Banque Bruxelles Lambert SA

Particuliere bedrijvenTabaksproducten • Banque Bruxelles Lambert SA
Private companiesTobacco Products • Banque Bruxelles Lambert SA

Contactgegevens Banque Bruxelles Lambert SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Banque Bruxelles Lambert SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Banque Bruxelles Lambert SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpspln 6; Evergem; 9050, België

Telefoon (phone): 32.53-539484^^53:539484 32.53-539484^^53:539484

Fax (fax): +32 (58) 577-32-31 +32 (58) 577-32-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Banque Bruxelles Lambert SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Banque Bruxelles Lambert SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Banque Bruxelles Lambert SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Banque Bruxelles Lambert SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Banque Bruxelles Lambert SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Banque Bruxelles Lambert SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Banque Bruxelles Lambert SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Banque Bruxelles Lambert SA
Products information Banque Bruxelles Lambert SA

BTW identificatienummer (tax): BE09223266601
Ondernemingsnummer: 5976531982
Hoofdstad (capital): 248,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 778,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Bank Services

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Banque Bruxelles Lambert SA
(Get full report from official database of BE for Banque Bruxelles Lambert SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Banque Bruxelles Lambert SA
Addition kinds of activities for Banque Bruxelles Lambert SA

35450315. Boormachine bijlagen en accessoires | Drilling machine attachments and accessories
38210119. Laboratoriumapparatuur voor de fysica, niet inbegrepen | Physics laboratory apparatus, nec
50120205. Aanhangwagens voor vrachtwagens, nieuw en gebruikt | Trailers for trucks, new and used
52610201. Kunstmest | Fertilizer
59449901. Sieraden, edelstenen en edele metalen | Jewelry, precious stones and precious metals
67199902. Persoonlijke holdingbedrijven, behalve banken | Personal holding companies, except banks
73770000. Computer verhuur en leasing | Computer rental and leasing
79999907. Outfitters, recreatie | Outfitters, recreation

Werken bij Banque Bruxelles Lambert SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Banque Bruxelles Lambert SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Banque Bruxelles Lambert SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Banque Bruxelles Lambert SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijrijder te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: ADECCO VGW PUURS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Al eens gedacht om te werken als vuilnisman of vuilnisvrouw? Renewi te Kampenhout zoekt betrouwbare flexibele vuilnisophalers voor achter een vuilniswagen. Ben je gemotiveerd en heb jij eigen vervoer? Dan ben jij misschien wel dé vuilnisman of vuilnisvrouw die wij zoeken! Hoe ziet een dag als vuilnisvrouw of vuilnisman er uit? Je meldt je aan om 6h 's morgens op de site te Kampenhout. Samen met je chauffeur zal je afvalcontainer ophalen bij klanten van Renewi. Zodra de route is afgerond, zal je samen met de chauffeur terug naar de site te Kampenhout rijden.

  • monteur/polierder m/v (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    kennis lassen cnc instellen mechanische vormingstechnieken automechanica is een pluspunt (indien achtergrond metaal basis kennis is dit ook voldoende) u kan fysiek werk aan u hebt ervaring in polieren frezen boren u kan zelfstandig en ordelijk werken u hebt inzicht naar oplossingen ..

  • PROJECTLEIDER ELEKTRICITEIT (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als projectleider elektriciteit zijn we op zoek naar iemand die projecten van A tot Z kan opvolgen. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Je staat in voor de voorbereiding uitvoering en opvolging van projecten; Plannen van personeel en materiaal; Toezien op kwaliteit en veiligheid; Budget nauwlettend in de gaten houden; Administratieve opvolging van het project; Aansturen en motiveren van medewerkers op de werf en op kantoor; Contacten onderhouden met opdrachtgever leveranciers en onderaannemers.

  • Werken als huishoudhulp regio Diest? Kies voor Domestic Services! (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

  • Technieker E and I (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Konvert Office Gent

    Type: Studentenjob

    Je bent als storingstechnieker verantwoordelijk voor het wegnemen van storingen ivm elektriciteit, meet- en regeltechniek en automatisatie in gans het bedrijf. Tevens verleen je assistentie aan de ploegtechniekers voor de tweedelijnsinterventies. Deze functie wordt uitgevoerd in 3 ploegen.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (HOVE)

    Regio: HOVE

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Jobstudent (met optie vast) thuiszorg (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: T-INTERIM BOOM

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent  in de thuiszorg biedt je onze cliënten die hun huishouden wegens fysische, psychische of sociale redenen niet helemaal zelfstandig kunnen beredderen, hulp aan. Door deze belangrijke ondersteuning zorg je er mee voor dat de cliënten langer thuis kunnen blijven wonen. Je takenpakket is divers en kan volgende opdrachten bij cliënten omvatten: Lichaamsverzorging (hulp bij het wassen, hulp bij het aankleden, haar- en of nagelverzorging,…) Huishoudelijke hulp (poetsen, koken, boodschappen doen, wassen en strijken,…) Psychosociale ondersteuning: een luisterend oor en gezelschap bieden, opvangen en signaleren van problemen en/of bijkomende nood aan ondersteuning,… (ped)agogische ondersteuning: hulp bij de verzorging van de kinderen, hulp bij administratieve taken, ondersteunen bij verwerking van emotionele problemen,…

  • Consultant Bank Kredieten en Beleggingen (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Professionele en informele sfeer Klantgericht Goed bereikbaar met openbaar vervoer Als commercieel Consultant Bank Beleggingen en kredieten kom je terecht in een dynamische en informele werksfeer. Een professionele, maar informele omgeving met de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. We zijn heel teamgericht en vinden het belangrijk onze klanten goed te adviseren en het maximale eruit te halen. Jouw takenpakket omvat: Enerzijds volg je de bestaande beleggingsportefeuille op, anderzijds contacteer je ook de spaarklanten met beleggingspotentieel. Je voert persoonlijke gesprekken met de klanten op kantoor en adviseert hen over de beleggingsproducten, waarbij je rekening houdt met hun persoonlijke situatie. Tijdens die gesprekken pols je eveneens naar het potentieel binnen de andere pijlers als sparen, verzekeringen en kredieten. Dit geef je door aan je gespecialiseerde collega's ter verdere opvolging en uitdieping. Op die manier bouw je aan een vertrouwensrelatie op lange termijn.

