RESTAURANT ADRIATICO

Contactgegevens RESTAURANT ADRIATICO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RESTAURANT ADRIATICO: address, phone, fax, email, website, opening hours

RESTAURANT ADRIATICO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SINT-AMANDSSTRAAT 9; 8000; BRUGGE, België

Telefoon (phone): 50333448 (+32-50333448) 50333448 (+32-50333448)

Fax (fax): +32 (16) 534-26-31 +32 (16) 534-26-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RESTAURANT ADRIATICO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RESTAURANT ADRIATICO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RESTAURANT ADRIATICO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RESTAURANT ADRIATICO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RESTAURANT ADRIATICO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RESTAURANT ADRIATICO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RESTAURANT ADRIATICO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RESTAURANT ADRIATICO
Products information RESTAURANT ADRIATICO

BTW identificatienummer (tax): BE08552001953
Ondernemingsnummer: 9897552490
Hoofdstad (capital): 878,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 638,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Type de Cuisine: Pizzas,Italienne. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Pizzas.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RESTAURANT ADRIATICO
(Get full report from official database of BE for RESTAURANT ADRIATICO)

Aanvulling soorten activiteiten voor RESTAURANT ADRIATICO
Addition kinds of activities for RESTAURANT ADRIATICO

329599. Mineralen, gemalen of behandeld, nec | Minerals, ground or treated, nec
20799903. Eetbare olieproducten, behalve maïsolie | Edible oil products, except corn oil
31310305. Welting, snij voorraad en vinden | Welting, cut stock and finding
35420103. Schaafmachines, kracht | Shearing machines, power
37999902. Skiliften, touwen of gondels | Ski lifts, tows or gondolas
51450000. Banketbakkerij | Confectionery
57369905. Snaarinstrumenten | String instruments

Werken bij RESTAURANT ADRIATICO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RESTAURANT ADRIATICO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RESTAURANT ADRIATICO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RESTAURANT ADRIATICO. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur CE (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    DROOM JIJ VAN EEN JOB ALS VRACHTWAGEN CHAUFFEUR MAAR JE HEBT GEEN RIJBEWIJS C OF CE? Geen probleem, wij helpen je op weg! voor een bedrijf te Brugge zijn wij op zoek naar gemotiveerde chauffeurs voor nationaal vervoer (Benelux, alsook een deel van Frankrijk). Je vertrekt 's morgens en gaat leveren bij de klant, je keert de dag zelf opnieuw terug naar het bedrijf. Je werkt van maandag tot vrijdag. optie vast!!

  • Verkoopster/verkoper groenten- en fruitafdeling (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een mooie supermarkt die op zoek is naar een gemotiveerde werkkracht die van afwisseling houdt en kan doorwerken. Je zal vooral verantwoordelijk zijn voor het aanvullen en opvolgen van de groenten- en fruitafdeling: - Legen van paletten (volle bakken met vb. bloemkolen, savooien, appelen, sinaasappelen, ...). - Rekken aanvullen. - Opvolgen en controleren van vervaldata producten. - Op termijn bestellingen maken.

  • Maritiem Expediteur (Export/Import) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van zeevracht zendingen conform de wensen van de klant en/of agent. Je handelt je import of export dossiers (zowel LCL als FCL) zelfstandig van A-Z af (incl. transportopdrachten, factureren, etc ...). Je draagt zorg voor een complete en volledige administratie in ons eigen computerprogramma en je bent medeverantwoordelijk voor de kwaliteit van de afhandeling van de zending en service aan de klant. Je informeert de klant over het verloop van de zendingen en je bouwt een goede relatie op met klanten en leveranciers.

  • VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL 7268091 / 463 C (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: MANPOWER Manpower Sourcing Vlaanderen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze gekende klant een supermarkt in de regio van Beveren-Waas zijn we op zoek naar een VERKOPER - MEDEWERKER WINKEL. Als verkoper / medewerker winkel ben je verantwoordelijk voor een goede werking van de winkel. Zo sta je in voor het aanvullen en op orde houden van de rekken van jouw afdeling. Je helpt de klanten op een vriendelijke manier met al hun vragen. Hiernaast heb je ook een oog voor detail tijdens het bedienen van de kassa.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Wellen (met dienstencheques) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • HUISHOUDHULP VOOR GENT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FAMILIEZORG OOST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Als hoofdtaak sta je in voor het poetsen (95% van de tijd) en bijkomend: wassen, strijken, maaltijden bereiden en kleine naaiwerken uitvoeren bij gezinnen aan huis in omgeving Gent.

