NEW HELMET VC

Contactgegevens NEW HELMET VC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NEW HELMET VC: address, phone, fax, email, website, opening hours

NEW HELMET VC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE P. BENOIT 15; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK, België

Telefoon (phone): 22154474 (+32-22154474) 22154474 (+32-22154474)

Fax (fax): +32 (53) 463-56-33 +32 (53) 463-56-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NEW HELMET VC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NEW HELMET VC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NEW HELMET VC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NEW HELMET VC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NEW HELMET VC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NEW HELMET VC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NEW HELMET VC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NEW HELMET VC
Products information NEW HELMET VC

BTW identificatienummer (tax): BE02576538085
Ondernemingsnummer: 3469451904
Hoofdstad (capital): 653,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 383,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in NEW HELMET VC zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sportclubs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NEW HELMET VC
(Get full report from official database of BE for NEW HELMET VC)

Aanvulling soorten activiteiten voor NEW HELMET VC
Addition kinds of activities for NEW HELMET VC

0711. Bodemvoorbereiding | Soil preparation services
22111203. Buntingdoeken | Bunting cloths
26310401. Autobord | Automobile board
28690318. Vinyl acetaat | Vinyl acetate
32720102. Manhole covers of frames, beton | Manhole covers or frames, concrete
35310708. Bodem compactors: trillend | Soil compactors: vibratory
35420000. Gereedschapsmachines, metaalvormend type | Machine tools, metal forming type
35450326. Sokjes (accessoires voor gereedschapsmiddelen) | Sockets (machine tool accessories)
65199901. Luchthavenverhuur, indien niet opererende luchthaven | Airport leasing, if not operating airport
76991207. Tinsmithing, reparatie werk | Tinsmithing, repair work

Werken bij NEW HELMET VC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NEW HELMET VC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NEW HELMET VC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NEW HELMET VC. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakmedewerker Voeding (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: ASAP MORTSEL

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Borsbeek zijn wij op zoek naar gemotiveerde en getalenteerde inpakmedewerkers. Ben jij stressbestendig en flexibel ingesteld? Voel jij je thuis in de voedingssector? Dan zijn wij op zoek naar jou! Onze klant is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en verpakken van chocolade.

  • Autopoetsers (TONGEREN)

    Regio: TONGEREN

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Tongeren zijn we regelmatig op zoek naar kandidaten voor het poetsen van auto's.

  • Medewerker Contactcenter Food (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je goed met taal, communicatief aangelegd en help je graag mensen? Dan pas je perfect bij In Contact, het contactcenter van Colruyt Group. Onze 250 medewerkers reageren snel, vriendelijk en professioneel. Wanneer klanten en collega¿s bellen of mailen, beantwoord jij enthousiast al hun vragen. Je werkt graag in een team. Samen met je teamgenoten ga je volop voor de klant, met de nodige goesting. Heeft hij een probleem? Dan is dat ook het jouwe tot een oplossing gevonden is. Heeft hij een vraag? Dan doe je er alles aan om het antwoord te vinden. Wanneer je een gesprek met een glimlach kunt afsluiten, is jouw dag helemaal goed. Vanzelfsprekend behandel je elk gesprek vertrouwelijk en met de nodige integriteit. In Contact helpt zowel klanten als medewerkers verder. Jij gaat aan de slag in de cluster 'Food¿ of 'Non-Food¿. De Foodafdeling omvat winkelformules zoals Colruyt, Bio-Planet, Spar en OKay. Voor Non-Food sta je de medewerkers en klanten van Dreamland, Dreambaby en ColliShop te woord. Vooraf krijg je een uitgebreide opleiding zodat je perfect op de hoogte bent van alles wat er leeft en beweegt bij Colruyt Group.

