IMPR. BON MARCH? PLUMHANS

Contactgegevens IMPR. BON MARCH? PLUMHANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IMPR. BON MARCH? PLUMHANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

IMPR. BON MARCH? PLUMHANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA MONTAGNE 89; 4800; VERVIERS, België

Telefoon (phone): 87336781 (+32-87336781) 87336781 (+32-87336781)

Fax (fax): +32 (86) 288-46-32 +32 (86) 288-46-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IMPR. BON MARCH? PLUMHANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IMPR. BON MARCH? PLUMHANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IMPR. BON MARCH? PLUMHANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IMPR. BON MARCH? PLUMHANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IMPR. BON MARCH? PLUMHANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IMPR. BON MARCH? PLUMHANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IMPR. BON MARCH? PLUMHANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IMPR. BON MARCH? PLUMHANS
Products information IMPR. BON MARCH? PLUMHANS

BTW identificatienummer (tax): BE08033996582
Ondernemingsnummer: 6375885009
Hoofdstad (capital): 531,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 443,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in IMPR. BON MARCH? PLUMHANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Drukkerijen and copyshops

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IMPR. BON MARCH? PLUMHANS
(Get full report from official database of BE for IMPR. BON MARCH? PLUMHANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor IMPR. BON MARCH? PLUMHANS
Addition kinds of activities for IMPR. BON MARCH? PLUMHANS

371300. Vrachtwagen- en buslichamen | Truck and bus bodies
726100. Begrafenisdienst en crematoria | Funeral service and crematories
24499903. Verzendkasten en trommels, hout: draadkabel en multiplex | Shipping cases and drums, wood: wirebound and plywood
34230000. Hand- en randgereedschappen, nec | Hand and edge tools, nec
37310115. Sleepboten, bouw en reparatie | Tugboats, building and repairing
50840402. Boorpunten | Drilling bits
63210100. Ongevallen- en zorgverzekeringsmaatschappijen | Accident and health insurance carriers

Werken bij IMPR. BON MARCH? PLUMHANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IMPR. BON MARCH? PLUMHANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IMPR. BON MARCH? PLUMHANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IMPR. BON MARCH? PLUMHANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Allround productiemedewerker (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op zoek naar een functie als allround arbeider met een wisselend en fysisch takenpakket in 2-ploegen? Zoek dan niet verder! Wat doe je: Nee, geen simpele knoppendrukker. Geen lopende band werk, maar allround productiewerk in een fabriek. Je bent gedreven en houdt van aanpakken? Dan is deze functie wat voor jou! Het bedrijf zal een nieuwe lijn beginnen en zoekt hiervoor allround arbeiders die paletten gaan ontpakken, producten uit dozen halen, alles sorteren,... Kortom jij zorgt ervoor dat deze lijn volledig klaar wordt gestoomd en alles klaar staat om op te starten. Voor wie doe je het: Meer en meer wordt stilgestaan bij onze ecologische afdruk en gaan we op zoek naar duurzame oplossingen. Ook voedselverspilling zorgt voor een grote impact op het milieu en dit is net waar Trotec een unieke rol in speelt. Zij nemen namelijk het volledige proces in handen waarbij ze voedingsproducten van plantaardige oorsprong verwerken tot een hoogwaardige basisgrondstof voor dierenvoeding. Deze voedingsproducten zijn in feite afgekeurde producten, die niet geschikt zijn voor consumptie. Dit omwille van een verkeerde vorm, verkeerde samenstelling, gebroken stukjes,… . Nog nooit op gelet dat alle koekjes in de doos dezelfde mooie vorm hebben, de pralines er allemaal hetzelfde uitzien, zonder gebreken? Deze “mislukte” producten worden dus opgehaald door Trotec en bij hen volledig verwerkt! Zo gaat er niets verloren!

  • IMPORTBEDIENDE MET KENNIS VAN DOUANEFORMALITEITEN (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt ervaring met douanedeclaratie Je bent sterk in het opvolgen van dossiers Je kan klanten adviseren in het Nederlands Frans en Engels Je bezit de ervaring om zelfstandig te kunnen werken Maandag en dinsdag zijn de drukste dagen op de import. Hier wordt dan ook een serieus tempo verwacht in het aantal dossiers.

  • Heftruckchauffeur (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heftruck-chauffeur; Dagdienst; Tijdelijk voor 3 weken; ..

  • Stackerchauffeur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: t-interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het stockeren en vrijzetten van containers met de reachstacker. Je wordt ook ingeschakeld als heftruck/reachtruck chauffeur voor het laden en lossen van verschillende soorten producten en grondstoffen. Je werkt in een wekelijkse roulatiesysteem met je collega's (vroege/late)

  • Poetshulp Lille (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: PUUUR HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Kortenaken – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KORTENAKEN)

    Regio: KORTENAKEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • huishoudhulp via dienstencheques (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: DC CLIPS

    Type: Dienstenchequebaan

    huishoudhulp via dienstencheques regio Gruitrode-Opoeteren/Dorne-Opglabbeek

  • DRINGEND GEZOCHT: Student met interesse in mode regio Dendermonde (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    Je komt terecht in een aangename kledingzaak. Daar sta je in voor het plooien van de kledij, het onderhouden van de winkel en het netjes houden van de pashokjes van de winkel (kleren weghangen). Later van tijd kan het beheren van de kassa aangeleerd worden.

