DURAND BERNARD HORTICULTURE

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • DURAND BERNARD HORTICULTURE
Private companiesMotion Pictures • DURAND BERNARD HORTICULTURE

Contactgegevens DURAND BERNARD HORTICULTURE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DURAND BERNARD HORTICULTURE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DURAND BERNARD HORTICULTURE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHEMIN DU STOQUOY 62; 7822; AAT, België

Telefoon (phone): 68572001 (+32-68572001) 68572001 (+32-68572001)

Fax (fax): +32 (53) 525-35-63 +32 (53) 525-35-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DURAND BERNARD HORTICULTURE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DURAND BERNARD HORTICULTURE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DURAND BERNARD HORTICULTURE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DURAND BERNARD HORTICULTURE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DURAND BERNARD HORTICULTURE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DURAND BERNARD HORTICULTURE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DURAND BERNARD HORTICULTURE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DURAND BERNARD HORTICULTURE
Products information DURAND BERNARD HORTICULTURE

BTW identificatienummer (tax): BE09405914306
Ondernemingsnummer: 5509887695
Hoofdstad (capital): 518,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 898,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins.

Product categorie (product category): Jardinage

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DURAND BERNARD HORTICULTURE
(Get full report from official database of BE for DURAND BERNARD HORTICULTURE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DURAND BERNARD HORTICULTURE
Addition kinds of activities for DURAND BERNARD HORTICULTURE

16290112. Vijverbouw | Pond construction
35310405. Betonnen buggy's, aangedreven | Concrete buggies, powered
37149906. Pcv kleppen | Pcv valves
49539907. Afvalwaterzuiveringsinstallatie | Sewage treatment facility
94410203. Vrouwenbureau, overheid | Women's bureau, government

Werken bij DURAND BERNARD HORTICULTURE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DURAND BERNARD HORTICULTURE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DURAND BERNARD HORTICULTURE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DURAND BERNARD HORTICULTURE. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker met technische kennis te Wijnegem in 2 ploegen (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een metaalverwerkend bedrijf dat ophangsystemen voor verlaagde plafonds vervaardigd. Ze zijn gelegen in de omgeving van Antwerpen en tellen een 175-tal werknemers. Samen met je collega's sta je in voor een correcte productie. - je bent verantwoordelijk voor een goede kwaliteit van het afgewerkt product, dit gebeurt door middel van nametingen van het product - je zorgt voor het correct ombouwen van de machine, tenslotte sta je ook in voor de veiligheid, orde en netheid op de werkplek en het uitvoeren van kleine herstellingen aan uw machine - je werkt met regelmatige uren in een tweeploegenstelsel onder supervisie van een teamleader - je werkt samen met zowel operators en teamleaders.

 • Dossierbeheerder - Vast contract (OUDERGEM)

  Regio: OUDERGEM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant, actief binnen verzekeringen in Oudergem, is op zoek naar een dossierbeheerder. Je bent de contactpersoon voor onze klanten op het gebied van levensverzekeringen voor particulieren. Je beantwoordt alle vragen of problemen van klanten en tussenpersonen. Je behandelt alle aanvragen tot uitgifte, beheer en betaling. Je werkt actief mee aan het voortdurend verbeteren van onze werkmethodes.

 • Onderhoudstechnieker kaaimachines (m/v) (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf gevestigd in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud kaaimachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van metaal constructies, machinevoertuigen en algemene onderhoudswerken met betrekking van infrastructuur. Alsook het onderhouden en herstellen van trailers, skelly's, containers en mafi's. Je staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines zoals forklifts, reachstackers, tugmasters,... Daarnaast staat u ook in voor herstellingen alsook verzorgt u interventies op de kaai.

 • CHAUFFEUR CE FAMILIEBEDRIJF (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, een familiebedrijf actief in vervoer van grond, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE? Heb je reeds ervaring met het besturen van kipvrachtwagens? En vormen lange werkdagen voor jou geen probleem? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als chauffeur CE zal jouw opstartuur afhankelijk zijn van de planning. Zo kan je soms starten om 5u 's morgens, om 6u 's morgens, 7u,... Je werkt van maandag tot vrijdag. Weekendwerk komt heel zelden voor, indien grote nood. De vrachtwagen mag niet mee naar huis.

 • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Keerbergen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Tervuren – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TERVUREN)

  Regio: TERVUREN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student verkoop (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Studentenjob

  - Je staat in voor de ontvangst van de klanten; - Je vult de rekken bij waar nodig; - Algemene ondersteuning in de shop.

