Ecolas

Contactgegevens Ecolas: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ecolas: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ecolas

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lange Nieuwstraat 43; 2000; Antwerpen, België

Telefoon (phone): 03 233 07 03 (+32-03 233 07 03) 03 233 07 03 (+32-03 233 07 03)

Fax (fax): 03 233 81 20 (+32-03 233 81 20) 03 233 81 20 (+32-03 233 81 20)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ecolas: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ecolas"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ecolas"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ecolas, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ecolas. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ecolas, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ecolas. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ecolas
Products information Ecolas

BTW identificatienummer (tax): BE08991729736
Ondernemingsnummer: 3333496093
Hoofdstad (capital): 467,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 897,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Acoustic consultants; Engineering offices - Environmental techniques; Asbestos removal; Soil remediation & protection

Product categorie (product category): Soil analysis

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ecolas
(Get full report from official database of BE for Ecolas)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ecolas
Addition kinds of activities for Ecolas

14819903. Pompen of afvoer, nonmetallic minerale mijnen | Pumping or draining, nonmetallic mineral mines
20839906. Tarwe mout | Wheat malt
22110304. Huck toweling | Huck toweling
28920216. Plastic explosieven | Plastic explosives
30899924. Windschermen, kunststoffen | Windshields, plastics
36740207. microprocessoren | Microprocessors
47859901. Snelweg brug operatie | Highway bridge operation
49539903. Verbrandingsinstallatie | Incinerator operation

Werken bij Ecolas: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ecolas: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ecolas. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ecolas. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider - bandwerker (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES DUJARDIN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bandwerk(st)er op de site Koolskamp ben je verantwoordelijk voor het inspecteren van de groenten op vreemde voorwerpen, kwaliteit, calibratie en samenstellingen (van mengelingen). Tijdens productiestilstand sta je in voor het reinigen van de toevoerlijn en omgeving.

  • Magazijnsmedewerker LOON: 16.20euro/u in 2-ploegen (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Start People Waregem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil jij tewerkgesteld worden bij één van de grootste spelers op vlak van hoogstaande bagage? Contacteer ons op 056/620590 Jij bent fysiek sterk en organisatorisch? Dan kan je aan de slag als magazijnier! Je staat in voor het laden en lossen van vrachtwagens en het klaarzetten van bestellingen. Dit gebeurt vooral manueel. Je kan ook ingezet worden als orderpicker.

  • VERKOPER DOE-HET-ZELFZAAK (EDINGEN)

    Regio: EDINGEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper: Bedien je onze klanten op een snelle en vriendelijke wijze en geeft hen correct advies. Zorg je ervoor dat de rayons in orde zijn. Dit betekent dat je bestellingen mee opvolgt en dat je de rekken aanvult. Ben je medeverantwoordelijk voor een aantrekkelijke presentatie van de producten in de verschillende rayons. Help je bij het lossen van goederen en de aanvulling van de stock.

  • werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als werfleider ben je dagelijks op de bouwplaats om de werken van de onderaannemers te coördineren en te optimaliseren. Je maakt een werkplanning op en doet hier een strikte opvolging van. Je organiseert de werf op een praktische wijze zodat de werken efficiënt verlopen. Je controleert de lastenboeken. Je voert controle uit op de check-in at work. Je bent het aanspreekpunt voor de bouwheer. Je controleert de vorderingsstaten. Het uitvoeren van een eindcontrole.

  • Technisch commercieel bediende (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een van onze klanten zijn wij op zoek naar een technisch commercieel medewerker. Je zal instaan voor een productgroep schroefbladen die u van A tot Z dient op te volgen: - opmaken van offertes - klanten begeleiden en tewoord staan met eventuele vragen - klantenbestellingen opvolgen en deze doorgeven aan productie - Beheer van de planning zodat alles correct en tijdig wordt verwerkt - ... Het gaat om een binnendienstfunctie, al kan u ook sporadisch eens op klantenbezoek moeten gaan. Ben jij technisch aangelegd,zoek je een nieuwe uitdaging met de nodige doorgroeimogelijkheden en begeleiding? stuur dan zeker je CV naar [email protected]!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Herdersem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HERDERSEM)

    Regio: HERDERSEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 8u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, dagelijkse huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klant,en hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gent.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Jobstudent (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Verpleegkundige intensieve zorgen (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige intensieve zorgen: - Verstrek je technische zorgen aan patiënten - Sta je de geneesheer bij, bij het uitvoeren van technische handelingen - Zal je de patiënt en zijn familieleden begeleiden bij de zorgverlening  - Werk je nauw samen met je collega's en rapporteer je aan je hoofdverpleegkundige - Kan je zelfstandig werken 

  • Flexijob horecamedewerker (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SAUNATE

    Type: Flexijob

    Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Cafémedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: EVED

    Type: Flexijob

    We zijn dringend op zoek naar enkele flexijobbers om ons team te versterken. Voor ons druk, gezellig dorpscafé zijn we op zoek naar medewerkers die allround ingezet zullen worden: Het opnemen van bestellingen; Bereiden van dranken, tappen en aan de tafel brengen; Afrekenen; Onderhouden van de tafels, assenbakken legen, terras onderhouden. ...

Zoek naar antwoorden van Ecolas in sociale netwerken
Look for responds of Ecolas in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ecolas. Laat een reactie achter voor Ecolas. Ecolas bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ecolas. Leave a respond for Ecolas. Ecolas on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ecolas op de google maps. Adres en contacten Ecolas
Location of Ecolas on the google maps. Address and contacts of Ecolas

Andere gerelateerde bedrijven als come Ecolas Ecolas: Wimova NV | BADMINTON CLUB MALMEDY | DIRK MAROY | H. STERCK | LEERG. SOCIALE PROMOTIE

Other related companies as Ecolas: Wimova NV | BADMINTON CLUB MALMEDY | DIRK MAROY | H. STERCK | LEERG. SOCIALE PROMOTIE

Ecolas is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ecolas, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08991729736. Het bedrijf Ecolas bevindt zich op het adres: Lange Nieuwstraat 43; 2000; Antwerpen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 467,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 897,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Soil analysis. Lijst met producten zijn Acoustic consultants; Engineering offices - Environmental techniques; Asbestos removal; Soil remediation & protection.
De hoofdactiviteit van Ecolas is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ecolas is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ecolas, openstaande posities, locatie van Ecolas op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Ecolas is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ecolas, company assigned to the tax number BE08991729736. The company Ecolas is located at the address: Lange Nieuwstraat 43; 2000; Antwerpen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 467,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 897,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Soil analysis. List of products are Acoustic consultants; Engineering offices - Environmental techniques; Asbestos removal; Soil remediation & protection.
The main activity of Ecolas is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Ecolas is not available. You also can look at reviews of Ecolas, open positions, location of Ecolas on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ecolas, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ecolas, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ecolas, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ecolas, employees, financial statistics.