J.S. TRAVEL

Contactgegevens J.S. TRAVEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data J.S. TRAVEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

J.S. TRAVEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LAMBERMONTPLAATS 16; 2000; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 32385959 32385959

Fax (fax): +32 (61) 356-74-86 +32 (61) 356-74-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) J.S. TRAVEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "J.S. TRAVEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "J.S. TRAVEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van J.S. TRAVEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen J.S. TRAVEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of J.S. TRAVEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees J.S. TRAVEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti J.S. TRAVEL
Products information J.S. TRAVEL

BTW identificatienummer (tax): BE07201507568
Ondernemingsnummer: 5755432128
Hoofdstad (capital): 909,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 529,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in J.S. TRAVEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Reisbureaus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor J.S. TRAVEL
(Get full report from official database of BE for J.S. TRAVEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor J.S. TRAVEL
Addition kinds of activities for J.S. TRAVEL

384199. Chirurgische en medische instrumenten, nec | Surgical and medical instruments, nec
29110203. Jet brandstoffen | Jet fuels
34969911. Lampen, draad | Lamp frames, wire
36510110. Muziek distributie apparaat | Music distribution apparatus
38450103. Bronchoscopen, electromedical | Bronchoscopes, electromedical

Werken bij J.S. TRAVEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in J.S. TRAVEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor J.S. TRAVEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for J.S. TRAVEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonbankbediende/Kassier(ster) regio Diegem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: SYNERGIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    · Het klaarzetten van de toonbank voor de service. · Je werkt met de kassa. · Het voorbereiden van de broodjes · Meehelpen afruimen en proper maken van de toonbanken, installaties & werkplekken. · Je zorgt voor een hygiënische bewaring van de voedingsmiddelen. · Je springt in voor collega's.

  • Verpleegkundige voor langdurige projecten voltijds - regio Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Express Medical

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je geboeid door de zorgsector? Heb je een hart voor patiënten in een ziekenhuis? Wil je bijdragen aan een optimale zorg op maat van patiënten? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! Wij zijn op zoek naar enthousiaste verpleegkundigen die zich voor langdurige tijd wil engageren voor verschillende diensten in een ziekenhuishuisgroep te Antwerpen. Het gaat over reeds bestaande diensten zoals geriatrie, psychiatrie, inwendige, heelkunde, mobiele equipe, ... Je staat in voor het algemeen verpleegkundig werk zoals: totaalzorg van de patient, plaatsen van infusen en bloedafnames, algemene wondzorg en aanleggen van verbanden, klaarzetten en/of toedienen van medicatie, administratie, registratie in de patientendossiers, een aanspreekpersoon voor zowel patient als familie, ... Ben jij iemand die van verschilende specialisaties wil proeven en zich nog niet onmiddellijk wil binden aan éénzelfde dienst, dan is dit zeker een job voor jou!

  • DEELTIJDS ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: Hays Response Kortrijk

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    . Voor onze klant, een professionele organisatie regio Torhout, zoeken wij vanuit Hays Response Office Support een administratief medewerker voor een tijdelijke opdracht van minimum 3 maanden met kans op verlenging. Bachelor of gelijkwaardig door ervaring Administratief sterk & klantgericht Deeltijdse job van 20h (elke namiddag) Als administratief medewerker sta je in voor de administratieve opvolging en het up-to-date houden van de klantendossiers. Daarnaast registreer je de onderzoeksresultaten in het intern systeem en je rapporteert niet-conforme resultaten aan de bevoegde instanties. Vervolgens fungeer je als eerste aanspreekpunt voor de klanten met betrekking tot vragen omtrent de onderzoeksresultaten.

  • Hulpelectricien (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten, actief in technologie, zijn we op zoek naar een hulpelektricien voor op de werven. Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • Kantoorschoonma(a)k(st)er Regio Stasegem (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Start People Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het reinigen van kantoren: - legen van vuilbakken - bureau's afkuisen - toiletten kuisen - trappen reinigen

  • CALLAGENTS - CARGLASS® - HASSELT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Geel Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Carglass® in Hasselt zoeken we een contact center agents. Als "Contact Center Agent" beantwoord je contacten van klanten, gaande van particulieren, verzekerden tot leaseklanten. Je luistert naar de situatie van de klant en via gerichte vragen zoek je samen met de klant naar de meest geschikte oplossing. Je doet je uiterste best om elke klant te overtuigen van de Carglass service en boekt een afspraak op maat van de klant

  • POLYVALENTE WINKELBEDIENDE VOOR AFDELING GROENTEN & FRUIT (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: FORUM JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken iemand die graag in de voeding en in de verkoop wil werken! Voor onze supermarkt regio Groot Eeklo zoeken wij iemand die graag polyvalent wil werken. U krijgt een job met veel variatie!

