Lison D

Contactgegevens Lison D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lison D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lison D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue des Boulevards 18 6560 Hantes-Wihéries (Erquelinnes), België

Telefoon (phone): +32 (68) 411-17-26 +32 (68) 411-17-26

Fax (fax): +32 (9) 349-58-33 +32 (9) 349-58-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lison D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lison D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lison D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lison D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lison D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lison D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lison D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lison D
Products information Lison D

BTW identificatienummer (tax): BE08204833984
Ondernemingsnummer: 5208587646
Hoofdstad (capital): 560,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 814,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in Lison D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lison D
(Get full report from official database of BE for Lison D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lison D
Addition kinds of activities for Lison D

519299. Boeken, tijdschriften en kranten, nv | Books, periodicals, and newspapers, nec
27910100. Hand samenstelling samenstelling | Hand composition typesetting
30690601. Chloorrubbers, natuurlijk | Chlorinated rubbers, natural
30810103. Polyethyleen film | Polyethylene film
35680303. Aandrijfkettingen, fietsen of motorfietsen | Drive chains, bicycle or motorcycle
38420408. Krukken en wandelaars | Crutches and walkers
51530102. Maïs | Corn
83519902. Hoofdcentrum, behalve in combinatie met school | Head start center, except in conjuction with school

Werken bij Lison D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lison D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lison D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lison D. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief beheerder Inningen (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als administratief beheerder inningen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je beheert de onbetaalde dossiers en zorgt voor de inning van de onbetaalde bedragen Je beoordeelt de risico’s en activeert de nodige waarborgen Je verzorgt de dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en telefonische oproepen Je brengt het management op de hoogte van afwijkende of frauduleuze gevallen

  • Salesassistant Pandora Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als salesassistant werk je in één van de vestigingen van Pandora . Na een grondige opleiding sta je in voor het adviseren van klanten en hen te begeleiden bij hun aankoop. De winkel is ook af en toe open op zondag.

  • Service Delivery Support medewerker (m/v) (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te Zaventem zijn we op zoek naar een tijdelijke service delivery support medewerker. - Telefonisch contact opnemen met garages voor informatie te verlenen in verband met levertermijnen van bestelde wagens - Bestelnummers opvragen bij de garages - Verzamelde informatie invoeren in bedrijfseigen programma - Ingave van verkeersboetes Opstart: zo snel mogelijk

  • Magazijnmedewerkers - SNELLE OPSTART (m/v) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf actief in fashion en lifestyle is Synergie op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde magazijnmedewerkers die op zeer korte termijn kunnen opstarten. Je zal instaan voor de goede werking van het magazijn: Controle en stockage van inkomende bestellingen Orderpicking (bestellingen klaarmaken aan de hand van picklijsten) Labelling en verzendklaar maken van de goederen Op orde houden van het magazijn Je bent bereid om in een vaste vroege of vaste late ploeg te werken: Je werkt altijd in de vaste vroege ploeg (6.00u - 13.48u) OF Je werkt altijd in de vaste late ploeg (14.12u - 22.00u)

  • Hulpelectricien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, actief in technologie, zijn we op zoek naar een hulpelektricien voor op de werven. Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • Operator - Assistent Teamleader - Voedingsector - Wetteren (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Assistent Teamleader ben je de rechterhand van de Teamleader en zal je meedraaien in de productie als verpakkingsoperator. Je staat in voor het vlot en efficiënt verloop op de inpakafdeling. Je hebt kennis van techniek en kan de productieplanning correct opvolgen. Je takenpakket zal onder andere bestaan ui: Volgen van de GMP en HACCP regels kwaliteitscontrole Instellen van de machines Door je technische achtergrond kan je kleine storingen zelf opsporen en oplossen Je kan de productieplanning perfect lezen en uitvoeren Je voert het nodige materiaal aan bij de machines Je springt in voor jouw teamleader indien nodig Je werkt af en toe met de heftruck Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf dat zich reeds sinds 1907 specialiseert in het maken van snoepgoed. Heden ten dage zijn zij een van de grootste Europese spelers in het maken van Marshmallow snoepen. Per jaar produceren ze maar liefst 13.000 ton aan overheerlijke Marshmallows. Het bedrijf werkt enorm klantgericht en volgt de tendensen op de markt, zo maken zij suikervrije, -30% suiker alsook vegan marshmallows. Dit voor zowel groothandel als voor gespecialiseerde confiserie winkels.

