ABOUT AARDVARK

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • ABOUT AARDVARK
Private companiesMotion Pictures • ABOUT AARDVARK

Contactgegevens ABOUT AARDVARK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ABOUT AARDVARK: address, phone, fax, email, website, opening hours

ABOUT AARDVARK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rubenslaan 33; 1982; Zemst (Elewijt), België

Telefoon (phone): 015 61 80 20 (+32-015 61 80 20) 015 61 80 20 (+32-015 61 80 20)

Fax (fax): 015 62 08 24 (+32-015 62 08 24) 015 62 08 24 (+32-015 62 08 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ABOUT AARDVARK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ABOUT AARDVARK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ABOUT AARDVARK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ABOUT AARDVARK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ABOUT AARDVARK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ABOUT AARDVARK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ABOUT AARDVARK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ABOUT AARDVARK
Products information ABOUT AARDVARK

BTW identificatienummer (tax): BE08374298095
Ondernemingsnummer: 2285400390
Hoofdstad (capital): 750,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 413,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Advertising agencies & consultants; Jewellers - Mfg. & Whol.

Product categorie (product category): Jewellers - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ABOUT AARDVARK
(Get full report from official database of BE for ABOUT AARDVARK)

Aanvulling soorten activiteiten voor ABOUT AARDVARK
Addition kinds of activities for ABOUT AARDVARK

02919901. Dierspecialisatie boerderij, algemeen | Animal specialty farm, general
20350208. Relishes, azijn | Relishes, vinegar
20460206. Saladeolie, maïs | Salad oil, corn
22520102. Slippersokken | Slipper socks
24369902. Multiplex, naaldhout | Plywood, softwood
32210101. Fruit potten, glas | Fruit jars, glass
37140202. Ashuizen en assen, motorvoertuig | Axle housings and shafts, motor vehicle
51490902. Thee | Tea
61419902. Morris plannen, geen depositobank | Morris plans, not a deposit bank
89990500. Weer gerelateerde diensten | Weather related services

Werken bij ABOUT AARDVARK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ABOUT AARDVARK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ABOUT AARDVARK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ABOUT AARDVARK. Looking for open vacancies in other companies

  • SOS Service Technieker Hydrauliek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor het (de)monteren en assembleren van hydrauliekslangen en koppelingen op locatie (op storings- of projectbasis) bij onze klanten. Dit kan zowel op vaste hydraulische installaties als op mobiele kranen, graafmachines, vaartuigen, e.d. zowel on-shore als off-shore. Je staat in voor de uitvoering van alle werkzaamheden nauwkeurig en conform met klanteisen en dit met behulp van een zeer modern ingerichte mobiele werkplaats. Je promoot onze services bij prospects, assisteert op de vestiging of bereid je komende projecten voor wanneer je niet bezig bent bij klanten.

  • Teamleider Verpakking Vaste Nacht M/V (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de dagelijkse organisatievan de activiteiten van een groep arbeiders (10-15 mensen) in het verpakkingsproces en ziet toe op het naleven van planning en kwaliteit van het werk Je helpt bij technische interventies, onderhoud en herstellingen Je staat in voor de orde en netheid van de werkomgeving Je stuurt een groep mensen aan om een efficiënte verpakking van producten te realiseren

  • Meewerkend projectleider/werkvoorbereider (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Arendonk zijn we op zoek naar een meewerkend projectleider voor het aansturen van een 30-tal personen. Je bent de rechterhand van de operationeel manager. werkorders uitschrijven Techniekers opvolgen LMRA's  Techniekers bijsturen, coördineren, ... Af en toe meewerken met de techniekers Het werk verdelen Opvolging van de planning (administratief)

  • Loodgieter (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Construct Leuven

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Maakt alle elementen klaar die nodig zijn voor de volledige installatie van een sanitaire of verwarmingsinstallatie (op gas, stookolie, steenkool, hout, zonne-energie, ...) en plaatst ze volgens de veiligheidsregels. Regelt de installaties, stelt ze in werking en voert er herstelwerkzaamheden aan uit. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: ventilatie- en airconditioningssystemen voor huishoudelijk gebruik installeren, zwembaden installeren en onderhouden.

  • student bakkershulp (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Voor een grote bakkerij in Oostkamp zoeken wij een student bakkershulp. Taken : brood snijden boterkoeken afwerken (suiker, chocolade, confituur aanbrengen) onderhoud van de werkplaats (tafels, afwasmachine)

  • Sterke jobstudent zondag hulp kippenkraam (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Izegem

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/ slagerij in Izegem zijn wij op zoek naar een gemotiveerde, sterke jobstudent! Ben je vrij op zondagvoormiddag van 8u30 - 12u30? Ben je klantvriendelijk en heb je een goede fysiek? Ben je gemotiveerd en wil je graag een centje bijverdienen? Solliciteer dan snel bij Konvert Izegem! Je helpt op zondagvoormiddag om de kippen te braden aan het spit. Deze kan je er zelf opsteken en afhalen.

  • JOBDAG ACTION BREDENE (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: t-interim Oostende

    Type: Studentenjob

    Alsjobstudent bij Action, zorg je ervoor dat de winkel er netjes bijligt en dat deklanten op een vriendelijke manier worden verder geholpen. Je dagtaak bestaatonder andere uit het aanvullen van de producten, het spiegelen van dewinkelrekken, het proper houden van de winkel en het bedienen van de klantenaan de kassa. Om een beter beeld te krijgen van de job krijg je op woensdag 17/10/2018 een rondleiding in het bedrijf.

