AXA Bank Belgium Congres

Contactgegevens AXA Bank Belgium Congres: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AXA Bank Belgium Congres: address, phone, fax, email, website, opening hours

AXA Bank Belgium Congres

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Rue du Congrès 20; 1000; Bruxelles, België

Telefoon (phone): 02 223 24 42 (+32-02 223 24 42) 02 223 24 42 (+32-02 223 24 42)

Fax (fax): 02 223 09 79 (+32-02 223 09 79) 02 223 09 79 (+32-02 223 09 79)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AXA Bank Belgium Congres: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AXA Bank Belgium Congres"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AXA Bank Belgium Congres"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AXA Bank Belgium Congres, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AXA Bank Belgium Congres. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AXA Bank Belgium Congres, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AXA Bank Belgium Congres. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AXA Bank Belgium Congres
Products information AXA Bank Belgium Congres

BTW identificatienummer (tax): BE06496459960
Ondernemingsnummer: 7881561279
Hoofdstad (capital): 264,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 307,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in AXA Bank Belgium Congres zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AXA Bank Belgium Congres
(Get full report from official database of BE for AXA Bank Belgium Congres)

Aanvulling soorten activiteiten voor AXA Bank Belgium Congres
Addition kinds of activities for AXA Bank Belgium Congres

235399. Hoeden, petten en millinery, nec | Hats, caps, and millinery, nec
02919901. Dierspecialisatie boerderij, algemeen | Animal specialty farm, general
15429900. Nonresidential constructie, nec, nec | Nonresidential construction, nec, nec
22590104. Veters, gebreid | Mittens, knit
22979901. Gebonden vezel weefsels, behalve vilt | Bonded-fiber fabrics, except felt
28120000. Alkalieën en chloor | Alkalies and chlorine
34330103. Gasbrander, huishoudelijk | Gas burners, domestic
37140210. Achterashuis, motorvoertuig | Rear axle housings, motor vehicle
38290201. Actinometers, meteorologische | Actinometers, meteorological
38420104. Gasmaskers | Gas masks

Werken bij AXA Bank Belgium Congres: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AXA Bank Belgium Congres: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AXA Bank Belgium Congres. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AXA Bank Belgium Congres. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker (HALEN)

    Regio: HALEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Corrigerend onderhoud van het productiemateriaal - Behandeling van onderhoudsaanvragen volgens : - De wekelijkse planning - Het technisch actieplan - Onvoorziene omstandigheden (pannes van machines etc.) - Het beheer van het materiaal : - Onderdelen voor interventieaanvragen voorzien - Bijvullen van de stock - Het administratief beheer van de interventies: registratie van de interventies in een ERP pakket - Erop toezien dat het machinepark en de technische installaties in het bedrijf goed functioneren: - Zorgen voor het geplande preventieve onderhoud - De storingen en afwijkingen uit het verleden opnieuw onderzoeken en afstellen - Assisteren in de productie op het vlak van het materiaal

  • Handige productiemedewerker (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Heverlee zijn we op zoek naar een gemotiveerde productiemedewerker.   Jouw takenpakket als productiemedewerker ziet er als volgt uit:  het reinigen en ontbramen van aluminium componenten en profielen het reinigen en onderhouden van de freesmachines en de werkvloer Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • Zaalmedewerker (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij gaan op zoek naar een zaalmedewerker! Opleiding of ervaring... Je werkt niet op zondag en bent nog een extra dag vrij tijdens de week. Service Coupé Zaterdag werken vanaf 18u00

  • Chauffeur C of CE - afzetcontainers (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zet afzetcontainers af of pikt die op met de vaste vrachtwagen of met een vrachtwagen en aanhangwagen. Je vertrekt steeds vanuit het depot en rijdt in een straal van 30 km in de regio. Je start tussen 5u en 7u 's morgens en presteert zo'n 10 tot 12u/dag. Als je even niet moet rijden, dan help je mee in het magazijn. Vanaf september is een nieuwe vrachtwagen voorzien, maar als je wil kan je onmiddellijk starten. Loon volgens PC schoonmaak (hoog startloon!) Optie vast

  • PLAATSER RAMEN EN DEUREN (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je gaat samen met een collega naar de werf om ramen en deuren te plaatsen. - Je werkt op renovatie projecten. - Je zorgt eveneens voor de afwerking van het raam en plaats ook gordijnbakken.

