ETS LUC LIEFOOGHE

Particuliere bedrijvenLandbouwdiensten • ETS LUC LIEFOOGHE
Private companiesAgricultural Services • ETS LUC LIEFOOGHE

Contactgegevens ETS LUC LIEFOOGHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS LUC LIEFOOGHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS LUC LIEFOOGHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE ROYALE 3-5; 7520; TEMPLEUVE, België

Telefoon (phone): 475320240 (+32-475320240) 475320240 (+32-475320240)

Fax (fax): +32 (81) 655-71-36 +32 (81) 655-71-36

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS LUC LIEFOOGHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS LUC LIEFOOGHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS LUC LIEFOOGHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS LUC LIEFOOGHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS LUC LIEFOOGHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS LUC LIEFOOGHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS LUC LIEFOOGHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS LUC LIEFOOGHE
Products information ETS LUC LIEFOOGHE

BTW identificatienummer (tax): BE05192657470
Ondernemingsnummer: 9439697265
Hoofdstad (capital): 242,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 806,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Nettoyage des Allées & Patios,Sculptures de jardin,Services d?entretien des pelouses & gazons,Abattage d'Arbres,Aménagements Paysagers,Elagage des Arbres,Aménagement de Jardins.. Services de Jardinage: Abattage d'Arbres.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS LUC LIEFOOGHE
(Get full report from official database of BE for ETS LUC LIEFOOGHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS LUC LIEFOOGHE
Addition kinds of activities for ETS LUC LIEFOOGHE

504999. Professionele apparatuur, nec, nec | Professional equipment, nec, nec
842201. Aquaria en zoologische tuinen | Aquariums and zoological gardens
23539901. Kappen: doek, stro en vilt | Caps: cloth, straw, and felt
27619902. Computervormen, manifold of continu | Computer forms, manifold or continuous
33659901. Masten, gegoten aluminium | Masts, cast aluminum
34890000. Ordnance en accessoires, nec | Ordnance and accessories, nec
38270113. periscopen | Periscopes
50750111. Ventilatieapparatuur en benodigdheden | Ventilating equipment and supplies
79910100. Fysieke fitnessclubs met trainingsapparatuur | Physical fitness clubs with training equipment

Werken bij ETS LUC LIEFOOGHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS LUC LIEFOOGHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS LUC LIEFOOGHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS LUC LIEFOOGHE. Looking for open vacancies in other companies

 • Assistant Accountant in het Waasland (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Page Personnel Belgium

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Ben je op zoek naar een Assistant Accountant functie in de regio Waasland? Werk je graag voor een internationale speler binnen de retailsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale speler in het Waasland is op zoek naar een Assistant Accountant. Je komt terecht in de financiële afdeling waarvan het team uit 4 personen bestaat. Het bedrijf is gelegen in het Waasland en is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Omschrijving Je bereidt betalingen voor, voert ze uit en volgt ze op Het inboeken van de bankafschriften Leveranciersboekhouding en de klantenboekhouding Diverse administratieve taken Je stelt rapporteringen op

 • Marktmededewerker kaas-charcuterie Cru Overijse (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als allround medewerker heb je een heel gevarieerd takenpakket en ga je aan de slag in alle afdelingen, waaronder dranken, brood, vlees, groenten en fruit. Daarnaast ben je vast aan de slag in de afdeling charcuterie. Je hebt een passie voor verfijnde, authentieke vleeswaren en vertelt de klanten graag alles over de herkomst en de bereidingswijze. Je zorgt voor een warm onthaal en bedient de klanten met de glimlach. Je geeft hen correcte tips mee, waarmee ze thuis gerust aan de slag kunnen. Je zorgt er uiteraard voor dat het aanbod en de winkel er altijd piekfijn uitzien. Je bent sterk geïnteresseerd in alles wat met lekker eten te maken heeft. En je kijkt ernaar uit om zo veel mogelijk bij te leren van collega¿s en leveranciers.

 • vloerder (MEERDONK)

  Regio: MEERDONK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  ?Je plaatst wandtegels vooral renovaties van badkamers. ?Je plaatst vloer- en muurbekledingen in keramische materialen of Kerlite. ?Je knipt snijdt of zaagt tegels. ?Je werkt af voegen plinten enz.. ?Je brengt lijm aan op een verharde dekvloer en plaatst tegels. ?Je past decoratieve tegeltechnieken toe zoals mozaïek granito enz.