  • Technisch tekenaar (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: ADECCO RONSE

    Type: Vaste Job

    Voor onze vestiging in Ronse zijn wij op zoek naar een gemotiveerde leidinggevende technisch tekenaar met ervaring. Binnen deze functie werk je in teamverband waar jij de leiding van hebt. Je stelt constructiedetails op en maakt detailtekeningen voor bouwvergunningen. Alsook voorbereidende ruwbouwwerken behoren tot u takenpakket. Je werkt de technische plannen uit voor onze productieafdeling en plaatsingsdienst. Je werkt vanuit het hoofdkantoor te Ronse, maar gaat regelmatig op verplaatsing. Tot slot rapporteer je aan het Diensthoofd Studiebureau of zijn assistent.

  • Sales & Marketing manager (EINE)

    Regio: EINE

    Bedrijf: IC-SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    EZ Ride is op zoek naar jou! EZ Ride is een jong bedrijf, actief in de tech & mobility sector. Je komt dus terecht in een zeer actuele sector, waar innovatie centraal staat. We zijn op zoek naar een nieuwe collega die ons kan helpen groeien. Je bent een proactieve persoon en altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Bij EZ Ride verwachten we dat je bijdraagt aan onze groei door jouw inbreng. We hechten dus veel belang aan collega's en beschouwen jou als een meerwaarde. Welke taken vallen onder jouw verantwoordelijkheid? - Dagelijks contacten onderhouden met onze partners en relaties - Showroom bezoeken organiseren en beheren - Administratie: beheer facturen, offertes, ... - Contacten leggen met nieuwe partners, dealers, ... - De sales ondersteunen - Beurzen organiseren, marketingplannen uitwerken, - Onderhandelen met partners - Indien interesse/kennis: sociale media beheren, website, blog,... - ... Een héél gevarieerd takenpakket met veel verantwoordelijkheid staat jou te wachten bij een jong en dynamisch bedrijf met véél ambitie!

  • Vrachtwagenchauffeur- all round productiemedewerker (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: LIMBURGSE URETHANE CASTINGS

    Type: Vaste Job

    Functie vrachtwagenchauffeur : aan de hand van de transportplanning voor een stipte en onberispelijke levering van goederen zorgen (meestal 3 dagen/week) Functie allroundmedewerker : allerlei ondersteunende taken op de werkvloer (2 dagen/week)

  • keukenhulp/afwasser (als 'extra' of flexijobber') (WANGE)

    Regio: WANGE

    Bedrijf: KASTEELHOEVE WANGE

    Type: Flexijob

    Kasteelhoeve Wange zoekt een keukenhulp/afwasser voor voorbereiding, afwas en opkuis van de lunch of diner voor onze gasten als ook andere keukenactiviteiten. Week en weekend.

Zoek naar antwoorden van Banque Bruxelles Lambert SA in sociale netwerken
Look for responds of Banque Bruxelles Lambert SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Banque Bruxelles Lambert SA. Laat een reactie achter voor Banque Bruxelles Lambert SA. Banque Bruxelles Lambert SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Banque Bruxelles Lambert SA. Leave a respond for Banque Bruxelles Lambert SA. Banque Bruxelles Lambert SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Banque Bruxelles Lambert SA op de google maps. Adres en contacten Banque Bruxelles Lambert SA
Location of Banque Bruxelles Lambert SA on the google maps. Address and contacts of Banque Bruxelles Lambert SA

Andere gerelateerde bedrijven als come Banque Bruxelles Lambert SA Banque Bruxelles Lambert SA: MARC CRESTANI | JOSEPH HERZET | GRODEKA | Tobtob Kin | JEAN-PIERRE SOMERS

Other related companies as Banque Bruxelles Lambert SA: MARC CRESTANI | JOSEPH HERZET | GRODEKA | Tobtob Kin | JEAN-PIERRE SOMERS

Banque Bruxelles Lambert SA is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Banque Bruxelles Lambert SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09223266601. Het bedrijf Banque Bruxelles Lambert SA bevindt zich op het adres: Dorpspln 6; Evergem; 9050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 248,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 778,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Banks. Lijst met producten zijn Bank Services.
De hoofdactiviteit van Banque Bruxelles Lambert SA is Tabaksproducten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Banque Bruxelles Lambert SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Banque Bruxelles Lambert SA, openstaande posities, locatie van Banque Bruxelles Lambert SA op de kaart.

Banque Bruxelles Lambert SA is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Banque Bruxelles Lambert SA, company assigned to the tax number BE09223266601. The company Banque Bruxelles Lambert SA is located at the address: Dorpspln 6; Evergem; 9050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 248,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 778,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Banks. List of products are Bank Services.
The main activity of Banque Bruxelles Lambert SA is Tobacco Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Banque Bruxelles Lambert SA is not available. You also can look at reviews of Banque Bruxelles Lambert SA, open positions, location of Banque Bruxelles Lambert SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Banque Bruxelles Lambert SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Banque Bruxelles Lambert SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Banque Bruxelles Lambert SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Banque Bruxelles Lambert SA, employees, financial statistics.