ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE

Contactgegevens ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DES SINISTR?S 10; 7134; BINCHE, België

Telefoon (phone): 64448880 (+32-64448880) 64448880 (+32-64448880)

Fax (fax): +32 (9) 443-66-84 +32 (9) 443-66-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE
Products information ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE

BTW identificatienummer (tax): BE02393066406
Ondernemingsnummer: 8282562255
Hoofdstad (capital): 659,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 281,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Services de Jardinage: Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres,Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE
(Get full report from official database of BE for ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE
Addition kinds of activities for ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE

4491. Marine vrachtverwerking | Marine cargo handling
025200. Kip eieren | Chicken eggs
34620301. Automotive smeedstukken, ferro: krukas, motor, as, enz. | Automotive forgings, ferrous: crankshaft, engine, axle, etc.
36340000. Elektrische huishoudelijke apparaten en ventilatoren | Electric housewares and fans
47259903. Rondleidingen, uitgevoerd | Tours, conducted
50130107. Automotive stampings | Automotive stampings
50310307. ramen | Windows
59410200. Jachtuitrusting | Hunting equipment
61410106. Persoonlijke financiën licentie lening bedrijven, klein | Personal finance licensed loan companies, small
73319901. Adressedienst | Addressing service

Werken bij ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE. Looking for open vacancies in other companies

 • Accounts Payable - regio Nazareth (optie vast) (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Accounts Payable (m/v). Onze klant is gevestigd in Nazareth. De verantwoordelijkheden als Accounts Payable: Aankoopfacturen inboeken en verwerken; Controle van aangekochte producten; Onkostennota's opmaken en opvolgen; Ondersteuning bij de maandafsluiting. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • arbeider bakkerij (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: t-interim Roeselare

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het afwerken, verpakken, ... van verschillende gebakken, koeken, taarten, ...  Je houdt de werkruimte net Je hebt gevarieerd werk: ongeveer om de 2 uur een andere opdracht Bedrijfsprofiel: Belgische professionele partner voor de artisanale bereiding van boules de Berlin, eclairs en ander (h)eerlijk vriesvers banket.

 • Lasser / monteur (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: jobmatch

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor het monteren van industriële machines op basis van een plan. Nadien zorg je voor een correcte aflassing. Je werkt zeer nauwkeurig gezien de machines bestemd zijn voor de voedingsindustrie.

 • Teamleaders (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar dynamische teamleaders. Als teamleader coach je de magazijnmedewerkers. Jij zorgt ervoor dat zij hun taak zo goed mogelijk kunnen uitvoeren door ze duidelijke instructies te geven. Je volgt hen dagelijks op en haalt het beste van hen vanboven.

 • Service engineer (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf, gespecialiseerd in duurzame brandveiligheid, zijn we op zoek naar een service technieker. Het bedrijf biedt een totaalpakket van producten en diensten aan en gaat samen met de klanten op zoek naar de meest efficiënte manier om zich te beveiligen tegen brand. Binnen het PES (pre-engineered sytems) departement is er door de jaren heen specifieke beveiliging opgebouwd voor concrete risico-installaties bij klanten. De best bekende vinden vandaag hun toepassing via dampkapbeveiliging in de horeca en de chemische sector, maar elk bedrijf met een concreet object met een potentieel brandrisico kan door ons bekeken worden voor objectbeveiliging. Dit kan gaan van beveiliging van stuurkasten, motorcompartimenteringen, beveiliging van machines, etc. Binnen dit departement zijn wij momenteel op zoek naar een installatie technieker: Je staat in voor de plaatsing en/of herstelling van noodverlichting- & haspelprojecten Je bent verantwoordelijk voor het plaatsen, aansluiten en indienststellen van elektrisch gestuurde blussystemen in allerlei toepassingen zoals beveiliging machines, stuurkasten, zendmasten, batterijladers,.. Je vertrekt dagelijks van thuis naar de klant en werkt over heel België

 • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Nieuwerkerken (NIEUWERKERKEN)

  Regio: NIEUWERKERKEN

  Bedrijf: Schoonmaakzorg

  Type: Dienstenchequebaan

  Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

 • Strijk(st)er (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: TEMPO STRIJKATELIER

  Type: Dienstenchequebaan

  Taken: Je staat in voor het strijken van kledij met machines en met de hand (met professioneel strijkijzer) in ons strijkatelier in Heverlee; Je hebt soms contact met klanten; Je doet mee met het naaiwerk.