 • Bekister (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant actief binnen restauratiewerken, zoeken wij een bekister. Je sluit aan bij een bestaande ploeg regio Brussel.

 • klantenadviseur Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Liantis talent services

  Type: Vaste Job

  Haal je voldoening uit het adviseren van klanten? Heb je zin om bij te leren en uit te groeien tot een deskundige sociaal statuut? Dan ben jij de persoon die we zoeken! •Je behandelt telefonisch vragen m.b.t. sociale zekerheid van de zelfstandige. Door jouw klantgerichte houding en expertise, maak je dagelijks het verschil. Je doet dit met een glimlach. •Een dag per week word je ingeschakeld aan het Liantis ondernemingsloket, waar je de klant face-to-face verder helpt en adviseert bij zijn concrete vragen. •Je zorgt voor de correcte opvolging en aanpassingen van de dossiers binnen jouw klantenportefeuille. •Je bezorgt/vraagt de nodige informatie aan de overheid en andere instanties. •Je bent alert voor opportuniteiten en draagt actief bij aan de verdere uitbouw van Liantis sociaal verzekeringsfonds Brugge.

 • Tekenaar Tekla (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Technisch Tekenaar Metaal Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een meewerkend technisch tekenaar Tekenen met het programma Tekla

 • Calculator voor uitwerking van offertes (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

  Type: Vaste Job

  Berekenen en bepalen van offertes voor constructies, transportsystemen en projecten Creatief zoeken naar oplossingen in overleg met klant, buitendienst en interne productie Als schakel tussen bedrijf en klant weet je vlot in te spelen op technische en commerciële vragen en sta je in voor de opvolging van de offertes

 • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: AZ Sint-Maarten

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

Zoek naar antwoorden van DURAND BERNARD HORTICULTURE in sociale netwerken
Look for responds of DURAND BERNARD HORTICULTURE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DURAND BERNARD HORTICULTURE. Laat een reactie achter voor DURAND BERNARD HORTICULTURE. DURAND BERNARD HORTICULTURE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DURAND BERNARD HORTICULTURE. Leave a respond for DURAND BERNARD HORTICULTURE. DURAND BERNARD HORTICULTURE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DURAND BERNARD HORTICULTURE op de google maps. Adres en contacten DURAND BERNARD HORTICULTURE
Location of DURAND BERNARD HORTICULTURE on the google maps. Address and contacts of DURAND BERNARD HORTICULTURE

Andere gerelateerde bedrijven als come DURAND BERNARD HORTICULTURE DURAND BERNARD HORTICULTURE: R. JEUNESSE FREYLANGEOISE | Bits & Bytes NV | Van Vynckt D | P.C. FAMILY | Saric

Other related companies as DURAND BERNARD HORTICULTURE: R. JEUNESSE FREYLANGEOISE | Bits & Bytes NV | Van Vynckt D | P.C. FAMILY | Saric

DURAND BERNARD HORTICULTURE is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DURAND BERNARD HORTICULTURE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09405914306. Het bedrijf DURAND BERNARD HORTICULTURE bevindt zich op het adres: CHEMIN DU STOQUOY 62; 7822; AAT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 518,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 898,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Jardinage. Lijst met producten zijn Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
De hoofdactiviteit van DURAND BERNARD HORTICULTURE is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DURAND BERNARD HORTICULTURE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DURAND BERNARD HORTICULTURE, openstaande posities, locatie van DURAND BERNARD HORTICULTURE op de kaart.

DURAND BERNARD HORTICULTURE is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is DURAND BERNARD HORTICULTURE, company assigned to the tax number BE09405914306. The company DURAND BERNARD HORTICULTURE is located at the address: CHEMIN DU STOQUOY 62; 7822; AAT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 518,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 898,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Jardinage. List of products are Services de Jardinage: Entretien des Jardins,Aménagement de Jardins..
The main activity of DURAND BERNARD HORTICULTURE is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of DURAND BERNARD HORTICULTURE is not available. You also can look at reviews of DURAND BERNARD HORTICULTURE, open positions, location of DURAND BERNARD HORTICULTURE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DURAND BERNARD HORTICULTURE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DURAND BERNARD HORTICULTURE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DURAND BERNARD HORTICULTURE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DURAND BERNARD HORTICULTURE, employees, financial statistics.