ARRIVERO

Contactgegevens ARRIVERO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ARRIVERO: address, phone, fax, email, website, opening hours

ARRIVERO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE E. DANCO 13; 1180; UCCLE, België

Telefoon (phone): 23321516 (+32-23321516) 23321516 (+32-23321516)

Fax (fax): +32 (84) 832-73-88 +32 (84) 832-73-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ARRIVERO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ARRIVERO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ARRIVERO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ARRIVERO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ARRIVERO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ARRIVERO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ARRIVERO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ARRIVERO
Products information ARRIVERO

BTW identificatienummer (tax): BE02736389160
Ondernemingsnummer: 6255035400
Hoofdstad (capital): 165,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 187,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1985

Type de Cuisine: Pizzas.. Types de Cuisine: Pizzas.. Type de Cuisine: Italienne,Pizzas. Type de Repas: D?ner,Lunch,Plats Végétariens.. Types de Cuisine: Italienne,Pizzas. Types de Repas: Lunch,Plats Végétariens,D?ner.

Product categorie (product category): RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ARRIVERO
(Get full report from official database of BE for ARRIVERO)

Aanvulling soorten activiteiten voor ARRIVERO
Addition kinds of activities for ARRIVERO

369501. Magnetische schijven en drums | Magnetic disks and drums
28999948. Waterbehandelende verbindingen | Water treating compounds
29110404. Oliën, smeren | Oils, lubricating
32290501. Rietjes, glas | Straws, glass
35850507. Soda fonteinen, onderdelen en accessoires | Soda fountains, parts, and accessories
73389903. Secretariële en typende dienstverlening | Secretarial and typing service

Werken bij ARRIVERO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ARRIVERO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ARRIVERO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ARRIVERO. Looking for open vacancies in other companies

  • Zorgkundige woonzorgcentrum Mariëndal (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Woonzorgcentrum Mariëndal

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als zorgkundige sta je samen met je team in voor de uitvoering van de verzorgende taken in het woonzorgcentrum. Daarbij behartig je het dagelijks welzijn van de bewoners en verzeker je hen een aangenaam en comfortabel verblijf.

  • Verkoopsmedewerker weekend, Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: Synergie Leuven Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bakkerij in Boutersem zoeken we een verantwoordelijke winkelmedewerker die in het weekend beschikbaar is. Je zal instaan voor een vlotte bediening van de klanten, onderhoud en aanvullen van de winkeltoog en het bedienen van de kassa. Afhankelijk van de drukte zal je zaterdagnamiddag en/of zondagvoormiddag worden ingeschakeld.

  • Elektromechanieker regio Sint-Truiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de regio Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een ervaren elektromechanieker: Je staat in voor de goede werking van werktuigen, installaties en traditioneel en geautomatiseerd productiemateriaal. Daarvoor zal je vooral storingen oplossen. Je voert allerlei preventieve industriële onderhoudswerken uit en lost storingen op, op zowel mechanisch als elektrisch gebied: - Werktekeningen lezen en interpreteren - Appendages monteren en onderhouden (bv drukmeters, ventielen, sensoren,… toebehoren) - De verschillende soorten aandrijvingen monteren, herstellen en uitlijnen - Een smeerschema uitvoeren - Kennis van koppelingen, lagers, … - Preventief onderhoud uitvoeren en praktisch organiseren ter plaatse - Basisvaardigheden metaalbewerking (boren, schroefdraad tappen,…) - Dichtingen demonteren en monteren - Verbindingen verwezenlijken door middel van schroeven, pennen, spieën - Een elektrisch schema lezen - Elektrische motoren afkoppelen en aansluiten volgens de veiligheidsvoorschriften - Stuurcomponenten van de elektrische motor herkennen en vervangen - Pneumatische en hydraulische schema's lezen, storingen signaleren + OPLOSSEN - Storingen signaleren + OPLOSSEN - Plaatsen en afregelen van fotocellen en benaderingsschakelaars - Meten en controleren met de gangbare meetgereedschappen (elektrisch en mechanisch) - Storingen opzoeken met de gepaste meetinstrumenten of middelen

  • Handlanger volcontinu (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

  • Huishoudhulp Temse (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Temse. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Houthalen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HOUTHALEN)

