GROTTE LA MERVEILLEUSE

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • GROTTE LA MERVEILLEUSE
Private companiesAgricultural Services • GROTTE LA MERVEILLEUSE

Contactgegevens GROTTE LA MERVEILLEUSE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GROTTE LA MERVEILLEUSE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GROTTE LA MERVEILLEUSE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE PHILIPPEVILLE 142; 5500; DINANT, België

Telefoon (phone): 82222210 (+32-82222210) 82222210 (+32-82222210)

Fax (fax): +32 (55) 154-80-49 +32 (55) 154-80-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GROTTE LA MERVEILLEUSE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GROTTE LA MERVEILLEUSE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GROTTE LA MERVEILLEUSE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GROTTE LA MERVEILLEUSE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GROTTE LA MERVEILLEUSE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GROTTE LA MERVEILLEUSE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GROTTE LA MERVEILLEUSE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GROTTE LA MERVEILLEUSE
Products information GROTTE LA MERVEILLEUSE

BTW identificatienummer (tax): BE09951385498
Ondernemingsnummer: 8149353027
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 509,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Type d'Attraction: Grottes & Cavernes Touristiques.

Product categorie (product category): Jardins botaniques,zoologiques,observatoires and réserves naturelles

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GROTTE LA MERVEILLEUSE
(Get full report from official database of BE for GROTTE LA MERVEILLEUSE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GROTTE LA MERVEILLEUSE
Addition kinds of activities for GROTTE LA MERVEILLEUSE

9223. Correctionele instellingen | Correctional institutions
308900. Kunststofproducten, nec | Plastics products, nec
513900. Schoeisel | Footwear
865100. Politieke organisaties | Political organizations
14990502. Zandsteen mijnbouw | Soapstone mining
25140603. Hangmatten: metaal- of stof- en metaalcombinatie | Hammocks: metal or fabric and metal combination
36619901. Carrier apparatuur, telefoon of telegraaf | Carrier equipment, telephone or telegraph
53110000. Warenhuizen | Department stores
78419901. Film- of bandverhuur, film | Film or tape rental, motion picture
86990101. Amateursport promotie | Amateur sports promotion

Werken bij GROTTE LA MERVEILLEUSE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GROTTE LA MERVEILLEUSE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GROTTE LA MERVEILLEUSE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GROTTE LA MERVEILLEUSE. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator 1ste extrusielijn (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je start als 2° man ( hulp operator) om de werkomgeving en gebruikte extrusie technologie te leren kennen. Je hebt een natuurlijke aanleg voor afregeltechniek en hebt oog voor kwaliteit en efficiëntie. Daarbij lever je telkens opnieuw kwaliteitswerk af volgens de vastgelegde procedures, specificaties en planningen. Stilstanden in de productie help je zo veel mogelijk te voorkomen door tijdig naar herstellingen of onderhoud te vragen. Bovendien houd je de werkposten, materialen en machines in optimale en nette staat. Tijdens je shift vul je de documenten voor registratie, rapportering en product labeling correct in en voer je tests en metingen uit. Ten slotte garandeer je een vlotte werkoverdracht aan je collega als je shift erop zit.

  • Winkelbediende M/V slagerij supermarkt (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: ADECCO GENT INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een gekende supermarkt zoekt Adecco een winkelbediende om vanaf eind augustus te werken op de slagerijafdeling. Samen met de beenhouwer sta je in voor de dagdagelijkse werking van de traiteursafdeling. Je voert bereidingen met vlees uit, zoals balletjes in tomatensaus, vol-au-vent,... Hierbij hou je strikt rekening met de HACCP-normen. Ook pak je de verse producten in en vul je ze aan in de toonbank.