  • Praktijkhelp(st)er voor de thuiszorg - regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! In 2016 ontving Familiezorg West-Vlaanderen vzw de ADMB Award voor haar intensief en persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming. Helpt u graag mensen? Houdt u van orde, netheid en gezelligheid? Zoekt u een zinvolle en sociale opdracht waarvoor u veel waardering krijgt? Wil u graag samenwerken met een fijne groep collega's? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste praktijkhelp(st)ers voor de thuiszorg. Aan hulpbehoevende personen die thuis wonen biedt u praktische ondersteuning op het vlak van: wassen en strijken gewone onderhoudstaken (stof afnemen, stofzuigen, vloeren en stoep schoonmaken, keuken en sanitair onderhouden, ramen wassen...) periodiek onderhoud (meubelen schoonmaken, deuren afwassen, luchters schoonmaken, koelkast en diepvries reinigen...) boodschappen de bereiding van maaltijden

  • STAGEPLAATS/INTERNSHIP (WOMMELGEM)

    Regio: WOMMELGEM

    Bedrijf: EUROPROMOTION

    Type: Studentenjob

    Zoek je nog een toffe en leerrijke stageplaats? Droom je van een job in de fieldmarketing-sector? Benieuwd hoe het er allemaal achter de schermen aan toe gaat? Dan is een stage bij Europromotion misschien iets voor jou! Europromotion N.V. is het toonaangevend multichannel sales & fieldmarketing bedrijf, met kantoren gelegen te Wommelgem. Met een jong en dynamisch team organiseren en coördineren we de sales- en fieldmarketing-activiteiten voor onze klanten, gekende spelers in de FMCG-wereld. Als stagiair Event Management/Office Management/Marketing/Communicatie/Internationaal Ondernemen/.. sta je de Project Manager bij met volgende taken : Administratieve voorbereiding van de promotionele activiteiten zoals o.a. het opmaken en verzenden van contracten, het verzamelen van informatie, het opmaken van rapporteringen in Excel, ...; Bijwonen van vergaderingen met de promo-teams en het opstellen en geven van briefings; Telefonische en/of schriftelijke contacten met de uitvoerders (promo-teams, merchandisers, animatrices, ...)

  • Bijlesgever wiskunde (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Chauffeur - Jobstudent (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een transportfirma zijn wij op zoek naar studenten die op regelmatige basis als chauffeur willen werken op maandag (ongeveer van 14u-22u) en eventueel ook op andere dagen van 15u-21u. Je rijdt rond met koelwagens om producten tot bij de klanten te brengen. Je vertrekt vanuit Oostakker.

  • Product Engineering Manager (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: ENGINITY

    Type: Vaste Job

    De Product Engineering Manager is verantwoordelijk voor de industrialisatie en het continue verbeteringsproces van de sensoren productfamilie voor HEN wereldwijd. De Product Engineering Manager rapporteert aan de General Manager HEN en maakt deel uit van het managementteam van de Plant. Taken en verantwoordelijkheden De Product Engineering Manager leidt de 3 Product Engineering teams van de product familie sensoren in de realisatie van de industrialisatie van nieuwe producten die in de markt geïntroduceerd worden, product/proces verbeteringen en behandeling van klantenklachten. Verantwoordelijk voor het volledig beheer van de industrialisatie van nieuwe producten en dit van concept/studie fase tot uitvoering en product lancering en dit in nauwe samenwerking met de R&D afdeling. Zorgen voor het continue verbeteringsproces door afvalvermindering, productie-efficiëntie en optimalisatie, verbetering van materialen en materiaalstromen. Verhoging van de productiviteit door middel van ‘zero defect’ denken, processen en technologie verbeteringen. Zorgt voor een pro-actieve borging van de kwaliteit van de producten door toepassen en optimaliseren van het FMEA-proces. Gedreven door feiten & cijfers en solide beslissingen kunnen nemen. Geeft sturing aan de lopende product & procesverbeteringen om alzo kwaliteit vereisten, productie doelen en kosten efficiëntie te bereiken. Geeft sturing en ondersteuning waar vereist om product & proces problemen op te lossen en klantenklachten op een efficiënte en doeltreffende manier op te lossen. Hij heeft een overzicht over de verschillende productgroepen, evalueert resultaten en gaat voor resultaatsgerichte oplossingen om de producten continu te verbeteren. Verantwoordelijk voor het gelijktijdig beheren van meerdere verbeteringsprojecten. Coördinatie van bovenstaande verantwoordelijkheden voor HEN wereldwijd.

