PRESS SHOP

Particuliere bedrijvenBosbouw • PRESS SHOP
Private companiesForestry • PRESS SHOP

Contactgegevens PRESS SHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PRESS SHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

PRESS SHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CAMILLE HUYSMANSLAAN 113; 2020; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32377744 32377744

Fax (fax): +32 (53) 868-26-44 +32 (53) 868-26-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PRESS SHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PRESS SHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PRESS SHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PRESS SHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PRESS SHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PRESS SHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PRESS SHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PRESS SHOP
Products information PRESS SHOP

BTW identificatienummer (tax): BE03303833007
Ondernemingsnummer: 9988739013
Hoofdstad (capital): 139,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 132,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Services: Ouvert le Week-End.

Product categorie (product category): Journaux

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PRESS SHOP
(Get full report from official database of BE for PRESS SHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor PRESS SHOP
Addition kinds of activities for PRESS SHOP

262110. Gedrukte en gevormde pulp- en vezelproducten | Pressed and molded pulp and fiber products
283400. Farmaceutische preparaten | Pharmaceutical preparations
30210104. Gaiters, rubber of rubber gesolde stof | Gaiters, rubber or rubber soled fabric
30691104. Haarspeldjes, rubber | Hairpins, rubber
32960100. Minerale wol isolatie producten | Mineral wool insulation products
33129902. Electrometallurgical staal | Electrometallurgical steel
34829906. Percussion caps, voor munitie van 30 mm. | Percussion caps, for ammunition of 30 mm. and below
38260113. spectrografen | Spectrographs
38270202. Lensslijpapparatuur, behalve oogheelkundig | Lens grinding equipment, except ophthalmic
59410300. Golf, tennis, en skischoenen | Golf, tennis, and ski shops

Werken bij PRESS SHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PRESS SHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PRESS SHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PRESS SHOP. Looking for open vacancies in other companies

  • Heftruckchauffeur 2 ploegen (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Tempo-Team Ninove 2

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een metaalbedrijf in Ninove zoeken wij gemotiveerde heftruckchauffeurs. Je staat in voor het wegzetten van afgewerkte producten. Je hebt bij voorkeur ervaring met lange stukken (meer dan 3meter)

  • Operator Slitter(M/V) (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je bent verantwoordelijk voor het correct versnijden van de producten. Je zorgt voor het afwerken van het eindproduct. Je bent verantwoordelijk voor het instellen en ombouwen van de machines. Je zorgt voor het invoeren van de correcte parameters. (samenstellingen, verpakkingen en schoonmaken van de machine)

  • Stukadoor (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Temse zijn wij op zoek naar een ervaren stukadoor. De werken bestaan voornamelijk uit m2 en halve wanden. Kennis van vochtbestrijding is in deze een zeer groot pluspunt.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dendermonde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Zwevegem -Otegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • HUISHOUDHULP (M/V) BEERNEM/OEDELEM (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Kinepolis Hasselt Student Schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor Kinepolis Hasselt zoeken we een werkwillige student om de schoonmaakploeg te versterken. Je helpt mee met de schoonmaak van de shop, de foyer, inkomhal, de zalen etc. Je werkt aan een hoog tempo en hebt het zelf graag steeds spik en span. Je werkt tijdens het academiejaar: wekelijks op zaterdag en/of zondag, een dag in de week extra (maandag en/of vrijdag) is zeker een pluspunt. Tijdens vakantieperiodes werk je ook tijdens weekdagen, afhankelijk wat lukt met jouw agenda. Je bent een vroege vogel. Immers, de werktijden zijn telkens van 6h30-13h en hier deins jij niet voor terug.

