Deman G

Contactgegevens Deman G: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Deman G: address, phone, fax, email, website, opening hours

Deman G

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oude Kantinestraat 2A; 8800; Roeselare (Oekene), België

Telefoon (phone): 051 21 18 25 (+32-051 21 18 25) 051 21 18 25 (+32-051 21 18 25)

Fax (fax): +32 (68) 636-49-80 +32 (68) 636-49-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Deman G: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Deman G"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Deman G"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Deman G, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Deman G. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Deman G, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Deman G. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Deman G
Products information Deman G

BTW identificatienummer (tax): BE02841308593
Ondernemingsnummer: 1805023193
Hoofdstad (capital): 693,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 358,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Deman G zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Home nursing

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Deman G
(Get full report from official database of BE for Deman G)

Aanvulling soorten activiteiten voor Deman G
Addition kinds of activities for Deman G

395500. Koolstofpapier en inktlinten | Carbon paper and inked ribbons
13890103. Uitgraving slush pits en kelders | Excavating slush pits and cellars
34639900. Nonferrous smeden, nec | Nonferrous forgings, nec
35590200. Laarzen, schoenen en leerwerkmachines | Boots, shoes, and leather working machinery
35940100. Vloeistofpompen | Fluid power pumps
72119901. Wasserij verzamelen en distribueren van de uitlaat | Laundry collecting and distributing outlet
91110204. Burgemeesters kantoor | Mayors' office

Werken bij Deman G: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Deman G: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Deman G. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Deman G. Looking for open vacancies in other companies

  • Machinebediener textielsector m/v (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor de bediening van fijnkaardemachines en de uitrekbanken & voorziet deze continue van grondstoffen. Je zorgt dat de machines vlot kunnen werken & maakt deze schoon.

  • Boekhoudkundig Medewerker (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: Konvert Office Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gelegen te Ternat, zoeken we een boekhoudkundig-administratief medewerker: - Boekhouding van A tot Y in expert M plus - Administratieve opvolging van de werven - Opmaak signalisatievergunningen - Algemene administratie (Archief, telefonie, briefwisseling, enz.)

  • Monteur / mecanicien (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse, gespecialiseerd in verschillende montage werken, zijn wij op zoek naar iemand om het team te versterken. Wat behoort tot jouw takenpakket? - mechanische montage van nieuwe machines - montage van tuinhuizen en chalets - montage van overkappingen - plaatsen van diverse tuinomheiningen - diverse andere montage opdrachten - plaatsen en aansluiten van elektrische leidingen aan woningen - plaatsen van poorten en de automatisatie ervan Kortom, je hebt veel afwisseling in de job door de verscheidenheid aan projecten.

  • POETSHULP regio Balegem/ Sint Lievens Houtem (BALEGEM)

    Regio: BALEGEM

    Bedrijf: FIKA

    Type: Dienstenchequebaan

    U wordt tewerkgesteld in het kader van de dienstencheques. U staat in voor het (binnen)onderhoud van particuliere woningen. Enkele taken hierbij zijn; stofzuigen, dweilen, stof afdoen, ramen poetsen, afwas doen... Het is heel belangrijk dat u zelfstandig kan werken (werk zien en aanpakken). Enige kennis over producten en materialen is een vereiste. Indien gewenst worden de uren geleidelijk aan opgebouwd. Aantal uren tussen 10 en 38 u per week. Zowel deeltijdse als voltijdse betrekking mogelijk.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint-Martens-Latem 8u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een familie waar u veel variatie zal hebben in uw takenpakket. Dit gaat om een jong gezin die wegens tijdsgebrek hulp zoekt in hun huishouden. Het takenpakket zal voornamelijk poetsen en strijken zijn. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Loketbediende student (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor een groot voedingsbedrijf in Koolskamp zijn we op zoek naar een jobstudent voor het loket. Je zit aan de receptie en behandelt binnenkomende telefoons en mails. Je ontvangt de chauffeurs (meestal boeren) die groenten komen leveren. Je zorgt dat alle administratie in orde is. Je staat in voor de controle van facturen en allerlei andere uitvoerende administratieve taken bijvoorbeeld klassement.

  • Jobstudent(e) kelner te Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Armonea

    Type: Studentenjob

    Onze groep is voor residentie Ten Eeckhoute op zoek naar een enthousiaste jobstudent kelner die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je houdt de cafetaria open en bedient de klanten. Je ruimt de tafels af en reinigt de cafetaria. Je bereidt alles voor, je doet de afwas.

  • Student(e) receptionist(e) te Elsene (6 u per dag,15-31 okt) (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: ELIGIO

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Brussel (Elsene, Wytsmanstraat) zijn wij op zoek naar een student voor de periode 15/10/2018 t.e.m. 31/10/2018. Je beheert op een professionele manier de volgende taken: ontvangst van de bezoekers ontvangst van pakjes bestellen van pakjes telefonische communicaties (in en out) beheer van de post (in en out) + frankeren van de post allerlei ondersteunende administratieve taken Je werkt van maandag tot vrijdag, telkens van 08u00 tot 14u00 (6 u per dag).