 • Poetshulp/Huishoudhulp - wijk Hollebeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • huishoudhulp (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: LDO

  Type: Dienstenchequebaan

  Huishoudhulp met dienstencheques om bij mensen prive te gaan poetsen

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Hasselt, 20 uur per week. (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 20 uren per week voor 2 gastgezinnen wonende te Hasselt. Deze zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak en wassen, strijken en eventueel voorbereiden van maaltijden en boodschappen. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Huishoudhulp in Hove (HOVE)

  Regio: HOVE

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wondelgem (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • STUDENT ADMINISTRATIE 8U/WEEK (KLUIZEN)

  Regio: KLUIZEN

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Studentenjob

  Voor één van onze klanten, een krediet- en verzekeringsmakelaar, zijn wij op zoek naar een jobstudent. Je zal basis administratieve taken uitvoeren en data inputten in het computersysteem. De werkuren en de werkdagen zijn bespreekbaar. Je werkt minstens 8u/week.

 • Student ondertiteling (vanaf midden december) (WIJGMAAL)

  Regio: WIJGMAAL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een mediabedrijf in Wijgmaal zijn we op zoek naar een student om ondertiteling te doen. Daarvoor ben je meerdere dagen per week beschikbaar vanaf midden december.

 • Zelfstandige logopediste (MEISE)

  Regio: MEISE

  Bedrijf: LOGOPEDIE LISA DAENEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ik ben op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste logopediste om mijn snelgroeiende praktijk te versterken. Je komt terecht in een moderne, dynamische praktijk. Binnen de praktijk sta je in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met taal-, stem-, articulatie- en leerstoornissen, alsook myofunctionele en neurogene stoornissen. Indien je een bepaalde specialisatie hebt of wil ontwikkelen, kan er in overleg besproken worden welke stoornissen bij jou terecht kunnen. Wat bied ik aan? - Een leuk en nieuw ingericht lokaal met het nodige therapiemateriaal en een printer - Administratieve ondersteuning en begeleiding - Een deeltijdse rooster: dinsdag, donderdag, zaterdag en eventueel zondag - Een gezellige werksfeer - Ruimte voor eigen inbreng - Vermelding op de website van de praktijk Zowel pasafgestudeerden als logopedisten met ervaring zijn welkom. Wil je meer weten over de praktijk, neem dan zeker eens kijkje op mijn site: www.logopedielisadaenen.be.

 • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Oostende/Westende) - Zelfstandige basis (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: X-Care

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een aantal woonzorgcentra regio Oostende zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

Zoek naar antwoorden van ETS LUC LIEFOOGHE in sociale netwerken
Look for responds of ETS LUC LIEFOOGHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS LUC LIEFOOGHE. Laat een reactie achter voor ETS LUC LIEFOOGHE. ETS LUC LIEFOOGHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS LUC LIEFOOGHE. Leave a respond for ETS LUC LIEFOOGHE. ETS LUC LIEFOOGHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS LUC LIEFOOGHE op de google maps. Adres en contacten ETS LUC LIEFOOGHE
Location of ETS LUC LIEFOOGHE on the google maps. Address and contacts of ETS LUC LIEFOOGHE

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS LUC LIEFOOGHE ETS LUC LIEFOOGHE: LAUDACE SPRL | STEFAN PAUMEN | J.S. TRAVEL | LAVE-O-NET | ALKEM

Other related companies as ETS LUC LIEFOOGHE: LAUDACE SPRL | STEFAN PAUMEN | J.S. TRAVEL | LAVE-O-NET | ALKEM

ETS LUC LIEFOOGHE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS LUC LIEFOOGHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05192657470. Het bedrijf ETS LUC LIEFOOGHE bevindt zich op het adres: RUE ROYALE 3-5; 7520; TEMPLEUVE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 242,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 806,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Nettoyage des Allées & Patios,Sculptures de jardin,Services d?entretien des pelouses & gazons,Abattage d'Arbres,Aménagements Paysagers,Elagage des Arbres,Aménagement de Jardins.. Services de Jardinage: Abattage d'Arbres..
De hoofdactiviteit van ETS LUC LIEFOOGHE is Landbouwdiensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS LUC LIEFOOGHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS LUC LIEFOOGHE, openstaande posities, locatie van ETS LUC LIEFOOGHE op de kaart.

ETS LUC LIEFOOGHE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS LUC LIEFOOGHE, company assigned to the tax number BE05192657470. The company ETS LUC LIEFOOGHE is located at the address: RUE ROYALE 3-5; 7520; TEMPLEUVE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 242,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 806,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Nettoyage des Allées & Patios,Sculptures de jardin,Services d?entretien des pelouses & gazons,Abattage d'Arbres,Aménagements Paysagers,Elagage des Arbres,Aménagement de Jardins.. Services de Jardinage: Abattage d'Arbres..
The main activity of ETS LUC LIEFOOGHE is Agricultural Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS LUC LIEFOOGHE is not available. You also can look at reviews of ETS LUC LIEFOOGHE, open positions, location of ETS LUC LIEFOOGHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS LUC LIEFOOGHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS LUC LIEFOOGHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS LUC LIEFOOGHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS LUC LIEFOOGHE, employees, financial statistics.