  • jobstudent The Coffee Club station Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Panos Rail Leuven 1

    Type: Studentenjob

    Als student werk je mee in de The Coffee Club in het station van Leuven op het Martelaerenplein. Je steekt de handen uit de mouwen, bedient de klanten, rekent af en vult producten aan. Je zorgt voor een uitstekende service en bent service en bent klantvriendelijk. Je bent inzetbaar op zaterdag en 1 dag in de week

  • ICT Businesspartner apotheek en technische diensten ICT Applicaties (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5746 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: ICT Jobtime: 100 % ( 38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: De ICT afdeling applicaties beheert alle software die door klinische en ondersteunende diensten wordt gebruikt. Wij integreren (beperkte) ontwikkelingen met diverse externe oplossingen. Binnen de subdivisie “ICT business partners” sta je in voor de procesmatige implementatie van een applicatie of applicatiesuite, het opvolgen van nieuwe versies en het beheer van de toepassing samen met de key-users. Je werkt actief mee aan andere implementatieprojecten binnen het ICT-toepassingsdomein (onder meer apotheek en technische diensten). Je volgt de probleemmeldingen van de aan jou toevertrouwde applicaties op, langs de kant van de eindgebruikers, intern ICT en extern met de leveranciers. Je bent bereid je te verplaatsen binnen de verschillende sites van ZNA. Je rapporteert aan de verantwoordelijke ICT business partners – binnen de ICT applicaties-afdeling (departement Kwaliteit & Innovatie). Je bent als ICT business partner het aanspreekpunt binnen ZNA voor de technische kant van de ICT toepassingen gebruikt door onder meer apotheek en technische diensten. ICT staat in voor de technische ondersteuning van de applicatie. Dit vertaalt zich in: implementatie van nieuwe versies, integratie van de applicatie met andere applicaties, ondersteuning bij inrichting, aanleveren van rapporteringen, project management aan ICT-zijde… Je wordt hiervoor verantwoordelijk en kan hierbij rekenen op de mede- en samenwerking van de andere ICT-teams. Je werkt proactief zodat fouten of suboptimaal gebruik van de applicaties snel gedetecteerd worden en sensibiliseert de gebruikers omtrent correct en volledig gebruik. Je denkt toekomstgericht en bent promotor van de aan jou toegewezen applicatie(s) Je bent betrokken bij het onderzoek naar nieuwe toepassingen/functionaliteiten. Je maakt je de processen van de toegewezen domeinen eigen en denkt mee na over procesoptimalisatie. Je vertegenwoordigt ICT in de met aan jou toegewezen applicatie(s) gerelateerde projectgroepen. Als ICT businesspartner bewaak je de regels die aan alle partijen zijn opgelegd en de conformiteit met de ZNA ICT-processen zoals releasemanagement. Je verzorgt de correcte administratieve afhandeling. Je speelt vlot in op opgedoken problemen, zoekt constructief naar oplossingen en communiceert hierrond veelvuldig met alle betrokken partijen. Je voorkomt liever dan te moeten escaleren. Je bent bereid om ook andere applicaties binnen je verantwoordelijkheid op te nemen, zelfs al zijn die niet gerelateerd met de aan jou initieel toegewezen domeinen. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR-rekrutering ZNA op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer Bruno De Geest, ICT manager applicaties, op 03 217 74 70. Voel jij je aangesproken?

  • Textielmedewerker tufter/tuftster 2 ploegen (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

    Type: Vaste Job

    Je gaat aan de slag bij Balta: producent van kamerbreed designtapijt. Afdeling tuft: Het bevoorraden en bedienen van één of meerdere industriële tuftmachines voor de productie van textielvloerbekleding volgens de veiligheidsvoorschriften en de productievereisten (kwaliteit, termijnen, ...), controleren van het uitzicht van de textielvloerbekleding en de productiegegevens teneinde een kwaliteitsvol textielvloerbekleding af te leveren. Belangrijke taken: programmeren van machines ahv snelheid, motief, ... bobijnen en tuftdoek installeren op machine draadafwijkingen detecteren en oplossen tuftdoek loskoppelen nodige opvolging voorzien

  • Klusjesman (MARKEGEM)

    Regio: MARKEGEM

    Bedrijf: MAES & COUCKE

    Type: Vaste Job

    . Je staat in voor het uitvoeren van kleine opdrachten op de werf: plaatsen van resterende plinten, uitvoeren van kitwerk, retoucheren van schilderwerken, plaatsen van werfinrichting (hekkens, werfketen), ... . Het uitvoeren van algemene opkuis op de werven. . Je bent in staat om zowel zelfstandig als in groep te werken.

