B.B.S.

Contactgegevens B.B.S.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data B.B.S.: address, phone, fax, email, website, opening hours

B.B.S.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Boskantstraat 28 3970 Leopoldsburg, België

Telefoon (phone): +32 (55) 372-55-12 +32 (55) 372-55-12

Fax (fax): +32 (68) 659-74-37 +32 (68) 659-74-37

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) B.B.S.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "B.B.S."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "B.B.S."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van B.B.S., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen B.B.S.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of B.B.S., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees B.B.S.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti B.B.S.
Products information B.B.S.

BTW identificatienummer (tax): BE01610839843
Ondernemingsnummer: 3527679443
Hoofdstad (capital): 387,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 900,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in B.B.S. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor B.B.S.
(Get full report from official database of BE for B.B.S.)

Aanvulling soorten activiteiten voor B.B.S.
Addition kinds of activities for B.B.S.

201199. Vleesverpakkingsinstallaties, nec | Meat packing plants, nec
519905. Leer, lederwaren en pels | Leather, leather goods, and furs
753203. Diensten aanpassen, nonfactory basis | Customizing services, nonfactory basis
16290201. Snijden van rechts | Cutting of right-of-way
24210402. Sneeuw hek lath | Snow fence lath
34790212. Japanering van metaal | Japanning of metal
37510102. Motor scooters en onderdelen | Motor scooters and parts
79480400. Hond- en paardenrennen, en bestuurders | Dog and horse racing, and drivers
82499902. Staatsdienstopleidingsschool | Civil service training school

Werken bij B.B.S.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in B.B.S.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor B.B.S.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for B.B.S.. Looking for open vacancies in other companies

 • Enthousiaste decorateurs - snelle opstart (DADIZELE)

  Regio: DADIZELE

  Bedrijf: Konvert Interim Menen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een bloemen- en decoratiezaak gelegen in de regio Menen, zijn wij op zoek naar winkelmedewerkers met een creatieve geest. Samen met je teamgenoten sta je in voor de decoratie van de afdeling en het aanvullen van de artikelen. Je zorgt ervoor dat de afdeling er steeds piekfijn bij ligt en de presentatie van de artikelen een streling voor het oog is! Je verleent met veel plezier advies aan de klant. Taken: - Je zorgt ervoor dat alles ordelijk en net is - Je staat in voor het aanvullen van de goederen - Je hebt reeds enige ervaring in de verkoop en/of in het aanvullen - Indien het druk is zal je ook kassawerk doen

 • Flexibele magazijnier | Opglabbeek | 2 ploegen of nacht (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Opglabbeek zijn we op zoek naar magazijniers voor het scannen en omwikkelen van producten. Ook sta je in voor het stapelen van paletten.

 • Opleiding tot CNC operator (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Konvert Interim Lommel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij altijd al als CNC operator willen werken maar heb je niet de nodige ervaring? Geen probleem! Voor ZF Wind Power zijn we op zoek naar gemotiveerde kandidaten die openstaan om een 8-daagse opleiding te volgen. Na deze 8 dagen zal jouw opleiding verdergaan op de werkvloer. ZF Wind Power is wereldwijd actief als ontwerper, producent en leverancier van betrouwbare klantspecifieke tandwielkasten voor windturbines, met een vermogen tussen 800 en 8000 kW. ZF is leverancier voor alle grote merken van windturbines. Onze tandwielkasten worden geïnstalleerd in windturbines op land en op zee. Het hoofdkwartier van ZF Wind Power bevindt zich in Lommel (België), en onze productie vindt plaats in België, Duitsland, India, China en de Verenigde Staten. In Lommel (België) stellen we bijna 900 mensen tewerk. Als OPERATOR CNC MACHINES ben je verantwoordelijk voor het produceren van de onderdelen van onze tandwielkasten (tandwielen, assen, gietstuken) die in windturbines gebruikt worden. De wereld van "verspaning" kent voor jou weinig geheimen. Je taken omvatten het opspannen van het werkstuk, de zelfstandige bediening van moderne CNC-gestuurde metaalbewerkingmachines, de afwerking en de eerste kwaliteitscontrole van de toleranties van die werkstukken. Deze verspanende technieken kan je bij ZF Wind Power vinden: • Draaien: horizontaal en verticaal draaien • Frezen: afwikkelfrezen voor vertandingen en horizontale bewerkingscenters • Slijpen: tandflank-, binnen- en buitenslijpen (op microniveau)

 • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

 • TIG- en MIG lasser . (WEVELGEM)

  Regio: WEVELGEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verbindt stukken in verschillende materialen en levert zowel stuk- als seriewerk af op maat voor de klant. Je poliert afgewerkte stukken en bent flexibel genoeg om ook andere gevraagde taken uit te voeren.

 • Enthousiaste Huishoudhulp Regio Dilsen (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: [email protected] DILSEN-STOKKEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

 • Jobstudent augustus - snelle opstart (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor het inpakken en etiketteren van kunstbloemen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een mooie bloemenzaak in Moerzeke.

