COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S

Contactgegevens COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S: address, phone, fax, email, website, opening hours

COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Laeken 52-58; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 218 47 43 (+32-02 218 47 43) 02 218 47 43 (+32-02 218 47 43)

Fax (fax): 02 217 76 03 (+32-02 217 76 03) 02 217 76 03 (+32-02 217 76 03)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S
Products information COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S

BTW identificatienummer (tax): BE01439178466
Ondernemingsnummer: 9041442871
Hoofdstad (capital): 634,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 546,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Watches & clocks - Retail,Repair & Mainten.; Advertising - Promotional items & business gifts

Product categorie (product category): Jewellers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S
(Get full report from official database of BE for COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S)

Aanvulling soorten activiteiten voor COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S
Addition kinds of activities for COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S

22210400. Kunstmatige en synthetische breedgeweven stoffen | Manmade and synthetic broadwoven fabrics
34699918. Buisvinnen, gestempeld metaal | Tube fins, stamped metal
35990101. Carnaval machines en uitrusting, pretpark, nec | Carnival machines and equipment, amusement park, nec
38410207. Gastroscopen, behalve electromedical | Gastroscopes, except electromedical
80939904. Spraakgebrek kliniek | Speech defect clinic

Werken bij COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S. Looking for open vacancies in other companies

  • Souschef (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Beernem zijn wij op zoek naar een Sous-chef: werkt samen met de rest van het keukenteam onder leiding van de chef verzorgen mise en place starten omstreeks 10u meedenkt in ideeën voor suggesties bereiden van warme en koude gerechten opkuisen van de keuken behoort ook tot het takenpakket

  • Huishoudhulp regio Leuven (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Leuven, Haasrode, Korbeek-Lo en Heverlee Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Poetshulp Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: PUUUR HAACHT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • General Banking Advisor (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij onze nieuwe General Banking Advisor wordt en daarmee tot de top 10 behoord van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Je komt terecht in ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde waar we professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen. Als General Banking Advisor sta je in voor volgend takenpakket: Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met al hun vragen, zowel naar sparen, beleggingen, kredieten als verzekeringen toe. Je hebt steeds een professionele houding tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Je bouwt een langetermijnrelatie op met de klanten door regelmatige proactieve contacten en persoonlijke opvolggesprekken. Je waarborgt de opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Je detecteert en optimaliseert commerciële opportuniteiten bij klanten om de doelstellingen van het kantoor te overtreffen. Daarnaast ondersteun je de collega’s binnen het kantoor ten einde en goede service naar klanten te kunnen garanderen.

  • Vrachtwagenchauffeur CE - koeltransport (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ULU TRANSPORT

    Type: Vaste Job

    Wij zijn dringend op zoek naar een chauffeur CE voor nationaal en internationaal (Nederland - Duitsland) koeltransport. Overnachtingen tijdens weekdagen mogelijk; afhankelijk van de rittenopdrachten en woonplaats chauffeur.

  • Quality Control Engineer - Lasingenieur (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: CARTESIO

    Type: Vaste Job

    Op dit ogenblik zoeken we een Quality Control Engineer - Lasingenieur voor onze klant in de Kempen, actief in de bouw. In deze functie neem je volgende zaken op: Je staat in voor de kwaliteitseisen van projecten. Je begeleidt projectwijzigingen en verbeterprojecten. Je onderhoudt een goed contact met de klanten en lost klachten op wanneer nodig. Je stelt een kwaliteitssysteem op (voor analyses, vaardigheidsattesten en het kalibreren van meetmiddelen). Je volgt metingen op en begeleidt inspecteurs. Je werkt zelfstandig mee aan continue verbeteringsprojecten. Je analyseert productieprocessen. Je bewaakt de kwaliteit van inkomende goederen. Je coördineert de laswerkzaamheden.

  • Junior ICT Medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Je helpt mee bij de implementatie en programmatie van een nieuw ERP-pakket (Axapta), productconfigurator en webportal Je staat in voor de dagdagelijkse support medewerkers m.b.t. hardware- en software issues Je bent mee verantwoordelijk voor het onderhoud serverinfrastructuur Bedrijfsprofiel: Onze klant is een succesvolle familiale onderneming die is uitgegroeid tot een sterke internationale speler. De volledige productie van hun kwalitatief product gebeurt binnen de eigen muren van dit West-Vlaams bedrijf om van daaruit internationaal gedistribueerd te worden.

  • cleaner-heftruckbestuurder (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Zeebrugge actief in de tankcleaningssector zijn we op zoek naar een cleaner - heftruckbestuurder in 2 PLOEGEN.

  • Senior System Engineer met passie voor Cloud (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: CONXION

    Type: Vaste Job

    Je voert audits uit bij klanten om hen zo optimaal te begeleiden bij een overzet naar de cloud Je staat in voor technische interventies. Je begeleidt de klant in dit ganse traject, tot en met opvolging achteraf Je implementeert en beheert IaaS, PaaS en SaaS-omgevingen

  • Acupuncturist (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IN HARMONIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

  • RESERVE schoonmaak regio Dendermonde 2018 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Dendermonde zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Zaalmedewerker (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: LA VIGNETTE

    Type: Flexijob

    Je neemt de bestellingen op, bedient de klanten en ruimt de tafels af.

Zoek naar antwoorden van COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S in sociale netwerken
Look for responds of COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S in social networks

Lees alle opmerkingen voor COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S. Laat een reactie achter voor COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S. COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S. Leave a respond for COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S. COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S op de google maps. Adres en contacten COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S
Location of COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S on the google maps. Address and contacts of COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S

Andere gerelateerde bedrijven als come COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S: SARA LAUWERS | DAKWERKEN VAN ZANTVOORT LIBERT | GILBERT LEROY | BUREAU BLOCKX JOS & HANS | JEAN PIPELEERS

Other related companies as COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S: SARA LAUWERS | DAKWERKEN VAN ZANTVOORT LIBERT | GILBERT LEROY | BUREAU BLOCKX JOS & HANS | JEAN PIPELEERS

COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01439178466. Het bedrijf COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S bevindt zich op het adres: Rue de Laeken 52-58; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 634,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 546,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jewellers - Retail. Lijst met producten zijn Watches & clocks - Retail,Repair & Mainten.; Advertising - Promotional items & business gifts.
De hoofdactiviteit van COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S, openstaande posities, locatie van COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S op de kaart.

COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S, company assigned to the tax number BE01439178466. The company COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S is located at the address: Rue de Laeken 52-58; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 634,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 546,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jewellers - Retail. List of products are Watches & clocks - Retail,Repair & Mainten.; Advertising - Promotional items & business gifts.
The main activity of COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S is not available. You also can look at reviews of COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S, open positions, location of COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COMPTOIR DES MONTRES SUISSES S, employees, financial statistics.