    Regio: HOUTHALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp in Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

  • SOCIAL MEDIA & CONTENT COÖRDINATOR (HUMBEEK)

    Regio: HUMBEEK

    Bedrijf: KREFEL

    Type: Vaste Job

    Voor onze hoofdzetel te Grimbergen (Humbeek) zijn wij op zoek naar een medewerker/medewerkster voor de E-commerce. Als medewerker/medewerkster op de E-commerce afdeling neem je een centrale rol op binnen de Online Services van Krëfel. Je hebt een achtergrond in customer service en weet je te redden in beide landstalen (NL-FR). Frans als hoofdtaal is een pluspunt. Als Customer Service Medewerker/-Medewerkster ben je verantwoordelijk voor de administratieve en organisatorische opvolging van klantendossiers om maximale klantentevredenheid te bieden. Je vervult een belangrijke rol binnen de organisatie met een zeer uiteenlopend takenpakket. Je belangrijkste verantwoordelijkheden zijn : Optreden als eerste aanspreekpunt voor klanten, vooral via e-mail, sociale media als via chat om een efficiënte en klantgerichte service te bieden. Verwerken van de binnenkomende aanvragen, opmerkingen (mail, telefonisch, chat, sociale media,...) en zo snel en correct mogelijk de meest gepaste oplossing voorstellen. Problemen en klachten op een klantgerichte wijze oplossen in vlotte samenwerking met de verschillende interne diensten. Nauwkeurig verwerken en beheren van klantengegevens, zodat klantendossiers actueel blijven. Diverse administratieve handelingen om klantenaanvragen optimaal te ondersteunen. Signaleren van klantsignalen of knelpunten in de dienstverlening en het bijdragen aan verbeteringen. Ondersteunen van marketingacties en communicatie.

  • Allround medewerker automaterialen (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Vaste Job

    Als allround medewerker automaterialen draag je verschillende verantwoordelijkheden: Je staat in voor het ontvangen en controleren van goederen die worden geleverd Je stockeert de wisselstukken Je zorgt er voor dat de mekaniekers goed door kunnen door hen te voorzien van de juiste wisselstukken Daarnaast ontvang je klanten aan de balie en informeer je hen bij aankoop van automaterialen Je bent ook administratief sterk onderlegd en je zorgt voor een juiste facturatie van de wisselstukken Ook maak  je bestekken op. Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een allround medewerker automaterialen. Je start op interimbasis voor een periode van ongeveer 2 maanden waarna bij goed functioneren jou een vast contract wordt aangeboden. 

  • magazijnmedewerker (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Konvert Interim Lommel

    Type: Vaste Job

    Voor een bedrijf in Lommel zijn we opzoek naar een magazijnmedewerker. Je zal te werk gesteld worden in een koude omgeving. (2-4 graden) Met behulp van een heftruck zal je het magazijn op orde houden, vrachtwagens laden en lossen,...

