COURRIER DE LA BOURSE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • COURRIER DE LA BOURSE
Private companiesMotion Pictures • COURRIER DE LA BOURSE

Contactgegevens COURRIER DE LA BOURSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COURRIER DE LA BOURSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COURRIER DE LA BOURSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Birmingham 131; 1070; Bruxelles (Anderlecht), België

Telefoon (phone): 02 526 55 11; 02 526 55 55; 02 526 55 66; 02 526 56 06; 02 526 56 22 (+32-02 526 55 11; 02 526 55 55; 02 526 55 66; 02 526 56 06; 02 526 56 22) 02 526 55 11; 02 526 55 55; 02 526 55 66; 02 526 56 06; 02 526 56 22 (+32-02 526 55 11; 02 526 55 55; 02 526 55 66; 02 526 56 06; 02 526 56 22)

Fax (fax): 02 526 55 26; 02 526 56 60 (+32-02 526 55 26; 02 526 56 60) 02 526 55 26; 02 526 56 60 (+32-02 526 55 26; 02 526 56 60)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COURRIER DE LA BOURSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COURRIER DE LA BOURSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COURRIER DE LA BOURSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COURRIER DE LA BOURSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COURRIER DE LA BOURSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COURRIER DE LA BOURSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COURRIER DE LA BOURSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COURRIER DE LA BOURSE
Products information COURRIER DE LA BOURSE

BTW identificatienummer (tax): BE07459136962
Ondernemingsnummer: 5760375976
Hoofdstad (capital): 343,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 655,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Publishers; Newspapers,magazines,periodicals - Publishers; Media brokers

Product categorie (product category): Advertising agencies and consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COURRIER DE LA BOURSE
(Get full report from official database of BE for COURRIER DE LA BOURSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COURRIER DE LA BOURSE
Addition kinds of activities for COURRIER DE LA BOURSE

2026. Vloeistofmelk | Fluid milk
731302. Gedrukte media reclame vertegenwoordigers | Printed media advertising representatives
961100. Administratie van algemene economische programma's | Administration of general economic programs
28360202. tuberculine | Tuberculins
39310301. fagotten | Bassoons
51310100. Stukgoederen en andere stoffen | Piece goods and other fabrics

Werken bij COURRIER DE LA BOURSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COURRIER DE LA BOURSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COURRIER DE LA BOURSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COURRIER DE LA BOURSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur HVAC regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in de regio van Heusden-Zolder zijn we op zoek naar gemotiveerde monteurs van sanitair en centrale verwarming. Motivatie primeert over ervaring! Het belangrijkste is dat je wil werken en bereid bent om de handen uit de mouwen te steken! Technische kennis (van HVAC) is een pluspunt!

  • Installateur sanitair verwarming & ventilatie (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de montage en de installatie van sanitair centrale verwarming & ventilatie. Je doet vooral nieuwbouwprojecten: appartementsgebouwen en woningbouw. Je legt bv. vloerverwarming plaatst verwarmingstoestellen. Je legt buizen en leidingen en maakt de aansluitingen. Dagelijks vertrek je vanuit het magazijn de werven bevinden zich voornamelijk in West-Vlaanderen.

  • Machinist (m/v) (LAAKDAL)

    Regio: LAAKDAL

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Laakdal werkzaan in de grondwerken zijn we op zoek naar een ervaren machinist.

  • SCHRIJNWERKER PLAATSER TUINCONSTRUCTIES EN TOEBEHOREN (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met jouw collega sta je in voor het plaatsen van allerhande tuinconstructies en toebehoren waaronder ook afsluitingen. Je vertrekt hiervoor steeds van bij de firma zelf en werkt in de streek.

  • Huishoudhulp regio Varsenare (M/V) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: DAOUST BRUGGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

  • STUDENTEN - BIJRIJDER - DOORHEEN DE WEEK - HERENTALS (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Herentals zijn wij op zoek naar jobstudenten die op weekdagen kunnen meerijden met de vrachtwagen als bijrijder. Je rijdt mee met de chauffeur en helpt met het leveren, laden/lossen en installeren van goederen.

  • Student JBC Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Start People Retail Vlaanderen

    Type: Studentenjob

    Als enthousiaste Jobstudent sta je in voor onderstaande taken verwerken van de levering op orde houden van winkel, paskamers en magazijn algemeen onderhoud van de winkel

  • Jobstudenten zondagwerk +18 (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiende onderneming in Grobbendonk zijn wij momenteel op zoek naar jobstudenten die op zondagen en wettelijke feestdagen een centje willen bijverdienen. Je komt terecht een een groeiende logistieke onderneming waar je ingezet wordt op meerdere afdelingen. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: * Orderpicken van kledij met behulp van een handscanner * Inpakken van de kledij, rekening houdend met de eisen van de klant * Verplaatsen van stuks en goederen in het magazijn van positie A naar positie B * ... & nog zoveel meer! Kan je jezelf op regelmatige basis vrij maken op zondagen en feestdagen en ben je bovendien 18 jaar of ouder? Neem dan zeker contact op met ons. Solliciteren kan door je CV en een korte motivatie door te sturen naar [email protected]

