RIVIERA B

Contactgegevens RIVIERA B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RIVIERA B: address, phone, fax, email, website, opening hours

RIVIERA B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZUIDZANDSTRAAT 16D; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50338821 (+32-50338821) 50338821 (+32-50338821)

Fax (fax): +32 (69) 397-44-59 +32 (69) 397-44-59

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RIVIERA B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RIVIERA B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RIVIERA B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RIVIERA B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RIVIERA B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RIVIERA B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RIVIERA B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RIVIERA B
Products information RIVIERA B

BTW identificatienummer (tax): BE06939208984
Ondernemingsnummer: 3380462646
Hoofdstad (capital): 940,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 501,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in RIVIERA B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Juwelen and horloges

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RIVIERA B
(Get full report from official database of BE for RIVIERA B)

Aanvulling soorten activiteiten voor RIVIERA B
Addition kinds of activities for RIVIERA B

912100. Wetgevende instanties | Legislative bodies
17319900. Elektrisch werk, anders | Electrical work, nec
20439904. Farina: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Farina: prepared as cereal breakfast food
34410102. Scheepsafdelingen, geprefabriceerde metalen | Ship sections, prefabricated metal
36130211. Schakelapparatuur, met uitzondering van instrumenten | Switchboard apparatus, except instruments

Werken bij RIVIERA B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RIVIERA B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RIVIERA B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RIVIERA B. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Bediende (ERTVELDE)

    Regio: ERTVELDE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een technisch bediende om ons masterdata in te geven in ons nieuw SAP systeem. Het is belangrijk dat je een technische kennis hebt en zelfstandig kunt werken.

  • Tuin-/Groenarbeider (ZANDHOVEN)

    Regio: ZANDHOVEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Zandhoven zijn wij op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider. Je zal in eerste instantie instaan voor het aanleg en onderhoud van tuinen. Terrassen en opritten aanleggen  

  • Schrijnwerker CNC Hout (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Wechelderzande zijn we op zoek naar een schrijnwerker voor binnendeuren.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kalken/Laarne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Student-bijrijder doorheen de week | vertrek vanuit Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek bedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die tijdens de week (maandag t.e.m. vrijdag) een centje willen bijverdienen. Je bent minstens 1 dag per week beschikbaar en rijdt mee met de vrachtwagenchauffeur. Je zal de bestellngen gaan afzetten bij de klanten en de administratie tijdens de rit bijhouden. Indien er klachten zijn, neem je contact op met de mensen van de firma. Meestal vertrek je 's ochtends rond 6u aan het bedrijf te Herentals en werk je tot alle bestellingen zijn afgewerkt. De werktijden zijn dus afhankelijk van het aantal bestellingen en de drukte op de weg.

  • MEERTALIG ADMINISTRATIEF COMMERCIEEL MEDEWERKER (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Je biedt ondersteuning van a tot z. :  Je verzorgt de 1° lijnscontacten met de klanten Je maakt de offertes op en werkt deze administratief uit Je verzorgt de opvolging van de klanten, biedt maatwerk en service Je werkt nauw samen met de afdeling logistiek, boekhouding en productie Je vormt een hecht team met uw collega’s en manager om de beste service te kunnen bieden aan de klanten. Trefwoorden : Waasland, Sint Niklaas, Internationaal, support, facturen, hulpboekhouding, ERP, Navision, administratief bediende, Engels, Frans, organisatorisch, 4/5 , deeltijds, klanten,  ..... Bedrijfsprofiel: Onze klant, gevestigd in het Waasland,  dé specialist in hun vakgebied en dit op Internationaal vlak. Voor hen zijn wij op zoek naar een enthousiast  All round Administratief bediende  om hun back office team te vervolledigen.

  • Teamleader Technische helpdesk (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Vaste Job