  • Assistent meestergast - nacht - Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met de ploegleider sta je in voor het reilen en zeilen van de volledige nachtploeg. -Je stuurt een ploeg van ongeveer 20 werknemers aan. -Je staat in voor de opleiding van de werknemers. -Je ziet toe op de werkzaamheden van de logistieke afdeling. -Bij grote technische storingen spreek je de technische ploeg aan. -Je overlegt met collega's en leidinggevenden om duurzame oplossingen voor te stellen. -Je hebt regelmatig contact met de productie- en personeelsplanner en rapporteert aan de productiemanager. -Als assistent meestergast toon je het goede voorbeeld in alle processen en communicatie. -Je draagt de waarden van de firma hoog in het vaandel. -Je respecteert de veiligheid-, kwaliteits- en milieuvoorschriften.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overpelt – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Londerzeel)

    Regio: Regio Londerzeel

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

  • PRIVATE BANKER MORTSEL (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Select HR Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Beschik je over een Bachelor- of Masterdiploma, aangevuld met ervaring als "Personel Banker "of "Private Banker"? Ben je daarenboven sterk klant- en servicegericht en houd je van de uitbouw van een lange termijnrelatie met klanten ?  Dan ben je de Private Banker die we zoeken ! Je bent verantwoordelijk voor het adviseren van een bestaande klantenportefeuille op vlak van beleggingen en vermogensplanning: Actief beheer van een bestaande klantenportefeuille (vermogens vanaf €500.000); Verantwoordelijk voor uitbouw van bestaande klantenportefeuille en optreden als vertrouwenspersoon voor bestaande en nieuwe klanten met een beleggingsportefeuille; Op de hoogte blijven van de evoluties in de bankwereld (fiscaliteit, successie,  producten en diensten,...); Je neemt deel aan netwerkevents om je portefeuille uit te breiden. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een belangrijke speler in de banksector. Voor hun kantoor in Mortsel zoeken we een PRIVATE BANKER.

  • Enthousiaste SKIN Promotors (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar een enthousiaste & sportieve SKIN Huidverzorging Coach & Verdeler. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch, in eigen regio. In vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U kunt kiezen waar, wanneer en hoe u werkt, zelfs wereldwijd. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke SKINcoach & /ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

Zoek naar antwoorden van J.S. TRAVEL in sociale netwerken
Look for responds of J.S. TRAVEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor J.S. TRAVEL. Laat een reactie achter voor J.S. TRAVEL. J.S. TRAVEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for J.S. TRAVEL. Leave a respond for J.S. TRAVEL. J.S. TRAVEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie J.S. TRAVEL op de google maps. Adres en contacten J.S. TRAVEL
Location of J.S. TRAVEL on the google maps. Address and contacts of J.S. TRAVEL

Andere gerelateerde bedrijven als come J.S. TRAVEL J.S. TRAVEL: PEDICURE CARINE | DIMENSYS | RAFTING OUTDOOR EVENTS | COIFFURE CHRISTELLE | Claes

Other related companies as J.S. TRAVEL: PEDICURE CARINE | DIMENSYS | RAFTING OUTDOOR EVENTS | COIFFURE CHRISTELLE | Claes

J.S. TRAVEL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is J.S. TRAVEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07201507568. Het bedrijf J.S. TRAVEL bevindt zich op het adres: LAMBERMONTPLAATS 16; 2000; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 909,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 529,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Reisbureaus. Producten gemaakt in J.S. TRAVEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van J.S. TRAVEL is Landbouwdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van J.S. TRAVEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van J.S. TRAVEL, openstaande posities, locatie van J.S. TRAVEL op de kaart.

J.S. TRAVEL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is J.S. TRAVEL, company assigned to the tax number BE07201507568. The company J.S. TRAVEL is located at the address: LAMBERMONTPLAATS 16; 2000; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 909,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 529,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Reisbureaus. Products created in J.S. TRAVEL were not found.
The main activity of J.S. TRAVEL is Agricultural Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of J.S. TRAVEL is not available. You also can look at reviews of J.S. TRAVEL, open positions, location of J.S. TRAVEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over J.S. TRAVEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf J.S. TRAVEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about J.S. TRAVEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company J.S. TRAVEL, employees, financial statistics.