JAMARI SOUND & VISION

Contactgegevens JAMARI SOUND & VISION: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAMARI SOUND & VISION: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAMARI SOUND & VISION

Regio (region): N\A, België

Adres (address): INDUSTRIEPARK A 35; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG, België

Telefoon (phone): 15250118 (+32-15250118) 15250118 (+32-15250118)

Fax (fax): +32 (63) 629-94-49 +32 (63) 629-94-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAMARI SOUND & VISION: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAMARI SOUND & VISION"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAMARI SOUND & VISION"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAMARI SOUND & VISION, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAMARI SOUND & VISION. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAMARI SOUND & VISION, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAMARI SOUND & VISION. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAMARI SOUND & VISION
Products information JAMARI SOUND & VISION

BTW identificatienummer (tax): BE04628784179
Ondernemingsnummer: 4871307373
Hoofdstad (capital): 572,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 785,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Produits: Jeux Informatiques et Vidéos.. Produits: Magnétoscopes,Hi-Fi,Télévisions.

Product categorie (product category): Jeux and jouets. Electroménager,télévisions and radios

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAMARI SOUND & VISION
(Get full report from official database of BE for JAMARI SOUND & VISION)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAMARI SOUND & VISION
Addition kinds of activities for JAMARI SOUND & VISION

794199. Sportclubs, managers en promotors, nec | Sports clubs, managers, and promoters, nec
24990805. Verfstokken, hout | Paint sticks, wood
63519900. Verzekeringsverzekering, nv | Surety insurance, nec
75150000. Personenauto leasing | Passenger car leasing
83519904. Kleuterschool | Nursery school
95329900. Stedelijke en gemeenschapsontwikkeling, nec | Urban and community development, nec

Werken bij JAMARI SOUND & VISION: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAMARI SOUND & VISION: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAMARI SOUND & VISION. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAMARI SOUND & VISION. Looking for open vacancies in other companies

  • Kinderbegeleider - Regio Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een kinderdagverblijf regio Lokeren zijn we op zoek naar een kinderverzorg(st)er. Je zal ingeschakeld worden op volgende dagen: 22/11, 29/11, 6/12, 13/12 en 20/12. Werkuren zijn van 8:30 t.e.m. 17:00 (1 uur pauze). Als kinderverzorg(st)er sta je in voor de verzorging en opvolging van de kindjes van 0 tot 3 jaar. Belangrijk is dat je vlot bent in het omgaan met kinderen en ouders. Je zal de kinderen begeleiden bij het leren van dagelijkse handelingen en activiteiten voor hen organiseren. Je wil creatief bezig zijn en kan zelfstandig werken.

  • Laborant(e) (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textielbedrijf in Lokeren zijn we op zoek naar 1 laborant(e) voor de labo extrusie. Je werkt in het weekend en tijdens brug- en feestdagen telkens van 15u30 tem 18u30. Je takenpakket ziet er als volgt uit: Testen van bandjes/draadjes/tapes in de afdeling extrusie. Afhankelijk van de resultaten, moeten de operatoren de lijnen aanpassen. Rapporteren aan de Quality Manager, via telefoon en pc Tijdens de week kom je een aantal dagen langs voor een opleiding voor de testmachines en voor de werkprocedure.

  • HUISHOUDHULP REGIO KALMTHOUT (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques Kalmthout

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met fiets, openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Student tekenaar E-plan in Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Studentenjob

    Unique Menen is op zoek naar een student tekenaar E-Plan (m/v) voor een bedrijf in Roeselare.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • Dossierbeheerder verzekeringen (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: SIMPLY SELECT

    Type: Vaste Job

    Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar regio Melle zijn wij reeds 30 jaar vertrouwenspersoon naar onze klanten toe ( particulieren en ondernemingen). Bij ons kan je terecht voor zowel kredieten, beleggingen als verzekeringen. Ons doel is om samen met onze klanten te gaan naar de ultieme oplossing op lange termijn. Voor het beheer van onze portefeuille zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker Verzekeringen voor ons kantoor te Aalst. Wat wordt jouw uitdaging? Jouw dagdagelijkse taken kun je als volgt samenvatten: Je staat in voor het administratief beheer van verzekeringsdossiers doch steeds met een klantgerichte en commerciële ingesteldheid. Je zorgt voor correcte opmaak van offertes en polissen en onderhandelt met maatschappijen over voorwaarden en tarieven. Je maakt polissen en bijvoegsels op. Je voert alle administratieve taken nauwkeurig uit en verzekert zo de continuïteit van de dienstverlening. Je behandelt een klantendossier voor upsell- en cross-sell mogelijkheden, je hebt commerciële klantcontacten (voornamelijk via telefoon, e-mail en aan de balie) en volgt een vast toegewezen klantendossier op. Je behandelt briefwisseling en verzorgt de administratie. Je zorgt hierbij steeds voor een professionele en heldere communicatie met de klanten en geeft hen raad bij de verdere opvolging van hun vragen.