  • PRODUCTION ENGINEER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Hays Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Bachelor elektriciteit of elektromechanica Leidinggevende capaciteiten Kennis hoogspanning Voor een internationaal actief bedrijf regio Roeselare, gespecialiseerd in ontwikkeling, productie en verkoop van halffabricaten en eindproducten, is Hays Engineering op zoek naar een werkvoorbereiding met goede kennis hoogspanning. In deze job als werkvoorbereider elektriciteit ben je het aanspreekpunt voor alle elektrische vragen betreffende hoog- en laagspanning. Je bekijkt de elektrische schema's en kabelbomen, verwerkt ze in het SAP systeem en je berekent de kostprijs voor productie. Daarnaast maak je ook werkinstructies op zodat men weet op welke wijze elektrische componenten moeten gemonteerd worden en met welke tools. Je houdt hierbij steeds de kwaliteit en veiligheid in het achterhoofd. Verder optimaliseer je de productiemethodes en doe je verbetervoorstellen. Ten slotte leid je nieuwe collega's.

  • Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Muizen 38 uur (MUIZEN)

    Regio: MUIZEN

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Taaltrainers Nederlands (Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar freelance ervaren taaltrainers Nederlands om intensieve lessen te geven in een Belgische onderneming - Sector: vervoer en mobiliteit. U staat in voor de lessen Nederlands voor de bedienden van het bedrijf en begeleidt cursisten in groepjes (max. 4-5 cursisten) U zorgt voor in-company trainingen en conversatietafels op verschillende locaties in het Brusselse en legt de nadruk op de professionele context U baseert de lessen op de dagelijkse taalbeheersing en op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal en focust op de mondelinge vaardigheden U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject ==> voltijdse (35u/week van maandag tot vrijdag). Status: zelfstandig of via een payrolling/interim bureau

  • Hulpkapster (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: VANHEE GERDA

    Type: Flexijob

    haar wassen, kleuring aanbrengen,permanent neutraliseren,brushing en watergolf uitvoeren...wij bieden U een gezellige ,huiselijke werkomgeving

Zoek naar antwoorden van COURRIER DE LA BOURSE in sociale netwerken
Look for responds of COURRIER DE LA BOURSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COURRIER DE LA BOURSE. Laat een reactie achter voor COURRIER DE LA BOURSE. COURRIER DE LA BOURSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COURRIER DE LA BOURSE. Leave a respond for COURRIER DE LA BOURSE. COURRIER DE LA BOURSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COURRIER DE LA BOURSE op de google maps. Adres en contacten COURRIER DE LA BOURSE
Location of COURRIER DE LA BOURSE on the google maps. Address and contacts of COURRIER DE LA BOURSE

Andere gerelateerde bedrijven als come COURRIER DE LA BOURSE COURRIER DE LA BOURSE: R?SIDENCE AMADEUS | BENO?T GOTAL | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | STUDIO EVERT THIRY | ILWA - A & P DESIGN

Other related companies as COURRIER DE LA BOURSE: R?SIDENCE AMADEUS | BENO?T GOTAL | CHRISTELIJKE MUTUALITEIT | STUDIO EVERT THIRY | ILWA - A & P DESIGN

COURRIER DE LA BOURSE is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COURRIER DE LA BOURSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07459136962. Het bedrijf COURRIER DE LA BOURSE bevindt zich op het adres: Rue de Birmingham 131; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 343,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 655,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Advertising agencies and consultants. Lijst met producten zijn Publishers; Newspapers,magazines,periodicals - Publishers; Media brokers.
De hoofdactiviteit van COURRIER DE LA BOURSE is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COURRIER DE LA BOURSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COURRIER DE LA BOURSE, openstaande posities, locatie van COURRIER DE LA BOURSE op de kaart.

COURRIER DE LA BOURSE is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is COURRIER DE LA BOURSE, company assigned to the tax number BE07459136962. The company COURRIER DE LA BOURSE is located at the address: Rue de Birmingham 131; 1070; Bruxelles (Anderlecht). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 343,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 655,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Advertising agencies and consultants. List of products are Publishers; Newspapers,magazines,periodicals - Publishers; Media brokers.
The main activity of COURRIER DE LA BOURSE is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of COURRIER DE LA BOURSE is not available. You also can look at reviews of COURRIER DE LA BOURSE, open positions, location of COURRIER DE LA BOURSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COURRIER DE LA BOURSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COURRIER DE LA BOURSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COURRIER DE LA BOURSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COURRIER DE LA BOURSE, employees, financial statistics.