  • Credit Controller (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Je komt terecht in een team van 4 personen op de boekhouding. Moeilijke en verhitte situaties telefonisch en per mail oplossen geven jou energie! Hierbij schrikken administratieve taken jou zeker niet af! Je beheert de klantenportefeuilles. Je volgt heel het proces van A-Z en bijt je vast in elk dossier. Je bereidt gerechtelijke dossiers voor en volgt deze op bij deurwaarder en advocaat. Er wordt geen kennis van de juridische materie verwacht! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een dynamisch bedrijf met activiteiten in de bouwsector en algemene industrie.  Je krijgt de vrijheid om je eigen werk te organiseren en komt terecht in een team met collega's die elkaar zoveel mogelijk proberen te helpen. 

  • Chef De Partie (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Assisteren van keukenverantwoordelijke • Kennis van snijtechnieken • Meewerken aan bereidingen • Assisteren bij alle keukenactiviteiten • Waarborgen van kwaliteit en smaak • Respecteren van keukenwetten • Degelijke productkennis

Zoek naar antwoorden van AXA Bank Belgium Congres in sociale netwerken
Look for responds of AXA Bank Belgium Congres in social networks

Lees alle opmerkingen voor AXA Bank Belgium Congres. Laat een reactie achter voor AXA Bank Belgium Congres. AXA Bank Belgium Congres bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AXA Bank Belgium Congres. Leave a respond for AXA Bank Belgium Congres. AXA Bank Belgium Congres on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AXA Bank Belgium Congres op de google maps. Adres en contacten AXA Bank Belgium Congres
Location of AXA Bank Belgium Congres on the google maps. Address and contacts of AXA Bank Belgium Congres

Andere gerelateerde bedrijven als come AXA Bank Belgium Congres AXA Bank Belgium Congres: AHILIO | COIFFURE DALLAS | BETTY BOETIEK | P. HILAIRE | Beernaert G

Other related companies as AXA Bank Belgium Congres: AHILIO | COIFFURE DALLAS | BETTY BOETIEK | P. HILAIRE | Beernaert G

AXA Bank Belgium Congres is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is AXA Bank Belgium Congres, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06496459960. Het bedrijf AXA Bank Belgium Congres bevindt zich op het adres: Rue du Congrès 20; 1000; Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 264,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 307,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Banks. Producten gemaakt in AXA Bank Belgium Congres zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AXA Bank Belgium Congres is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AXA Bank Belgium Congres is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AXA Bank Belgium Congres, openstaande posities, locatie van AXA Bank Belgium Congres op de kaart.

AXA Bank Belgium Congres is a company, that was registered 2006 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is AXA Bank Belgium Congres, company assigned to the tax number BE06496459960. The company AXA Bank Belgium Congres is located at the address: Rue du Congrès 20; 1000; Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 264,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 307,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Banks. Products created in AXA Bank Belgium Congres were not found.
The main activity of AXA Bank Belgium Congres is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of AXA Bank Belgium Congres is not available. You also can look at reviews of AXA Bank Belgium Congres, open positions, location of AXA Bank Belgium Congres on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AXA Bank Belgium Congres, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AXA Bank Belgium Congres, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AXA Bank Belgium Congres, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AXA Bank Belgium Congres, employees, financial statistics.