  • Polyvalent ruwbouwarbeider (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: MAVEAU

    Type: Vaste Job

    Het uitvoeren van voorbereidende werken op de werf. Dit omvat afbraakwerken, graafwerken, rioleringswerken, funderingswerken... We zijn hoofdzakelijk actief in de particuliere woningbouw en woningrenovatie in de omgeving groot Brugge. neem een kijkje op onze jobpagina http://www.maveau.be/nl/jobs

  • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

  • Werftoezichter (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: N\a

    Type: Vaste Job

    Je staat dagelijks in voor de opvolging van de werken (riolering en wegenis) en zult de werfvergaderingen bijwonen. Ook sta je in voor het controleren van vorderingstaten met de aannemer en het opmeten van uitgevoerde hoeveelheden op het terrein behoort ook tot jouw job. Tenslotte sta je in voor het uitvoeren van proeven (slagsonde, waterproeven, plaatproeven, enz...).

  • Projectarchitect COMODO architecten (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: COMODO ARCHITECTEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een architectenkantoor gevestigd in het centrum van Leuven. Onze projecten variëren van studentenresidenties, groepswoningbouw en appartementen tot stadsontwikkelingsprojecten. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste Projectarchitect die graag meewerkt aan boeiende projecten en aan de groei van ons kantoor.

  • Capgemini - Mainframe Developer (MARIAKERKE)

    Regio: MARIAKERKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Role Mainframe application developer.     Work with onshore-offshore model and co-ordinate customer requirement to offshore team.  Take lead in discussing issues with business and provide solutions.   Profile Technical skills: Cobol, JCL,DB2, IMS(DC), Endevor Minimum 4 years' experience working on Mainframe.    Must have skills: Has to demonstrate some knowledge of Belgian law regulations  Fluent Flemish and English speaking skills - mandatory Freelancers with valid EU work permit only Good documentation skills. 

  • BROODSNIJDER NACHT (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: BAKKERIJ POLLET

    Type: Flexijob

    Je staat in voor het snijden van brood met een machine.

Zoek naar antwoorden van JAMARI SOUND & VISION in sociale netwerken
Look for responds of JAMARI SOUND & VISION in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAMARI SOUND & VISION. Laat een reactie achter voor JAMARI SOUND & VISION. JAMARI SOUND & VISION bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAMARI SOUND & VISION. Leave a respond for JAMARI SOUND & VISION. JAMARI SOUND & VISION on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAMARI SOUND & VISION op de google maps. Adres en contacten JAMARI SOUND & VISION
Location of JAMARI SOUND & VISION on the google maps. Address and contacts of JAMARI SOUND & VISION

Andere gerelateerde bedrijven als come JAMARI SOUND & VISION JAMARI SOUND & VISION: B.B.S. | PICA | ADVICE-BUSINESS SOLUTIONS | D'Haeyer Hilde BVBA | GEERTRUI DELANGHE

Other related companies as JAMARI SOUND & VISION: B.B.S. | PICA | ADVICE-BUSINESS SOLUTIONS | D'Haeyer Hilde BVBA | GEERTRUI DELANGHE

JAMARI SOUND & VISION is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAMARI SOUND & VISION, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04628784179. Het bedrijf JAMARI SOUND & VISION bevindt zich op het adres: INDUSTRIEPARK A 35; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 572,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 785,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jeux and jouets. Electroménager,télévisions and radios. Lijst met producten zijn Produits: Jeux Informatiques et Vidéos.. Produits: Magnétoscopes,Hi-Fi,Télévisions..
De hoofdactiviteit van JAMARI SOUND & VISION is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAMARI SOUND & VISION is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAMARI SOUND & VISION, openstaande posities, locatie van JAMARI SOUND & VISION op de kaart.

JAMARI SOUND & VISION is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAMARI SOUND & VISION, company assigned to the tax number BE04628784179. The company JAMARI SOUND & VISION is located at the address: INDUSTRIEPARK A 35; 2220; HEIST-OP-DEN-BERG. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 572,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 785,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jeux and jouets. Electroménager,télévisions and radios. List of products are Produits: Jeux Informatiques et Vidéos.. Produits: Magnétoscopes,Hi-Fi,Télévisions..
The main activity of JAMARI SOUND & VISION is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of JAMARI SOUND & VISION is not available. You also can look at reviews of JAMARI SOUND & VISION, open positions, location of JAMARI SOUND & VISION on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAMARI SOUND & VISION, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAMARI SOUND & VISION, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAMARI SOUND & VISION, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAMARI SOUND & VISION, employees, financial statistics.