 • LESGEVER SENIORENGYM (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een les seniorengym op 19 november 2018 (13:30-14:30) in Zeebrugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Dossierbeheer (Regio Waasland)

  Regio: Regio Waasland

  Bedrijf: STUSEND

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in regio Stekene zoeken we een gemotiveerde student accountancy-financiën die hen kan ondersteunen met dossierbeheer. Je staat in rechtstreeks contact met klanten, beantwoordt vragen en voert voorbereidende boekhoudkundige taken uit. Doorgroeimogelijkheden voor bachelorprofielen die binnen de sector en in een gerenomeerd boekhoudkantoor willen floreren. Zet je kennis om in praktijk!

 • klantenadviseur Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Vaste Job

  Haal je voldoening uit het adviseren van klanten? Heb je zin om bij te leren en uit te groeien tot een deskundige sociaal statuut? Dan ben jij de persoon die we zoeken! •Je behandelt telefonisch vragen m.b.t. sociale zekerheid van de zelfstandige. Door jouw klantgerichte houding en expertise, maak je dagelijks het verschil. Je doet dit met een glimlach. •Een dag per week word je ingeschakeld aan het Liantis ondernemingsloket, waar je de klant face-to-face verder helpt en adviseert bij zijn concrete vragen. •Je zorgt voor de correcte opvolging en aanpassingen van de dossiers binnen jouw klantenportefeuille. •Je bezorgt/vraagt de nodige informatie aan de overheid en andere instanties. •Je bent alert voor opportuniteiten en draagt actief bij aan de verdere uitbouw van Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge.

 • Installateur sanitair Roeselare - Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Professeur / Formateur : Coach sportif (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ACTIRIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Le Centre de Formation à Distance (www.formationadistance.be) fait partie du groupe Ondernemersschool et est aujourd'hui le principal fournisseur de formations à distance en Belgique. Notre groupe est aussi présent en France et aux Pays-Bas, et propose plus de 400 cours qui préparent les étudiants à une nouvelle carrière dans différents secteurs d'activité. Grâce à nos structures et notre culture d'entreprise, nous sommes devenus un institut de formation très dynamique et en phase d'expansion, avec une équipe motivée et enthousiaste qui a la possibilité de s'améliorer professionnellement et de se développer personnellement dans une entreprise multiculturelle et accueillante.*******Le Centre de Formation à Distance (CFD) est actuellement à la recherche d'un formateur motivé pour réaliser une formation de coach sportif. En tant que formateur, vous êtes responsable du développement du cours (rédaction du syllabus) et du suivi des étudiants par e-mail. Vous travaillez depuis la maison et gérez votre propre emploi du temps. Vous serez apte à rédiger des chapitres sur les différents concepts et connaissances propre au métier de coach sportif.

Zoek naar antwoorden van ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE in sociale netwerken
Look for responds of ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE. Laat een reactie achter voor ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE. ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE. Leave a respond for ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE. ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE op de google maps. Adres en contacten ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE
Location of ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE on the google maps. Address and contacts of ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE

Andere gerelateerde bedrijven als come ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE: FLDIRAME ORTHO NV | Maison de l'Amérique Latine (La) S.E.U.L. | THILTGEN FRERES SPRL | PHARMACIE POPULAIRE | Erich Th

Other related companies as ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE: FLDIRAME ORTHO NV | Maison de l'Amérique Latine (La) S.E.U.L. | THILTGEN FRERES SPRL | PHARMACIE POPULAIRE | Erich Th

ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02393066406. Het bedrijf ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE bevindt zich op het adres: RUE DES SINISTR?S 10; 7134; BINCHE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 659,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 281,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres,Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE, openstaande posities, locatie van ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE op de kaart.

ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE, company assigned to the tax number BE02393066406. The company ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE is located at the address: RUE DES SINISTR?S 10; 7134; BINCHE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 659,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 281,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Elagage des Arbres,Abattage d'Arbres,Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE is Pipelines, Except Natural Gas, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE is not available. You also can look at reviews of ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE, open positions, location of ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ENTREPRISE HACHEZ CHRISTOPHE, employees, financial statistics.