SCRL
Location of Gamma Construct SCRL on the google maps. Address and contacts of Gamma Construct SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Gamma Construct SCRL Gamma Construct SCRL: Aerts-Dayap | DE JACHTHOORN | WILLY VANHOUTTE | JEAN-PAUL BRITTE | HENDRIK DEBACKERE

Other related companies as Gamma Construct SCRL: Aerts-Dayap | DE JACHTHOORN | WILLY VANHOUTTE | JEAN-PAUL BRITTE | HENDRIK DEBACKERE

Gamma Construct SCRL is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Gamma Construct SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06003997802. Het bedrijf Gamma Construct SCRL bevindt zich op het adres: Rue du Chêne 283; 4100; Seraing. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 354,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 369,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Store fixtures. Lijst met producten zijn Contractors - Alterations; Contractors - House building; Contractors - Roofing; Ceilings; Floors (Raised); Floor layers & mosaicists; Partitions.
De hoofdactiviteit van Gamma Construct SCRL is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Gamma Construct SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Gamma Construct SCRL, openstaande posities, locatie van Gamma Construct SCRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Gamma Construct SCRL is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is Gamma Construct SCRL, company assigned to the tax number BE06003997802. The company Gamma Construct SCRL is located at the address: Rue du Chêne 283; 4100; Seraing. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 354,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 369,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Store fixtures. List of products are Contractors - Alterations; Contractors - House building; Contractors - Roofing; Ceilings; Floors (Raised); Floor layers & mosaicists; Partitions.
The main activity of Gamma Construct SCRL is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Gamma Construct SCRL is not available. You also can look at reviews of Gamma Construct SCRL, open positions, location of Gamma Construct SCRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Gamma Construct SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Gamma Construct SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Gamma Construct SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Gamma Construct SCRL, employees, financial statistics.