  • HUISHOUDHULP regio ROESELARE (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Poetshulp /Huishoudhulp in Sint-Pieters-Leeuw – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: HET POETSBUREAU

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Ervaren productieverantwoordelijke (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AURES JOBS BVBA

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever behoort tot een beursgenoteerde groep en wordt beschouwd als een snelgroeiende professionele speler in zijn vakgebied. Door hun mondiale structuur kunnen ze inspelen op de lokale behoeften van iedere afzetmarkt en door hun doorgedreven drang naar vernieuwing en sterk uitgebouwde R&D slagen ze erin hun marktaandeel structureel te doen groeien. Voor hun productiesites in de buurt van Kortrijk, waar op vandaag 70-tal medewerkers dagelijks het beste van zichzelf geven, zoeken we ervaren productieverantwoordelijke. Functie Als productieverantwoordelijke sta je in voor het plannen van de productieactiviteiten van jouw afdeling, met als doel de continuïteit van het productieproces te garanderen. Je stuurt en coacht hierbij een 70-tal medewerkers in een vijfploegensysteem. Je bent verantwoordelijk voor volgende taken: - Je optimaliseert en begeleidt het productieproces, waarbij je de productieplanning vertaalt in een concrete werkplanning. - Je bent een kei in het opzetten en opvolgen van optimalisatieprocessen voor oa kwaliteit en veiligheid en je volgt de rendementscijfers op de voet. Daarnaast sta je in voor de tijdige rapportering van de vooropgestelde KPI's. - Je staat in voor de goede werking van de afdeling op het vlak van veiligheid, milieu,… - Door je kwaliteiten als people manager, weet je de mensen te inspireren en zet je de neuzen in dezelfde richting. Je coördineert, coacht en ontwikkelt je directe medewerkers. - Je zorgt voor een goede proefdraai van nieuwe artikelen. - Je werkt heel close samen met Engineering, Aankoop, Onderhoud, … Zelf rapporteer je aan de plantmanager.

  • Senior Business Controller - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

    Type: Vaste Job

    Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Senior Business Controller voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Als Senior Business Controller rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur Financiën. Een greep uit je takenpakket: Je hebt rechtstreeks impact op de beleidsbeslissingen met jouw financiële plannen, kostprijsberekeningen en financiële analyses m.b.t. investeringen; Je speelt ter ondersteuning van de directie en de afdeling een cruciale rol in het planningsproces zoals opmaak van de meerjarenplanning door de coördinatie van het budgetproces voor de gehele onderneming; Jouw klantgerichte en integere houding maakt van jou een echte business partner voor de diverse afdelingsverantwoordelijken; Je analyseert telkens de behoeften van de interne klanten en je anticipeert op problemen en knelpunten in verschillende beleidsondersteunende dossiers; Als teamlid van een enthousiaste groep sta je in voor controles op de cijfers en het opmaken van managementrapportering voor de diverse investeringen waarvoor jij verantwoordelijk bent; Je doet regelmatige actuals/budget controles inclusief variantieanalyses en sanity checks; Je geeft uitleg bij de maandelijkse en kwartaalcijfers aan de Directeur Financiën; Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van de interne rapportering door middel van het bouwen van een nieuw rapporteringsprototype en simulatiemodellen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • MARKETING MANAGER (BE771638) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Hudson Belgium nv/sa

