GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS

Contactgegevens GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TURNHOUTSEWEG 41; 2340; BEERSE (GRAND), België

Telefoon (phone): 14611085 (+32-14611085) 14611085 (+32-14611085)

Fax (fax): +32 (68) 536-51-88 +32 (68) 536-51-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS
Products information GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS

BTW identificatienummer (tax): BE04721069335
Ondernemingsnummer: 4067108154
Hoofdstad (capital): 234,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 424,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Services de Jardinage: Fontaines.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS
(Get full report from official database of BE for GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS
Addition kinds of activities for GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS

20529910. Oesterkoekjes | Oyster crackers
23410102. Pyjama's en bedjackets: vrouwen en kinderen | Pajamas and bedjackets: women's and children's
24529904. Modulaire huizen, geprefabriceerde, hout | Modular homes, prefabricated, wood
30890203. Kappen, kunststoffen | Caps, plastics
33560200. Edele metalen | Precious metals
33640202. Zink en zink-base legering sterven gietstukken | Zinc and zinc-base alloy die-castings
38220203. Pneumatische relais, airco type | Pneumatic relays, air-conditioning type
59999907. Canvas producten | Canvas products

Werken bij GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS. Looking for open vacancies in other companies

  • Verhuizer / Chauffeur CE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je rijdt met een vrachtwagen van A naar B. De taak bestaat uit monteren en demonteren van meubels. Deze worden in team verband de vrachtwagen op geladen. De meubels worden door jou naar de correcte bestemming gebracht. Dit in alle veiligheid en met zorg behandeld.

  • Heftruckchauffeur in de vaste nachtploeg (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Randstad Inhouse Essers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de firma H.Essers zoeken we heftruckchauffeurs. Samen met je collega's in het magazijn ben je verantwoordelijk voor de verschillende logistieke taken. Je job bestaat voornamelijk uit inbound, outbound, stockeren en manuele taken, afhankelijk van de afdeling waar je werkt. Je komt terecht in een kleiner team en er wordt telkens een opleiding op de werkvloer voorzien. Momenteel zijn we op zoek naar heftruckchauffeurs in de vaste nachtploeg van 23 u30 tot 08 u

  • Ploegleider (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je hebt als people manager de leiding over een groep medewerkers die jij die werken binnen ons productieproces en je werkt nauw samen met andere collega-afdelingsverantwoordelijken. Je beschikt over de maturiteit en uitstraling om mensen aan te sturen, te ondersteunen en om hun vragen te beantwoorden. Je leert de verschillende stappen in het productieproces hands-on aan, zodat je weet wat er moet gebeuren binnen de afdeling. Je rapporteert aan de Productie Manager en kan meedenken over oplossingen. Je verzorgt het administratieve luik van de afdeling, maakt planningen op, volgt het productieproces op en springt bij waar nodig.

  • Verpakkingsoperator Farmacie I Daguren I Bornem (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Synergie Bornem Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een familiaal bedrijf in volle groei in Bornem zoeken we enthousiaste en gemotiveerde verpakkingsmedewerkers. Je maakt deel uit van een leuk team in een aangename sfeer. Je staat in voor het bedienen van de verpakkingsmachines. Je voorziet de machines van het nodige materiaal zoals blisters, doosjes, karton, papier, bijsluiters, ... Daarnaast ga je ook na of de machines fouten correct detecteren.

  • TECHNISCH TEAMLEADER - WERKPLAATSVERANTWOORDELIJKE (MOORSLEDE)

