LIBRAIRIE GRAND BOIS

Contactgegevens LIBRAIRIE GRAND BOIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBRAIRIE GRAND BOIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBRAIRIE GRAND BOIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DE LA STATION 12; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE, België

Telefoon (phone): 71787288 (+32-71787288) 71787288 (+32-71787288)

Fax (fax): +32 (68) 429-11-58 +32 (68) 429-11-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBRAIRIE GRAND BOIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBRAIRIE GRAND BOIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBRAIRIE GRAND BOIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBRAIRIE GRAND BOIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBRAIRIE GRAND BOIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBRAIRIE GRAND BOIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBRAIRIE GRAND BOIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBRAIRIE GRAND BOIS
Products information LIBRAIRIE GRAND BOIS

BTW identificatienummer (tax): BE02513916015
Ondernemingsnummer: 9800872802
Hoofdstad (capital): 946,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 113,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in LIBRAIRIE GRAND BOIS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Journaux. Tabac

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBRAIRIE GRAND BOIS
(Get full report from official database of BE for LIBRAIRIE GRAND BOIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBRAIRIE GRAND BOIS
Addition kinds of activities for LIBRAIRIE GRAND BOIS

5943. Kantoorartikelen | Stationery stores
596103. Boek en record clubs | Book and record clubs
38299900. Meet- en regelapparatuur, nec, nec | Measuring and controlling devices, nec, nec
38610505. Fotokopieerapparaten | Photocopy machines
59999926. Theatrale apparatuur en benodigdheden | Theatrical equipment and supplies

Werken bij LIBRAIRIE GRAND BOIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBRAIRIE GRAND BOIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBRAIRIE GRAND BOIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBRAIRIE GRAND BOIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

    Regio: SCHRIEK

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Huishoudhulp dienstencheques Meeuwen-Gruitrode (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques.Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Telkens werk je in blokken van vier uren én het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privé leven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sint-Amandsberg (SINT-AMANDSBERG)

    Regio: SINT-AMANDSBERG

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Studentenjob

    Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

  • Sterke studenten voor logistieke projecten (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER INHOUSE KATOENNATIE

    Type: Studentenjob

    * Het takenpakket omvat onder andere laden en lossen, orderpicking, (re-)packing, ... * Je bent mee verantwoordelijk voor het veilig en proper houden van je eigen werkplek. * Je voert nauwkeurig je taken uit

  • Jobstudent bediening bungeetrampoline (schoolvakanties) (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken een jobstudent(e) met verantwoordelijkheidszin om toezicht te houden aan bungeetrampoline Kinderen wegen en de gepaste uitrusting geven. Uren liggen van 14-18u aan Sunparks Oostduinkerke

  • Eerste Verkoopmedewerker beenhouwerij regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Konvert Interim Oudenaarde

    Type: Vaste Job

    Voor een slagerij te Oudenaarde zoeken we een eerste verkoopsmedewerker. - Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... - Je plaatst de producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. - De klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. - Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. - Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

  • Wegenwerker (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Synergie Aalst Construct

    Type: Vaste Job

    Als arbeider binnen de wegenbouw sta je in voor het uitvoeren van wegeniswerken, funderingswerken, leggen van boordstenen, klinkers, ... en dit onder leiding van je ploegbaas/projectleider

  • Dossierbeheerder (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: RANDSTAD FINANCE

    Type: Vaste Job

    Voor een klant van ons uit Zonhoven zijn we opzoek naar een dossierbeheerder . Je bent verantwoordelijk voor het boeken van aankoop-, verkoopfacturen, bankdocumenten. Daarnaast stel je balansen en resultaatrekeningen op. En help je bij het voorbereiden en indienen van BTW aangiften. Kortom het afwerken van klantendossiers van A tot Z.

  • Chauffeur CE bouw (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Als vrachtwagenchauffeur zal je instaan voor het werfvervoer. Je rijdt met een vrachtwagen om machines, grondstoffen, benodigdheden, ... voor op de werf te lossen. Je zal ook instaan om mee te helpen op de werf zelf. Specialiteit van het bedrijf zijn openbare werken in groendonderhoud en grondwerken.

  • Freelance docent 'sportpsychologie' (locatie:Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. Op dit moment zijn we op zoek naar een freelance docent sportpsychologie Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties of ervaring met het geven van coachings / trainings. Praktijkervaring is uiteraard het belangrijkste criterium om bij ons aan de slag te gaan! Als docent ben je een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis.

  • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: ART OF WORK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

  • Schrijnwerker Waals Brabant (Regio Nivelles)

    Regio: Regio Nivelles

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

Zoek naar antwoorden van LIBRAIRIE GRAND BOIS in sociale netwerken
Look for responds of LIBRAIRIE GRAND BOIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBRAIRIE GRAND BOIS. Laat een reactie achter voor LIBRAIRIE GRAND BOIS. LIBRAIRIE GRAND BOIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBRAIRIE GRAND BOIS. Leave a respond for LIBRAIRIE GRAND BOIS. LIBRAIRIE GRAND BOIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBRAIRIE GRAND BOIS op de google maps. Adres en contacten LIBRAIRIE GRAND BOIS
Location of LIBRAIRIE GRAND BOIS on the google maps. Address and contacts of LIBRAIRIE GRAND BOIS

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBRAIRIE GRAND BOIS LIBRAIRIE GRAND BOIS: CITIBANK | RESTAURANT ADRIATICO | AGRI-VANCE | DAEMS-HEUVELPOORT | Dinant Michel

Other related companies as LIBRAIRIE GRAND BOIS: CITIBANK | RESTAURANT ADRIATICO | AGRI-VANCE | DAEMS-HEUVELPOORT | Dinant Michel

LIBRAIRIE GRAND BOIS is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBRAIRIE GRAND BOIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02513916015. Het bedrijf LIBRAIRIE GRAND BOIS bevindt zich op het adres: PLACE DE LA STATION 12; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 946,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 113,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Journaux. Tabac. Producten gemaakt in LIBRAIRIE GRAND BOIS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIBRAIRIE GRAND BOIS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBRAIRIE GRAND BOIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBRAIRIE GRAND BOIS, openstaande posities, locatie van LIBRAIRIE GRAND BOIS op de kaart.

LIBRAIRIE GRAND BOIS is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBRAIRIE GRAND BOIS, company assigned to the tax number BE02513916015. The company LIBRAIRIE GRAND BOIS is located at the address: PLACE DE LA STATION 12; 5190; JEMEPPE-SUR-SAMBRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 946,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 113,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Journaux. Tabac. Products created in LIBRAIRIE GRAND BOIS were not found.
The main activity of LIBRAIRIE GRAND BOIS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBRAIRIE GRAND BOIS is not available. You also can look at reviews of LIBRAIRIE GRAND BOIS, open positions, location of LIBRAIRIE GRAND BOIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBRAIRIE GRAND BOIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBRAIRIE GRAND BOIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBRAIRIE GRAND BOIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBRAIRIE GRAND BOIS, employees, financial statistics.