  • Student stickerafdeling (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: ADECCO BOOM

    Type: Studentenjob

    Voor een groothandel in bloemen & planten te Kontich zijn we op zoek naar studenten die beschikbaar zijn om op maandag of op woensdag te werken. Geen weekendwerk! Je taak bestaat uit het stickers plakken op de binnenkomende producten. Je controleert nadien of alle producten de juiste stickers hebben meegekregen. Je kan ook op andere afdelingen ingeschakeld worden. vb. ontvangst en verdeling van bloemen en planten naar juiste afdeling

  • Informaticus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Studentenjob

    Voor een callcenter zijn we op zoek naar een ICT'er. U wordt deeltijds tewerkgesteld. Takenpakket: - problemen verhelpen (server, lijnen, computers) - automatiseren van het proces - programmatie - administratie - u bent tijdens de werkuren van het callcenter ook steeds beschikbaar (telefonisch, mail, ...) met raad en daad

  • Freelance docent 'HR-manager' campus Leuven (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Flexijob verkoop bakkerij (BISSEGEM)

    Regio: BISSEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Kortrijk Centrum

    Type: Flexijob

    Voor een bakkerij regio Kortrijk zijn we op zoek naar een winkelbediende voor flexi/bijverdienste. Taken: -Je helpt met het klaarzetten van de winkel en de bestellingen. -Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor het bestellen in de winkel (broodjes beleggen, kaas bedienen,...) -Tussendoor doe je de afwas, helpt je met het vegen van het atelier, aanvullen van verpakking, snoepzakjes maken, koekjes verpakken,... -Bij de taken horen ook helpen bij algemeen onderhoud van de bakkerij dwz af en toe eens muren of deuren afwassen, tafels afkuisen, ramen winkel poetsen,..

Zoek naar antwoorden van IMPR. BON MARCH? PLUMHANS in sociale netwerken
Look for responds of IMPR. BON MARCH? PLUMHANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor IMPR. BON MARCH? PLUMHANS. Laat een reactie achter voor IMPR. BON MARCH? PLUMHANS. IMPR. BON MARCH? PLUMHANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IMPR. BON MARCH? PLUMHANS. Leave a respond for IMPR. BON MARCH? PLUMHANS. IMPR. BON MARCH? PLUMHANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IMPR. BON MARCH? PLUMHANS op de google maps. Adres en contacten IMPR. BON MARCH? PLUMHANS
Location of IMPR. BON MARCH? PLUMHANS on the google maps. Address and contacts of IMPR. BON MARCH? PLUMHANS

Andere gerelateerde bedrijven als come IMPR. BON MARCH? PLUMHANS IMPR. BON MARCH? PLUMHANS: FLSCHLEGEL BVBA | TEGELWERKEN BOSCO | Marie-Christine Polyclinique | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | HSPA

Other related companies as IMPR. BON MARCH? PLUMHANS: FLSCHLEGEL BVBA | TEGELWERKEN BOSCO | Marie-Christine Polyclinique | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | HSPA

IMPR. BON MARCH? PLUMHANS is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IMPR. BON MARCH? PLUMHANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08033996582. Het bedrijf IMPR. BON MARCH? PLUMHANS bevindt zich op het adres: RUE DE LA MONTAGNE 89; 4800; VERVIERS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 531,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 443,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Drukkerijen and copyshops. Producten gemaakt in IMPR. BON MARCH? PLUMHANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IMPR. BON MARCH? PLUMHANS is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IMPR. BON MARCH? PLUMHANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IMPR. BON MARCH? PLUMHANS, openstaande posities, locatie van IMPR. BON MARCH? PLUMHANS op de kaart.

IMPR. BON MARCH? PLUMHANS is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is IMPR. BON MARCH? PLUMHANS, company assigned to the tax number BE08033996582. The company IMPR. BON MARCH? PLUMHANS is located at the address: RUE DE LA MONTAGNE 89; 4800; VERVIERS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 531,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 443,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Drukkerijen and copyshops. Products created in IMPR. BON MARCH? PLUMHANS were not found.
The main activity of IMPR. BON MARCH? PLUMHANS is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of IMPR. BON MARCH? PLUMHANS is not available. You also can look at reviews of IMPR. BON MARCH? PLUMHANS, open positions, location of IMPR. BON MARCH? PLUMHANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over IMPR. BON MARCH? PLUMHANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IMPR. BON MARCH? PLUMHANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IMPR. BON MARCH? PLUMHANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IMPR. BON MARCH? PLUMHANS, employees, financial statistics.