    Regio: MOORSLEDE

    Bedrijf: Absolute@Work bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, gespecialiseerd in de productie van tuinbouwmachines zijn wij op zoek naar een ervaren teamleader. Als werkplaatsverantwoordelijke bekijk je proactief de opdrachten en maak je alles klaar voor een concrete en correcte uitvoering. Je organiseert de dagelijkse planning en het productiebeheer. Binnen deze functie bestudeer je de projecten op vlak van uitvoerbaarheid, technische richtlijnen, capaciteit, beschikbaarheid van de productiemiddelen, materialen en de personeelsplanning. Prioriteiten opstellen en kiezen voor de meest efficiënte werkmethode hou je continu in het oog. Je bezorgt de nodige technische documentatie en je ondersteunt de productiemedewerkers waar nodig. Andere betrokken afdelingen informeer je over de uitwerking van de productieflow en je gaat in continue overleg. Je verdeelt de taken onder de medewerkers en bespreekt met hen de voortgang van de opdrachten. Je speelt ook in op technische incidenten en onvoorziene omstandigheden om de meerkosten en de timing te bewaken. Hieruit ga je ook verbetervoorstellen formuleren. Met jouw peopleskills coach en motiveer je de medewerkers en controleert de kwaliteit van het uitgevoerde werk. Veiligheid, orde en netheid en milieu zijn de sleutelwoorden binnen deze functie.

  • Schrijnwerker dak (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: QJOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je staat in voor het algemeen schrijnwerk met betrekking tot hellende daken - De onderdelen van de constructie op de werf assembleren en monteren, controleren en aanpassen - Houten onderdelen en structuren vervaardigen: Houten dakbedekking en buitenschrijnwerk (dakvensters, goten, , houten gevels, …)

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Balen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Jobstudenten Zaalmedewerker (WAASMUNSTER)

    Regio: WAASMUNSTER

    Bedrijf: BOSHUIS

    Type: Studentenjob

    Je doet de mise-en-place van de zaal en zet ze op orde, dekt de tafels, ontvangt de klanten, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/ of keukenpersoneel. Je stelt de gerechten voor aan de klanten, serveert ze, maakt de rekening en rekent af.

  • VRACHTWAGENBESTUURDER / CHAUFFEUR CE (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DELAVI

    Type: Vaste Job

    Delavi is een familiebedrijf pur sang, reeds drie generaties actief in de vleessector. We zijn op zoek naar een vrachtwagenbestuurder CE voor vleestransport in het binnenland en buitenland. Voor meer info over onze firma kunt u onze website www.delavi.be bekijken.

  • Flexiwerkers Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als flexiwerker ben je gedurende de hele periode van?5/11 tot 14/12 beschikbaar van maandag t.m. vrijdag. Je werkt 8 uren op een dag, of tot dat het werk gedaan is.? Je vervangt de oude vuilnisbakken naar de nieuwe versie bij mensen aan huis. Hiervoor wordt je een techniek aangeleerd, dat je de vuilbakken per 4 kan verplaatsen. Eveneens werk je met een scansysteem om iedere vuilbak aan het huis te koppelen waar je hem levert.? De job zal plaatsvinden in de regio Noorderwijk.?

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Oost-Vlaanderen)

    Regio: Provincie Oost-Vlaanderen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

Zoek naar antwoorden van GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS in sociale netwerken
Look for responds of GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS. Laat een reactie achter voor GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS. GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS. Leave a respond for GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS. GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS op de google maps. Adres en contacten GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS
Location of GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS on the google maps. Address and contacts of GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS

Andere gerelateerde bedrijven als come GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS: Lison D | B.F.S.D. BVBA | Vanackere NV | JOSE HENUSET | Vancauwenberghe M

Other related companies as GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS: Lison D | B.F.S.D. BVBA | Vanackere NV | JOSE HENUSET | Vancauwenberghe M

GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04721069335. Het bedrijf GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS bevindt zich op het adres: TURNHOUTSEWEG 41; 2340; BEERSE (GRAND). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 234,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 424,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Fontaines..
De hoofdactiviteit van GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS, openstaande posities, locatie van GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS op de kaart.

GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS, company assigned to the tax number BE04721069335. The company GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS is located at the address: TURNHOUTSEWEG 41; 2340; BEERSE (GRAND). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 234,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 424,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Fontaines..
The main activity of GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS is not available. You also can look at reviews of GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS, open positions, location of GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GARDENLIGHT BEELDENPARADIJS, employees, financial statistics.