  • HUISHOUDHULP HERENTHOUT (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Herenthout zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Meerderjarige student magazijnier te Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: ADECCO GEEL

    Type: Studentenjob

    Nog op zoek naar een leuke studentenjob voor 2 dagen per week om een centje bij te verdienen? Ben je bovendien meerderjarig en beschik je over een goede kennis van het Engels? Lees dan snel verder! Voor een Amerikaans / Iers bedrijf te Geel zijn wij op zoek naar een meerderjarige student die 2 dagen doorheen de week beschikbaar is om te werken. Je zal worden ingezet in het magazijn of in de productieruimte waar je producten moet controleren. Concrete taken: artikelnummers van producten in het magazijn nakijken, noteren om te controleren met behulp van een vooropgestelde lijst inventaris en telwerk verrichten gegevens inputten in Excel schrijven en communiceren in het Engels eventuele fouten of afwijkingen communiceren intern

  • Machinist bandenkraan (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je voert graafwerken uit voor rioleringswerken en wegenwerken in een ploeg van 2 tot 3 mensen. Je zal hiervoor een moderne graafkraan gebruiken, uitgerust met de nieuwste technologieën (GPS-sturing, rototilt, ..). Je draagt een grote verantwoordelijkheid over de publieke veiligheid.

  • Sanitair installateur regio Brugge (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Halle) - Zelfstandige basis (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor het ziekenhuis AZ St Maria Halle zijn wij op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis of freelance-basis op diverse afdelingen. Ben je één of meerdere dagen per maand beschikbaar, stuur gerust uw CV door, dan contacteren we u zo snel mogelijk. Dit kan op freelance (met een uurtarief en zelfstandig statuut) en op interimbasis.

  • Hulpkelner (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

Zoek naar antwoorden van RESTAURANT ADRIATICO in sociale netwerken
Look for responds of RESTAURANT ADRIATICO in social networks

Lees alle opmerkingen voor RESTAURANT ADRIATICO. Laat een reactie achter voor RESTAURANT ADRIATICO. RESTAURANT ADRIATICO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RESTAURANT ADRIATICO. Leave a respond for RESTAURANT ADRIATICO. RESTAURANT ADRIATICO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RESTAURANT ADRIATICO op de google maps. Adres en contacten RESTAURANT ADRIATICO
Location of RESTAURANT ADRIATICO on the google maps. Address and contacts of RESTAURANT ADRIATICO

Andere gerelateerde bedrijven als come RESTAURANT ADRIATICO RESTAURANT ADRIATICO: IMPR. BON MARCH? PLUMHANS | Haas M | AMBULANCE FIRST-CARE | FA. HENDRIKA | VINCENT SCOURNEAU

Other related companies as RESTAURANT ADRIATICO: IMPR. BON MARCH? PLUMHANS | Haas M | AMBULANCE FIRST-CARE | FA. HENDRIKA | VINCENT SCOURNEAU

RESTAURANT ADRIATICO is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RESTAURANT ADRIATICO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08552001953. Het bedrijf RESTAURANT ADRIATICO bevindt zich op het adres: SINT-AMANDSSTRAAT 9; 8000; BRUGGE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 878,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 638,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Pizzas,Italienne. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Pizzas..
De hoofdactiviteit van RESTAURANT ADRIATICO is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RESTAURANT ADRIATICO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RESTAURANT ADRIATICO, openstaande posities, locatie van RESTAURANT ADRIATICO op de kaart.

RESTAURANT ADRIATICO is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is RESTAURANT ADRIATICO, company assigned to the tax number BE08552001953. The company RESTAURANT ADRIATICO is located at the address: SINT-AMANDSSTRAAT 9; 8000; BRUGGE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 878,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 638,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is RESTAURANTS: FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS. List of products are Type de Cuisine: Pizzas,Italienne. Aménagements & Services: Terrasse.. Types de Cuisine: Pizzas..
The main activity of RESTAURANT ADRIATICO is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of RESTAURANT ADRIATICO is not available. You also can look at reviews of RESTAURANT ADRIATICO, open positions, location of RESTAURANT ADRIATICO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RESTAURANT ADRIATICO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RESTAURANT ADRIATICO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RESTAURANT ADRIATICO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RESTAURANT ADRIATICO, employees, financial statistics.