  • Chauffeur / Monteur metaalconstructies (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je de gemotiveerde chauffeur / monteur die we zoeken? Voor een firma in de regio van Zwevezele zijn we op zoek naar een kandidaat chauffeur met rijbewijs C of CE die ook wil meehelpen als monteur metaalconstructies. Taakomschrijving: Dagelijks rij je met de vrachtwagen naar werven, bedien je de montagekraan, vul je de vrachtwagen met goederen met de heftruck en ga je deze gaan leveren. Bij kalmere momenten kan gevraagd worden om mee te helpen met het monteren van metaalconstructies.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) parttime (16à20u/week) in Knokke-Heist (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Knokke-Heist (Zoute). Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • HUISHOUDHULP (dienstencheques) (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: COMMILFOO

    Type: Dienstenchequebaan

    Ter ondersteuning van ons team zoeken wij heel dringend een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van huishoudelijke taken in de regio Lo-Reninge, Alveringem, Vleteren, Merkem en Boezinge. Steek je graag de handen uit de mouwen en heeft poetsen voor jou geen geheimen, neem contact met ons op. Misschien ben jij wel de geschikte kandidaat om bij ons aan de slag te gaan.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Beverst – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BEVERST)

    Regio: BEVERST

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp Jabbeke/Varsenare (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week

  • Coördinator scheepssloop (dag) - Regio Gent (h/f) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in de regio Gent zijn we op zoek naar een coördinator scheepssloop. - Je bent verantwoordelijk voor het slopen van schepen. - Je kent en volgt dit proces stap voor stap. Daartoe begeleid je verschillende teams van onderaannemers. - Je werkt de planning van a tot z uit zodat elk schip op een veilige manier en volgens de geldende wetgevingen kan gerecycleerd worden. - Je controleert de kwaliteit van de gerecycleerde materialen, leidt de recuperatie van te herbruiken scheepsonderdelen in goeie banen, en zorgt voor de correcte afvoer van het restafval. - Je hebt ook de leiding over onze interne brandweerploeg.

  • Commercial & Business Development Director (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in regio Brugge gaan we op zoek naar een Commercial & Business Development Director Als Commercial & Business Development Director neem je leiding over het volledige salesteam en coördineer je de commerciële activiteiten. Je zorgt ook voor de verdere uitbouw en ontwikkeling hiervan op alle gebied. Je maakt deel uit van het directieteam, die maandelijks samenkomt en rapporteert aan de CEO. Personeelsverantwoordelijkheid over een 20tal medewerkers : Inside Sales (Inside Sales Officer(s), Back-Office medewerkers, Call Center medewerker(s), Team aanbestedingen) External Sales (Key Accountmanagers, Accountmanagers) Marketing Commercieel aspect Kernactiviteiten Zorgen voor de nodige ondersteuning en begeleiding van de mensen Zorgen voor het op peil houden van eigen kennis en doorgeven van deze kennis aan anderen oa door het volgen van opleidingen, en het organiseren ervan Richtlijnen, zowel op vlak van het bedrijf als op het vlak van de afdelingen, implementeren en respecteren en ervoor zorgen dat die ook gevolgd worden door de personen die rechtstreeks rapporteren Day-to-day business: beheer, oplossen van problemen, communicatie Verbeteringsvoorstellen formuleren, implementeren en opvolgen Nieuwe ontwikkelingen onderzoeken – Business Development Motiveren en opvolging van het team Updaten van systemen Op termijn word je ook lid van directieteam en kunnen volgende thema's aan bod komen : Bedrijfsstrategie tactisch en operationeel structureren en implementeren Op groepsniveau denken en handelen Coördineren van de dagdagelijkse activiteiten Opvolgen en optimalisatie van de werking Waken over rentabiliteit Handelen in functie van de waarden, de strategie en de doelstellingen van het bedrijf Doelstellingen van het bedrijf helpen concretiseren Budgetten bepalen, bespreken van de cijfers Meedenken over ‘gevoelige punten', topics

  • kinesitherapeut(e) (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: DIETER COUNE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn een jonge groepspraktijk die op zoek is naar een gemotiveerde, enthousiaste (pediatrisch) kinesitherapeut(e). De praktijk is gelegen net buiten het centrum van Leopoldsburg en vestigde zich een 5-tal jaren gelden in een nieuwe accomodatie. Momenteel werken wij met 1 osteopaat, 4 kinesitherapeuten en 1 pedriatische kinesitherapeute. De vacature betreft een volledige overname van een reeds lopend patiëntenbestand.