  • Operator 2-ploegen (m/v) (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een allround, verantwoordelijke functie als operator in 2-ploegen? Wil je je technische kennis blijven bijscholen en groeien in je job? Dit kan allemaal als operator binnen dit bedrijf! Wat doe je: - Je gaat op ronde in het magazijn en zorgt ervoor dat de automatische lijn blijft draaien. Zo kan je de invoer, opslag en uitvoer van de palletten garanderen. - Je analyseert storingen en fouten zodat deze in de toekomst vermeden worden - Een storing aan een productiemachine, werkmateriaal of liften vormen voor jou een uitdaging. Je gaat aan de slag en zorgt dat deze snel opgelost worden. - Voorbereidend werk is alles! Daarom voer je op systematische wijze preventieve onderhouds, - wijziging en reparatiewerkzaamheden uit. - Groepswerk: je werkt nauw samen met je collega's, technici en leidinggevenden. Zo weet iedereen wat er gebeurd is, hoe het is opgelost en hoe dit in de toekomst anders kan. Waar kom je terecht? Dit internationale bedrijf heeft namelijk ook een vestiging in Veurne en zorgt op deze site voor een vlekkeloze distributie van onder andere de producten van Pepsico. Grote kans dus dat jouw chipjes van Lays die je laatst hebt opengetrokken, in de winkel zijn geraakt met behulp van dit bedrijf. . Op deze site werk je samen met ongeveer een 50-tal collega's die graag samen lunchen en waar al eens een flauwe mop kan verteld worden. Ondanks de grote drukte die er soms kan heersen in dit magazijn, is veiligheid een absolute prioriteit voor dit bedrijf en met behulp van interne opleidingen, zorgen zij graag voor jou.

  • Houtbewerker/Interieurbouwer CNC (HULSHOUT)

    Regio: HULSHOUT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je een passie voor interieurbouw; Ben je graag creatief en actief bezig; Heb je kennis van en ervaring met verschillende materialen en ben je een echte team speler; Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je wordt ingeschakeld in het atelier: Interieurplannen lezen voor binnendeuren en meubels; Programmeren en uitvoeren van zaag-en maatwerkopdrachten met onze CNC-gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine; Uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je gaat mee op verplaatsing: Je vertrekt vanuit het bedrijf voor projecten over gans België. Je bent flexibel om, indien je op verplaatsing werkt, te vertrekken om 06h00.

  • HUISHOUDHULP (M/V) DAMME (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • DRINGEND studenten gezocht inventaris (VICHTE)

    Regio: VICHTE

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Studentenjob

    MOVE is dringend op zoek naar studenten die nog een centje willen bijverdienen. - helpen bij de inventaris voor een mooie winkel regio Vichte ( 03/09-15/09)

  • Project manager - Project en innovatie (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 5181 Locatie: ZNA Stuivenberg in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Project en innovatie Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Ben jij de ervaren projectmanager die we zoeken? Jouw uitdaging: Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding, aanpak en opvolging van een project volgens de project methodologie van ZNA. Je treedt op als een drijvende kracht binnen het project. Je staat in voor het bewaken van de afgesproken regels en de consistentie van de doelstellingen en randvoorwaarden. Je maakt een verzorgde projectplanning op. Je zorgt ervoor dat de ZNA-tools in functie van centrale rapportering up to date blijven. Je staat in voor het beheren en opvolgen van het budget van de projecten en kan acties nemen indien nodig. Je kan correct de administratie van een project beheren, opvolgen en afhandelen. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Natasha Pavlova, HR Rekrutering, op 03 217 79 90. Voel jij je aangesproken?

  • Projectingenieur mechanische constructies te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    - U bent eindverantwoordelijke in de realisatie van een verkocht project, dwz u begeleidt de uitvoering van de werken vanaf het atelier tem de plaatsing op de werf; - Opmaak technische offertes op basis van mondelinge of schriftelijke informatie van de verkoper; - Opmaak en ontwerpen van mechanische constructies (machines en plaatwerk )in Inventor en/of Autocad; - Opmetingen bij en contacten met de klant; - Opmaak bestellingen en bewaken van leveringstermijnen; - Instrueren van leveranciers , mensen in atelier en monteurs; - Samenstellen technisch dossier; - Projectverantwoordelijke.

