Sun 7 Solarium

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • Sun 7 Solarium
Private companiesMotion Pictures • Sun 7 Solarium

Contactgegevens Sun 7 Solarium: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Sun 7 Solarium: address, phone, fax, email, website, opening hours

Sun 7 Solarium

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Ernest Masoin 89; 1020; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 478 48 32 (+32-02 478 48 32) 02 478 48 32 (+32-02 478 48 32)

Fax (fax): +32 (50) 584-16-41 +32 (50) 584-16-41

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Sun 7 Solarium: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Sun 7 Solarium"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Sun 7 Solarium"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Sun 7 Solarium, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Sun 7 Solarium. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Sun 7 Solarium, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Sun 7 Solarium. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Sun 7 Solarium
Products information Sun 7 Solarium

BTW identificatienummer (tax): BE06225646972
Ondernemingsnummer: 5420074462
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 460,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in Sun 7 Solarium zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Solariums

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Sun 7 Solarium
(Get full report from official database of BE for Sun 7 Solarium)

Aanvulling soorten activiteiten voor Sun 7 Solarium
Addition kinds of activities for Sun 7 Solarium

22110405. Uitstekende flanel, katoen | Outing flannel, cotton
23359901. Jurken, papier, gesneden en gesneden | Dresses,paper, cut and sewn
32970101. Baksteen, bauxiet | Brick, bauxite
33150200. Nagels, spikes, brads en dergelijke artikelen | Nails, spikes, brads, and similar items
45819901. Luchtvrachtafhandeling op luchthavens | Air freight handling at airports
50390105. Mobiele kantoren en commerciële eenheden | Mobile offices and commercial units
50870501. Sprinklersystemen | Sprinkler systems
75399900. Auto reparaties, nec, nec | Automotive repair shops, nec, nec

Werken bij Sun 7 Solarium: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Sun 7 Solarium: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Sun 7 Solarium. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Sun 7 Solarium. Looking for open vacancies in other companies

  • Huishoudhulp dienstencheques (PEER)

    Regio: PEER

    Bedrijf: THUISHULP Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Onderhoud van de woning: stofvegen, stofzuigen, dweilen,... Wassen en strijken Op vraag van de klant: boodschappen doen en/of maaltijden bereiden

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Outer – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUTER)

    Regio: OUTER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Menen (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • Jobstudent Kelner (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: 1898 THE POST

    Type: Studentenjob

    1898 The Post is een stijlvol boutique hotel met 37 kamers en een gezellige cocktailbar The Cobbler, gesitueerd in de twee bovenste verdiepingen van het voormalig postgebouw in het historisch hartje van Gent. Zowel gasten als mensen van buiten af kunnen er ontbijten, genieten van een afternoon tea met een stukje huisgebakken taart in The Kitchen. Alle lekkers wordt voorbereid door onze Chef die vanuit een half-open keuken werkt. Vanaf 17h00 verandert The Kitchen in The Cobbler, een bruisende cocktailbar ook open voor publiek. Vanaf 14h00 serveren we lekkere huisgebakken taarten voor bij de koffie of thee. ’s Avonds zorgt de ober voor een vlotte bediening terwijl onze top barmannen pittige cocktails samenstellen. Je helpt de barmannen met de afwas van de glazen en het constant proper houden van de bar.

  • Machine omsteller (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: DE STER

    Type: Vaste Job

    DOEL VAN DE FUNCTIE Het ondersteunen in en het uitvoeren van technische werkzaamheden aan machines alsook het vervaardigen en verpakken van producten volgens de aangegeven receptuur. BELANGRIJKSTE VERANTWOORDELIJKHEDEN Techniek Uitvoeren omstellingen en afstellen machines en randapparatuur Tuningsactiviteiten Bedienen en opstarten van machines Inpakken van producten Administratie Vrijgave productie bij orderwissel Rapporteren van storingen en omsteltijden Kwaliteit Controleren productkwaliteit Melden en oplossen van kwaliteitsproblemen Veiligheid Melden van onveilige situaties Orde en netheid naleven van hygiëne-en werkinstructies binnen BRC-Iop reglementering 5S programma In stand houden van gemaakte afspraken

  • Operator latex - 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in de regio van Tielt zijn we op zoek naar productiemedewerkers om te werken in 2 ploegen, van 5u tot 13u en van 13u tot 21u. U start als operator en kan doorgroeien tot ploegchef. Uw taken als operator zijn: machines instellen, bobijnen opzetten en afnemen, kwaliteitscontrole, inpakken enzoverder.