 • Jobstudent (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

 • Communicatieverantwoordelijke - Beroepenpunt (SINT-JOOST-TEN-NODE)

  Regio: SINT-JOOST-TEN-NODE

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Vaste Job

  Het Beroepenpunt heeft als doel om een uniek aansprekingspunt te zijn voor iedereen in Brussel die vragen heeft over het beroepsleven. De verschillende organisaties gericht op studies, opleiding, werk en ondernemerschap worden hier samengebracht. De communicatieverantwoordelijke hangt direct af van de directrice van het Beroepenpunt. Werkt samen aan: Opstellen van het extern communicatieplan van het Beroepenpunt -De verwachtingen van de partners en gebruikers van het Beroepenpunt bundelen -De doelgroepen voor de externe communicatie bepalen en de geschikte kanalen selecteren -Het communicatieplan opstellen samen met de communicatiediensten van Actiris en Bruxelles Formation Werkt samen aan: Het communicatieplan in actievoorstellen vertalen -De specifieke projecten aansturen en uitvoeren (organisatie van evenementen, opstellen van flyers, documentatie en activiteitenverslagen, pers- en mediacampagnes, website, sociale netwerken) -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op de sociale netwerken verzekeren -De website bijwerken en up-to-date houden (in samenwerking met de consulenten van het Beroepenpunt) -Het beheer, de opvolging en de bijwerking van de externe communicatie dragers verzekeren (print) -Het communicatiemateriaal (print) ter beschikking stellen en de stock beheren (in samenwerking met het secretariaat van het Beroepenpunt) Realiseert: De public relations bij de partners, de overheid enz. onderhouden -De aanwezigheid van het Beroepenpunt op beurzen verzekeren, in samenwerking met de consulenten -De activiteiten van het Beroepenpunt naar de pers toe promoten -De contacten met de pers in de brede zin van het woord (geschreven pers, audiovisuele pers, gratis bladen, web enz.) onderhouden -De perscommuniqués en persdossiers opstellen -De phototheek van het Beroepenpunt beheren Werkt samen aan: Over de toepassing van het grafisch charter waken bij de interne medewerkers, de externe medewerkers en de onderaannemers.

 • VLOERDER (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: CARTILLES

  Type: Vaste Job

  Wij zijn op zoek naar iemand die gemotiveerd is om ons team te versterken. Je bent bereid het vak aan te leren volgens de regels van de kunst: plaatsen vloer op traditionele manier verlijmen plaatsen muurbetegeling

 • Front-End Ontwikkelaar - Angular Expert (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Blake and Partners is looking for a Senior/Medior Front End developer with solid expertise in Angular for a partner operating in the Electronics sector. They are developing a unique solution for their clients to manage their assets. Job Description Angular 6, JavaScript, TypeScript, HTML5, CSS3, MySQL, Nodejs, Docker, Bootstrap, SOAP, Rest Team of 7 developers composed of UX/UI designers and Front-end developers You have a analatycal mind Your goal is to write clean and simple codes You want to challenge yourself You will work also a little with Nodejs Profile You have at least 3 years experience as a Front End developer You are enthousiastic and flexible You are an Angular (JS / 5/6) expert You are a team player You speak Dutch and English Details 6 months contract Possibility to learn new technologies Friendly and challenging atmosphere Possibility to extend your contract

 • Brainbridge - Experienced Project Manager IT (BRAINE-L'ALLEUD)

  Regio: BRAINE-L'ALLEUD

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Description    The objectives of the role will be to drive a number of digital patient and stakeholder solution projects for the Immunology Patient Value Unit (iPVU) from initiation to succesful implementation. In this role, the succesful candidate will contribute to boosting patient satisfaction and adherence by creating superior digital patient experiences (Web and mobile). The role requires a proven ability in managing digital projects, business analysis and product ownership. The succesful candidate will have experience in digital and multi-channel projects in multiple countries and pharma experience is a strong plus.     Responsibilities Roll out of mobile app, existing website & online services to other countries, strong project management competencies required Creativity and a user/patient-centric mindset are important qualities for this role, particularly when developing new online experiences such as mobile apps and patient support websites For both activities, the role includes: leading requirements definition and working with the development team to ensure the solutions are delivered to requirements, planning, monitoring and reporting on the progress of the project managing the project dependencies with other projects and departments (compliance, legal)     Competencies 4 to 7 years of experience as Business Analyst / Project Manager English is a must, French & / or Dutch is a plus

Zoek naar antwoorden van B.B.S. in sociale netwerken
Look for responds of B.B.S. in social networks

Lees alle opmerkingen voor B.B.S.. Laat een reactie achter voor B.B.S.. B.B.S. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for B.B.S.. Leave a respond for B.B.S.. B.B.S. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie B.B.S. op de google maps. Adres en contacten B.B.S.
Location of B.B.S. on the google maps. Address and contacts of B.B.S.

Andere gerelateerde bedrijven als come B.B.S. B.B.S.: SOC. TOGESIN | MERIDIENNE LA | GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | RUTSAERT | Centre de Th茅rapie Manuelle-CTM

Other related companies as B.B.S.: SOC. TOGESIN | MERIDIENNE LA | GEMEENTELIJKE OPENBARE BIBLIOTHEEK | RUTSAERT | Centre de Th茅rapie Manuelle-CTM

B.B.S. is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is B.B.S., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01610839843. Het bedrijf B.B.S. bevindt zich op het adres: Boskantstraat 28 3970 Leopoldsburg. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 387,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 900,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in B.B.S. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van B.B.S. is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van B.B.S. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van B.B.S., openstaande posities, locatie van B.B.S. op de kaart.

B.B.S. is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is B.B.S., company assigned to the tax number BE01610839843. The company B.B.S. is located at the address: Boskantstraat 28 3970 Leopoldsburg. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 387,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 900,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Carpenters. Products created in B.B.S. were not found.
The main activity of B.B.S. is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of B.B.S. is not available. You also can look at reviews of B.B.S., open positions, location of B.B.S. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over B.B.S., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf B.B.S., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about B.B.S., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company B.B.S., employees, financial statistics.