  • Integration Analyst (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Een integration analyst vertaalt de wensen rond integratie tussen applicaties en services van onze interne en externe klanten naar een win-winoplossing voor iedereen. Dankzij je uitgebreide technische kennis vind je altijd het beste antwoord op – soms – complexe IT-vraagstukken. Na een doorgedreven interne opleiding kom je terecht bij Business Processes & Systems, de globale IT-afdeling van Colruyt Group. Jouw talenten als integration analyst worden dus aangewend in verschillende domeinen: marketing & communicatie, security management, aankoop, supply chain, HR, finance, sales, business intelligence … Maar in welk domein je ook aan de slag gaat, je basisopdracht ziet er hetzelfde uit. Je bouwt sterke interne en externe partnerrelaties op, gaat in dialoog met je klanten en komt samen tot de essentie. Je analyseert de bestaande situatie, overlegt met de betrokken eindgebruikers en stelt vanuit jouw expertise de best mogelijke oplossing voor. Via een spitsvondige behoefteanalyse achterhaal je de functionele en niet-functionele requirements. Je neemt trouwens ook het volledige ownership tijdens de uitrol van jouw oplossing: je ontwerpt, implementeert, test en documenteert de nieuwe situatie. Je werkt tegelijkertijd aan meerdere projecten. Stressbestendig zijn en prioriteiten kunnen stellen, zijn een must. Het leukste aspect van je job is de constante uitdaging: bij een mogelijk probleem krijg je steeds de vrijheid en verantwoordelijkheid om een geschikte oplossing te vinden op maat van de klant. Je werkt in ons hoofdkantoor in Bornem, in onze regionale kantoren (Haasrode, Mechelen, Deinze, Lot, Halle) of op de locatie van de externe klant.

Zoek naar antwoorden van PRESS SHOP in sociale netwerken
Look for responds of PRESS SHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor PRESS SHOP. Laat een reactie achter voor PRESS SHOP. PRESS SHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PRESS SHOP. Leave a respond for PRESS SHOP. PRESS SHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PRESS SHOP op de google maps. Adres en contacten PRESS SHOP
Location of PRESS SHOP on the google maps. Address and contacts of PRESS SHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come PRESS SHOP PRESS SHOP: SCHERING-PLOUGH LABO NV | De Luyker R | ROGER DEMEULEMEESTER | SANDRA BERBUTO | OFFICE IMPROVEMENT

Other related companies as PRESS SHOP: SCHERING-PLOUGH LABO NV | De Luyker R | ROGER DEMEULEMEESTER | SANDRA BERBUTO | OFFICE IMPROVEMENT

PRESS SHOP is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PRESS SHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03303833007. Het bedrijf PRESS SHOP bevindt zich op het adres: CAMILLE HUYSMANSLAAN 113; 2020; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 139,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 132,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Journaux. Lijst met producten zijn Services: Ouvert le Week-End..
De hoofdactiviteit van PRESS SHOP is Bosbouw, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PRESS SHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PRESS SHOP, openstaande posities, locatie van PRESS SHOP op de kaart.

PRESS SHOP is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is PRESS SHOP, company assigned to the tax number BE03303833007. The company PRESS SHOP is located at the address: CAMILLE HUYSMANSLAAN 113; 2020; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 139,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 132,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Journaux. List of products are Services: Ouvert le Week-End..
The main activity of PRESS SHOP is Forestry, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of PRESS SHOP is not available. You also can look at reviews of PRESS SHOP, open positions, location of PRESS SHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PRESS SHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PRESS SHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PRESS SHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PRESS SHOP, employees, financial statistics.