BLOKKER

Contactgegevens BLOKKER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BLOKKER: address, phone, fax, email, website, opening hours

BLOKKER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE GRAND-VIN?VE 35; 4101; SERAING, België

Telefoon (phone): 42341637 (+32-42341637) 42341637 (+32-42341637)

Fax (fax): +32 (58) 897-82-88 +32 (58) 897-82-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BLOKKER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BLOKKER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BLOKKER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BLOKKER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BLOKKER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BLOKKER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BLOKKER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BLOKKER
Products information BLOKKER

BTW identificatienummer (tax): BE03743286132
Ondernemingsnummer: 4873504638
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 396,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Produits: Equipement de Cuisine.

Product categorie (product category): Jeux and jouets. Eclairage et équipements du foyer

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BLOKKER
(Get full report from official database of BE for BLOKKER)

Aanvulling soorten activiteiten voor BLOKKER
Addition kinds of activities for BLOKKER

271199. Kranten, nec | Newspapers, nec
20999917. Thee mixen | Tea blending
22520201. Beenwarmers | Leg warmers
35310417. Vibrators voor betonconstructie | Vibrators for concrete construction
35670202. Metalen smeltovens, industrieel: brandstofafgevuurd | Metal melting furnaces, industrial: fuel-fired
35770501. Barcode (magnetische inkt) printers | Bar code (magnetic ink) printers
39520111. Verf, behalve goud en brons: kunstenaars ' | Paints, except gold and bronze: artists'
57190105. Bestek | Cutlery
83220102. Ouderdomsbijstand | Old age assistance
95110402. Lucht-, water- en vast afvalbeheer, staatsbestuur | Air, water, and solid waste management, state government

Werken bij BLOKKER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BLOKKER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BLOKKER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BLOKKER. Looking for open vacancies in other companies

  • Machine Operator | Temse | 3 ploegen (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Synergie Zwijndrecht Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een hoogtechnologisch bedrijf in Temse dat onderdelen produceert voor de farmaceutische sector, zijn we op zoek naar ervaren productiemedewerkers en operatoren die op zoek zijn naar een langetermijnjob. Samen met je team werk je aan een product en zorg je ervoor dat het product voldoet aan elke vooropgestelde kwaliteitsnorm.Onze ideale kandidaat is een flexibele teamplayer die graag oplossingen bedenkt en goed georganiseerd is.

  • Chauffeur rijbewijs C (LEMBEEK)

    Regio: LEMBEEK

    Bedrijf: Konvert Interim Halle

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal instaan voor het vervoeren van goederen naar particulieren en dit over heel BE.

  • Kok (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: T-INTERIM LOKEREN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een nieuwe uitdaging in de horeca? Wij zoeken een enthousiaste en gedreven kok die een keukenteam kan versterken in een hedendaags restaurant/feestzaal. Het restaurant en de feestzaal zijn al jaren een vaste waarde in Lokeren voor "smaakvolle" en unieke belevenissen.  Onder leiding van de chef sta je in voor allerhande keukenwerkzaamheden oa mise en place, bereiden en garneren van gerechten zowel in de koude als de warme keuken.

  • Call center agent B2C (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Contact Center medewerkers sta je rechtstreeks in contact met de consument. Je zorgt ervoor dat ze geholpen worden en een antwoord krijgen op al hun vragen met betrekking tot onze huishoudtoestellen. Indien er een artikel hersteld moet worden sta je in voor de registratie van alle benodigde klantgegevens je verzamel alle informatie omtrent de storing en je informeert de klant over de afspraken omtrent de herstelling van het defecte toestel. je bent : Commercieel : je weet wat écht belangrijk is voor de klant en informeert hem graag verder. Communicatief sterk : Je houdt van klantencontact in de verschillende landstalen en je help graag mensen op een professionele efficiënte ene klantgerichte wijze verder. Positief ingesteld : met jouw goed humeur en optimisme wordt iedereen goedgezind. Stressbestendig = je blijft rustig en behoudt het overzicht als het drukker wordt.

  • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS ZWEVEGEM (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE HARELBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zwevegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Peizegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PEIZEGEM)

    Regio: PEIZEGEM

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Orderpicker (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een groot bedrijf, regio Herentals, dat instaat voor de distributie van kledij van Superdry en Gymshark zijn we voor een tijdelijke opdracht op zoek naar magazijniers. Opdracht wordt voorzien in de periode van 19/11/2018 tot en met 30/11/2018 inclusief het weekend. What's in it for you? als orderpicker werk je mee aan het in goede banen leiden van alle aankopen die online gebeuren in het kader van de Black Friday madness. Zo ben je rechtstreeks verantwoordelijk dat de bestelling correct en tijdig bij de klant aankomt. je doet dit door het werken met een handscanner. je bereikt dagelijks je vooropgestelde stappen. Het magazijn is erg groot waardoor die 10.000 stappen per dag in no time zijn bereikt. flexibiliteit: je hebt de vrijheid om zelf te beslissen welke shiften en/of dagen voor jou het beste uitkomen (vroege, late en/of nacht). Ook weekendwerk is een optie.

  • Studentenjob hartje Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: FORUM CALL AALST

    Type: Studentenjob

    Het nieuwe Customer Care Center in Aalst heeft ondertussen met succes zijn eerste verjaardag gevierd en we zijn op zoek naar studenten die doorheen het jaar hun commerciële talenten willen verder ontplooien hier in het hartje van Aalst. Als commercieel talent neem je via de telefoon contact op met nieuwe en bestaande klanten. Je bekijkt hun situatie, luistert naar wat ze nodig hebben, speelt daarop in, legt uit wat je aanbiedt en... verkoopt. Bovendien zit je samen met de klant om eventuele problemen op te lossen of vragen te beantwoorden. Kortom: je krijgt de kans om het contact met de klant te onderhouden, hun verder te helpen met eventuele problemen/vragen en jouw commercialiteit volop aan te sterken. Je krijgt verschillende boeiende projecten voorgeschoteld. Bij elk nieuw project krijg je waardevolle skills aangeleerd die onmisbaar zijn voor commerciële talenten.

  • STUDENTEN (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: INTRATUIN ZWEVEGEM (Bloemenparadijs)

    Type: Studentenjob

    Wie zijn wij? Intratuin Zwevegem (het vroegere Bloemenparadijs) is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/Bloemenparadijs.zwevegem/

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

  • Microsoft Dynamics NAV Developer/Architect (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: CARYA GROUP

    Type: Vaste Job

    je zorgt samen met jouw team en de functionele analisten voor de uitwerking van de behoeften van de klant binnen het gestelde kader van tijd en budget je bekijkt samen met de support medewerkers naar ontwikkelingsvragen of problemen bij de klanten je kan de behoeften identificeren, analyseren en opportuniteiten waarnemen je bekijkt de vragen kritisch en gaat op zoek naar optimalisatiemogelijkheden je kan zelfstandig opdrachten tot een goed einde brengen en hebt daarnaast een teamgeest programmatie gedeeltelijk in de classic client en roletailored client

  • Mystery Shopper (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van BLOKKER in sociale netwerken
Look for responds of BLOKKER in social networks

Lees alle opmerkingen voor BLOKKER. Laat een reactie achter voor BLOKKER. BLOKKER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BLOKKER. Leave a respond for BLOKKER. BLOKKER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BLOKKER op de google maps. Adres en contacten BLOKKER
Location of BLOKKER on the google maps. Address and contacts of BLOKKER

Andere gerelateerde bedrijven als come BLOKKER BLOKKER: Ecolas | ROGA ETS | SUPER ECHO | COIFFURE JEAN-CLAUDE | Sara Lee Knit Products Benelux NV

Other related companies as BLOKKER: Ecolas | ROGA ETS | SUPER ECHO | COIFFURE JEAN-CLAUDE | Sara Lee Knit Products Benelux NV

BLOKKER is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BLOKKER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03743286132. Het bedrijf BLOKKER bevindt zich op het adres: RUE GRAND-VIN?VE 35; 4101; SERAING. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 396,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jeux and jouets. Eclairage et équipements du foyer. Lijst met producten zijn Produits: Equipement de Cuisine..
De hoofdactiviteit van BLOKKER is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BLOKKER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BLOKKER, openstaande posities, locatie van BLOKKER op de kaart.

BLOKKER is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is BLOKKER, company assigned to the tax number BE03743286132. The company BLOKKER is located at the address: RUE GRAND-VIN?VE 35; 4101; SERAING. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 396,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jeux and jouets. Eclairage et équipements du foyer. List of products are Produits: Equipement de Cuisine..
The main activity of BLOKKER is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of BLOKKER is not available. You also can look at reviews of BLOKKER, open positions, location of BLOKKER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BLOKKER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BLOKKER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BLOKKER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BLOKKER, employees, financial statistics.