GREEN FIRE IN VITRO

Contactgegevens GREEN FIRE IN VITRO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GREEN FIRE IN VITRO: address, phone, fax, email, website, opening hours

GREEN FIRE IN VITRO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DU MOULIN 26; 1380; LASNE, België

Telefoon (phone): 26538003 (+32-26538003) 26538003 (+32-26538003)

Fax (fax): +32 (56) 459-84-20 +32 (56) 459-84-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GREEN FIRE IN VITRO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GREEN FIRE IN VITRO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GREEN FIRE IN VITRO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GREEN FIRE IN VITRO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GREEN FIRE IN VITRO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GREEN FIRE IN VITRO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GREEN FIRE IN VITRO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GREEN FIRE IN VITRO
Products information GREEN FIRE IN VITRO

BTW identificatienummer (tax): BE05978729248
Ondernemingsnummer: 2911071777
Hoofdstad (capital): 425,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 105,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GREEN FIRE IN VITRO
(Get full report from official database of BE for GREEN FIRE IN VITRO)

Aanvulling soorten activiteiten voor GREEN FIRE IN VITRO
Addition kinds of activities for GREEN FIRE IN VITRO

238199. Stofjurk en werkhandschoenen, nec | Fabric dress and work gloves, nec
461900. Pijpleidingen, nec | Pipelines, nec
17999944. Vlagpaal erectie | Flag pole erection
33120403. Rails, gerold of vernieuwd | Rails, rerolled or renewed
48999907. Communicatie-signaalverbeteringsnetwerkdiensten | Communication signal enhancement network services
73190200. Distributie van reclamemateriaal of steekproefdiensten | Distribution of advertising material or sample services

Werken bij GREEN FIRE IN VITRO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GREEN FIRE IN VITRO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GREEN FIRE IN VITRO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GREEN FIRE IN VITRO. Looking for open vacancies in other companies

  • PLOEGBAAS (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: AGO Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ago Construct Eeklo is dringend op zoek naar een ploegbaas aannemingswerken! Je zal samen met jouw ploeg voorbereidende aannemingswerken uitvoeren, zoals metselwerk, bekisting, dorpels plaatsen en vloeren.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Huishoudhulp (dienstencheques) regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste poetshulp (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent - websitebeheer/IT (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven jobstudent met kennis van IT en websitebeheer.  Kan jij jezelf één à twee dagen vrij maken om een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken! Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gerenomeerde en gespecialiseerde producent van tegels en klinkers.

  • Student logistiek medewerker Black Friday 20-30 november | 3-ploegensysteem | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je tijdens de periode van 20 - 30 november beschikbaar? Wil je graag de handen uit de mouwen steken bij een grote logistieke speler in fashion en lifestyle? In Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . Denk jij onze kandidaat te zijn? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 014404330 of via [email protected].

  • Jobstudent (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Spelhost dinerspellen (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Gent studenten om onze spellen te begeleiden.

  • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Studentenjob

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • Assistent Quality (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Als Quality Assistant Specifications maak je deel uit van ons Quality team en ondersteun je onze Quality Assurance Manager met de volgende taken: het opmaken en beheren van de productspecificaties in MiXit, rekening houdend met de voedings- en etiketteringswetgeving bij nieuwe producten en bij aanpassingen, het bij de leveranciers opvragen van grondstofspecificaties het aanpassen van de specificaties bij grondstof- en receptuurwijzigingen het beantwoorden van klant specifieke vragen m.b.t. specificaties en etikettering het stipt opvolgen van alle wijzigingen in de voedingswetgeving. Bij dit alles heb je niet alleen veelvuldig contact met jouw collega’s kwaliteit, maar ook met aankoop, productontwikkeling, sales en productie.

  • Leerkracht Kapper (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: CVKO - Centrum voor Kappersonderwijs

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar de Herenkapper (M/V/X) met aantoonbare vakkennis en die de Nederlandse taal goed beheerst, zowel gesproken als geschreven. Je hoeft geen zelfstandig statuut te hebben want ook via payrolling kan je als freelance docent aan de slag gaan in één van onze leslocaties regio Antwerpen.

  • Inpak(st)er(s) gezocht! (MALLE)

    Regio: MALLE

    Bedrijf: XTRA INTERIM

    Type: Werfreserve

    Je zal een uitgebreid takkenpakket hebben waaronder het bedienen van de chocolade lijn, het verpakken van de confiserie artikelen, onderhoud en proper houden van de productie, machines en materieel.

Zoek naar antwoorden van GREEN FIRE IN VITRO in sociale netwerken
Look for responds of GREEN FIRE IN VITRO in social networks

Lees alle opmerkingen voor GREEN FIRE IN VITRO. Laat een reactie achter voor GREEN FIRE IN VITRO. GREEN FIRE IN VITRO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GREEN FIRE IN VITRO. Leave a respond for GREEN FIRE IN VITRO. GREEN FIRE IN VITRO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GREEN FIRE IN VITRO op de google maps. Adres en contacten GREEN FIRE IN VITRO
Location of GREEN FIRE IN VITRO on the google maps. Address and contacts of GREEN FIRE IN VITRO

Andere gerelateerde bedrijven als come GREEN FIRE IN VITRO GREEN FIRE IN VITRO: FLTEXTIRAMA VZW | F.C. COLLEGE | ARRIVERO | RAINER HECK | STOCK AND CO

Other related companies as GREEN FIRE IN VITRO: FLTEXTIRAMA VZW | F.C. COLLEGE | ARRIVERO | RAINER HECK | STOCK AND CO

GREEN FIRE IN VITRO is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GREEN FIRE IN VITRO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05978729248. Het bedrijf GREEN FIRE IN VITRO bevindt zich op het adres: CHEMIN DU MOULIN 26; 1380; LASNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 425,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 105,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van GREEN FIRE IN VITRO is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GREEN FIRE IN VITRO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GREEN FIRE IN VITRO, openstaande posities, locatie van GREEN FIRE IN VITRO op de kaart.

GREEN FIRE IN VITRO is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is GREEN FIRE IN VITRO, company assigned to the tax number BE05978729248. The company GREEN FIRE IN VITRO is located at the address: CHEMIN DU MOULIN 26; 1380; LASNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 425,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 105,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of GREEN FIRE IN VITRO is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GREEN FIRE IN VITRO is not available. You also can look at reviews of GREEN FIRE IN VITRO, open positions, location of GREEN FIRE IN VITRO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GREEN FIRE IN VITRO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GREEN FIRE IN VITRO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GREEN FIRE IN VITRO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GREEN FIRE IN VITRO, employees, financial statistics.