  • Bewakingsagent (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: OBSIN

    Type: Werfreserve

    OBSIN Security is steeds op zoek naar professionele en gemotiveerde bewakingsagenten om ons huidig team te komen versterken! Ben jij de juiste man/vrouw die wij zoeken? Je profiel Je bent een teamspeler maar je kan tevens zelfstandig werken Je spreekt goed Nederlands en kan je goed behelpen in het Frans en/of Engels Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden Je hebt een verzorgd voorkomen Je bent flexibel ingesteld Je bent bereid om Weekend- en nachtwerk te doen Je hebt een gezonde security awareness en je beschikt daarnaast over een grote dosis verantwoordelijkheidszin Je positieve houding maakt dat je erin slaagt om elke situatie op een discrete en professionele en manier te benaderen en af te handelen Je beschikt over een eigen wagen Je bent reeds in het bezit van het algemeen bekwaamheidsattest bewakingsagent en het PTO-atttest

  • Gemotiveerde Keukenhulp - Cleen Schardauw (Ledegem) (SINT-ELOOIS-WINKEL)

    Regio: SINT-ELOOIS-WINKEL

    Bedrijf: COREX

    Type: Flexijob

    Om ons team te versterken zijn we zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/kok met zin voor verantwoordelijkheden. Je zal instaan voor een vlotte service en kwalitatieve gerechten. Je zal worden bijgestaan door een team medewerkers onder leiding van de chef. Je werkt actief mee bij de voorbereidingen en het dresseren tijden de dienst. Je hebt ervaring in de keuken. Dankzij jouw ervaring ben je in staat om samen met het keukenteam een goede service te leiden.

Zoek naar antwoorden van GROTTE LA MERVEILLEUSE in sociale netwerken
Look for responds of GROTTE LA MERVEILLEUSE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GROTTE LA MERVEILLEUSE. Laat een reactie achter voor GROTTE LA MERVEILLEUSE. GROTTE LA MERVEILLEUSE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GROTTE LA MERVEILLEUSE. Leave a respond for GROTTE LA MERVEILLEUSE. GROTTE LA MERVEILLEUSE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GROTTE LA MERVEILLEUSE op de google maps. Adres en contacten GROTTE LA MERVEILLEUSE
Location of GROTTE LA MERVEILLEUSE on the google maps. Address and contacts of GROTTE LA MERVEILLEUSE

Andere gerelateerde bedrijven als come GROTTE LA MERVEILLEUSE GROTTE LA MERVEILLEUSE: Deman G | Turnhoutse Fotogravure NV | STED. HOGER HANDELSINST. | MATTHEUS | Unilogic

Other related companies as GROTTE LA MERVEILLEUSE: Deman G | Turnhoutse Fotogravure NV | STED. HOGER HANDELSINST. | MATTHEUS | Unilogic

GROTTE LA MERVEILLEUSE is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GROTTE LA MERVEILLEUSE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09951385498. Het bedrijf GROTTE LA MERVEILLEUSE bevindt zich op het adres: RUE DE PHILIPPEVILLE 142; 5500; DINANT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 509,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Jardins botaniques,zoologiques,observatoires and réserves naturelles. Lijst met producten zijn Type d'Attraction: Grottes & Cavernes Touristiques..
De hoofdactiviteit van GROTTE LA MERVEILLEUSE is Landbouwdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GROTTE LA MERVEILLEUSE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GROTTE LA MERVEILLEUSE, openstaande posities, locatie van GROTTE LA MERVEILLEUSE op de kaart.

GROTTE LA MERVEILLEUSE is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is GROTTE LA MERVEILLEUSE, company assigned to the tax number BE09951385498. The company GROTTE LA MERVEILLEUSE is located at the address: RUE DE PHILIPPEVILLE 142; 5500; DINANT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 509,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Jardins botaniques,zoologiques,observatoires and réserves naturelles. List of products are Type d'Attraction: Grottes & Cavernes Touristiques..
The main activity of GROTTE LA MERVEILLEUSE is Agricultural Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GROTTE LA MERVEILLEUSE is not available. You also can look at reviews of GROTTE LA MERVEILLEUSE, open positions, location of GROTTE LA MERVEILLEUSE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GROTTE LA MERVEILLEUSE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GROTTE LA MERVEILLEUSE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GROTTE LA MERVEILLEUSE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GROTTE LA MERVEILLEUSE, employees, financial statistics.