FLDIRAME ORTHO NV

Contactgegevens FLDIRAME ORTHO NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDIRAME ORTHO NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDIRAME ORTHO NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Assesteenweg 27, Internal Postal Box 2 1740 Ternat - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-82-82-50 32-25-82-82-50

Fax (fax): 32-25-82-61-12 32-25-82-61-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDIRAME ORTHO NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDIRAME ORTHO NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDIRAME ORTHO NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDIRAME ORTHO NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDIRAME ORTHO NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDIRAME ORTHO NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDIRAME ORTHO NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDIRAME ORTHO NV
Products information FLDIRAME ORTHO NV

BTW identificatienummer (tax): BE05363769531
Ondernemingsnummer: 6823577880
Hoofdstad (capital): 780,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 370,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in FLDIRAME ORTHO NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Orthopaedics and physiotherapy - apparatus, instruments and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDIRAME ORTHO NV
(Get full report from official database of BE for FLDIRAME ORTHO NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDIRAME ORTHO NV
Addition kinds of activities for FLDIRAME ORTHO NV

229700. Niet-geweven stoffen | Nonwoven fabrics
38610303. Camera's, stil en bewegend beeld (alle soorten) | Cameras, still and motion picture (all types)
51420205. Pluimvee, bevroren: verpakt | Poultry, frozen: packaged
59450104. Modellen, speelgoed en hobby | Models, toy and hobby
79410103. Voetbalclub | Football club

Werken bij FLDIRAME ORTHO NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDIRAME ORTHO NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDIRAME ORTHO NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDIRAME ORTHO NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Administrator (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een Contract Administrator (m/v). Als Contract Administrator behoren volgende aspecten tot je takenpakket: * Managen van contracten met vendoren en eindgebruikers; * Oppakken van alle 2e lijns vragen, verzoeken en wijzigingen over lopende contracten en/of klanten met een actief portfolio; * Identificeren van mogelijkheden tot proces verbeteringen; * Het opbouwen en in stand houden van een goede samenwerking met andere afdelingen; * Uitvoeren van niet-standaard activiteiten op te zorgen voor een correcte behandeling, uitvoering en output van incidenten uitzonderingen;

  • HALFAUTOMAAT LASSER (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Halfautomaat - lasser (m/v) gezocht voor onze klant te Zedelgem! Tewerkstelling in 2-ploegensysteem Onze klant is de N°1 in de Benelux wat betreft tractoren en oogstmachines. Ze produceert zo'n 2400 maaidorsers per jaar en hebben afdelingen over de hele wereld. Een bedrijf met internationale uitstraling! Als halfautomaat - lasser in de lasafdeling sta je in voor het handmatig lassen van stukken volgens het technisch plan. Je bedient af en toe de automatisch lasrobots. Hier ga je in de wachttijden ook handmatig laswerk verrichten.

  • Ervaren schrijnwerker (M/V) (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ACTIEF CONSTRUCT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een ervaren, gemotiveerde schrijnwerker voor het plaatsen van garagepoorten en automatisaties. Je gaat telkens met 2 de baan op voor gevarieerde plaatsingen bij particulieren en bouwprojecten.

  • Elektricien - Gent- Dagwerk - Chemie - Hoge verloning (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in de chemie sector is AGO Technics op zoek naar een elektricien in dag. Omwille van uitbreiding, de bouw van een nieuwe site, gaat de firma op zoek naar een nieuwe elektricien. Als elektricien ben je de specialist in het herstellen van de productiemachines en het aanbieden van oplossingen bij elektrische storingen. Als elektricien heb jij de hoofdverantwoordelijkheid voor de elektrische werken m.b.t. alle industriele machines / het machinepark. Daarnaast komt het gemiddeld 1x / week voor dat je ook basis mechanische taken uitvoert (bv. voorbereidend werk voor het schoonmaken van pompen). Uiteraard is het elektrisch onderhoud van de industriele installaties jouw hoofdtaak. Hiernaast voer je af en toe kleine mechanische taken uit. Je werkt standaard in een dagregime (7u30-16u), toch ben je bereid om sporadisch – ter vervanging van een zieke collega / een collega die in verlof is – in te springen in een ploegensysteem. Een langere vervanging zal steeds in 2 ploegen zijn (5u-13u of 13u-21u).

  • Constructie lasser Regio Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Synergie Oostende Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Contructies lassen met de halfautomaat Plan kunnen lezen en interpreteren

  • Schrijnwerker M /V (REKKEM)

    Regio: REKKEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER M /V voor interieurbouw regio Menen/ Wevelgem Onze klant is gespecialiseerd in maatmeubelen en totaalprojecten. Ervaring is een must Je werkt zowel mee in atelier als op verplaatsing (montage bij particuliere klanten) en kan met alle bewerkingsmachines werken.

  • Metser (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lanaken zijn we op zoek naar een goede metser.  Het bedrijf is gespecialiseerd in algemene woningbouw en wegenbouw / grondwerken. 

