LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS

Contactgegevens LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GENERAL LEMANS 3; 7012, België

Telefoon (phone): 65823917 (+32-65823917) 65823917 (+32-65823917)

Fax (fax): +32 (71) 553-57-54 +32 (71) 553-57-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS
Products information LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS

BTW identificatienummer (tax): BE03542236328
Ondernemingsnummer: 3411224365
Hoofdstad (capital): 919,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 668,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Journaux. Tabac

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS

382206. Apparaatcontroles, behalve airconditioning en koeling | Appliance controls,except air-conditioning and refrigeration
23959901. Buttonhole maken, behalve bont: voor de handel | Buttonhole making, except fur: for the trade
29510201. Asfalt- en asfaltische plaveiselmengsels (niet van raffinaderijen) | Asphalt and asphaltic paving mixtures (not from refineries)
32990403. Bloemboxen, Gips van Parijs | Flower boxes, plaster of paris
36510109. Microfoons | Microphones

Werken bij LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker/Inpakster (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal instaan voor het inpakken van afgewerkte kledij. Je bent bereid om in te springen in de stikafdeling wanneer nodig. Je hoeft geen ervaren stikster/stikker te zijn, maar eenvoudige bewerkingen moeten kunnen uitgevoerd worden, dit kan zeker aangeleerd worden.

  • Ploegchef - nacht - Hooglede (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Controleren van de produktie (afmetingen / kleur/ bedrukking…) Vaststelling technisch problemen Controle op orde en netheid in productie Controle op veilig werken Overbrengen van kennis naar de operatoren Opvolging van vordering productie tov planning Opstellen personeelsplanning van ploeg Het communiceren van targets naar de medewerkers betreffende klachten en productiviteit U kan een team motiveren om samen te werken naar een vooropgestelde target

  • Plaatbekleder tankwagens/Bestuurder Kalmar heftruck (KONINGSHOOIKT)

    Regio: KONINGSHOOIKT

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je helpt bij het isoleren (meestal met glaswol) van de tankwagens en daarna voor het aanbrengen van de beplating rondom de geïsoleerde tanken. Daarnaast moet je zorgen voor de algemene afwerking van de nieuwe tankwagens: het monteren en bevestigen van allerlei kleine onderdelen. Daarnaast bestuurt U ook de Kalmar heftruck voor het verplaatsen, stapelen, op vrachtwagen plaatsen van tankcontainers.

  • verkoper voeding/kassa (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als kassamedewerker help je de klanten aan de kassa verder je scant de producten in en je gaat over tot de betaling. Hier is het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en erg service gericht bent. Je zorgt ervoor dat er een correcte klant afhandeling gebeurd. In kalme momenten ga je te werk in de winkel met het aanvullen van de producten.

  • Operator carwash met weekendwerk (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een goed draaiende carwash in Beveren zoeken we een operator met technisch inzicht. Je zal in een 38-uren werkweek terechtkomen met weekendwerk (zaterdag/zondag). Je zal instaan voor zowel administratieve als technische taken omvattende : • Onthaal klanten • Kassasysteem beheren • Administratieve taken • Bedienen machine • Technisch onderhoud • Onderhoud in het algemeen

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Galmaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GALMAARDEN)

    Regio: GALMAARDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Commercieel projectleider (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    In aanvangsfase zal je samenwerken met de bestaande werfleiders en technisch commerciële mensen. Wanneer je na de inwerkperiode klaar bent om zelfstandig te werken, is het de bedoeling dat je eigen projecten/klanten gaat beheren/zoeken. In deze functie ben je veel op de baan en is het de bedoeling dat je de werkdag zo optimaal mogelijk organiseert. Taken die in de gemiddelde werkdag voorkomen zijn: Werfbezoeken / werfinspecties (kwaliteit, veiligheid en milieu) Onderhoud van klantenrelaties en verder uitbouwen van het eigen klantennetwerk Offertes opmaken Werfanalyse voor toekomstige jobs + bijhorende materiaallijsten opmaken Nacalculatie van uitgevoerde werven Communiceren met de planning en andere betrokken partijen Als projectleider is het ook de bedoeling dat je bij zoveel mogelijk opstartende werven aanwezig bent. Dit betekent dat je niet vies mag zijn van vroeg opstaan. Je moet mensen kunnen ondersteunen/motiveren om de werkzaamheden zo accuraat, correct en veilig mogelijk uit te voeren. Goede sociale vaardigheden zijn een must. Je moet op verschillende niveau's kunnen praten met mensen. Veiligheid krijgt de hoogste prioriteit binnen ons bedrijf. Je bent als commerciële ook afhankelijk van diverse diensten/mensen waarmee je moet samenwerken. Kunnen onderhandelen, assertief zijn en relativeren zijn 3 eigenschappen die je moet bezitten om vlot te kunnen functioneren in ons bedrijf. Je rapporteert rechtstreeks aan de directie.

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • R&M technician (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: ON SEMICONDUCTOR BVBA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventief en correctief onderhoud, implementeren van technische verbeteringen en het opvolgen van high-tech toestellen in de R&M (reliability & maintenance) afdeling van Fab2. Je voert preventieve en correctieve onderhoudstaken uit Je implementeert technische aanpassingen Je volgt het equipment op binnen een hoogtechnologische omgeving Je wordt ingeschakeld bij diverse technische projecten Je bent het eerst aanspreekpunt voor operatoren, teamleaders en ingenieurs ivm onderhoud Je wordt lid van het Fab interventieteam

  • Calculator bouwsector voor stabiel bedrijf (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: vind! Engineering Gent

    Type: Vaste Job

    Als calculator bestudeer je het bestek op vlak van technische, wettelijke, veiligheidstechnische en financiële voorwaarden. Je staat er voor in om prijsaanvragen op te maken naar leveranciers en onderaannemers. Je verzorgt de rekenkundige en planmatige controle. Je woont de plaatsbezoeken bij. Je verwerkt de offertes van onderaannemers/leveranciers. Je becijfert de kostprijs van eigen fabrikaat. Je zorgt voor de juiste prijszetting van een project rekening houdend met de risico's, de vastgestelde eindtoeslag voor algemene bedrijfskosten, risicodekking en winst, de vooropgestelde uitvoeringsmethoden en uitvoeringstermijn, de werfinrichting,...

  • bakkershulp (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het weekend ed. Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS. LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS. Leave a respond for LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS. LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS
Location of LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS: CONTAINERPARK HALEN | Van Eldom P | BOUCHERIE SAINT-LAMBERT | COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S | BUREAU OOSTENS

Other related companies as LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS: CONTAINERPARK HALEN | Van Eldom P | BOUCHERIE SAINT-LAMBERT | COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S | BUREAU OOSTENS

LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03542236328. Het bedrijf LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS bevindt zich op het adres: RUE GENERAL LEMANS 3; 7012. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 919,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 668,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Journaux. Tabac. Producten gemaakt in LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS op de kaart.

LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS, company assigned to the tax number BE03542236328. The company LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS is located at the address: RUE GENERAL LEMANS 3; 7012. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 919,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 668,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Journaux. Tabac. Products created in LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS were not found.
The main activity of LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS, open positions, location of LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE LE LONGCHAMPS, employees, financial statistics.