  • Potentiële Medevennoot Accountantskantoor - regio Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half is momenteel op zoek naar een potentiële Medevennoot voor een Accountantskantoor (M/V). Dit voor kantoor regio Brugge. Als potentiële Medevennoot in dit Accountantskantoor heb je volgende verantwoordelijkheden: je wordt gaandeweg het aanspreekpunt voor de dossierbeheerders in dit kantoor; je hebt zowel de optie om je meteen in te kopen als vennoot alsook om dit pas te doen na een inwerkperiode. (Dit hangt af van je eigen wens, senioriteit en fase in je carrière); afhankelijk van de manier waarop je instapt heb je al dan niet ook nog een eigen klantenportefeuille waarvoor je als dossierbeheerder werkt; je leert de klanten geleidelijk aan kennen, doet regelmatig dossierbesprekingen ed.; je denkt algemeen mee over de werking van het kantoor, het personeelsbeleid en de verdere digitalisatie. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Arhs Developments - Superstar UX/UI Designer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Description of the open position The ARηs Group is looking for a UX/UI Designer to join its cross-projects design team that can both provide a “Waaow” effect and an outstanding user experience with a strong mobile taste. The Design Team, works on the different projects of the group on applications used by a dozen, to millions of users. You will strengthen this team by working in particular on our mobile application projects and products. We believe that the design is essential for the success of a project; therefore, we are looking also for a UX/UI Designer that is open-minded, loves getting user validation and is not afraid of a user-centred design process. This means working within our Design Team, helping the team to define goals and strategy, designing solutions together, and iterating until we reach the expected level of quality. As a UX/UI Designer, you will Create outstanding user experiences regarding web and mobile applications; Advise/coach our teams on user-centred design process and best practices; Meet regularly with our clients to capture their needs and understand their requirements; Translate concepts into wireframes that lead to intuitive user experiences; Facilitate client's product visions by researching, conceiving, wireframing, sketching, prototyping, and mocking up user experiences for digital products; Analysing user feedback and activity, and iterating to enhance the user experience; Design and deliver wireframes, user stories, user journeys, and mockups optimized for a wide range of devices and interfaces; Identify design problems and devise elegant solutions Advise/coach our teams on UI best practices; Be a driver of change and innovation within the company. What we expect from you We are looking for a designer Creative, curious and capable of thinking out of the box; Expertise in designing UI/UX using your favourite tooling (as examples: InVision, UXPin, Sketch, Balsamiq, Adobe XD...); Extensive experience in using UX design best practices to design solutions, and a deep understanding of mobile-first and responsive design. With a deep sense of pedagogy and user-centred minded; Autonomous, dynamic and continuously up-to-date with latest trends/techniques; Keen for new challenges; Team player; Open to feedback; Good at parallelising work on several projects; With three or more years of UX design experience. With a portfolio or samples of work demonstrating experience; Proven experience in mobile application UX/UI design; With good command of English. Bonus. You will delight us if you also have experience/knowledge in Agile practices (Scrum); In mobile design guidelines for the different mobile platforms; Designing for accessibility.

Zoek naar antwoorden van ARRIVERO in sociale netwerken
Look for responds of ARRIVERO in social networks

Lees alle opmerkingen voor ARRIVERO. Laat een reactie achter voor ARRIVERO. ARRIVERO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ARRIVERO. Leave a respond for ARRIVERO. ARRIVERO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ARRIVERO op de google maps. Adres en contacten ARRIVERO
Location of ARRIVERO on the google maps. Address and contacts of ARRIVERO

Andere gerelateerde bedrijven als come ARRIVERO ARRIVERO: Alaska BVBA | FRAMAC | Bordonaro | AQUA FREED-BEMCO | LYDIA SIMOENS

Other related companies as ARRIVERO: Alaska BVBA | FRAMAC | Bordonaro | AQUA FREED-BEMCO | LYDIA SIMOENS

ARRIVERO is een bedrijf dat 1985 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ARRIVERO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02736389160. Het bedrijf ARRIVERO bevindt zich op het adres: PLACE E. DANCO 13; 1180; UCCLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 165,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 187,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Pizzas.. Types de Cuisine: Pizzas.. Type de Cuisine: Italienne,Pizzas. Type de Repas: D?ner,Lunch,Plats Végétariens.. Types de Cuisine: Italienne,Pizzas. Types de Repas: Lunch,Plats Végétariens,D?ner..
De hoofdactiviteit van ARRIVERO is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ARRIVERO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ARRIVERO, openstaande posities, locatie van ARRIVERO op de kaart.

ARRIVERO is a company, that was registered 1985 in N\A region, Belgium. Full name of company is ARRIVERO, company assigned to the tax number BE02736389160. The company ARRIVERO is located at the address: PLACE E. DANCO 13; 1180; UCCLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 165,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 187,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is RESTAURANTS: LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. RESTAURANTS LIVRAISON ? DOMICILE. RESTAURANTS FAST FOOD AND ? EMPORTER. List of products are Type de Cuisine: Pizzas.. Types de Cuisine: Pizzas.. Type de Cuisine: Italienne,Pizzas. Type de Repas: D?ner,Lunch,Plats Végétariens.. Types de Cuisine: Italienne,Pizzas. Types de Repas: Lunch,Plats Végétariens,D?ner..
The main activity of ARRIVERO is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ARRIVERO is not available. You also can look at reviews of ARRIVERO, open positions, location of ARRIVERO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ARRIVERO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ARRIVERO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ARRIVERO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ARRIVERO, employees, financial statistics.