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Machelen Ad Leie 8 uren per week (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week voor een gastgezin wonende te Machelen aan de Leie.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • POETSHULP/ HUISHOUDHULP in regio Adegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (ADEGEM)

    Regio: ADEGEM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • JOBSTUDENT winkelmedewerker (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: Sunparks De Haan

    Type: Studentenjob

    Sunparks Parkshop is op zoek naar enthousiaste en energieke jobstudenten voor het winkelteam aan te vullen. Dit voor zowel tijdens de week als in het weekend. Wil jij werken in een vakantiesfeer en met toffe collega's ? Dan is werken bij de parkshop van Sunparks een ideale vakantiejob. Jij bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de winkel. Je helpt de mensen met een grote glimlach en rekent hun aankopen af aan de kassa. Je ontvangt leveringen of bent verantwoordelijk voor de heerlijke verse broodjes en boterkoekjes in onze bakkerij. Kortom een zeer uitgebreid takenpakket.

  • Accountant/boekhouder met carrièreperspectieven - nieuw kantoor (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Austin Bright

    Type: Vaste Job

    Voor een modern boekhoudkantoor in Oost-Vlaanderen zijn wij op zoek naar een dossierbeheerder met ervaring. Het kantoor dat in 1999 is opgericht, is intussen toe aan een tweede vestiging in Zwijnaarde. Om deze uitbreiding in goede banen te leiden zoeken zij iemand die op korte termijn de kantoorverantwoordelijkheid op zich kan nemen. Dossierbeheerder- functie Je bent verantwoordelijk voor je eigen klantenbestand en kan deze zelfstandig beheren en afsluiten. Je staat in nauw contact met klanten en kan deze niet alleen boekhoudkundig, maar ook fiscaal advies verlenen. Op korte termijn neem je de leiding over je eigen team van dossierbeheerders.

  • "Herbalife Nutrition" Promotors (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij breiden uit en zijn op zoek naar enthousiaste & sportieve Herbalife promotors. Als hobby-inkomen, parttime, fulltime of carrière-switch. Of uw eigen zaak starten met Herbalife, in vrije uren, naast huidige Job. Onbegrensde mogelijkheden: U heeft de mogelijkheid om zelf te beslissen hoeveel tijd u besteedt. U heeft geen voor-opleiding of ervaring nodig, met Herbalife is het heel eenvoudig om uw eigen zaak op te zetten. U kan zelfstandig werken. U bent ondernemend ingesteld. U bent sociaal aangelegd. U staat open om nieuwe dingen te leren. U leert bij tijdens de jobuitvoering en U volgt de voorziene (basis)-opleiding. U leert alles wat u moet weten door een persoonlijke coach, een Herbalife Member/ervaringsdeskundige. U heeft ook de zekerheid dat u de ondersteuning krijgt van het succesvol en betrouwbaar internationaal bedrijf Herbalife International nv.

Zoek naar antwoorden van FLDIRAME ORTHO NV in sociale netwerken
Look for responds of FLDIRAME ORTHO NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDIRAME ORTHO NV. Laat een reactie achter voor FLDIRAME ORTHO NV. FLDIRAME ORTHO NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDIRAME ORTHO NV. Leave a respond for FLDIRAME ORTHO NV. FLDIRAME ORTHO NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDIRAME ORTHO NV op de google maps. Adres en contacten FLDIRAME ORTHO NV
Location of FLDIRAME ORTHO NV on the google maps. Address and contacts of FLDIRAME ORTHO NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDIRAME ORTHO NV FLDIRAME ORTHO NV: MORIS CHRIS BVBA | Dune,it's a World of Music SPRL | Joséphine Rose | B.T.S. | Rivella BVBA

Other related companies as FLDIRAME ORTHO NV: MORIS CHRIS BVBA | Dune,it's a World of Music SPRL | Joséphine Rose | B.T.S. | Rivella BVBA

FLDIRAME ORTHO NV is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDIRAME ORTHO NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05363769531. Het bedrijf FLDIRAME ORTHO NV bevindt zich op het adres: Assesteenweg 27, Internal Postal Box 2 1740 Ternat - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 780,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 370,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Orthopaedics and physiotherapy - apparatus, instruments and equipment. Producten gemaakt in FLDIRAME ORTHO NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDIRAME ORTHO NV is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDIRAME ORTHO NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDIRAME ORTHO NV, openstaande posities, locatie van FLDIRAME ORTHO NV op de kaart.

FLDIRAME ORTHO NV is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLDIRAME ORTHO NV, company assigned to the tax number BE05363769531. The company FLDIRAME ORTHO NV is located at the address: Assesteenweg 27, Internal Postal Box 2 1740 Ternat - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 780,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 370,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Orthopaedics and physiotherapy - apparatus, instruments and equipment. Products created in FLDIRAME ORTHO NV were not found.
The main activity of FLDIRAME ORTHO NV is Pipelines, Except Natural Gas, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDIRAME ORTHO NV is not available. You also can look at reviews of FLDIRAME ORTHO NV, open positions, location of FLDIRAME ORTHO NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDIRAME ORTHO NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDIRAME ORTHO NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDIRAME ORTHO NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDIRAME ORTHO NV, employees, financial statistics.