BADMINTON CLUB MALMEDY

Contactgegevens BADMINTON CLUB MALMEDY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BADMINTON CLUB MALMEDY: address, phone, fax, email, website, opening hours

BADMINTON CLUB MALMEDY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES THIERS 5BA; 4970; STAVELOT, België

Telefoon (phone): 87275576 (+32-87275576) 87275576 (+32-87275576)

Fax (fax): +32 (19) 710-31-76 +32 (19) 710-31-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BADMINTON CLUB MALMEDY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BADMINTON CLUB MALMEDY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BADMINTON CLUB MALMEDY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BADMINTON CLUB MALMEDY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BADMINTON CLUB MALMEDY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BADMINTON CLUB MALMEDY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BADMINTON CLUB MALMEDY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BADMINTON CLUB MALMEDY
Products information BADMINTON CLUB MALMEDY

BTW identificatienummer (tax): BE09221343994
Ondernemingsnummer: 7118286132
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 819,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Types de Clubs: Badminton.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BADMINTON CLUB MALMEDY
(Get full report from official database of BE for BADMINTON CLUB MALMEDY)

Aanvulling soorten activiteiten voor BADMINTON CLUB MALMEDY
Addition kinds of activities for BADMINTON CLUB MALMEDY

20260202. Bakkerskaas | Bakers' cheese
34699906. Helmen, staal | Helmets, steel
35550305. Vliegtuigen, printers ' | Planes, printers'
38230506. Waterkwaliteit monitoring en controlesystemen | Water quality monitoring and control systems
47839900. Verpakkingen en kratten, nec | Packing and crating, nec
52519903. Pompen en pompapparatuur | Pumps and pumping equipment

Werken bij BADMINTON CLUB MALMEDY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BADMINTON CLUB MALMEDY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BADMINTON CLUB MALMEDY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BADMINTON CLUB MALMEDY. Looking for open vacancies in other companies

  • Lead Scheduler termijnplanning (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Covestro NV

    Type: Vervanging brugpensioen

    Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de termijnplanning van projecten en/of stilstanden en turn arounds. Je ontwikkelt en analyseert termijnplannen, volgt deze dagelijks op en rapporteert afwijkingen. Je implementeert de planning / scheduling richtlijnen en wisselt ervaring uit met andere Covestro vestigingen. Je bent key-user voor de planning en scheduling software tools voor de site Antwerpen (SAP, Prometheus, Roser, Primavera) en staat in voor training en begeleiding van de gebruikers. Je werkt nauw samen met de schedulers van de onderhoudsactiviteiten in de bedrijven.

  • HEFTRUCKCHAUFFEUR (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een dynamisch bedrijf regio Gent zoek ik een gemotiveerde heftruckbestuurder

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp - deeltijds - Merelbeke (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Jobstudent Reservatiedienst (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Oostende zijn we op zoek naar een jobstudent om tijdens de herfstvakantie te werken bij de reservatiedienst. Hier ga je onder andere telefonisch de reservaties opvolgen die binnen komen.

  • Studenten verkoop (18+) (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Voor een supermarkt in regio Dendermonde zijn we op zoek naar studenten die willen werken als winkel / kassabediende. Je staat in voor: - verder helpen van de klanten - werk aan de kassa - aanvullen van de rekken - op orde houden van je werkplaats

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (WAARDAMME)

    Regio: WAARDAMME

    Bedrijf: VS & PARTNERS FENESTRA

    Type: Vaste Job

    Verwerken van documenten (leveringsbons, facturen, ...) - opvolgen van bestellingen & leveringen - opvolgen klanten met betalingsproblemen - verwerken klantengegevens - ondersteuning van vertegenwoordigers via mail, telefoon, ... - verwerken bestellingen - 1e aanspreekpunt voor klanten binnen de firma

  • Verkoopmedewerker seizoensartikelen regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Interim Roeselare

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant regio Roeselare zijn we op zoek naar een verkoopmedewerker voor seizoensartikelen: Als verkoopmedewerker ben jij het gezicht van de onderneming. Je promoot de producten en het bedrijf. Je bent medeverantwoordelijk dat de klanten de producten kopen. Je adviseert de klanten bij het nemen van hun beslissingen en zorgt ervoor dat je goed op de hoogte bent van de acties en gebruikswijze van de producten. Je presenteert de producten op een nette manier die overeenkomt met de achterliggende gedachte van het product. Als verkoopmedewerker sta je de klanten op een vriendelijke manier te woord. - Je vult de producten aan in de rayons in de winkel - Je stelt de producten mooi en zichtbaar te koop in de rekken - Je zorgt ervoor dat tijdig de nodige bestellingen gebeuren - Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid in jouw rayon - Je beantwoordt de vragen van klanten - Je adviseert de klant - Je helpt de klant een aankoop te maken - Je zorgt dat de klant tevreden is en blijft

  • Polyvalent operator brouwer - Optie Vast (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Na een grondige opleiding ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van alle taken met betrekking tot het brouwen, gisten en lageren van bier Je staat in voor de reiniging van de gebruikte installaties en ruimten. Je houdt rekening met bestaande kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Je kan de gebruikte toestellen instellen en bedienen en kleine technische storingen oplossen. Je voert standaard labo analyses uit.