  • IT Support en Projectmedewerker (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: REVALIDATIEZIEKENHUIS REVARTE

    Type: Vaste Job

    Als IT Support en Projectmedewerker kom je terecht in een team van een 5-tal medewerkers. De IT omgeving waarin je werkt is een Microsoft Windows omgeving (LAN en WAN) . Binnen het team heeft iedereen een goede algemene (basis)kennis en daarnaast zijn eigen specialisatie. Je staat in voor een gevarieerd takenpakket. Je werkt mee aan Projecten hoofdzakelijk gestuurd vanuit de afdeling IT en technische dienst – en daarnaast sta je ook mede in voor de dagelijkse IT ondersteuning bij onze collega’s en het operationeel beheer van enkele systemen en toepassingen. Je komt in aanraking met o.a. Windows (servers en clients) , Nutanix, Active Directory, Exchange, VMware en Citrix. Je bent de contactpersoon voor onze externe partners die het dagelijks operationeel netwerk- en serverbeheer uitvoeren.

  • Elektromecanicien (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je bent mee verantwoordelijk voor het elektrisch onderhoud van het machinepark in de weverij. Je voert storingsanalyses uit op de lijnen en herstelt de machines bij pannes. Je denkt mee over de optimalisatie van de machines.

  • Senior Applicatie ontwikkelaar (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Take The Lead

    Type: Vaste Job

    We zoeken een senior profiel met kilometers op de teller. Iemand die het team op sleeptouw kan nemen. Een trekker van projecten. Een decision maker die de juiste technologie kan inzetten. Je kan binnenwandelen bij een klant en je geeft vertrouwen met de oplossing die je voorstelt.

  • Dampkap Reiniger (Regio Waasland)

    Regio: Regio Waasland

    Bedrijf: BEL-TUR GROUP BVBA

    Type: Werfreserve

    U staat voor de dampkappen te reiniging van grote keukens en deepcleaning. en ook ontstoffingswerken heel flexibele uur regeling ! geen vaste uren met VCA attest. werf reserve.

  • Keukenhulp (flexijob) (ICHTEGEM)

    Regio: ICHTEGEM

    Bedrijf: DE ENGEL

    Type: Flexijob

    Je helpt onze chef bij het bereiden van de koude gerechten. Je zet alle bestellingen klaar om door te geven. Je helpt bij het opkuisen van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Sun 7 Solarium in sociale netwerken
Look for responds of Sun 7 Solarium in social networks

Lees alle opmerkingen voor Sun 7 Solarium. Laat een reactie achter voor Sun 7 Solarium. Sun 7 Solarium bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Sun 7 Solarium. Leave a respond for Sun 7 Solarium. Sun 7 Solarium on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Sun 7 Solarium op de google maps. Adres en contacten Sun 7 Solarium
Location of Sun 7 Solarium on the google maps. Address and contacts of Sun 7 Solarium

Andere gerelateerde bedrijven als come Sun 7 Solarium Sun 7 Solarium: HENRI MISSAULT | VANHENGEL VEEVOEDERS NV | R. BRIBOSIA | Hof Van Nauwelaerts | Fabian Rubini

Other related companies as Sun 7 Solarium: HENRI MISSAULT | VANHENGEL VEEVOEDERS NV | R. BRIBOSIA | Hof Van Nauwelaerts | Fabian Rubini

Sun 7 Solarium is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Sun 7 Solarium, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06225646972. Het bedrijf Sun 7 Solarium bevindt zich op het adres: Avenue Ernest Masoin 89; 1020; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 460,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Solariums. Producten gemaakt in Sun 7 Solarium zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Sun 7 Solarium is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Sun 7 Solarium is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Sun 7 Solarium, openstaande posities, locatie van Sun 7 Solarium op de kaart.

Sun 7 Solarium is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is Sun 7 Solarium, company assigned to the tax number BE06225646972. The company Sun 7 Solarium is located at the address: Avenue Ernest Masoin 89; 1020; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 460,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Solariums. Products created in Sun 7 Solarium were not found.
The main activity of Sun 7 Solarium is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Sun 7 Solarium is not available. You also can look at reviews of Sun 7 Solarium, open positions, location of Sun 7 Solarium on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Sun 7 Solarium, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Sun 7 Solarium, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Sun 7 Solarium, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Sun 7 Solarium, employees, financial statistics.