  • jobstudent - polyvalent medewerker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: JOXX

    Type: Studentenjob

    Je bent mee verantwoordelijk voor alle logistiek van de verhuur van onze attracties (springkastelen). Je laadt de bestelwagen met de attracties. Je levert en zet de attracties op. 's Avonds ga je de attracties afbreken. Je lost de meegebrachte goederen en laadt de camionette met de bestellingen voor de volgende dag. Je doet dit allemaal in samenwerking met een ploeg.

  • General Banking Advisor (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Top 10 van Vlaanderen Professioneel Klantgerichtheid Stel je eens voor…dat jij onze nieuwe General Banking Advisor wordt en daarmee tot de top 10 behoord van het beste kantoor van heel Vlaanderen. Je komt terecht in ons bank- en verzekeringskantoor regio Halle-Vilvoorde waar we professionaliteit en klantgerichtheid hoog in het vaandel dragen. Als General Banking Advisor sta je in voor volgend takenpakket: Zo ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten met al hun vragen, zowel naar sparen, beleggingen, kredieten als verzekeringen toe. Je hebt steeds een professionele houding tegenover de klanten en prospecten die met de bank in contact treden, zowel per telefoon, per e-mail als face-to-face. Je bouwt een langetermijnrelatie op met de klanten door regelmatige proactieve contacten en persoonlijke opvolggesprekken. Je waarborgt de opvolging van het commerciële actieplan voor particuliere klanten, en dit in samenwerking met de kantoordirecteur. Je detecteert en optimaliseert commerciële opportuniteiten bij klanten om de doelstellingen van het kantoor te overtreffen. Daarnaast ondersteun je de collega’s binnen het kantoor ten einde en goede service naar klanten te kunnen garanderen.

  • ACCOUNTMANAGER BOUW WEST- EN OOST-VLAANDEREN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Select HR

    Type: Vaste Job

    Als Accountmanager sta je in voor volgende taken: Na grondige opleiding sta je in voor het behoud en de verdere uitbouw van het klantenbestand, dat voornamelijk uit bestaat groothandelaars Je stelt de producten voor, geeft technisch advies en maakt offertes, die je kan afronden in een order. Voor de offertes werk je nauw samen met de binnendienst en studiedienst Jouw succes bestaat uit regelmatige klant- en projectbezoeken, een goede relatie opbouw en vooral het geven van deskundig advies In deze functie rapporteer je aan de Sales Manager Trefwoorden: technisch, account manager, vertegenwoordiger, bouw, groothandelaars, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een klant actief in projectbouw zijn we op zoek naar een accountmanager (m/v) voor West-Vlaanderen en een stuk van Oost-Vlaanderen.    

  • Schrijnwerker Brussel (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Flexi zaalmedewerker Weekend M/V (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Brasserie Het Brughuis te Leest, nabij Mechelen, zoeken we een fleximedewerker voor de zaal. Je ondersteunt de kelners bij het inzetten en afruimen van borden. Je neemt bestellingen op en rekent af. Je werkt op regelmatige basis vrijdagavond, zaterdagavond en/ of zondag.

Zoek naar antwoorden van ABOUT AARDVARK in sociale netwerken
Look for responds of ABOUT AARDVARK in social networks

Lees alle opmerkingen voor ABOUT AARDVARK. Laat een reactie achter voor ABOUT AARDVARK. ABOUT AARDVARK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ABOUT AARDVARK. Leave a respond for ABOUT AARDVARK. ABOUT AARDVARK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ABOUT AARDVARK op de google maps. Adres en contacten ABOUT AARDVARK
Location of ABOUT AARDVARK on the google maps. Address and contacts of ABOUT AARDVARK

Andere gerelateerde bedrijven als come ABOUT AARDVARK ABOUT AARDVARK: Acapi | JOSEPH VRONEN | GROUP. VIGNERONS FRAN?AIS | Greday Claudine | COURRIER DE LA BOURSE

Other related companies as ABOUT AARDVARK: Acapi | JOSEPH VRONEN | GROUP. VIGNERONS FRAN?AIS | Greday Claudine | COURRIER DE LA BOURSE

ABOUT AARDVARK is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ABOUT AARDVARK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08374298095. Het bedrijf ABOUT AARDVARK bevindt zich op het adres: Rubenslaan 33; 1982; Zemst (Elewijt). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 750,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 413,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Jewellers - Retail. Lijst met producten zijn Advertising agencies & consultants; Jewellers - Mfg. & Whol..
De hoofdactiviteit van ABOUT AARDVARK is Motion Pictures, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ABOUT AARDVARK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ABOUT AARDVARK, openstaande posities, locatie van ABOUT AARDVARK op de kaart.

ABOUT AARDVARK is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is ABOUT AARDVARK, company assigned to the tax number BE08374298095. The company ABOUT AARDVARK is located at the address: Rubenslaan 33; 1982; Zemst (Elewijt). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 750,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 413,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Jewellers - Retail. List of products are Advertising agencies & consultants; Jewellers - Mfg. & Whol..
The main activity of ABOUT AARDVARK is Motion Pictures, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ABOUT AARDVARK is not available. You also can look at reviews of ABOUT AARDVARK, open positions, location of ABOUT AARDVARK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ABOUT AARDVARK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ABOUT AARDVARK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ABOUT AARDVARK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ABOUT AARDVARK, employees, financial statistics.