  • Jurist dossierbeheerder (KNESSELARE)

    Regio: KNESSELARE

    Bedrijf: ANN CHIJS

    Type: Vaste Job

    Jurist dossierbeheerder in een notariskantoor Het zelfstandig beheren en opvolgen van klantendossiers in diverse materies, zoals verkoop, krediet, schenking, vereffening/verdeling, huwelijkscontract, nalatenschap, echtscheiding, beslag, vennootschappen,... ontvangst en besprekingen met cliënten,...

  • Sales Consultant Freelance Uniek beleggingsproject (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Zelfstandige activiteit

    - Na een individuele opleiding waarin je door de zaakvoerder wordt geïntroduceerd en in detail opgeleid, benader je vanuit je professioneel netwerk potentiële klanten met je uniek product. - Je staat zelf in voor je afspraken en je agendabeheer. - Je peilt naar hun behoeften en informeert hen over de mogelijkheden. Indien interesse van hun kant, wordt de verdere afhandeling en de effectieve verkoop vanuit het hoofdkantoor afgehandeld. - Je benadert klanten individueel of je organiseert seminars in je regio waar je een groep potentieel geïnteresseerden samenbrengt rond dit thema. Jij organiseert het praktische luik ism het hotel of locatieverantwoordelijke, maar de inhoudelijke presentatie als de facturatie wordt verzorgd door het hoofdkantoor. - Ook indirecte verkopen via boekhouders en fiscale raadgevers neem jij voor jouw rekening. - Na de verkoop volg je je klantenportefeuille op regelmatige basis verder op en pols je naar eventuele interesse in nieuwe aankopen.

  • Internship Finance Assistant (Spring 2019) (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Silverfin

    Type: Werfreserve

    You will join our finance team (3 people) and support our GL Accountant and Finance Assistant with Silverfins’ accounting for BE-NL-UK-DK: Accounts Payable: Scan, verify and book AP invoices Follow-up suppliers correspondence Book bank transactions Accounts Receivable: Support in the set-up of the weekly AR aging report Follow-up outstanding invoices and client correspondence Preparation & set up invoices General Ledger: Support monthly closing: follow up recurring suppliers/monthly costs - follow-up credit cards Reconciliations: current accounts BE/NL/UK - Bank reconciliations - Suspense Accounts International: Research legislation/regulations regarding accountancy set-up in new, European countries. Various tasks regarding these set-ups: new bank accounts, etc. Interaction with NL-UK-DK Ad hoc projects to facilitate our accountancy process.

Zoek naar antwoorden van BADMINTON CLUB MALMEDY in sociale netwerken
Look for responds of BADMINTON CLUB MALMEDY in social networks

Lees alle opmerkingen voor BADMINTON CLUB MALMEDY. Laat een reactie achter voor BADMINTON CLUB MALMEDY. BADMINTON CLUB MALMEDY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BADMINTON CLUB MALMEDY. Leave a respond for BADMINTON CLUB MALMEDY. BADMINTON CLUB MALMEDY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BADMINTON CLUB MALMEDY op de google maps. Adres en contacten BADMINTON CLUB MALMEDY
Location of BADMINTON CLUB MALMEDY on the google maps. Address and contacts of BADMINTON CLUB MALMEDY

Andere gerelateerde bedrijven als come BADMINTON CLUB MALMEDY BADMINTON CLUB MALMEDY: LANDBOUWKREDIET | L & V-GGE CARROSSERIE BVBA | EDUARDUS ANDRIESSEN | PHARMACIES DE GARDE | PLANTIMPLEX ETS.

Other related companies as BADMINTON CLUB MALMEDY: LANDBOUWKREDIET | L & V-GGE CARROSSERIE BVBA | EDUARDUS ANDRIESSEN | PHARMACIES DE GARDE | PLANTIMPLEX ETS.

BADMINTON CLUB MALMEDY is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BADMINTON CLUB MALMEDY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09221343994. Het bedrijf BADMINTON CLUB MALMEDY bevindt zich op het adres: RUE DES THIERS 5BA; 4970; STAVELOT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 819,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Badminton..
De hoofdactiviteit van BADMINTON CLUB MALMEDY is Administratie van Milieukwaliteit en Huisvestingsprogramma's, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BADMINTON CLUB MALMEDY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BADMINTON CLUB MALMEDY, openstaande posities, locatie van BADMINTON CLUB MALMEDY op de kaart.

BADMINTON CLUB MALMEDY is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is BADMINTON CLUB MALMEDY, company assigned to the tax number BE09221343994. The company BADMINTON CLUB MALMEDY is located at the address: RUE DES THIERS 5BA; 4970; STAVELOT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 819,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Badminton..
The main activity of BADMINTON CLUB MALMEDY is Administration of Environmental Quality and Housing Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BADMINTON CLUB MALMEDY is not available. You also can look at reviews of BADMINTON CLUB MALMEDY, open positions, location of BADMINTON CLUB MALMEDY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BADMINTON CLUB MALMEDY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BADMINTON CLUB MALMEDY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BADMINTON CLUB MALMEDY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BADMINTON CLUB MALMEDY, employees, financial statistics.