ASLK-CGER Bank

Contactgegevens ASLK-CGER Bank: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ASLK-CGER Bank: address, phone, fax, email, website, opening hours

ASLK-CGER Bank

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Strijdersstr 7; Edegem; 2520, België

Telefoon (phone): 32.3-4576006^^3:4576006 32.3-4576006^^3:4576006

Fax (fax): +32 (13) 934-23-20 +32 (13) 934-23-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ASLK-CGER Bank: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ASLK-CGER Bank"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ASLK-CGER Bank"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ASLK-CGER Bank, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ASLK-CGER Bank. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ASLK-CGER Bank, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ASLK-CGER Bank. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ASLK-CGER Bank
Products information ASLK-CGER Bank

BTW identificatienummer (tax): BE08798645019
Ondernemingsnummer: 4855377197
Hoofdstad (capital): 695,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 198,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Bank Services

Product categorie (product category): Banks

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ASLK-CGER Bank
(Get full report from official database of BE for ASLK-CGER Bank)

Aanvulling soorten activiteiten voor ASLK-CGER Bank
Addition kinds of activities for ASLK-CGER Bank

7694. Armature rewinding winkels | Armature rewinding shops
228201. Naald- en ambachtelijke garens, draaien, wikkelen of spoelen | Needle and handicraft yarns, twisting, winding, or spooling
332101. Gietijzeren buis en fittingen | Cast iron pipe and fittings
24410103. Doos schudde, hout | Box shook, wood
28190908. Anorganische metaalverbindingen of zouten, nec | Inorganic metal compounds or salts, nec
28449903. Manicure preparaten | Manicure preparations
36630103. Carrier apparatuur, radio communicatie | Carrier equipment, radio communications
50149902. Motorbanden en buizen | Motorcycle tires and tubes

Werken bij ASLK-CGER Bank: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ASLK-CGER Bank: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ASLK-CGER Bank. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ASLK-CGER Bank. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator drukvaten (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de visuele en dimensionele controle tijdens het productieproces Het omstempelen van materiaalnummers in materialen De hydrotest van de drukvaten uitvoeren  

  • Automecanicien (WAANRODE)

    Regio: WAANRODE

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Tienen - Diest zijn we momenteel op zoek naar een ervaren automecanicien. Je wordt ingeschakeld voor allerhande reparaties en herstellingen aan de personenwagens. Je voert de kleine en grote onderhouden uit. Kennis van elektriciteit van de wagens is een grote troef maar jouw takenpakket bestaat overwegend uit mechanische herstellingen en onderhouden van de wagens Door je leidinggevende capaciteiten, ben je in staat om andere techniekers aan te sturen waar nodig, de planning op te maken volgens prioriteit en de werken te verdelen.

  • Passie & talent om als 'stroomleider' te werken!!! (OPGLABBEEK)

    Regio: OPGLABBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een fijn en zeer gezond en sterk groeiend bedrijf gespecialiseerd in elektriciteitsnetten, schakelkasten, datanetten en zelfs technische software, zijn we op zoek naar nieuwe, enthousiaste medewerkers die geboren zijn voor een job als stroomleider (elektrotechnieker)! Als Stroomleider word je zowel voor projectmatige ontzorging, permanente ondersteuning of voor periodieke versterking ingezet bij industriële klanten of grote projecten Jouw takenpakket bestaat oa. uit volgende verantwoordelijkheden: * elektrische schema’s lezen * zelfstandig elektrische installaties bouwen op basis van voorliggende plannen * kabelbanen en –ladders plaatsen, kabels trekken en aansluiten * kabels moffen, een motor aansluiten in ster en driehoek * elektrische borden installeren bij klanten en vakkundig aansluiten * ervan houden in team te werken, serviceminded en flexibel zijn Belangrijk om weten, is dat je aan de slag kan gaan in een bedrijf dat zeer respectvol omgaat met zijn medewerkers. Er wordt continu aandacht geschonken aan de ontwikkeling (via opleidingen) en het welzijn van alle collega's!!!

  • Magazijnier (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gelegen te Mechelen zijn we op zoek naar een nieuwe collega, namelijk een magazijnier. Je staat in voor de dagelijkse opvolging van de voorraad Je zorgt voor orde en overzicht van de werkplaats en het magazijn Structuur en veiligheid staan bij jou op nummer één Je bent bereid fysiek zwaar werk te verrichten

  • HUISHOUDHULP/POETSVROUW TERVUREN (TERVUREN)

    Regio: TERVUREN

    Bedrijf: 123 Servi Clean

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij particulieren waar je instaat voor de poets en strijk.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Hostess: kinderanimatie Suske en Wiske (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Studentenjob

    Xtra is op zoek naar 2 studenten die in de huid van Suske en Wiske willen kruipen. - Op 27/10/18 (10:30u-18:00u) en 28/10/18 (10:00u-17:30u) organiseert de standaard uitgeverij signeersessies. - Je zult per dag op drie verschillende locaties aanwezig moeten zijn. Het is belangrijk dat een van de studenten een auto heeft. - Een Suske of Wiske pak dragen (dit pak krijg je ter plaatsen ter beschikking) - Animatie met kinderen