  • Student Winkelbediende woensdagnamiddag of vrijdagnamiddag (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een buurtwinkel/kruidenierszaak in Kampenhout zijn we op zoek naar vlotte studenten. Je komt terecht in een kruidenierszaak met vaste klanten. Je taken zullen variëren. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar zorgt ook voor een nette winkel waar de producten voorraadig zijn.

  • GEMOTIVEERDE SCHOOLVERLATERS (BACHELORS/MASTERS) GEZOCHT! (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Select HR Zaventem

    Type: Vaste Job

    Studeer jij binnenkort af of ben je net afgestudeerd en ben je op zoek naar een eerste leuke werkervaring? Onze klanten staan open voor pasafgestudeerden met een bachelor/master diploma voor vaste opdrachten bij nationale en internationale bedrijven regio Zaventem, Vilvoorde, Brussel, Grimbergen,...   Enkele voorbeelden van openstaande functies: Management Assistant Facturatiebediende Customer Care Coördinator Junior Logistiek Teamleader Traineeship in payroll Business developer ... Bedrijfsprofiel: Select is een human resources onderneming die u helpt de juiste keuze te maken. Wij zorgen voor de beste match tussen werknemers en werkgevers. Wij hebben een team van uitzonderlijke medewerkers. Van generalist tot vakspecialist, elk lid van ons team is essentieel voor het vinden van de juiste matches. Voor onze klanten zijn wij regelmatig op zoek naar gemotiveerde en dynamische starters met een hoger diploma.

  • Freelance Content Coordinator (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: GREENPEACE BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance Content Coordinator Vacature - 24 augustus, 2018 Greenpeace is an independent global campaigning organisation that acts to change attitudes and behaviour, to protect and conserve the environment and to promote peace. Purpose of the job Planet 4 (P4) is Greenpeace’s new global engagement platform (based on a CMS) where we interact with our supporters and activists. The goal of Planet 4 is to drive people to action. Greenpeace content needs to invite participation to deliver on the promise of people power. The P4 content coordination is a key role within the implementation and ongoing maintenance of Greenpeace's new engagement platform, Planet 4. Your main focus is to present Greenpeace content in a simple, straightforward manner so that it appeals to supporters and drive them to take actions. To achieve this, you will have to firstly write a new content strategy and then collect, coordinate, rewrite and remix content to make it shorter and more engaging for the Greenpeace website, using appropriate tone and attitude documentation to help Greenpeace online content. Main Responsibilities Work collaboratively with stakeholders to ensure created content accurately represents Greenpeace issues and campaigns Audit & map out current content of Greenpeace website (Sitemap) and set up new taxonomy Write a P4 content strategy Master the new Wordpress--based greenpeace platform and mentor others to do so Recommend SEO compliant Taxonomy and URL construction Create example content that follows the Greenpeace Content Model Rewrite blogs and articles to facilitate consumption Look after archived content Write best practices documentation Collect, edit and write content In collaboration with the digital lead create new digital and visual content Choose the best images to illustrate the website

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: B.P.P.

    Type: Leercontract

    Voor ons bouwbedrijf zijn wij op zoek naar een versterkende administratief bediende. Je zal instaan voor de input van gegevens van op de website, voornamelijk aanbestedingen afdrukken en inventariseren. Indien je dit wenst kan je takenpakket in onderling overleg uitgebreid worden.

Zoek naar antwoorden van Deman G in sociale netwerken
Look for responds of Deman G in social networks

Lees alle opmerkingen voor Deman G. Laat een reactie achter voor Deman G. Deman G bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Deman G. Leave a respond for Deman G. Deman G on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Deman G op de google maps. Adres en contacten Deman G
Location of Deman G on the google maps. Address and contacts of Deman G

Andere gerelateerde bedrijven als come Deman G Deman G: Lecomte M | Masse G | Jouret J-C | SOVAC HANDELMAATSCHAPPIJ/SOCI?T? COMMERCIALE SOVAC | J. BOUSSEN

Other related companies as Deman G: Lecomte M | Masse G | Jouret J-C | SOVAC HANDELMAATSCHAPPIJ/SOCI?T? COMMERCIALE SOVAC | J. BOUSSEN

Deman G is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Deman G, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02841308593. Het bedrijf Deman G bevindt zich op het adres: Oude Kantinestraat 2A; 8800; Roeselare (Oekene). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 693,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 358,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Home nursing. Producten gemaakt in Deman G zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Deman G is Landbouwdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Deman G is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Deman G, openstaande posities, locatie van Deman G op de kaart.

Deman G is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Deman G, company assigned to the tax number BE02841308593. The company Deman G is located at the address: Oude Kantinestraat 2A; 8800; Roeselare (Oekene). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 693,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 358,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Home nursing. Products created in Deman G were not found.
The main activity of Deman G is Agricultural Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Deman G is not available. You also can look at reviews of Deman G, open positions, location of Deman G on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Deman G, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Deman G, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Deman G, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Deman G, employees, financial statistics.