    Je bent eindverantwoordelijke voor het organiseren van het helpdeskteam. Je gaat voor outperformance. Je plant, organiseert en runt alle interventie- en onderhoudsactiviteiten. Zo zorg je ervoor dat klanten hun bezoek aan een Q8-station veilig en aangenaam ervaren. Je respecteert de normen en procedures hierbij en werkt/denkt op een kostenefficiënte manier. Je organiseert de helpdesk en coacht de 5 medewerkers. Hierdoor creëer en behoud je een competent, gemotiveerd en efficiënt team. Jullie verwerken meer dan 1000 meldingen per maand en zorgen ervoor dat het aantal storingen en tijd tot reparaties tot een minimum herleid worden. Jullie gaan voor continue verbetering van jullie activiteiten. Je bent betrokken bij de planning van preventieve en correctieve onderhoudsactiviteiten, nodig om de operationele continuïteit en de conformiteit van het netwerk te waarborgen. Je bent, samen met je helpdeskteam, verantwoordelijk voor de 1e lijn helpdeskreparaties en gerelateerde acties/interventies. Als leidinggevende optimaliseer je de interne en externe communicatie tijdens de interventie- en onderhoudsactiviteiten om maximale efficiëntie te bereiken. Je hebt contacten met leveranciers en de ingenieurs die de stations beheren. Ook verzekeringsissues neem je op. Tot slot is het belangrijk te onthouden dat jouw team het eerste contactpunt is met de mensen in de stations en shops. En dit voor alle technische en operationele problemen die voorkomen.

  • GEMOTIVEERDE BIJLESLEERKRACHTEN (regio GENT/OOST-VLAANDEREN) (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb jij als student tijd en ‘goesting’ om vakinhoudelijke bijlessen of studiebegeleiding te geven? Dan ben jij de persoon die Bijleskantoor StudieCo zoekt! Zoals je kan zien op onze websites ( http://www.studieco.be; http://www.bijles-studiebegeleiding.be) zijn wij gespecialiseerd in het geven van begeleiding aan de schoolgaande jeugd. Dit gaat van het lager onderwijs tot en met hogeschool/universiteit. Wil jij graag deze jongeren helpen om een specifiek vak onder de knie te kregen of in het algemeen beter te leren studeren? Solliciteer dan meteen voor deze vacature. Naast bijles voor de hoofdvakken (wiskunde, wetenschappen, Frans,… etc.) is er ook een grote vraag naar algemene studie- en huiswerkbegeleiding. Ook indien jij hier momenteel nog niet de nodige ervaring mee hebt, kunnen wij met jou een traject opzetten om uiteindelijke op regelmatige basis opdrachten te doen. Je bepaalt zelf met de ouders van de leerlingen wanneer de bijlessen door kunnen gaan. Zo kan je makkelijk de bijlessen plannen in functie van jouw eigen uurrooster en andere bezigheden. De begeleidingsopdracht vindt normaal bij de leerling/student aan huis plaats en zijn altijd in de directe regio van jouw woonplaats of jouw kotadres. Zo kan je de klanten vlot met de fiets of het openbaar vervoer bereiken. Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd! Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: SG2018

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Ranst) - Zelfstandige basis (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, een aangenaam woon- en zorgcentrum te Rast zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) GENT (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in AARSCHOT (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in Aarschot. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • POETSHULP (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AMFORA

    Type: Flexijob

    Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

Zoek naar antwoorden van RIVIERA B in sociale netwerken
Look for responds of RIVIERA B in social networks

Lees alle opmerkingen voor RIVIERA B. Laat een reactie achter voor RIVIERA B. RIVIERA B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RIVIERA B. Leave a respond for RIVIERA B. RIVIERA B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RIVIERA B op de google maps. Adres en contacten RIVIERA B
Location of RIVIERA B on the google maps. Address and contacts of RIVIERA B

Andere gerelateerde bedrijven als come RIVIERA B RIVIERA B: BLOMME JOHAN | Sun 7 Solarium | Van de Vyver sandra | KANTOORMACHINES A LARDON | G&D PROJECTS

Other related companies as RIVIERA B: BLOMME JOHAN | Sun 7 Solarium | Van de Vyver sandra | KANTOORMACHINES A LARDON | G&D PROJECTS

RIVIERA B is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RIVIERA B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06939208984. Het bedrijf RIVIERA B bevindt zich op het adres: ZUIDZANDSTRAAT 16D; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 940,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 501,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Juwelen and horloges. Producten gemaakt in RIVIERA B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van RIVIERA B is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RIVIERA B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RIVIERA B, openstaande posities, locatie van RIVIERA B op de kaart.

RIVIERA B is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is RIVIERA B, company assigned to the tax number BE06939208984. The company RIVIERA B is located at the address: ZUIDZANDSTRAAT 16D; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 940,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 501,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Juwelen and horloges. Products created in RIVIERA B were not found.
The main activity of RIVIERA B is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of RIVIERA B is not available. You also can look at reviews of RIVIERA B, open positions, location of RIVIERA B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RIVIERA B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RIVIERA B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RIVIERA B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RIVIERA B, employees, financial statistics.