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • KAPPER/KAPSTER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Vaste Job

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde collega's met de juiste spirit aan! Ook eindejaars! Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • VERTEGENWOORDIGER dhz zaken en amerikaanse stockhuizen - OP ZELFSTANDIGE BASIS - hoge commissie (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: GRONICO TRADING CO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groothandel /fabrieksagent in badkameraccessoires, woonaccessoires en keukenaccessoires speicifiek voor dhz zaken en amerikaanse stocdkhuizen zoekt : zelfstandige vertegenwoordigers - niet in dienstverband - maar op commissieloon. Bent u reeds actief in de sector van diy , interieurdecoratie, sanitairwinkels, ?? Wij zijn een groothandel/fabrieksagent van badkameraccessoires, woonaccessoires en keukenaccessoires speicifiek voor dhz zaken en amerikaanse stocdkhuizen . Wij kijken momenteel uit naar verschillende accountmanagers op zelfstandige basis voor België voor het bezoeken van deze doelgroep en aanverwanten om onze collecties te verkopen. U DIENT DUS IN HET BEZIT TE ZIJN VAN EEN BTW NUMMER. Wij hebben verschillende exclusiviteiten voor Belgie en zoeken iemand al dan niet uit de sector om deze artikelen al dan niet aanvullend mee te nemen.

  • Spontane Sollicitatie Schoonmaak Herentals 2018 (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Welkom in onze wereld van diensten! Als wereldleider op het vlak van facilitaire dienstverlening, is het onze belangrijkste taak om bedrijven een waaier van ondersteunende diensten aan te bieden en te beheren. ISS Facility Services stelt in België 12.000 mensen tewerk in de Catering, Cleaning, Office support en Property Services. Deze vacature betreft een RESERVE. Wanneer wij op zoek zijn naar mensen uit de regio Herentals zullen wij jou contacteren voor de functie. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... ; Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,...; Dit zijn meestal deeltijdse jobs 's morgens (vanaf 6u) of 's avonds (vanaf 16u).

  • flexi - horeca - Italiaans restaurant - loon bespreekbaar (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Flexijob

    Onze klant is een Italiaans restaurant die op zoek is naar extra versterking. Jouw takenpakket: klanten verwelkomen bestellingen opnemen  drank & eten serveren aan tafel tafels afruimen en indekken Als flexi-job in dit Italiaans restaurant is het loon bespreekbaar, afhankelijk van jouw ervaring. De werkuren zijn onderling overeen te komen, maar het is wel belangrijk dat je minimum 1shift in het weekend kan werken. Sowieso werk je nooit op zondag. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een hip, modern Italiaans restaurant in het centrum van Waregem. Gezien het grote succes zijn zij op zoek naar een extra werkkracht.

Zoek naar antwoorden van ASLK-CGER Bank in sociale netwerken
Look for responds of ASLK-CGER Bank in social networks

Lees alle opmerkingen voor ASLK-CGER Bank. Laat een reactie achter voor ASLK-CGER Bank. ASLK-CGER Bank bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ASLK-CGER Bank. Leave a respond for ASLK-CGER Bank. ASLK-CGER Bank on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ASLK-CGER Bank op de google maps. Adres en contacten ASLK-CGER Bank
Location of ASLK-CGER Bank on the google maps. Address and contacts of ASLK-CGER Bank

Andere gerelateerde bedrijven als come ASLK-CGER Bank ASLK-CGER Bank: BILL'S BROODJES EN HAMBURGER B | NEW HELMET VC | H. PANNEEL | Coprha SA | INGE GOBIN

Other related companies as ASLK-CGER Bank: BILL'S BROODJES EN HAMBURGER B | NEW HELMET VC | H. PANNEEL | Coprha SA | INGE GOBIN

ASLK-CGER Bank is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ASLK-CGER Bank, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08798645019. Het bedrijf ASLK-CGER Bank bevindt zich op het adres: Strijdersstr 7; Edegem; 2520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 695,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 198,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Banks. Lijst met producten zijn Bank Services.
De hoofdactiviteit van ASLK-CGER Bank is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ASLK-CGER Bank is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ASLK-CGER Bank, openstaande posities, locatie van ASLK-CGER Bank op de kaart.

ASLK-CGER Bank is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is ASLK-CGER Bank, company assigned to the tax number BE08798645019. The company ASLK-CGER Bank is located at the address: Strijdersstr 7; Edegem; 2520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 695,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 198,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Banks. List of products are Bank Services.
The main activity of ASLK-CGER Bank is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ASLK-CGER Bank is not available. You also can look at reviews of ASLK-CGER Bank, open positions, location of ASLK-CGER Bank on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ASLK-CGER Bank, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ASLK-CGER Bank, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ASLK-CGER Bank, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ASLK-CGER Bank, employees, financial statistics.