  • PROJECTINGENIEUR MACHINEBOUW (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Vaste Job

    Je bent verantwoordelijk voor het mechanisch ontwerpen naar het idee van de klant in onderling overleg en binnen het vooropgestelde budget. Je volgt het project op van begin tot einde. Je komt in aanraking met uiteenlopende sectoren, wat de job heel gevarieerd houdt.

  • Productiemedewerker (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Steenbakkerij VANDE MOORTEL

    Type: Vaste Job

    Als productiemedewerker heb je volgende taken: Zetten van de bakstenen voor het bakproces Lossen en stapelen van de bakstenen na het bakproces Sorteren, controleren en verpakken van de afgewerkte producten

  • Laborant farma GMP (groei naar validatie) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant in Turnhout is een is een middelgroot hoogtechnologisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren en conditioneren van geneesmiddelen. De onderneming beschikt over moderne installaties en is onderworpen aan de strengste internationale normen. Voor het labo kwaliteitscontrole zoeken we een laborant voor het analytisch labo. Je doet kwaliteitscontrole; je werkt vooral met chromatografische technieken en daarbuiten nog een aantal fysicochemische analyses. Je werkt onder strikte GMP normen. Na verloop van tijd zijn er groeimogelijkheden naar een validatiefunctie binnen het labo. Je werkt dan eveneens mee aan de validatie en indienststelling van labotoestellen. Verder doe je ook kalibraties en onderhoud van labotoestellen. Vaste functie met groeimogelijkheden!.

Zoek naar antwoorden van NEW HELMET VC in sociale netwerken
Look for responds of NEW HELMET VC in social networks

Lees alle opmerkingen voor NEW HELMET VC. Laat een reactie achter voor NEW HELMET VC. NEW HELMET VC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NEW HELMET VC. Leave a respond for NEW HELMET VC. NEW HELMET VC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NEW HELMET VC op de google maps. Adres en contacten NEW HELMET VC
Location of NEW HELMET VC on the google maps. Address and contacts of NEW HELMET VC

Andere gerelateerde bedrijven als come NEW HELMET VC NEW HELMET VC: KONINKL. MIJ ST.HUBERTUS/SOCI?T? ROYALE ST.HUBERT | FC LEIEJONGENS | Coulisses de l'Imaginaire (Les) | S.R.S. Food SPRL | BOUL. -P?TISSERIE MICHEL

Other related companies as NEW HELMET VC: KONINKL. MIJ ST.HUBERTUS/SOCI?T? ROYALE ST.HUBERT | FC LEIEJONGENS | Coulisses de l'Imaginaire (Les) | S.R.S. Food SPRL | BOUL. -P?TISSERIE MICHEL

NEW HELMET VC is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NEW HELMET VC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02576538085. Het bedrijf NEW HELMET VC bevindt zich op het adres: AVENUE P. BENOIT 15; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 653,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 383,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Sportclubs. Producten gemaakt in NEW HELMET VC zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NEW HELMET VC is Uitvoerende, wetgevende en algemene overheid, behalve financiën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NEW HELMET VC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NEW HELMET VC, openstaande posities, locatie van NEW HELMET VC op de kaart.

NEW HELMET VC is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is NEW HELMET VC, company assigned to the tax number BE02576538085. The company NEW HELMET VC is located at the address: AVENUE P. BENOIT 15; 1030; SCHAARBEEK/SCHAERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 653,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 383,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Sportclubs. Products created in NEW HELMET VC were not found.
The main activity of NEW HELMET VC is Executive, Legislative & General Government, Except Finance, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of NEW HELMET VC is not available. You also can look at reviews of NEW HELMET VC, open positions, location of NEW HELMET VC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NEW HELMET VC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NEW HELMET VC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NEW HELMET VC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NEW HELMET VC, employees, financial statistics.