    Type: Vaste Job

    Onze klant, gelegen in regio Gent realiseert als voedingsproducent en –distributeur een omzet van meer dan 45 miljoen €. Om de verdere groei van de onderneming te kunnen garanderen, zijn wij op zoek naar een (M/V): MARKETING MANAGER Strategische coach Functie Je formuleert en ontwikkelt de strategieën en beleidslijnen inzake Marketing en dit in lijn met de organisatiedoelstellingen en stelt deze aan de leden van het directiecomité. Je ontwikkelt een performante organisatie inzake Marketing waardoor je op een kostenefficiënte en kwaliteitsvolle werkwijze optimale resultaten voor de afdeling weet te behalen. Je beheert het budget van de afdeling, monitort de verschillende activiteiten van de afdeling en je weet je te organiseren om de resultaten te garanderen binnen de beleidslijnen van het financieel plan. Je beoordeelt de marktontwikkelingen op korte en middellange termijn voor het volledige productengamma binnen alle markten, speelt zo in op commerciële opportuniteiten. Je evalueert de verschillende marketingacties op hun effectiviteit en impact op de verkoop en uitwerken je werkt aangepaste oplossingen uit, ter effectieve ondersteuning aan Sales. Je selecteert de externe partners zoals reclamebureaus en marktonderzoekinstellingen, legt met hen de basis voor een lange termijnsamenwerking. Je bouwt aan een hecht marketingteam van hooggekwalificeerde experten en specialisten moedigt de samenwerking tussen hen aan. Je zorgt voor een vlot functionerende afdeling waarbij je oog hebt voor de competentie-ontwikkeling van je team, uitwisseling van informatie om zo de continuïteit van je afdeling te garanderen.

  • Teamleiders Health & Beauty (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tijdens jouw opleiding als teamleider, ga je aan de slag met het leren kennen van het bedrijf en de producten, en word je bijgestaan in het vinden en begeleiden van consulentes van onze natuurlijke health & beauty producten en/of mensen die ook willen groeien naar teamleider. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen (omzet)verplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. Wij bieden hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd en ervaring is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom. Je kan hier ook mee aan de slag naast een job of onderneming, je bouwt op eigen tempo en volgens je eigen situatie en mogelijkheden. We stellen samen een actie- en opleidingsplan voor jou op en begeleiden jou naar het inkomen dat je verkiest. Dit kan zowel deeltijds als voltijds uitgevoerd worden.

Zoek naar antwoorden van Lison D in sociale netwerken
Look for responds of Lison D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lison D. Laat een reactie achter voor Lison D. Lison D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lison D. Leave a respond for Lison D. Lison D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lison D op de google maps. Adres en contacten Lison D
Location of Lison D on the google maps. Address and contacts of Lison D

Andere gerelateerde bedrijven als come Lison D Lison D: PIRATE CAF? | Ars Lineandi | Something Special | A. DE PROOST | NOUCHKA

Other related companies as Lison D: PIRATE CAF? | Ars Lineandi | Something Special | A. DE PROOST | NOUCHKA

Lison D is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lison D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08204833984. Het bedrijf Lison D bevindt zich op het adres: Rue des Boulevards 18 6560 Hantes-Wihéries (Erquelinnes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 560,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 814,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Lison D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lison D is Zware Cntrctn, Behalve Bouwconstructie - Aannemers, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lison D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lison D, openstaande posities, locatie van Lison D op de kaart.

Lison D is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lison D, company assigned to the tax number BE08204833984. The company Lison D is located at the address: Rue des Boulevards 18 6560 Hantes-Wihéries (Erquelinnes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 560,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 814,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Carpenters. Products created in Lison D were not found.
The main activity of Lison D is Heavy Cnstrctn, Except Building Construction - Contractors, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Lison D is not available. You also can look at reviews of Lison D, open positions, location of Lison D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lison D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lison D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lison D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lison D, employees, financial statistics.